Убийцата на сестрата на Илия Павлов и сина й ще лежи доживот

Върховният съд на Вирджиния е потвърдил двете доживотни присъди срещу рускинята Наталия Уилсън за убийството на сестрата на Илия Павлов и 8-годишния й син.

Обратно в новината

Коментари - Убийцата на сестрата на Илия Павлов и сина й ще лежи доживот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо коментарите за убииства се преврящат в изказване на омразата кям щатите. предполагам са от хора, които не могат да са тук и злобеят. току-що се прибрах от булгаря. кяде са зомбитата е ясно, но на мен ми е ял.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Убили сестрата и племенника на един престъпник. Голяма работа, една измет по-малко. Много ми е чудно с какви доходи са живяли в щатите ?!. Може би с откраднатите от всички нас от престъпници като брат и. Само не знам защо журналистите занимават обществото с тази измет, на фона на всички проблеми в държавата.

Щом така и така си е признала за тези убийства за да и заменят смъртната присъда с доживотна можело е да признае и ,че е убила президента Кенеди ,че да има най-после някой осъден за това.

хмелел солдат слеза катилась играл трофейный саксофон, а на груде светилась медаль за город Вашингтон

КОЕ МУ Е АКТУАЛНОТО, ГНИДО РУСОФИЛСКА, ЧЕ РУСКИ ДЕТЕУБИЙЦИ ГИ ОСЪЖДАТ ОТ ВАШИНГТОН?

Грешиш.Това е натурализирана американка от руски произход.Явно средата оказва силно въздействие върху индивида. Първо психясват,после убиват.Често явление за този регион.

E кое не му е актуалното бе галош.отиваш в мечтаната "земя на неограниèните възможности и ставаш зомби.Да ти пикам на кухата амерканофилска тъпа кратуна.

РУСОФИЛИТЕ У НАС ДА СЪБЕРАТ ЖЪЛТИТЕ КОПЕЙКИ ДЕТО ИМ ПЛАЩАТ ОТ МОСКВА И ДА НАЕМАТ ХАМЕРИКАНСКИ АДВОКАТ ДА ОБЖАЛВАТ, ХАХАХА

..и? Колко щастие си купихте с парите?

щастието е е в парите а в тяхното количесто.:) то парите са си хубаво нещо ,но краденето им носи възмездие.

Що,тъй ги убиват,бе?!

Не се коркай някой седят по два дни в този сайт .Тук са заети да трият всичко което е на руски и за русия.Който е против путин се чуства тук прекрасно.Чети блиц на половин минута има новина

НА ТЕБЕ И ОТ ТАМ ЛИ ТИ ПЛАЩАТ ЖЪЛТИ КОПЕЙКИ.

как не ревност...плати и някой на тази луднала рускиня, дали руската мафия, дали българската... двойното убийство, включително и на детето, говори само за премахване на претендиращи за наследството ....

да не искаш да кажеш, че е ВДОВИЦАТА НА ИЛИЙКАТА?!

Недоумявам защо тази новина от 3 часа е на първа страница, докато населението на държавата ни се дави и бедства???

Господа журналисти ! Вземете вече да нариате нещата с истинските им имена! Какъв е тоА "бизнесмен", бе ? Кажете какъв му е бил бизнеса, кой му го е дал и от къде е имал пари да го започне? Кой го държа "под крилце", щото без това в БГ бизнес няма ? ПРЕСТЪПНИКЪТ се казва, а не бизнесменът!!!

И двете деца на "Павел Американеца" от Мировяне-американски граждани.Ало,псевдодемократи от САЩ!Стига сте давали американско гражданство на БГ мафиоти пък после размахвате пръст за несправянето с "мафията в България"...Боклуци сте,но заради закона за всеобщата глупост искате да управлявате света!

ДА СИ Я ВЗЕМАТ ДА Я ОБГРИЖВАТ РУСИФИЛИСТИЦИТЕ В БГ.

ако случайно се окаже от Киев, а се нарича рускиня само защото техните са избягали преди да се появи недоразумението "украина"?

НЕДОРАЗУМЕНИЕ СИ ТИ, ЧЕ СИ ПРОДАЖНА РУСКА ПОДЛОГА - ПРЕДАТЕЛ.

Защо ни занимавате с махленски глупости?

Само като я видя и ми става ясно, че е престъпник и убиец. По погледа й личи, че е зъл човек и не заслужава да живее.

Кой е Илия Павлов? Престанете с вашите новини за престъпници, обрали парите на държавата. Нито ме интересува Илия Павлов, нито цялото му крадливо котило. Бабичките живеят със 100 лева пенсия, а ромите ни завземат - навсякъде са. Така че тези национални пр.еда.тели, които съсипаха държавата и взеха достойнството на хората, ограбвайки ги са ми противни! Вдин американец като Бил Гейт има пари, некрадейки национални богатства, нали?

за Бил Гейтс не сте прав

Да, ама съм прав. Не познавам бг. бизнесмем като Бил Гейтс, с изключение на един - двама образовани и правещи бизнес от знание.

....черньото непредпазливо е продължил да тъгува по бившата си и това накарало рускинята да вземе сталинско решение.... строго но справедливо!!!...

Крадените милиони не са им донесли нито живот, нито щастие. Дарина ,която раздаваше съвети по телевизията ,само тя се измъкна-засега.

И сег аще кажете, че това е нямало нищо общо с дейността на брат и нали?! Аре стига глупости, ревност дрън дрън та пляс....

Обаче не ви ли кефи, как и нашенката и рускинята се избиват за африканеца, докато нашите и руските мъжкари се правят на големи мъжкари!

Е, те африканците си имат стойност...

...навярно имате впредвид чернокожите им банани?...

Леле...."Боговете" наистина са полудели......

Харесвам справедливата американска съдебна система!Дано нашите законотворци четат и те новините и заимстват от тамошните практики. Това е адекватно наказание, съобразно тежестта на извършеното престъпление.

Да ама тук сме по руската система - трепеш, убиваш и имаш ли политическа и финансова мощ, никой не те закача...

Руснакът адвокат е като всички останали руснаци! Нагъл и прост! Конституционни нарушения в казус за убийство. Трябваше тая да я съдят в Тексас, където съдиите са сериозни и изпращат на електрическия стол. Любопитно ми е русофилиите, няма ли да защитите руския адвокат и конституционните нарушения в случая с убийството на една българка и едно българче?

Българо-етиопче?

При това малко ченгенце и олигархче.

Простако, какво общо имат тук русофилите. Какво знаеш за адвоката, освен руско звучащото му име....Ти като си тъп и прост, не значи че булгарите са такива.