Илияна Йотова: Президентът ще реши дали да свика КСНС, всички министерства са на бойна нога

По думите на вицепрезидента, в дипломатически план България трябва да има кураж и самочувствие да инициира срещи на най-високо ниво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" България да вземе категорично становище и решение в рамките на Европейския съюз, така че да бъде силна и европейската позиция"....съжалявам , но не подкрепям европейската позиция,тя не отговаря на нашите позиции и е грешна .Европейската позиция включва ли диалог ,аз не съм чула до сега .Натовският генерал да ни си позволява да ни превръща в полигон на НАТО .

червената ви армия отстъпва

се строили пред някакъв военен бункер? Трперят им гащите, та чак плющят от страх.

Искам да попитам има ли по нагъзена "държава" от нашата? От една страна сме членки на НАТО и купуваме за милиарди някакви хартиени самолетчета, а от друга президент и правителство, Копейкин са изцяло проруски настроени и щом там е обявена мобилизация, нищо чудно да хвърлят нашите синове и мъже срещу лошия Запад. в какво "държава" живеем. копейкин в интервю ясно заяви, че е изцяло за възстановяване на СССР и връщане на васалната зависимост от същата.

Хора, четете чужди медии, ако не достатъчно образовани не знаете език поне ползвайте онлайн "преводачи". Никъде няма такова натягане на напрежението като тук, включително и във Велика като сила като любимата ви Великобритания, която директно оказва военна помощ. Тука могат да мобилизират синовете и мъжете ни не дай си Боже, ако продължаваме да бъдем подлоги на новото СССР, което до ден днешен ни гледа като тяхна колония. Е няма по- дъртокурвенска "държава" от нашата!

Какъв е този парцал дето виси извън полата и

Йотева е УМЕРЕНА; с ПРЕЦИЗЕН език. НО! "...важно е институциите да бъдат на своето място и България да вземе категорично становище и решение в рамките на Европейския съюз, така че да бъде силна и европейската позиция." НЯКОГА за НЕЩО България ДА Е НАЛОЖИЛА МНЕНИЕ в ЕС/ НАТО?!?

и тоалета и е също тъй прецизен като езика, особено подплатата! и прическата и е също тъй прецизна!

Комунист смотан

Путин може и тях да мобилизира. Прави са хората да се тревожат.

българите трябва да са независими от еврогейския съюз

След като обяеим независимост от вас- боклуци червени.

А къде беше днес Р. Р.?

И защо поздравява хората през социалните мрежи

Втори ден от обявяването на мобилизацията и така и не чухме какво мисли Радев. За гълъба на републиката да не говорим. Много мъжко е да се скриеш зад жената вице.

Радев е получил призовка, а на Йотова нема кой вече да й дига дъртите НОГИ ХАХАХА

Американците трябва да бъдат изритани от България! Ако искат да си воюват с Русия си имат обща граница.. да си воюват там!

За независима и свободна Българи Само ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Останалите са предатели.

Не са ли те от "полезните (за руските интереси) идиоти"?

Възраждане, бсп, Радев- най- сигурния начин да мобилизират и вашите близки срещу лошия Запад

...залагам на БСП ...за сега ...

Нашите какво се мотат, няма какво да се свикват, а да ги раздават.

Мунчо го знаем що може - напънала се планината и родила мишка.

Не знам за Европа, но Китай се готви за истински военни действия. Срещу кого и с какво, не ми се мисли. Защото никой не знае какво точно оРЪжие притежават. Само армията им е милиони.

цървул миризлив

Наслушахме се на клишета.

Пак са получили заповед от техния господар да лаят и да създават напрежение, че нещо опасно става. Да, става опасно за техния господар, който почна да губи войната и се чуди как да излезе от нея. Явно е издал заповед всички негови подлоги да шумят и да плашат, че става опасно и за техните страни, с цел да накарат Запада да пожелае преговори и спиране на войната докато още не са изтикани извън завзетите територии. И подлогите почват да „разлайват кучетата“. Глупаво и наивно мислене и поведение. Никого не могат да заблудят.

Тая нискочела, соросоидка, щяла да спира Путин! Да тръгва какво чака! Гнусна твар!

Какъв световен мир? Мир е имало в Европа. За малко. Биха се на Балканите, биха се на Прибалтика. На останалите континенти смъртта не спира да вилнее. С изключение на Австралия и Северна Америка. Та за какъв точно световен мир става въпрос, защото такъв няма?

Васко Начев и Гълъбов днес, в един ден, починали и двамата. И двамата бяха яростни Евро атлантици, защитаващи интересите на нагло саксонците. Това е хубава новина за България... Следва продължение.... П.П. коментирам тук за тия еничари, понеже са забранени коментарите в статиите за кончината им. Да питам Петър Стоянов, Ал Йорданов, Пасито, Софиянски и прочие н@ц пред@тели кога е запланувано да почин@т? Нека бъдат и те в един ден ...

А Станишев, Доган, Пеевски, Първанов?

Комунисти- под земята.

Не го знам този,точно до нея,кой е.Но по лампазите-генерал ще да е. Гащник.Омачкан,смачкан,жалък на вид

И аз в това се загледах. Униформите им са като от карикатура.

не наемна а наборна армия

Требе да нулира партиите ,да обяви едно военно положение и да обискира главнио Каскет!

Тая не разбра ли, че войната на Русия за завладяването на Украйна почна през 2014 година?

…всъщност - нещата между Вси”наште” задунайГаулайтеря и НасВсички Н.В.Данъкоплатецът - СА Дотолкова ПреНагнетени из ЗемитеНи… ….а И Командированите на Вси”наште” - Дотолкова ДъСъ СамоОсвиниха Навсякъде по ТазиПланета, че : - или Директно Чрез Структурите на ЕС/ЕП/ЕК - или виа Реално разполагане на Пълен комплект НАТО у Нас …. Е Единствената алтернатива ЗА старт РеИнженеринга+НовНюрнбергски ! ..та Да попомислим ! …и - Действие !, ОТ и ЗА НасВсички.

Деветдесет процента от политиците не могат правилно да произнесат КОНСУЛТАТИВНИЯ Какво казват ли Констивния Констивния Котивния

Те са още и на НАТУРАЛЕН акт

Видяла бълхата, че коват вола... По никой начин не ни засяга войната там, единствено спекулантите тук са се сдушили с властта и ограбват народа.

Шилo

Вижте ги колко са смачкани тия каскети бе! И Фиона най-отпред. Това ли е лицето на България???

И АЗ ЩЯХ ДА НАПАДНА ЕВРОПА ...ДАЖЕ МНОГО ПО-ЖЕСТОКО ЩЯХ ДА Я НАПАДНА ... И НЯМАШЕ ДА СИ ИГРАЯ НА ШИКАЛКИ Е ПА ТЯ МИ ПЛАЩА ВСЕКИ ДЕН МИЛИАРДИ , КАК ДА НЕ Я НАПАДНА ... АЗ СИ ОТКРАДНАХ ЦЯЛ ПОЛУОСТРОВ ... А ТЯ ЕВРОПАТА , ВЗЕ ЧЕ МИ ПРОКАРА ДВА ПАТОКА - ВТОРАТА СЕВЕРНА ПАТКА, ТИКВЕНАТА БАЛКАНСКА ПАТКА .... Е ПА ЗА СЪМ "НА ШЕСТ" ОТ ВСЕКЪДЕ , КАК НЯМА ДА ГО НАДЪРВЯ ...Я ВИЖ КЪМ МИ Е КОРАВ ...КВО ШЕ МИ НАПРАВЯТ - ТЕ СА МИ В РЪЧИЧКИТЕ ТЪПАЦИТЕ МУ С ТЪПАЦИ - АЗ ГИ ЕБА ПРЕЗ ВСИЧКИ ДУПКИ (ЗАДУНАЙСКАТА, МАДЖАРСКАТА, БЕРЛИНСКАТА) А ТЕ ДАЖЕ МИ ПЛАЩАТ ! НАЙС ОТ ВСЕКЪДЕ ...КАК НЕМА ДА СЪМ ЦАР ... Е ПА ТЕ САМИ МА КОРОНЯСАХА , БОКЛУЦИТЕ МУ С БОКЛУЦИ !

Моля ви са вееее Ни са показвайте веки веееее

Партизан се за бой стяга, мята пушка на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила сестрице; аз отивам във бой люти,

Европа ли, не ви ли се струва отвреме навреме, че тя не е едновремешната Европа и някак си е безразлична към това, че светът се отчуждава от ценностите

Пизда!

външния вид е мерило за ... на тия на снимката външния вид е толкова жалък, че поне тия "офицери"трябва като се видят да се самозастрелат за да спасят "войнската чест" !! а йотова??? йотова и радев са най гротескните фигури в нашата политика от 1908г насам!

Няма ковид и локдаун, Путя спука гумите в Украйна и оцапа гащите. Възраждане и рубладжийските партии потънаха предизборно в рамките на статистическата грешка. Изглеждат като удавени плъхове.

Идиотите вече са се заместени от Олигофрените Сър.

Ще видите президентска полу-република през крив макарон! Слугите на Путлер в Европа приключихте курса. Заминавайте при Янукович в санаториума! Мобилизирани сте от матушката си. Заминавайте там. България е ЕС и НАТО! Слава на Украйна!

други последни реплики, подлого? идва народен съд за такива като теб

Ти ли ще го организираш? Да умре от рак майка ти болшевишка.

Ти ли ще ме съдиш бе? Със Костя и Волгин ли? Я, нарамвах автомата към окопите в ДНР и ЛНР. Не искаш, като синчето на Песков? Смотаняк пробит, балона ти се спука. Не ставаш и гаргите да плашиш.

2022-09-22 15:03:13 ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА (нерегистриран) УНИКАЛЕН МАЗОХИЗЪМ НА ЕВРОПА ! -------- ЕВРОПА ПРОДЪЛЖАВА ДА НАЛИВА МИЛИАРДИ НА БЛЯДОВЕТЕ ПРЕЗ НЕФТ И ГАЗ ... ТИЯ ХРАНИЛИЩА ДЕТО ГИ НАПЪЛНИХА НА ПО 80-90%, ОТКЪДЕ ДОЙДЕ ТАЯ ГАЗ ... М??? НАЛИ УЖ "САНКЦИИ" ...ТВА-ОНОВА ...ЛЪЖЦИ ! КОГАТО КАЖЕШ "ВЪВЕЖДАМ САНКЦИИ" ТРЯБВА ДА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТ УТРЕ И 1 ЦЕНТ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗА ПРИ БЛЯДОВЕТЕ ! АКО ВЛИЗА ...КВИ "САНКЦИИ" СИ ВЪВЕЛ ? КАТО КАЗВАШ "ПРАЩАМ 100 ЛЕЕОПАРДА" ТРЯБВА ДА ЗНАЧИ ЧЕ УТРЕ ТРЯБВА ДА СА КАЧЕНИ НА ВЛАКОВЕТЕ ! АКО НЕ КАЧЕНИ ...КВИ ЛЕОПАРДИ "ПРАЩАШ" ! КОГО ЛЪЖЕШ ?!

НАТО има професионална и модерна армия. Украйна само с малко от натовското оръжие направи на пух и прах трупата на Путайн и Шойгу. Азиатските орки на Путлер са разкрити като сбирщина от насила събрани от кол и въже несретници и пияници. Путлер е пътник.

По въпроса за монархията,Симеон Втори роднина на Цар Иван Шишман ли е или на баба Елизабет Кобургота ? Симеон втори няма право да се нарича цар и няма право краде българска собственост.

Какво общо има със статията?

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони от ГЕРБ, ПП и ДБ по върховете на власта. Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. Продадохме и братятна си в Македония, по заповед на САЩ и ЕС ! На финала ще изпратят вашите бащи и синове да проливат кръвта си за "евро-атлантическите" ценности ! И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР воглаве с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да си основат "новата" държава, защото от старата им няма да има и помен !? ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Мислиш бе неграмотник болшевишки? Заминавай за фронта, да браниш азиатско-олигархичните си ценности и дано ти пръснат тиквата още първия ден.

Няма да влязат в парламента 100%. Ако нямаше война, можеше и да успеете да лапнете некой лев ама в рова положение сте в историята, като Атака, НФСБ и други московски проекти.

минимум 20% - стой и гледай. ескалацията на войната даже ще им вдигне резултата още повече. а ти си отрепка

Повече от 5% е мираж, а макка ти не мислеше така снощи.

Илиянке, на това се казва моден гаф, не се побираш в полата, явно добре ти действа вицепрезидентското място! Няма ли кой да ви огледа преди такива снимки, другия път може с нощница да се появиш!

Коя е тая карикатура разкрачена? Да не е роднина на Мутрафонова?

Майка ти!

Скоро ще има война, циганите и мюсюлманите с български паспорти да се изнасят докато е време!

На изборите ще изметем цялата путлерастка сволоч! За каква се изживява тая путинска слугиня? Марш в Кремъл, подлоги!

Стягай куфарите с чалмите и шалварите и се изнася,

А американските подлоги какво ще правим

Тя е от на Сорос хората бе лумпен

Тез идиоти на снимката колкото и консултативни съвета да свикват, скоро ще установят, че в България няма нито един, който ще отиде да се бие за укрите с лъскавите джипчета, които получаваха по 3-4 хилядарки на месец и си живяха като царе в луксозните хотели на издръжка на българските данъкоплатци, и за корумпирания им клоун Зеленски - марионетката на САЩ... Само един Глиги се беше излъгал, но и той се осъзна навреме, че укрите го използват, и избяга от фронта.

Лелеииий ! - ама Как ДъСъ “успяхте” ЧакТакъв Нонсенс ?!

Монголските утрепки ше се биеш ли?

Всички дърти комунисти да се самомобилизирате.

Всички сополиви евроатлантици да се самомобилизирате.

Е на майка ти болшевишката шунда и вони.

А, да, най после ,стана време за притеснение, може да се каже и време разделно и размирно! Ама ,Илиянке ,това го правят тези на които ти коленичеше, уж по протокол! Долна ,мръсна ,комунистическа измет са всички, които оправдават другаря Путкин!