17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само че комунистите нямат никакви основатели аргументи , но и няма да им мине резонния вот на недоверие!

Айде бе, кръстосан огън между.......майка и чедо!

При такъв резултат ,какви коментари? Ами ако беше референдум,какво щеше да се случи? Като в Унгария вероятно. Ето защо ,Бойко Борисов трябва отново и категорично да се намеси - НИКАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ! Не се знае онези 80% на проф. Иво Христов ,какви ще ги надробят.

При толкова много зевзеци и резултата е такъв - зевзешки!

Тук вилнеят троловете на Кутев, на щат на Посрано 20

Анкетите на ДИРА са винаги манипулирани в полза на БСП

Гласувах с "ДА" за вота, не заради това, че БСП са цвете за миринсане, напротив, те отдавна са доказали своята ненужност за България, а поради факта, че и ГЕРБ като част от майката БКП, също доказаха своята яловост и некомпетентност да управляват страната. Така, че е време всички да си ходят!

Ти гласува с да защото си червен трол Този трик всички са маскари затова пак да доидат комунистите отдавна се изстърка

като си такъв, защо се опитваш да си писател - "изСтърка"? Марш в първи клас да си доучиш.

Няма по нагли и некадърни от комунистите Колкото пъти бяха на власт толкова пъти на докарваха до кризи Последния път цяла година хората протестираха докато изгонят тях и турците от управлението Нито имат кадри нито са подготвени да управляват искат вотове за да спират развитието на страната

работещ Парламент ,но за съжаление това не става вече 29 години. БСП отдавна трябваше да бъде изритана от там, защото всичките са некадърници и лаладжии,като всички комунисти и социалисти. ГЕРБ вдъхна някаква надежда за промяна ,но вече трети мандат се плете като в кълчища и като че ли на хоризонта се показват нови избори,което е лошо ,защото няма политическа сила, която да оглави ново правителство и да поведе страната към що годе някакъв възход.ББ е изчерпан до дъно ,едно говори днеска,съвсем друго утре.

Има ли аргументи БСП ? Огледай се, ослушай се, излез от столицата и аргументи колкото искаш по всички направления !

СЛЕД КАТО Е ГЛАСУВАН ЗАКОНЪТ ЗА БЮДЖЕТА, БОРИСОВ РАЗДАВА МНОГО ПАРИ , ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ДОБЪР ????? да си раздава от неговите (11 млрд) !!!!

Популизъм било да дариш собствените си пари, а не е популизъм да профукваш парите на бедния народ с думите "АЗ ДАДОХ на полицаите " .Ето я сметката на профуканите пари от мутроГЕРБЕРСКАТА шайка. ГАРАНТИРАНО ОТ МУТРОКОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА ГРОБ МИЗЕРИЯ И ГЕНОЦИД Това е политиката на мутрокоГЕРБЕРСКАТА шайка в цифри откраднато и пропиляно за 9 години... 22 милиарда взет външен дълг 16 милиарда несъбрано ДДС 4 МИЛИАРДА КТБ 2.2 МИЛИАРДА ОТ БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ЗАТОВА РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК 1.8 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ЗАТОВА ХОРАТА УМИРАТ ПО КОРИДОРИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ 20 МИЛИАРДА ЕВРО ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ Това е малка част от откраднатото и профукано за МутроГЕРБЕРСКАТА шайка . ТОВА ГО ПЛАЩА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД .. Само по 1 милиард на година са загубите от таксите за южен поток Върха на наглоста на мутрокомуниста беше подаръците на Турция ...Мутрокомуниста закри южен поток за да може да отреже лентичката международно на ТУРСКИ ПОТОК .. Популизъм ли е да си присвоиш БУЛГАРТАБАК, популизъм ли е да си присвоиш ЧЕЗ, чрез ГИНКА ВЪРБОЙКОВА, популизъм ли е да изтъргуваш председателското място на ООН, за да останеш на власт?

1. Няма как да е взел 22 милиарда, ако държавния дълг е 22 милиарда 2. БТК вие го подарихте на Пеевски, с мотива, че Филип Морис не е стратегически инвеститор. 3. КТБ не го слагай на Борисов, а на БСП. Само за справка - в идентична ситуация в Италия спасиха две банкати с 4 милиарда евро. Великия Чобанов фалира една с 4 милиарда лева 4. За мястото в ООН си в голяма грешка кой какво изтъргува

ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ В МОМЕНТА Е 22 МИЛИАРДА, НО В НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ГОДИНА СА ПОГАСЕНЕ 2.257 МИЛИАРДА /ПРОСЛЕДИ ДЪЛГА И ЩЕ ВИДИШ/, А БТХ СИ ГО САМОПОДАРИХА ББ И ПЕЕВСКИ НА 15.10.2011 Г., ПРИ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ББ, Т.Е. ОРТАЦИ СА В БТХ, ЗА КТБ ИМА ДОКУМЕНТИ, КОГА СА РАЗДАДЕНИ КРЕДИТИТЕ И ТЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ПРЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ, КОЙТО БЕШЕ ПО-МАЛКО ОТ 10 МЕСЕЦА, А ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО В ООН ЛИЧНО БОРИСОВ ГО ИЗТЪРГУВА С ПОРТУГАЛЦИТЕ, КАТО ИЗПРАВИ КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА СРЕЩУ БОКОВА, ТАКЪВ АНАЛОГ В СВЕТА НЯМА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ОТ ЕДНА И СЪЩА ДЪРЖАВА 2 КАНДИДАТКИ 1 СРЕЩУ ДРУГА.

Човек, КТБ фактически беше фалирана 7-8 месеца преди да дойде правителството на Орешарски на власт. Това, че е обявена във фалит документално по времето на кабинет-Орешарски, въобще не значи, че Орешарски я фалирал. Документите доказват, че ГЕРБ и ДПС са я фалирали.

Сигурност е само едната част от провала на това правителство. Когато и да се свали то все ще е късно.

Е, на вота резултата ще бъде точно обратен. 105 социалисти и либерали ще гледат жално 135 депутати, гласували срещу вота. Ама нали недоклатената свинкя кака Кури иска да се фъчка...

Един селски кмет от ГЕРБ, би спечелил повече подържници на тезата си, отколкото лицето Биков, със съмнително екзалтираната си риторика и мъглява биография.