Чобанов: Няма да пипаме плоския данък

Плоският данък е необходим на икономики като българската, защото той съответства на нашата догонваща икономическа система и е необходимо да бъде запазен.

Обратно в новината

Коментари - Чобанов: Няма да пипаме плоския данък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"защото съответства на нашата ДОГОНВАЩА икономическа система" до сега само такава сме нямали какви ли глупости ще измисли още този гений

Кого гоним? От кога го гоним? С каква скорост го гоним и дали не е по-вероятно гоненият от нас бегач да ни застигне?!?!

Докато не изколяме свините, те няма да си пипнат кравите!

От де го изкопаха и този заспал шопар да ни грухти флегматично "Нема да бараме плоскио, само лажеме предизборно, следизборно и всякак, че ще се скинем"

ivo10

Лява демагогия и популизъм и десни практики. Това е истината за БСП. Олигархията мята трохи на народа за да го яха колкото се може по-дълго.

Този неприличащ на човек, какви ги говори, което не е в съответствие с предизборните обещания на БСП? Къде са 250 000 хил. работни места, а!??? Пелтека, другото недоразумение обещаваше 12 000 хил места със старта на Южен поток, РЕИНДУСТРАЛИЗАЦИЯ НА ЗАКЪСАЛИ СОЦ МАСТОДОНТИ-АБСОЛЮТНА ОЛИГОФРЕНИЯ, този тре тре требва да го го изучават в учениците, как не се прави икономика! Откъде ги изкопаха вс тези гогоговеда?

Ами те обещаха, че ще махнат данъка и върху депозитите пък само го намалиха с 2 % през тази година.

Aко искате да пипате нещо друго обадете се да ви насоча.

А да се сеща този г-н, че днешните бедни-работещи сме утрешните мизерствщи пенсионери! Дали управляващите са наясно, че добра и работеща социална система се гради на данъци и осигуровки върху високи брутни заплати?

Вие няма да пипате ПЛОСКИЯ ДАНЪК, ПЪК НИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗЯ ВАС! ЧАО!!

Трябва да се създава устойчива данъчна политика, за да може да има добра инвестиционна среда!

шопар дали храни жена и отглежда деца?Мисленето му бяга по тангентата и по много лявата бърза писта!

Много разумно решение! Плоския данък е много важен за България

НеПипаййй гуооо ...

Много ясно, че дясната партия БСП няма да се откаже от възможността да вземе и последния залък от устата на бедните.

Говорителят на Министерството на финансите - г-н Чобанов, направи важно изявление. Явно, достигането на европейския жизнен стандарт ще се забави. Обещаното от др.Станишев въвеждане на прогресивно данъчно облагане, се отлага за неопределено време. Бих добавил - едва ли, някога ще се случи...

Това Ви беше едно от основните обещания в програмата Ви. За това Ви обещание хиляди гласуваха за Вас , че ще премахнете плоския данък. Но как ще го премахнете като обслужва Вас и обкръжението Ви, Лъжци - като лъжливото овчарче. Мислите ли че някой вече Ви вярва за нещо.

няма как да го махнат та точно те го въведоха

Ето и Данните какво Ни очаква, Българ(к)и (ако Допуснем тия Наследствени Нищоиманяци да продължават да Ни 'управляват') А. Ръст на доходите - докъм 3-4% Б. Спад на безработицата (Официалната !) - докъм 11.5% ...при това - Чак към 2017та !!! ---> Е ?! (Мигар бихме ги оставили тия ?!)

Да ви е честито, другари пенсионери и другари маргинали, следващия път пак гласувайте за Партията, тя обещава, че вече няма да ви лъже :)))

Пипай, пипай, Чобанов, че иначе не знам дали някой ще го пипне:)

Е как, нали орешарски трябва да лобира за едрия бизнес........тунеядци!!!

Защо,докога ще съсипвате беднотията да плаща ,заради богатите крадци,обрали държавата,ама и вие сте от тях.

Чобанино - 1. Непипането на плоският данък е заради изборите, не заради нещо друго както ти твърдиш. 2. Фискалния резерв щял да остане на същите равнища - е как да падне като теглите заем след заем. На въпроса "Кой ще плаща дълговете?" - гениалният отговор "Икономическото развитие...". И кога ще се случи икономическото чудо в България за да можем да плащаме дълговете които теглят управляващите? - Няма въпрос - няма отговор, елементарно. И аз ако тегля нон стоп от банките кредити и моят домашен фискален резерв ще цъфти и вързва. Аз поне мога да си бия шута и забегна далече и банката да го духа, както направиха навремето червените кхмери чийто наследници са сега управляващите, ама България не може да духне на никъде и ще го духат децата ни. 3. Чобанино, я кажи къде са парите от НЗОК които ГЕРБ отвлече, открадна и сие....? Защо аджаба не ги върнете обратно? Нали знаеш че тези средства не са изхарчени, ама си траеш и мълчиш като пукъл за тях. Защо не кажеш на цяла България, че пенсиите са тотално издънени и то благодарение на предизборната политика на Станишев и Орешарски през 2009-а когато увеличиха пенсиите поулистки противно на икономическата ситуация в България. Защо не признаете най-после че това което направи Дянков с този резерв беше единственото спасение за пенсиите на Бзлгарските граждани. Какво ли ти пука? А на Дянков най-ероятно още по-малко му пука, нали си получава солидната годишна заплата за която ти можеш само да мечтаеш.....

Ех , Чобанов , чобанино!! Защо не си пасеш овците на село?? За финансов министър НЕ СТАВАШ!!!То цялото ви правителство ЗА НИЩО НЕ СТАВА , но ти ги слагаш в джоба си??Защо НИЩО по сделката с печатницата на БНБ не излиза НАЯВЕ??? ШУШУМИГИ!!

8901

Ех Чобака,Чобака...... Ех,летете ескадрони....

не пипаите плоския данак ,а пари ще саберете на куково лято.естественно ,че плоския данак е супер за богатите,а вашите избиратели ряпа да ядат.в коя нормална европеиска даржава има плосък данак?

Ми те техните избиратели заслужават ряпа да ядат.

А на въпроса кой ще плаща, отговорът е - бабата на мойта тъща", изпсува Чобана, преди да издои овцете, за което е генетически предопределен!

Кой си - Незнайни Редакторю? МНОГО МИ ХАРЕСА поправката ВИ!

И да планирате и да не планирате парите трябва да дойдат, за да ги разпределите. Икономиката е в колапс. Чуждите ви фирми повече взимат, отколкото дават. Съсипвате родното, за да храните чуждото. Хората са бедни и вече по-необразовани. От къде ги докарахте тези цифри на фона на сегашната действителност? Спрете демагогията и най-после помислете и за ДЪРЖАВАТА!

Алооо, ...''СЕМЕЙНИЯТ КАБИНЕТ''? Вие не сте избрани от народа ,...А ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ .... ---ОСТАВКА !

"Няма да пипаме ,..плоският данък",...само където ще ИЗМИСЛИМ ОЩЕ ДОСТА ПОДОБНИ .... Отпаднаха част от БАНКОВИТЕ ТАКСИ ,А НА ОСТАНАЛИТЕ ТАКСИ СЕ ВДИГНА ЦЕНАТА .....,Е ? НЕ ПО ВРАТ ,А ПО ШИЯ ....

Знаех си аз, че има нещо плоско, но не е данъкът.

Точно поради плоския данък не може да има структурна реформа с индустриализация. Не може да расте и износа. По данъчните намерения може да се разпознаят лъжите в останалите сфери на икономиката. За потреблението и социалната справедливост изобщо няма какво да се каже с този данък. Той е в полза само на олигарси с ниско образование и ограничен умствен капацитет.

Не сте много точен. Плоският данък е 10% върху доходите, а 20% ддс е върху оборота- 30%. Като прибавим 37% социално и здравно с допълнителните доходите,които излизат са друга сума. Индустриализация става чрез банкови кредити, здрави дружества и силна фондова борса, където може да се трупат истински печалби. Българите трябва да натрупат по 300000 евро всеки, за да може да започнат да ги влагат в сериозни предприятия, а не в балони и пирамиди.

Увеличаването на индустриалното производство и на износа намалява приходите за бюджета и при ниски преки данъци и с несъбираема данъчна основа, това води до фискална криза, т.е., краткосрочно до дългова такава. Осигуровките също на се високи, а тяхната събираемост е плачевна.

Изобщо Не ме интересува Мен-Данъкоплатецът какво си 'мислите' да пипате ил ньет, 'наши' 'управляващи' ! ---> А вие Всичките 'наши' 'управляващи' - разбрахте ли че Отново Ние-Всички Данъкоплатците ви гепсахме по бели гащи, А ?! -----> А че Ще ви Пипнем Всичките - Ясно кат Бял Ден.

Чобанов: Няма да пипаме плоския данък Чобанов, той плоският данък да не е в "ерекция", че да го пипаш.

"След време, когато жизненият стандарт се повиши и достигнем европейските нива, може да се мисли за въвеждане на прогресивно облагане" и ние няма да ти пипаме плоската номеклатурна глава. Търтей!

При това МАЗЕН и с излъчване на ДЕБИЛ!

Нали едно от обещанията на Станишев беше за отмяна на плоският данък ? Ама простият народ гласува за онзи, дето обещава повече. Абе заслужаваме си управниците.