Вадят от списъка забранени за приватизация предприятия

Подобряване на бизнес средата, намаляване на административната тежест, максимално и прозрачно използване на еврофондовете, помощ за малките и средни фирми.

Обратно в новината

Коментари - Вадят от списъка забранени за приватизация предприятия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не наядохте се бе, идиоти! Престанете да издевателствате над нас, че има поговорка "ако мечката играе в комшиите, и у нас ще дойде". Май с камъни ще ви гоним наглеци и лъжци недоправени.

Подобряване на бизнес средата, намаляване на административната тежест, максимално и прозрачно използване на еврофондовете, помощ за малките и средни фирми. Това са приоритетите на Министерството на икономиката, представени ни от министър Божидар Лукарски. Я, какви красиви слова ни съобщава този виден икономист, финансист, ръководител на България, но от европейски мащаб! И вижте го какъв красавец е- зализан като чавдарче, на което предстой да бъде прието за комсомолец, в чест на Х конгрес на БКП! Така България вече излиза на първо място в Европа по ограбване, пардон, по приватизация на глава от населението! Това е вън от съмнение, следва да бъдем горди! Затова - дерзайте българи! Светлите хоризонти са пред нас...Пред нас са блеснали житата...Който иска повече информация за криминалната приватизация, да прочете написаното от г-н Едвин Сугарев! Написаното е повече от достатъчно! И няма да сгреши!

Продължавайте да продавате България.. Похвално.. И евала на ДИР-а, че така лекичко са замазали темата с глупости за подобряване на икономиката.. Просто похвално!

от всичко разбрах, че някой си не иска/не може да работи поради некадърност, друг път като АДИС си е добре понеже си върви далаверата, а администрацията понеже това и е работата изготвя предложения и административни мерки т.е. пак заплатено нищоправене. И така от 1947-а година насам..

Почна краденето.

Ейй тоя пустия лош комунизъм!! Ама Храни ги вся соросоиди вече близо 30 - тридесет години !!!!

В Гърция новото правителство, първото което направи е спря приватизацията и отряза грабителите, които точеха зъби.Гърците все добре, а ние все зле - как става все така? Оказа се че било просто за разбиране.На последните избори, излезнаха едни хора/партия и им казаха точно и ясно какво ще направят, като спечелят.Хората излязоха и ги избраха и те точно това и направиха, което бяха обещали. На фона на това ние в България създадохме световен прецедент и доста западни политици останаха учудени - избрахме си хора/партия като първа политическа сила на изборите, които само няколко месеца преди това бяхме свалили с бунтове от власт.

Трябва да се продават предприятия,за да се получат комисионните-мандатът е кратък.После какво става при новите собственици-никой не го е еня

Пловдивския панаир отдавна е се управлява от Гергов. Може би има някакъв минимален дял държавна собственост. Явно и този остатък иска да си го вземе Гергов.

Не е зле - всички, с малки изключения, вече коментираме само Комунистите в съседна Гърция.  Това е по- добре отколкото за ...АБВГерб!

От тая приватизация се докарахме до последно място по стандарт в Европа и на едно от последните в света! Време е за национализация!

Брей,порой от комуняжки сълзи,ще се стигне и до наводнения що не става по тяхному,за тях и отрочетата им,ненаситни гадове!

Упс,лукавия се издаде за какво е назначен за министър за разбиване на икономиката от кръга Монтерей.Все го мислех за малко по-хитър след лъжата с трика,но той се оказа крадлив селяндур.Нека да продаде военните заводи и утре работниците като грабнат камъните боцко ще каже,че комунистите са му скроили шапка,а тя шапката е вече скроена от божия дар лукарски!

Айде,и тия ще се облажат.Става дума за стратегически производства ,от национално значение. 25г . продават построеното преди "демокрацията"( учудвам се ,че още има, но плюват социализма.Кога нещо ще съградят. (ау,сещам се -зала Армеец,"голЕм"строеж). Е,то България не остана, камо ли производство.А тоз на снимката, днес го гледах по телевизията е станал двоен откак е на държавна софра .

Кражба до дупка!Някой стигна дъното , а ние копаем по надолу!

Всъщност срамът и негативите са за коалицията, която го излъчи този "загрижен" екскурзиант да е министър. Колкото по-бързо поправят това фрапиращо недоразумение, толкова по-добре. Тогава обаче ще лъсне истината, че Лукарски е назначен на този пост само, за да абсорбира негативите и прикрива друга неадекватна министерска позиция, откъдето обаче изтичат големи пари.

Въртят , сучат и пак посягат на държавното. Съсипаха всичко. Вместо да се грижи за държавната собсвеност като за своя, каквато му е службата и за което е министър, той гледа да гепи някой рушвет. ОСТАВКА!

Тоя ли беше дето опита му в икономиката се изразява в познанството с бившата му жена и тъщата, които работели в икономическото министерство. Лукарски, на какъв точно конкурс се е явил и как е започнал работа - на същия, както тъщата е уредила жена му предполагам. Защото, ако не династии и връзкари, а спечелили истински честни конкурси ни управляваха нямаше да сме най-бедните в Европа.

Ще го направят. Понеже знаят, че няма да има никаква реакция от хората, които за пореден път обират.

Браво на Лукарски за смелия ход! Всички натрапени на България предприятия, създадени от мръсните комунисти, трябва да се ликвидират, за да се отърсим най-после от ужасното комунистическо наследство и да започнем начисто!

да отворим наново лагерите, а ? много демократично, много!

Ходи се пери,бе !Айде ,днес ви е празник!

Да краднем каквото е останало от България. А защо ли е в забранителен списък? И ЕПР, енергетика бяха в забранителен списък. Извадиха ги и сега чужденци ни дерат кожата от гърба. Не да продават а трябва да ги съдим тези, които ни разпродават.

Човекът на Цеко Минев се обажда да ни галваницира и после да пробута топлите хлебчета на едни платежоспособни момчета.

Пичове, мислех си,дали не може да направим един списък на предприятия,фабрики,заводи,цехове,изградени при соца и колко от тях са останали сега.Кои са им чорбаджиите и какво произвиждат? Тука пишат хора от цяла България -дали не можем да го направим?

Можем! Сайт специализиран трябва. На хората им писна от кретени с говорни дефекти.

Умно!Браво,колега! Давайте идеи ,как да го направим!

Един бърза равносметка 2013 - Герб свален заради тока и три години замразени доходи с опоскани 4,5 милиарда от фискалния резерв. 2013- 2014 - Орешарски намали цената на тока с 5%, върна швейцарското правило, увеличи с малко, но увеличи доходите. Взе 4 милиарда заем, но фискалния резерв се увеличи с 3,2 милиарда. Искаше да открива ХИМКО, да строи Южен Поток и т.н. 2014- СВАЛЕН ОТ ПРОТЕСНА МРЕЖА! 2015 - АСФАЛТ ПАША пак ни яхна. Южен поток погребан и ще внасяме руски газ от Турция /вместо да и продаваме/, Повишаване на тока 10% /при близнашки=герб/, От 1 юли ново увеличение на тока, ЗАПОЧВА ПАК ПРИВАТИЗАЦИЯ, НОВ ДЪЛГ ОТ 8 милиарда, ВКАРАХАНИ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ..... Е КАКВО НАПРАВИХМЕ!!!!!!!! Вместо да изпишем очи ги избодохме...

Ами селяк си. Вярно е. Разсъждаваш както всеки един пенсионер на село. Доста са ви промивали мозъците навремето.

При теб няма какво да се промива

закопа поне 50 хил. души. Ако ти се гордеш с него значи си малоумник. Пожелавам ти заплата и пенсия все по швейцарското правило. Егати тъпака дето си.

От Пловдив съм... Пловдивския панаир отдавна е приватизиран от видният социалист другаря гергов... вече е мъртъв...просто красив парк и площ в ценъра на града... ... и благодарим на партията и на другаря гергов...

Мажоритарният дял в Панаира е държавен, Гергов има съвсем малък процент!

Мажоритарният собственик е другаря Гергов.

Поредният своднически настроен в държавното управление ...

Боже, дар такъв не искаме. Никога един с проблеми в семейството не се оказвал успешен министър в България. Защо ли ни ги натрисат такива, които семейство не могат да изградят, а тръгнали държава да вдигат. Колкото по-рано ни отърват от поредния "идеен" бездарник, толкова повече шансове да се намери някой неекскурзиантски и некуртизантски настроен.

Тоя синковец, защо трупа имоти, а не живее под наем, като е толкова против собствеността. Иначе един кубинец праща много ПоЗдрави на гаджето му

Хайде пак на екскуржия някъде, че май е по-добре за държавата да седи на разстояние и менаджира водопад. Този левент е поредния селски хритрец докопал се до кокал, но дано не заалчнее много, че е "творчески" настроен. Иначе от министреството се очакват реализации, а не идеи - такива има безброй добри и работещи по света.

Какво трябва да направя за да се махне този от властта?

Да си купиш пушка!

С този бяхме съученици. Голям олигофрен е ще знаете. Дочух че смъркал от дилър на кюшетата. Щом този е в управлението на държавата, значи всеки мангал от факултета е готов за премиер-министър.

ама още ли има-дали ще стигне за всички?

Хайде, и тоя ще продава! Иска Министерство на икономиката, без икономика. Ами да го бяхте кръстили тогава Министерство на разпродажбата! Като ония другите дебили, дето щели да добиват газ и цената му щяла да падне!!! Ами нали ще го добиват разни измекяри, като Шел, БиПи или дори Лукойл! Как ще падне? Като ни добиват златото, да не би да виждаме някакви пари от това? Или като ни разнасят електричеството разни други измекяри, сигурно цената му пада? При това електричество, което АЕЦ-а дава на много ниска цена. Ами нали панаирът е на оная дърта комуняка от БСП - свинаря. Или няма значение, важно е да опънете комисионната? Бах ти и тъпунгерите! Адвокати ще правят приватизация! Нали досега все такива мръсници я правиха? И я направиха! Така че да си напълнят гушите. Не като в Румъния! Затвор по 20 години или не знам какво! Трябва АК-47 и наред! Ама не само комуняките, а и "демократите", дето станаха милионери за една седмица и сега си гледат кефа, без да им пука ни за народа, ни за демокрацията, ни за справедливостта.

Кога е и нашия ред да станем роби в собствената си страна Тия боклуци друго не умеят а само да крадат и се плюят Как да има пари всичко заминава втия на който ни продадоха

ВАМО-Варна-приватизирано.Сега мястото е гола поляна. БМФ-преди приватизацията -89 кораба,сега 24+отбора Лудогорец. Варненска корабостроителница- в Жанвиденовата зима произведени 6 кораба.Сега е склад за зърно и рушашти се останали съоръжения.А още колко предприятия са като тях?

За 25 години "управление" и "демокрация" накарахте хората да изпитват носталгия по социализма и Бай Тошо! Вие сте уникално вредни и тъпи! Говорите за свободен пазар и за свободна конкуренция, а сте пример за разюздана връзкарщина и наследствена идиотия!

Хич вече не се чудя, че комуняките са освиткали разни буржоа след 09.09.44. Ако са били такива, като сегашните "приватизатори", малко им е било!

Лапайте и крадете вчера, днес и утре! Пък децата ще ви национализират и ще ви приберат на топло и сигурно зад ограда, за да не правите вече поразии, после да не ревете, че сте репресирани! Ако доживеете ще свършите или в затвор или в лагер!

sawo

От няколко години панаира умишлено се смалява, не се рекламира така както преди, няма толкова участници както преди - личи си, че се саботира и причината отдавна беше ясна - приватизация.

Ще търсим бай Тошо 100 години. От 25 г. само хайдуци и бандити. Демокрация ли?Власт на народа ли? Командува мафията при демокрацията.Справка-САЩ

Единствената нация в историята на човешката цивилизация, гласувала в парламент и приела Закона за ликвидационните съвети/за ликвидация/ е само България. Всички спахме и гледахме мафиотите на власт как ограбват построеното от народа за 50 години. Каквото повикало, това се и обадило !

Абе извадете и парламента от списъка и административната тежест ще намалее значително.

Разграбването продьжава.Националните предатели се множат.Народа спи.

Моята майка не беше учила икономика, но казваше- "Един имот , колкото и скъпо да го продадеш ще дойде време и ще разбереш, че си го продал евтино".Костов е за затвора, защото направи най-грабителската приватизация. Тоя вчера дойде и иска да разпродава малкото което остана. Крадци мръсни!!!

ПОМНИТЕ ЛИ,КОГАТО СЕДЕСАРИТЕ КРЕЩЯХА:НУЛЕВА ДЪРЖАВА, МИНИМАЛНА ДЪРЖАВА ,САМО ПАЗАРА ЩЕ ОПРАВЯ ВСИЧКО....А СЕГА : ПРИ НАВОДНЕНИЯ, ПРИ БОЛНИ ДЕЦА, НА БЕЗРАБОТНИ И Т.Н....-ДЪРАВАТА ДА ПОМАГА!!!!!!! А СЕГА ДЕФОРМАТОРИТЕ ИСКАТ ДА РАЗГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА ДО НУЛА....ЩЕ ИМА ПОСЛЕ ДА ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ ПОМОГНЕ ПРИ НУЖДА, АМА ДРУГ ПЪТ....ВАЖНОТО Е ДА ЛАПНАТ И ПОСЛЕДНОТО ПОСТРОЕНО ОТ ХОРИЦАТА... НО НАЛИ ВИЕ ИМ ДАДОХТЕ ВЛАСТТА!!!!!

ами, що не си каже г-на - както какъв седесар е щом с гаджето си бе на кюр суфра - като какво разбира от икономика - като колко патриции ,парий презрени, демек партийци има в т.н. все още наужким държавни, все на тлъста заплата, а т.н. наши комисионни не е за приказване, а ?

Европа се бунтува срещу незаконното разграбване на държавите членики, наречено "приватизация", само наш Лукчо, дето няма знания за 5 стотинки, е решил да реформира икономиката на България. Аман от дебилизъм в политиката!

Ясно!На Лукарски му е заповядано да се доразграби държавата.

Стана ли ви ясно защо цял месец водиха пазарлъци за съставяне на кабинет, а в Гърция го направиха за един ден! Започва разпределението на баницата и тези крадливи изроди няма да се спрат пред нищо за да разскъсат и изядат последната останала част от държавата. Само ние може да ги спрем, ако все още имаме малко ум в главите си.

Министъра на каквото и да е се е сетил за миналото си в агенция за приватизация и решил да наваксва.

На стената на едно кафене вчера видях каленар за 2015-та с популярен портрет на Тато и надпис отдолу: "Това, което някога построих, вие днес не можете и да го боядисате". Не съм фен на Тато (Господ да му прощава греховете), но не можах да реша смешно ли ми е или тъжно (за нас самите). 25 години мантрата на десните икономисти беше "приватизация". Видите ли, като приватизираме всичко и отпушим частната инициатива и предприемчивост, сме щели да цъфнем и вържем. Е, сега почти всичко е приватизирано. Цъфтим ли, драги сънародници??????????

ама че весело става, като в супер екшън с пуканки. :)