Коментари - Има ли основание за вот на недоверие срещу кабинета "Борисов" 3 по темата "Сигурност"? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тролове,гъзолизци и ядачи на руски лайна.сайта ви е пълен само стакива боклуци.

Според мен вие на знаете какво искате! Престъпленията у нас са в пъти (особено убийствата) по-малко отколкото в Европа - например Германия. Изнасилванията в Швеция са 3 пъти повече. Понеже скапаните СМИ-та гъделичкат хорския интерес към силните изживявания ни се струва, че престъпленията са много! Прегледайте статистиките и ще се убедите.

и за какъв ... са ни т.н. евроценности? Според статистиката, ако едно от престъпленията извършвани в Германия, Швеция и ..., ти се случи, за мен ще бъде 0%, а за теб, как мислиш? Можеш ли?

Интересно , въпреки анкетата "ДИР.бг" излезе с провокативна статия в защита на неглижиране на вота!ЗАЩО?Явна цензура и яко триене!

бсп са смешни и взеха да напускат,заради кукувицата.

Не ви ли прави впечатление, че Новините от 2-3 десетилетия приличат на криминална хроника? Или вече претръпнахте? Управляващите, коити и да са те, винаги ще твърдят, че престъпността намалява! И ще подкрепят думите си с фалшива статистика. Опозицията, която и да е тя, ще се обажда от време на време възмущавайки се от безхаберието на тези, които са на власт, но това е по-скоро от куртоазия за да се изпусне парата на народното недоволство, а от друга страна да може управляващите да ни убедят каква голяма илюзия е чувството за безнаказана престъпност. Всички сегашни политици, политолози и идеолози на западната демокрация, ще повтарят една и съща лъжа: че престъпността е част от свободата, а следдователно от демокрацията!? Че престъпността е неунищожима, но е важното тя да бъде овладяна и да е под контрол в някакви граници. А сега си задайте въпроса кой я контролира и къде се намират тези граници? Подсказвам: престъпността се контролира от Властта, държавната власт главно чрез полицията. Безсилна ли е Властта в борбата си с престъпността? Не, иначе не би била на власт. А сега си задайте въпроса, не симулира ли Властта, че полага всички усилия за борба с престъпността? Втората лъжа е, че преди Десети Ноември престъпността е била в същите размери, че и по-голама, ама че информацията за нея е била затаявана. Запомнете едно: в едно общество, колкото престъпността е по-голяма, толкова повече вие бивате ограбвани от Властта. Проумейте го: Властта не се страхува от Престъпността! От Престъпността се страхувате вие, вие които работите, вие коити гласувате, вие които я крепите на власт! Властта се страхува само от вас, от вашето осъзнаване, от вашето самоорганизиране, самоорганизиране не чрез събрания и избори, не чрез водачи на демократични листи и словесни обещания, а самоорганизиране чрез съзнанието и осъзнаването, че поотделно сте нищо, прости нули, не физически а духовно (включително и аз съм нищо, ако мисълта ми остане в пустинята на хауса). Силата е в мисълта, в мисълта осъзнаваща общите интереси, които сплотяват. Проумейте го: Властта иска вие да се страхувате за собствения си животец, за малкото собственост, която имате за да не виждате нищетата в която живеете, нищетата не само материална, но и нищетата духовна. Затова ви хранят с чалга, с риалити халтура от високотехнологични екрани, затова ви хранят с чужди трагедии и драми, та да се мислите за щастливец или за човек изтеглил лош късмет, за да си мислите че животът ви зависи само от случайността и от силата на вашата алчност. Не се осланяйте на добри водачи ако не се стремите към осъзнаване! Всеки Водач, рано или късно винаги ще усети, че не си струва да работи за глупаци, които чакат от него да бъдат нахранени!

нашият вожд е бил отличник в училище и сега шестицата отново му подхожда, жалко за нас ,че сме мърша , а не народ, щото от този народ държава не става

Винаги има оснавания, независсимо кой е на власт. А после? Това е въпросът.

Скъпи Дирници, вместо да се правите на интересни като сложите отговорите с цифри и след това давате легенда коя цифра какво значи, да го бяхте направили директно с отговорите!

ОСТАВКА

Хора, вотът най-вероятно няма да успее, но правителството наистина не прави нищо за справяне с един ужасен бич - битовата престъпност. Ако някой има роднини, които живеят в малките села на северна и северозападна БГ, най-добре има престава за какво говоря... Все едно си в Мордор.

Ако и на вота резултата е такъв - Боко ще се разсърди и ще си даде оставката... после ще си намери нова патерица и пак ще се върне... и Цецо пак ще се блещи, че БСП са му размътили водата

Трябва въобще да се премахне парламента и парламентарната република. Факт е обаче, че за президентска въобще не ставаме, както погледнете ,кои са били президенти и че Борисов иска да става. Така, че първо да се види каква нова форма на управление е необходима. Според мен - швейцарската , но как да се гласува. Ако се стигне до велико събрание- ще премахнат Конституцията. Така, че само революция е необходима. Но как да се започне революция или война, като всички се разплащат с карти и нямат налични пари за хляб? Та така - първо - да се измисли модел

Царство, даже си имаме подходящ кандидат, който с вдигане на телефона решава проблеми.

Де факто сме премиерска все още република.Останалото са формалности. Като в Турция

НЕ КОМПЕТЕНТНО ЗАДАДЕН ВЪПРОС. НЕЗНАМ КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ И КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ АНАЛИЗА ЛИПСВА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

Ако смяната на правителството всяка година щеше да реши проблема, вече да сме се оправили. В това най ни бива- да критикуваме, да идискваме от другите , да сме безкомпромисни към слабостите им, да сипем жлъч към всеки в правителството. Важното е да критикуваме и да засилваме недоверието към кабинета и ако може- всяка година на избори, че да дойде ред и на нашите.....

А не-смяната на правителството вече повече от 10 години? Така ни оправи, че ни изстреля на луната.... то май и там нямат толкова дупки и по пътя и в институциите

До т. нар. " юрист " - Ти,ако си юрист,но явно не си, би трябвало да знаеш, че президентът се избира на мажоритарен принцип пряко от избирателите и някакъв си министър-председател е невъзможно да го смени. Бойко,колкото и да е тъповат, го знае много добре.

БЕСЕПЕТО се опитват да се правят на мъже,ама не им се получава !

затова пък на теб се е получило, глупостта не може да се скрие, не се опитвай да я скриеш.

Вътрешен ред няма. Кайзерът на Германия навремето беше казал- Държавата,това е редът ! Нищо повече. Направете си изводи. Радев не се справя и това видно. Бойко е човек с опит и след като вижда това е длъжен да го смени. Когато положението е зле е най-голямата грешка да не смениш главния човек в МВР. Режи Бойко,защото загнива целият организъм и накрая всичко ще стигне до теб и твоята отговорност. Време е ! Часът е без пет. А радев го тури на някаква друга синекурна длъжност,за него е важно да взима заплата и да му тече стаж. Той на този пост се мучи, а и нас също.

Леле колко си зле и неграмотен!

Абе ти си голям смешник.

По принцип всички са боклук

Защо правите проучване чрез анкета, за която трябва да давате допълнителни обяснения и указания как да се участва в нея. Златното правило в социологическите проучвания е прости въпроси - прости и ясни отговори. С тази анкета просто се опитвате да манипулирате читателите.

не се ебаваите с проучването

Как родоотстъпници и чуждо поклонници се осмеляват да говорят за сигурност - още едно доказателство за морално раложение и нагла простащина на българрския комунист!

Над 60 % смятам, че вотът има пълно основание и правителството ., барабар с Гроб , трябва да си ходи. Ало, социологическите., май сте излишни вече с вашите платени проучвания , които за нищо не стават. Ало, Гроб , някой да се съмнява още , че си купувате всички избори с > 1. Фалшиви бюлетини като тези 300 хиляди на дон Цеци хванати в Костинброд. 2. Купувате ромските гласове. 3. Имате гласовете на държавната администрация, особено в провинцията, която къде от страх , къде заради клиентелистката мрежа, която сте създали , гласува за вас. Не казвам, че БСП представлява или може да представлята мнозинството от българите на ГРОБ и мутро бандитите , които са узурпирали властта НЕ СА ИЗБРАНИ И НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ народа! Това са УЗУРПАТОРИ , които прилагат скрита форма на диктатура!

Комунизъм не е алтернатива.БСП няма идеи за развитие и всичко се свежда до смяната на едни хора с други...реформи на приказки и прах в очите на хората.

означава, че има да се краде още много

ТЕ И ДВАТА БОКЛУКА ЛЕВИ И ДЕСНИ СА КОМУНИСТИ

Ти да видиш - въпросът на тази анкета е единствения, свързан с управлението на страната, по който Боко получава "шестица"!!!

28 год. олигархията граби, руши, експлоатира и унищожава България. Всички са от едно котило.

България се разграбва не от 28, а от 74 години, но да едни и същи го правят. И все пак приказките всички са маскари е малко тъпа. Само след бойковите правителства и това на Костов, ще остане нещо добро в икономическото развитие на страната, което означава, че дори кражбите да не спират, все пак , някой си върши работата.

България се разграбва не от 28, а от 74 години, но да едни и същи го правят. И все пак приказките всички са маскари е малко тъпа. Само след бойковите правителства и това на Костов, ще остане нещо добро в икономическото развитие на страната, което означава, че дори кражбите да не спират, все пак , някой си върши работата.

Какъв вот, какви маймунджулуци от страна на БСП и ДПС? Не се спряха с номерата им, издаващи неистово желание за власт. За да могат пак да фалират банките и да оберат парите на хората. Мира не им дават милиардите, спестени от българския народ в "бедността", в която живее, при това управление. За да делят баницата, да си възстановят обръчите от фирми, да се опитват да взимат пари по евро фондовете, но да им бъдат спрени изцяло, защото ги крадат. Да върнат отново България с десетилетия назад във времето и после да почваме отначало да се съвземаме, за кой ли път!!! Боже, прибери си вересиите и спаси страната ни от тях!

тез си мислът, че още могът да си проват игрички с вот-мот и парламантерни циркъджилъци. сорка, нема кой да ви бачка, изпълнева и никой не ви ебава. един пример: тез, майките с уврежданиата, ходиха, врекаха, дигаха шум и накрая: под прозорците на Борисов......тоес, нито един чиновник, поуитик и испълнител, нема смелос да каже да, да похарчи ени пари без изричната заповед на царя слънце. курнелиьо ти си у цайтнот. и да земеш власттта, нема кво да я правиш, щот нема да имаш лостове за влияние и испълнители. айде вота, айде гюбека.

След европейските избори догодина Курелия ще има избор или да си прегриза врата от яд или да емигрира в САЩ.

Игричка за ТРОЛОВЕТЕ с ВАТЕНКИТЕ... муууу - ха - ха - хааааа

Основания има, ясна работа.Въпросът е обаче: има ли смисъл?Да докараме предсрочни избори, че да се докопа до властта сладката коалицийка БСП-ДПС?Това ли е смисъла?А, не благодаря.Аре нема нужда.

Въпрос на разбиране е дали действително има по-голямо зло за България. Когато твърдите, че ГЕРБ е по-добре от БСП+ДПС, направете си труда независимо, ч1е сте пристрастен, да проверите все пак какви решения и закони прие за по-малко от година правителството на Орешарски и сравнете с резултатите на действията на Бойко Борисов и ГЕРБ. Може би ще видите, че може би се заблуждавате. Помислете как и защо започнаха и се проведоха всичките многомесечни протести срещу Орешарски и защо никой днес и сега не протестира по този начин. Защо изобщо продължиха след като предложението за Пеевски беше свалено. Всичките тези циркове по-полезни ли бяха за България? Още повече, че преди няколко дена беше обявено от прокуратурата и следствието, че Пеевски е може би най-чистия предприемач в България. Може би все пак ще е по добре без ГЕРБ, защото те не се оказват най-малкото зло както твърдите, а май са най-голямото възможно зло. За 9 години ГЕРБ България стигна такова дъно, че може би вече безвъзвратно е унищожена и още към 2050 година, ако не се промени нещо кардинално, ще започне да изчезва като държава на българите. В историята на третата българска държава не е имало по-безотговорно, по-противонародно и престъпно управление от управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Правителството на Орешарски беше политическо недоразомение, възниканало в резултат на един платен скандал" 350000000000000000000000000000 фалшиви бюлетини готови за акспедиция" Управлението на Орешарски не беше време на застой а време на връщане на България назад.

Читателю, спомни си, че чувалите с бюлетините не ги подменяхо хола на Орешарски... Много добре знаеш чии хора го правеха, пък може и ти да си от тях!

гроб у гроб. Боку и Цецу у кауша.

Каква сигурност осигуряват некадърниците от ГЕРБ, след като под носа им избягаха от затвора убийци, след като ежедневно убиват хора, ежедневно се извършват обири и грабежи, корупцията е по всички етажи на властта, управляващите разходват бюджетни средства без отчет и контрол. ОСТАВКА И В ЗАТВОРА.

русофилистиците в Белене,на ударен комсомолски труд

Правителството или да си смени политиката или да се маха ...

Правителството или да си смени политиката или да се маха ...

БСП било внесло вот на недоверие.Така е,няма "сигурност"Но това е от 27 год.Армията е унищожена от други правителства.Малко заглавия по въпроса."Изоражение на триъгълникът на смърта-грудово-елхово,зведец"Грудово ,новото му име е Средец.Имуществото на военните изтърбушено от цигани.Особено сградите.Там се вижда и оградата на границата.Такава ограда липсва.Сега наново е построена.Друго заглавие"Унищожението на Българската армия и нещо за Нато"Българската армия целенасочено е унищожавана от всички партии,които са били на власт.А Фрог бяха поместили статия"Пеевски или Ким Чен Ун е по ценен"-14 гавази били пазели ДП докато яде.Движи се с цял взвод,охрано по натовски стандарти .И не е само той.За сведени на някои ,Бил Гейтс имал охрана от 1 човек.Президентът на Азербейджан-10 охранители.За безопасността на Путин отговаряли 8 човека.По време на срещата Ким ,Тръмп охрана от 12 човека.Някои тук в страната ни ,те са си осигурили сигурността ,а народът,той да се спасява.

Стига глупости.

Всеки избори носят огромна мизерия зариди похарчените милиони.Мислете за хората а не за политиците.

Пожелавам на Б.Борисов още много мандата-за народа е по добре.

А аз пожелавам на малоу.мници като теб да платят всички дългове, които ни натресе Тиквата. Не са много, само къде 30 млрд, ще се справите.

Не знам как го виждат Дир, но аз сложих 6. Надявам се да означава подкрепа за вота.

Аз сложих 4 - против вота на вредните червени елементи...

Нещо си объркал тотото - червените елементи са в герб. При това нинова не е член на бкп, а другарят тиква Е!

в БСП-то елементите са зелени ,че така са им наредили от Москва....като дините са,от вън зелени от вътре червени но са ТИКВИ!!