МВР има достатъчно доказателства срещу Северин, обяви Валентин Радев

Полицията си свърши добре работата по този случай, смята бившият вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корни иска да управлява бееее! Ако трябва с хидроинженера и там разните от "градската десница", но да управляваа!!!! Вие сега що прецакахте хубавата акцийка, при това благословена от Онзи Посланик?

Каквото и да сте свършили зору зорна си отиде това младо талантливо девойче не я уби циганина убихте я вие с неадекватните си закони които са направрни за мафиоти и убийци цялата ви система е грешна в БЪЛГАРИЯ демокрация не може да има то не че в америка има само че там законите са по сурови

Това "Полиция" е май Широко Понятие, даже за Един Бивш Министър. Работата я свършиха Следователи с Десетки години опит, минали през всякакви правителства. Да го докарват "Говедото" в България - това е Първото. А Второто е, след като го докарат, да видим ДАЛИ СМЕ ДЪРЖАВА.

Не коментирам, дали добре са си свършили работата и дали прокурорското обвинение ще издържи в съда. По важно е дали УБИЙСТВОТО е поръчково и свързано с работата по разкриването на КОРУПЦИЯ И ИЗМАМИ в най високите етажи на властта срещу което бе повела борба убитата Виктория. Отговор на този въпрос ни дава поведението на БОРИСОВ , който разпореди да се прекратят договорите с раследваната от Виктория фирма ДЖИ ПИ АЙ. Самата фирма също ГУЗНО КАТО ПРЕМИЕРА се отказа от поръчката която бе спечелила с което напрактика ДОКАЗА, ЧЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМА ГНИЛИ ЯБЪЛКИ СЪЗДАВАЩИ КОРУПЦИЯ И ГРАБЕЖ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА !! Ако Борисов и БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА наблюдават безмълвно това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ за което загина Вики , то като как да си обясним поведението на контролиращите ЕВРОПЕЙСКИТЕ СРЕДСТВА хора от ОЛАФ?!! ЗАЩО ЕВРОПА НЕ РЕАГИРА И НЕ ИЗВЪРШВА ПРОВЕРКА НА СЛУЧИЛОТО СЕ?? НИМА И В ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ РАБОТЕЩА С ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ Е ПРОПИТА С КОРУПЦИЯ И ГРАБЕЖ?? Защо тези ЕВРОПЕЙСКИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ МЪЛЧАТ за изнесената в предаването на Виктория информация. Да не би и те да са част от тази корупционна схема?!!

Виж сега, господин бивш министър Радев. Що ми се струва подозрително, че циганите много спонтанно се обединиха срещу циганин, извършил престъпление. Дали не е защото, статистически погледнато, това събитие е с по-малка вероятност от тази да уцелиш шестица от тотото с единичен фиш?

Европа не реагира и не извършва проверки по случилото се , защото едното няма нищо общо с другото !

Подозрително ти се струва щото си пропуснал приема на хапчетата .

ПРОБЛЕМА Е В ПОРЪЧИТЕЛЯ НА УБИЙСТВОТО !! виж поведението на обвинената от Вики фирма ДЖИ ПИ ГРУП, която след убийството й се отказа от поръчка за 150 мил. евра. ТЕ СА КАТО ПОСРАНИ. КАТО ПОСРАН Е И ПРЕМИЕРА, КОЙТО РАЗПОРЕДИ РАЗВАЛЯНЕТО НА ДОГОВОРИТЕ С ТЯХ?? Е сега какво ? Нов търг ли ще има и новорегистрирани фирми зад които стоят пак същите лица от ДЖИ ПИ ГРУП ли ще продължат с грабежа? КОЙ ЩЕ РАСЛЕДВА ДЕЙНОСТТА НА ТАЗИ ФИРМА И НЕ СА ЛИ ОКРАДЕНИ ЕВРОПАРИТЕ КОЕТО ТВЪРДИ В ПРЕДАВАНЕТО СИ ВИКИ? КОЙ ? Гладния прокурор ли , или може би ОЛАФ?? ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ, СЯКАШ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО И ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН!! КАК РЕШЕН БЕ ГОСПОДА ОТ БИВОЛЪ?? И ВИЕ ЛИ СЕ УПЛАШИХТЕ И КЛЕКНАХТЕ НА МУТРАТА?!

или просто трол Павел?

Разконспирира ме бързо и безусловно! Готов си за главсек на МВР-то. Свободно е, дерзай.

му се иска да бъде случайно, ама зверски убит

Просто Павел , това , че ти си трал , евентуално бивш агент , не значи , че съм ти колега !

Има кой да ги разследва и го прави ! Болни мозъци на тема конспирация , като твоя , им дай да си ръсят и търсят под вола теле .

ЧЕ ИЗНЕСЕНАТА В ПРЕДАВАНЕТО НА ВИКИ ИНФОРМАЦИЯ НЕ Е ИСТИНА ?? Защо тогава Джи Пи Груп се отказа от порачката за стотици милиони евра , а премиера е като посран?? ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ КОИТО БЯХА ПОСОЧЕНИ В ПРЕДАВАНЕТО НА ВИКИ , НАПРАВО СЕ ИЗПОНАСРАХА ОТ СТРАХ , ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОЖЕЛАЕ ДА ГИ РАСЛЕДВА ЗА ОКРАДЕНИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ!! Кой да се САМОСЕЗИРА за изнесената в предаването информация - ГЛАДНИЯ ПРОКУРОР , ИЛИ ОЛАФ. Цацаров е доказал , че е част от тази престъпна система , но ОЛАФ? И те ли са като нашето правосъдие?? Къде е онази КРУШОВСКА БИВОЛИЦА , ЧИИТО СИН Е БАНСКАТА ГОЛДМАН САКС В МАНХАТЪН? Защо и тя мълчи и изобщо каква опозиция са БСП чиито ръководители се НАДАРЯВАТ от премиера с пари от бюджета за 43 милиона лева платени за някаква дупка на КОМУНИИСТА МИЛИОНЕР ГЕРГОВ!! ТАКАВА КОРУПЦИЯ И ДЪРЖАВА НЯМА И В АФРИКАНСКИЯ СВЯТ. Управляват ни слуги на ДЯВАЛА!

с пълните самопризнания? Май се правите, че ги забравихте? Те и другите ви доказателства сигурно са същите лъжи, ама няма начин да се провери. Убихте проф. Раданов, няма да се намери друг да оспорва ДНК експертизата, за да не се самообеси случайно и спонтанно, намирате гнила ябълка за съдия и всичко е 6 +.

този бивш министър да се занимава със законодателство ако е способен а да не се изживява като говорител на шофьора на бай миле

че е дежурен в неделя

Сбърках в препоръката към теб, прощавай. Не че не си подходящ за главсек на МВР-то, ама по-добре е да станеш доктор. Четейки коментарите ти, гледам че те гони голям мерак да поставяш диагнози.

От новините така и не стана ясно как стигнаха до предполагаемия извършител за толкова кратко време, някой издаде ли го? Гледам на запад има сериозни опасения относно журналистиката в България, която и без това липсва. Дали друг журналист ще посмее да прави разследване след този случай и дали страната ще изпадне още повече в класацията за свободата на словото?

Изобщо не се надявам , ако истината не тази , която ни представят, да си признаят. Нямат път назад въобще, след мъмренето на посланиците. Това би означавало оставка. Единствено, ако чужди разследващи се намесят , може да ги принудят да кажат истината. Тази отрепка, дето ще дойде от Германия : че е бил там , бил е, че има общо-да, но че не бил сам и не е било случайно 100 %.

цялата махала, начело с роднините му го издадоха - няма друг такъв случай, защо ли? Очевидно е платено на циганските барони.

"МВР има достатъчно доказателства" - като гледам случая с Иванчева доста се съмнявам. И там имало много доказателства. Истината е, че на МВР и на другите правораздавателни институции не може да се вярва. Даже Специализиран съд си създадоха, където обвиненията да се превръщат в присъди. Този съд го създава Хитлер. Засега обикновените съдилища са може би по-добре, защото са децентрализирани и мафията по-трудно може да ги овладее.

А Тиквето отсърдИ ли се?

Що не отидете на профилактичен психопреглед?

Все пак съдът ще реши но ми намирисва , че все още нещо липсва!

Тези двамата дебили създават едно единственно усещане, че нещо не е така както изглежда.

Позицията на БСП е правилна! В случай, който не е напълно изяснен, най-неправилното е да се дават прибързани оценки. Напомням, че Гергов беше човекът, който настояваше БСП и ГЕРБ да управляват заедно, в коалиция, което Нинова категорично отказа. Не припомняйте факти избирателно, а щом сте тръгнали, давайте цялата истина!

Той Северин е ясен, но не е лошо да проверите и зад него...

Ми то не било трудно бе- Джи Пи груп- та и намериха за случая джипси- циганин- груп да е замесена в историята.

Всъщност, като какъв играе Валентин Радев, в момента. И откъде има информация по случая. Доколкото се сещам, между мен и още 7 млн.като мен, и Валентин Радев, в момента няма разлика. Защо аз нямам информация, а Валентин Радев има?

Хубаво е че МВР има достатъчно доказателства, но е по-важно прокуратурата и съда да ги признаят за годни!

не сте унищожили трупа, винаги може да се установи истината

Според мене въпроса е от кого повече се страхува Северин ? От държавата или от мафията ? И на кого повече вярва Северин на държавата или на мафията ? Затова Северин никога няма на разкаже кои са другите двама съучастничи и предпочита сам да поеме вината Битката с мафията е битка за сърцата на хората Битка за доверие и авторитет За съжаление нашата държава не прави нищо за да спечели тази битка

A бе много защитници на цигането-убиец тука, бе. Набеден бил, поръчка било, .... ай си *те майката

В качеството си на какъв го твърдиш, г-не ??

мозък на мутрата с очилата, ама не му се удава

не защитава циганина. Мутрите да са го вкарали в затвора за престъпленията му (говори се, че е наркодилър), а не да го държат на свобода за в случай, като този, да поеме тяхната вина. ПАнимаешь?

Това че има достатъчно доказателства срещу цигането, не означава че разскедването трябва да спре, а точно наопаки - трябва да се разбере кой още е замесен, как и защо...

Никъде по света не правят погребение на трупа при толкова знаково убийството. Защо в България на бърза ръка гледат да се отърват от най важния доказателствен материал?!....

Северин та Северин, тоя е Северин само за ЕС, а за тук е Селяйдин, за родата си е Селяйдин, за приятелите си също. Не петнете името!

Волен Сидеров, от проруската формация, Волен Сидеров, от проруската формация

Той няма информация, но не му пречи да лъже, като си измисля. И удобно го тиражират по вестниците, защото съдят за публиката по собствената си глупост - имам предвид ЦЦ, ББ, ЦЧ и т.н. Също и троловете на Герб - ако някой твърди, че има поръчител, то следва че оправдава извършителя. Идиоти, и трябва да не ги допускаме да управляват хора. Могат да управляват животни, може би машини, поне собственото си тяло. Но не повече.

Веднага като го върнем в България прави пълни признания и се "самоубива"

И който му е дал информацията е извършил престъпление по служба ......

Веднага като го върнем в България прави пълни признания и се "самоубива"

Абе разкрили. МВР нищо не може да разкрие, единствено може да прикрие кой е извършителя. Както в Костинброд така и тук този не е извършителя, но щом Боко тиквата и Цицерон са казали това. Само за да се види че МВР- то прави нещо.

Запазването на следствената тайна като принцип при разследването е отживелица от социализма. Следствената тайна тез мошеници я нямат за нищо.

Цигането го остави, за поръчителите иде време разделно троле герберастки.

Запазването на следствената тайна е информационна защита на разследването срещу противодействието за установяване на обективната истина.Процесът на разследването,а не крайният резултат е следствена тайна. Така е герберасти, според науката.