Коментари - Има увеличение на загиналите мотоциклетисти от началото на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ганьовци злобни и прости както винаги си умират от кеф от чуждото нещастие!

В 90% от случаите, са виновни кафезите (тия с 4те гуми).

Системи за безопасност за всички видове мотори: https://youtu.be/uVTvLCzd3yk?si=YHphBX95tAr244dZ 0878 622 332

Все по-млади, все по-нагли... и не - не сте безсмъртни...

Карайте по-полека и ще доживеете до старини !

Екстра, имаме нужда от донори

Обикновено зимата мотоциклетисти не карат така че има логика да нарастват... бас ловя че в края на годината ще намалят

Е този детайл винаги се пропуска. Че мотористите, поне голяма част от тях, зимата са по колите. И ги карат точно толкова малоумно колкото и моторите. И тогава се превръщат точно в шофьори като тези, които иначе плюят.

Жалко,че и автомобилните състезатели по улици и булеварди не са сред увеличения брой жертви.Разбира се те убиват невинните.

Като карат ме им пука нито за техния, нито за чуждите животи. Единствено разумно е да се забранят пистарките!

Малко са жертвите. Алоууу, моторисчетата, довчера да се напънете малко повече, донори прости.

Поколение израснало с Боко тиквата и риалити предавания, какво може да излезе освен зеленчуци.Те си искат мотори , коли , татуировки и Боко.Неграмотна измет ,чието единствено желание е да се състезава късно през нощта със себеподобни примати.

Научете най-накрая, че Хомо сапиенс е вид от разред Примати, че в опитите да оригиналничите, само показвате колко сте неграмотни...

Вярвай в каквито си искаш еволюционни теории, за мен между човека и животните има разлика .Това е разума и съзнанието.

Така е. Животните имат много повече разум и съзнание. Разбира се и любов, която при хората почти напълно липсва.

Не защитавам политиците,но за поведението на хората голяма роля има семейството.

В Амстердам за пет дена видях най-много десетина пистови мотора, до като у нас почти всичките са пистови с възможности да вдигат над 150км. в час. Мотори от типа на италианската Веспа за каране само в града у нас почти няма В Русе положението е подобно. На булеварда на който живея ежедневно след 22ч. виждам гонки, каране със скорост над 100 км / при определени 40/, мотори с изпразнени аспуси, за да се движат по-бързо, но издаващи шум като самолети, каране на задна гума и т.н. За последните 4-5г. съм писал неколкократно писма до ОД на МВР и общината- все едно пиша на мъртъвци. Към всичко това прибавете и ниска култура на каране и ще се съгласите,че загиналите мотоциклетисти са малко.

Увеличение на 100%. Живот за всички останали. А тези с гърмящите коли кога?

Крайно време е живеещите около бул България да излязат нанпротест и да блокират булеварда, докато този терор спре. Открито ги приканвам и ше ги подкрвпим. Изобщо не ми е жал, за келешите, които са се пребили, защото карат като бесни, без да спазват правила.

Екстра. Тъкмо по-малко изроди по пътищата.

Не го вервам, всичко е на 6 казва Денков примиера.

Нищо ддруго не ни остава, освен да им пожелаем още по-голямо увеличение на бройката! Всъщност тяхната вина за терора е по-малка, отколкото вината на нищонеправещата полиция!

И най-важното - моля помислете за ВСИЧКИ останали граждани и не вдигайте толкова шум.

Мотористът е полуфабрикат за хирурга.

На снимката 100нарушения от моторите....та въпроса е дали не са си виновни сами за случилото....

моторист ли е ... 99.99 шанс да няма мозък в кухата глава. Вчера се вряха между колите, късно ВЕЧЕРТА, където и без това видимостта си е ограничена от тъмнината и очакват да ги пазиш. МАЛОУМНИЦИ! Оня ден някъв дядка с мотор ме засича и вика аз карам направо... никаква толерантност за тези идиоти.. колкото повече ги толерираме толкова повече искат да мачкат нормалния шофьор и гражданин. В ТЕХНИТЕ КУХИ ГЛАВИ САМО ПРАВА ИМАТ ... БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НИКОГО!!!

КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА Те се появяват само когато искат увеличение на заплатите си за нищоправене. Цяла София е пълна с мотори със скрити под седалката или зацапани нарочно с грес за верига и пясък номера. Живея в Горна баня и чувам през нощта как се разпилват по Околовлъстното пред резиденцията.Представям си какво им е на хората живеещи там. Отделно мотористите нямат култура на каране.Те не разбират,че минаването между колите на светофар и нарушение.

Малко се трпят трябва да е по често и по повече това са отвратителни хора посреднощ лудо каране и много шум

Ще има кака да няма . Не ги ли чувате и виждате какво правят по цели нощи ? Вечер улиците се превръщат в писти и слагат разни приспособления да вдигат още повече шум! А заедно с тях и четири колесни трошляци на които зад кормилните устройства си мислят, че са герои от Бързи и яростни...

По софийския бул. "България" двупосочно в отсечката м/у булевардите "Гоце Делчев" и "Тодор Каблешков" всяка нощ в интервала 23.30 - 02.30 ч. през периода на месеците от март до ноември карат единично и групово със скорости от над 200 км./ч. Играят на "вързано" с парични залагания кой най-бързо ще измине определен затворен маршрут. Шумът наоколо е невъобразим, както и стресът за ималите нещастието да се придвижват по същото време останали окъснели водачи. Достатъчно е едно случайно пресичане от куче или котка, мокър хлъзгав участък от с-мите за поливане на околните тревни площи или просто небрежно захвърлен на платното боклук - да не говорим разлив на масло или др. подобни течности - и трагедията е налице .. Никой не взема отношение повече от 15 год. спрямо това явление - все-едно нищо не се случва ..

Колкото повече, толкова по-малко нещастни егоисти. Решили да се трепят добре, но съсипват живота на невинни хора. Комплексите не се избиват със шум нито със стадно поведение.

Естествен отбор...

Интересно, защо ли?

Само 40 донора. Жалко че не са поне 1000. Така или иначе контрол липса и ключов фактор са Дарвин и донорството.

А аз се чудех, какво е това реване, шум от мотори, метален звън посред нощите из София, та не можах да заспя до късно, късно след полунощщ... Сега остана следващата нощ да излязат всички собственици на БМВ-та и да почетат всички загинали в последната година в катастрофи предизвикани от БМВ-та... С тая почит няма да спрете катастрофите, а само ще докарате до инфаркт останалото население на София посред нощ. Какво ви пречи да карате нормално и да спазвате правилата? Бензина в кръвта ви ли или простотията в главата?

ㅤ

Когато донорите, даже онези със скутерите, се научат как се изпреварва, при каква маркировка, с каква скорост и от коя страна, а особено когато си набият в кухите каски, че най-често съотношението между тях и изпреварвания е минимум 1:5 в полза на изпреварвания, тогава (може би) активното донорство ще намалее!!!

Разпр.одажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----=> marketl.ink/carcam

Моторжии, най обикновенни боклуци тормозещи хората с адския шум излизащ от двуколесните им изчадия адови! Цяла нощ рев на мотори, докога ще продължава този терор? Искате хората да превъртят и да излязат по улиците с оръжие в ръка да отсрелват малоумните бръмчалници? Това ли чака родната милиция?

Не ти трябва оръжие. Един кабел между два стълба, и остава без глава. Няма проблеми.

в повече от половината произшествия е регистрирано нарушение от страна на водачите на мотори като причина за пътни произшествия. Иначе много хубав списък ама тези всички неща ако не си ги научил още на курса... Ако изобщо имаш книжка... И е вярно, че има и много шофьори идиоти. Само че логично е мотористите да внимават още повече заради такива идиоти, а те вместо това рискуват.

А, КАТ къде спа, та не хвана да ги глобява за шума?!?

Те ги охраняваха! Да не би някой да им направи нещо все пак... Ама пък евала, могат да правят челна стойка на мотора и да се движат, не знам от цирка ли, от къде ги пуснаха, но като сгазят някого, чак тогава ще ги хванат, че били пили или друсани.

Ако си правеха масово и уроци по ЗДП и за спазването му, може би нямаше да има какво да почитат.

Да, почетоха ги с малоумни изцепки цяла нощ. По-скоро нагледно показаха защо има толкова загинали мотористи.

Майка ви да еба аз на вас, почитащите. До 4 часа сутринта си правихте гонки и не можах да заспя. Да пукнете дано!