Има ли разрушени дюни край плаж "Смокиня"?

Тази година морето беше много бурно, заведенията почти бяха паднали и взехме решение да ги премахнем, казва концесионерът Иван Алексиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има миражи

няма.. тва е просто навят пясък..

Алчността и простотията ще я затрие тази държава. Пожелавам им ковид сезон2!

Без заведения и хотел за какво ми е ?

от цунами ли пострада, селски тарикат

Бетона върши чудеса.Който стъпи ,не повтаря

А тия заведения що са толкова близо до морето, та са разрушени от водата?

Навсякъде са на плажа.

При нас дефиницията на 'дюни' е пясък в/у пясък. Т.е. за да си сигурен че това не е 'временно натрупан пясък' (примерно 10 хил. години преди ББ) трябва след като копаеш да има само пясък от тук до Австралия. Когато излезеш там или някъде Бора-Бора - хората ще ти кажат - а ти идваш от Българско-Полинезииската дюна. Слава богу земята няма ни едно такова образование, защото проблемите щяха да са огромни (кой ще асфалтира широколентовият път през земните ядра, примерно...)! След като унищожим природата и страната си - ще ни я вземат. Толкова е просто и разигравано по света... елементарно както казват. Първо ще дойда да 'помагат' - вече е време, морето ни прилича на устите на известни политици или бизмесмени, после и от тези слуги няма да имат нужда и ще вкарат един-двама в затора за да се успи пак народа - след което ще е финалният акт - плаж за Вас нема.

На Аркутино има едни бетонови постройки почнАти по времето на соца и забравени след това. Пращайте такива ненормалници да бутат подобни руини, давайте им по едно разрешение за залесяване и да почват. А! Може да им давате и по едно безплатно раирано костюмче и дървени налъми безплатно от държавата. Аз като данъкоплатец няма да имам нищо против!

А остана ли неразрушена дюна някъде?

Боклуци! Хайде съставяйте правителство и ги почвайте, че са много!

Какви разрешения, какви пет лева бе!?! От кого!?! Природата го е създала това! Все едно да изсечеш едан гора, да предизвикаш екологична катастрофа и след това да чакаш разрешение за тинтириминтири. Няма по-тъпо същество на земята от човека, ама в нашата страна концентрацията на идиоти е страшна!

е Васо наркомана да каже

Странен подход е да бъде питан дали има някакво нарушение....самият евентуален нарушител?! И никой друг!

Хайде сега да му видят сметката на лъжеца бъдещите, не само да говорят! На тях разчитам!

"Тази година морето беше много бурно, заведенията почти бяха паднали и взехме решение да ги премахнем, като евентуално построим на тяхно място нови със съответните разрешения", От бетон и асфалт, нали!?!

Ееееее, това вече е друга работа. Щом концесионерът казва че няма нарушение, значи няма. Просто очите ни лъжат.

СЪД!

Гарантирано от Герб

Не защитавам човека, но трябва да се аргументира по добре

Герб: НЕ!

Рушете и не се плашете! Вие сте лъжци и крадци! Как не го е срам този да говори лъжи! Без думи....наглец!