Коментари - Илхан Кючюк: В безпрецедентна ситуация сме, двете кандидатури за еврокомисар бавят процедурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига важност на ЕС!Тези бюрократи с огромните си заплати е време да се спрат,защото омръзнаха на всички!

Крайно време е в ЕС да работят без заплати. Спестените средства да отиват хонорари за коментатори в дир, вкл. и на мене.

Как. Можаха. Да. Изберат. Този. Мазен. Евреин. За. Кандидат. За. Евро. Комисар. Сега. Разбирам. Защо. Хитлер. Е. Мразиш. Евреите. Дано. Цялата. Ти. Партия. Гние. Във. Затвора. Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин

Много точки, бре баджанак !

Така си кажи. Слава на Русия и Хитлер върши добрини. Народът го е казал по-кратко: Путлер.

Рядко противен турчин който не крие че работи за турските интереси

Другите като нямат държавнически интереси , какво да прави момчето. Посочете си интересите на държавата и народа. Стига се въртяхте около Тиквата, пачките и къщата на любовтицата. Стига се въртяхте около Кирчо и забременената на перилата и черно бели мадона. Стига се въртяхте около Кокорчо и атлетическия му любовник. Стига се въртяхте около юмрука на Гланокомандващия без читава армия .Стигате бре балкански...

ДА , нещо по македонският въпрос , вие сте най информираните ако четете Османските фермани и архиви ?

Илхан Кючук ли е виновен, че от ПП не могат как да се отърват от фамилия Лорер? Ами да ,поне на един член от тая фамилия ПП трябва за осигури доходно местенце, и така малко да поразчистят по върховете на партията си. То тая партия ПП напълно отговаря на израза-малко индианец, много вожд. Сега им е дошло времето да преразпределят постовете и апетитните позиции .Пращаш някого в Европарламента и се отърваваш от един конкурент. Това са постовете в Европарламента-пет години нищоправене за сериозни пари. Какво прави там Слабаков, пък чули ли сте нещо от Йончева , а престоя на Ал Йорданов си е направо награда за някакви заслуги.. Сегиз-- тогиз се обажда и оня, дето му викат Рада дълбоката, колкото да каже-и аз съм в Брюксел. Съжалявам но сериозните ни представители в Европарламента са по-малко от пръстите на едната ръка и Кючук правилно ни казва да бъдем прагматични, а не да търсим място за един човек ,пък дори и той да се казва Лорер.

Мазният сач Илхан Кючюк, на пангара.Да бъде премахнат заедно с предателя Пеевски.Да отидат в Анадола.Марш еничарино от ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ.

Този мазен сач Илхан Кючюк,да бъде обесен в в центъра на София за предателство по отношение РСМ.Илхан Кючюк,мрази България, Русия, Българския и Руския народи .Илхан Кючюк е еничарин.Нямаме нужда от турци-да вървят в Турция,а ние сме ПРАВОСЛАВЕН НАРОД и сме БЪЛГАРИ.Марш еничарино в Анадола.Там ти е мястото.

На калпав хуй вълната пречи, Ганьо !

Този продажник Кючук веднага на съд за предателство спрямо България.Толкова е арогантен и нагъл.Той е защитник на турски интереси.Предател

Ах Лили, Лили!

Голям праз като че ли немогат да решат за пет минути кой да е,хвърляй жребий и толкова,те ако не са нашите комисари ще фалират Евросоюза

Няма никаква полза от Бг.еврокомисари. И без това европейците си ни командват както искат, а тях ги командват Американците. Това е зависимата демокрация!!!

Номера с Пеевски, тук не минава! Не го щем!

НЕ ИСКАМ МАЗЕН РЕЗАН ЦИГАНИН ДА МЕ ПРЕДСТАВЯ В ЕВРО-ПАРЛАМЕНТА !

е тоя капут от снимката,бе? Кой е малоумника дет го е правил?

1-во този трябва да бъде отзован и съден за държавно предателство по въпроса с македонците. 2-ро това с двете кандидатури е стандартно действие на ГЕРБ, и преди сме го виждали. 3-то кой го интересува какво мислят за нас другите членки, освен порнозвездите изпратени по странен подбор от България и разчитащи на имидж за по-високи продажни цени.

вземете Кокора,той е две в едно ,хем мъж,хем жена.

Няма друг в света като Бай Ганьо. Никой друг не умее така да вреди сам на себе си като бай ви Ганя. Две кандидатури. Преди това под носа на Еврокомисията заявихме, че президента Радев е РУСКИ АГЕНТ И ШПИОНИН. Щото някои ганьовци смятали, че заради това "разкритие" от Брюксел ще ги потупат по рамото. А логиката в политиката е точно обратната. Западняците веднага са си помислили: Ахааа, щом вие сами казвате, че вашият президент е руски агент, значи на вас българите не можем да имаме никакво доверие. Няма да доверяваме с вас ниакви западни тайни и няма да правим във вашата страна никакви инвестиции и откриване на производства. Щото вашата страна гъмжи от руски шпиони.

а бре малък, кичук в превод означава малък, та малкия, ми България е в безпрецедентна ситуация от две години бре! а ти сега се сети? преди две години президента свали законно правителство! две години президента управлява държаватас некадърните си правителства! сега имаме "ротационен " премиер! а ти за еврокомисаря се чудиш!!!

С този апел тоя иска да отклони вниманието ни от това, което направи в полза на РСМ и във вреда на България.Подмолни действия на един турчин срещу българската държава !!!

Не Кючуков е виновен, че Киро про100 ментата клекна пред РСМ и ни постави пред свършен факт.

Лорер заяви неотдавна, че битият българин в РСМ няма български паспорт?! Кок ще защитата правата на българите в Брюксел, тогава? Освен това е либерал, не представен в ЕП, а мандатът е за довършване и е от квотата на дясната ЕНП, където членува ГЕРБ. Мария Габриел е от ГЕРБ.

Лорер заяви и НЕЩО ДРУГО по тлевизията броени дни преди началото на последната предизборна кампания. ТОЙ ЗАЯВИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО, че по нашето Черноморие имало РУСКО МАЛЦИНСТВО. И това би могло (евентуално) да послужи като предлог, като повод на Путин да ни нападне. Аз не знам някога в българия да е имало РУСКО МАЛЦИНСТВО! Дори Живков никога не е заявявал подобно нещо, за руско малцинство в България.

мълчи бе.

Илхане, мамино еничарче, я да млъкваш!

Пари се изпускат секи ден от потенциалния български еврокомисар, не е правилни така

Каза лиазача на РСМ смърдели задници ! Лижи РСМ задници и не се прави на оригинален !

Ти си срам за България, заради предателствата ти, които обслужват СФРЮ. Няма македонска идентичност, има македонски българи, сърби, гърци, търци, албанци, но няма македонци.

Подобна манипулация е прилича на северномакедонската. Истината е, че в момента много хора, че чувстват като македонци. Втората част от истината е, че преди 100 години, във Вардарска Македония мнозинството хора са се чувствали като българи. Северномакедонската история и политика отрича втората част от истината. В голяма степен те черпят основание да говорят така заради част от българите, които отричат първата част от истината.

Нищо против Кючук, ама някой да го пита!?

Този човек започва да се взема много на сериозно и да си вярва май?

По-добре внимавай със севернатамакедония илхане. И не се бъркай където не ти е работа.

е едно голямо смрадливо депесарско изсрано в кенефа на двора в Славейково

е предателя и агента на турците. Работи против интересите на България. Турция се стреми да блокира нашите усилия по установяване на българския етнос в Македония. Ясно и просто.

Не мога да разбера, как единственото условие за кандидата е полът му. После щели да решават на какво да бъде комисар. Щом няма изискване за компетентност, значи този човек не го търсят за работа.

Пример за национален предател, който отстъпва открито от българския национален интерес, като докладчик за Република Северна Македония в ЕС.

Нали от ЕП поставиха това условие. Двама- едното право да пикае, а другото клекнало! Измислете някой 2в1 някой травестит и работата ще потръге и хем ще сме в крак с модата на извратеняците!

..» ние ще БЪДЕ разединени……» Поправете си подзаглавието! Какви санкции се налагат на тези, които пишат неграмотно и с правописни грешки?

Какво толкова страшно и безпрецедентно има?? И с нашите и без тях ЕП работи срещу интересите на Европа и България в частност.