Плевнелиев опроверга Борисов: И през 2013 г. ще сме най-бедни в Европа

България може да бъде регионален лидер и да предложи на съседите си общи инфраструктурни и инвестиционни проекти. Това становище изказа в интервю за bTV президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев опроверга Борисов: И през 2013 г. ще сме най-бедни в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост съм да проумея толкова ли е зависим, или е задръстен ?

Президента е откровен пич!

Ами много прав е бил Бойко, като е казал че през 2013 година няма да сме последни в ЕС.Това е така, защото ще бъдем на последно място в света...

Аман, аман,аман! Аман от издигнати на постове, които не знаят къде се намират и за какво са там. Единия вика няма да сме бедни, другия ще сме. И наблягат на бедността. Абе ей, къде е бедността? Къща на село, още една на другото село с по два дкара дворове. След продажба останали по 20-30дка ниви, по 20дка гори. Апартамент или два в града. Ренти, наеми и пр. Къде е бедността папагали. Първи в света сме по имотно състояние! Направете така, че тази собственост да носи още пари в брой, кеш както бихте се изразили. Там сме зле в кеша!

Г-н Президент, моля бъдете мъж на място и достоен баща. Подкрепете жена си в желанието й да избегне обществения живот, дип. протокол и всички произтичащи от това несгоди. Оттеглете се! Нямаме нужда от такъв държавен глава :)

Вотът беше фалшив и все още нямаме легално избран президент.

Ей, най-после в нещо да сме първи! Иначе са горди политици - ходят, пъчат се, снимат се, като равни, защото то народа може да е най-беден, но политиците ни не са! И колите им, като на ония на Запад, и самолета нов, приятелите им са все с хубави имоти по света ...

Разиграват си театрото, докъто залата не остане без зрители.

ами да ао мисли борисов че ще увеличи пенсийте с 7%и смята че 15-20 човек може да забогатее незнам за него си какво мисли лъжи нзащо не даде компенсаций на пенсионерите заради инфлацията а ще ги слеес коледните това ли е логат народ арода и мисли че някой му вярва

Забележете, че сме класирани за "най-бедни в Европа", а не само в Европейския съюз. Иначе прокламации в стил, като предишния президент, че е по-добре да си здрав и богат, отколкото беден и болен, колкото искаш. Реалността обаче е друга - с тази насила създадена ''националноотговорна" бизнес класа таванът на доходи и заетост е такъв. И пари им дадоха, монопол им осигуриха да изграстнат, заеми получиха и им ги опростиха с хиперинфлация, и масова приватизация беше, и синдикати погубиха, и мутри да ни плашат създадоха, и каналите им контрабандни оставиха, ДДС крадоха и ... след 22 години се видя, че тия хора международен бизнес и конкуретен бизнес не могат да съдадът! За каква заетост и увеличени доходи ни говорят - с тези ''бизнесмени" - толкова! Да ме прощават единиците успели с честност, умения и труд, но са пренебрежимо малко.

Регионален лидер - да, по беднотия и простотия!

"Кандидатирам се за президент за да мога да спя спокойно" това е изказване на Плевнелиев в едно от малкото му изказвания преди изборите. Колко "високи" цели преследва тази гъсеница се виждат и сега.

Вчера президентът каза при Росен Петров,че президентството е намалило разходите си?????? А този 1 000 000 нагоре,за какво беше? Колкото повече го карат да позира в поза "колко съм умен и концентриран",толкова по-отвисоко ще се изтърси!

Др. Плевнелиев си е направил добре сметката - Борисов пада на следващите избори, той остава! И няма вече да е кукла на конци на един нахален, брутален и безпардонен простак - превъплъщението на лошия вариант на Тато! Самовлюбен диктатор - волунтарист! Така дръж, Плевня, все пак си немски възпитаник!

Иде ли си Борисов и Плевнята ще изчезне, поводи се намират всякакви. А че не е никакъв немски възпитанник, защото не е минал през никакво немско учебно заведение бъди сигурен. Даже не може да пише на немски, а го срича като гастарбайтер, какъвто си е бил.

Яхък ! Ма ся на Медведев-Путьiн ли шъ иглайкати бре, Усмихчо ?! ...Ми др.Пръмова, ми Серж, ми Ахмеда, ми Всичките длуги Ваши длугауъки-и-длугауъи : -- тях де шъ ги науеждъти у вонята, дето Последните Дни забърквате у Нас ?!

Кой пък е толкова малоумен, че още да му вярва на лъжливото овчарче Бойко?!

Вместо президента и премира трябва да ни натякват, че сме най-бедни да видят защо лекарствата са ни най-скъпи, както тока, газта, да се заемат с корупцията, но не само да констатират, а да действат.

Държавата е враждебна на бизнеса и докато това е така, бедността ще шества, но какво искате от 5% богаташи и 95% бедни? Кой ще се промени? Бедните не могат, а богатите не искат.

Докъто българите не се отърсят от тези, които трета година водят държавата към катастрофа, вкл. и този от снимката, подобрение няма да има, а само надолу.

Всички Вън ! Сега и Веднага !!!

НЯМА СПОР, ЧЕ СМЕ СИ И ЩЕ СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА. ПРЕЗИДЕНТА ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ОСВАН ТОЙ ИМА И ДРУГИ, КОИТО ОГРАБИХА, И ОГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ.

ха ха ха познаите отговора от парвя пат кои лаже президента или примиера единя казва че през 201з г нама да сме наи бедната даржва в еуропа а другя каза че сте сме си наи бедните в еуропа ха ха ха е....ти и политиците не спахте да лажете и крадете нема герб нема б .с. п *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Незаконно е в президентството да присъства виден комсомолски деец какъвто е Плевнелиев, пропагандатор на комунистическия режим, който е обявен за незаконен и човеконенавистен.

Пелевнелиев, това е едно от малкото неща. в което си прав покрай безкрайните глупости, особенно по адрес на левицата. ГЕРБ е крадлива, мафиотизирана от лидера си група негодници, за които лъжата е основа на дейността им. А тя води до кражбата. До разсипването на живота ни. Вие ще отговаряте един ден пред Международия съд в Хага за стореното, както Тимошенко. За милионни рушвети, паздавена ресурсите на държавата наляво и надясно, за безстопанственност и газене на законите. Вие сте се самозабравили. А сте прости граждани - прости като ум. Прости като интелект, прости като произход. Вас трябва да ви съди всеки българин за организиран държавен геноцид чрез ограването на труда ни. За кражбите на пенсионните фондове, за кражбите на парите на ЕС. Вие сте прононсирани милиционерски престъпници, ие сте за затвора. Другото са празни приказки. Време е да ви подгонят с камъни.

Ние си го знаем и без да ни го казвате!!!Палячовци.........

За пръв път го виждам сериозен на снимка, без дежурната овча усмивка.

Заснели са го преди да пр..не и за това няма усмивка че всичко е наред в гащите....

Нещо напоследък не се хили като малоумен с или без повод. Явно някой му е казал че изглежда нелепо и си е взл блежка

Напълно вярно, но не ново.

Вземаш се много на сериозно за успял човек г-н Бизнес Парк Младост ,не говори глупости цената на газта е поскаъпнала 1.9 пъти за три години и три месеца.

Готин президент,но той само е един представител на нашата бедна родина ,от него нищо не зависи,не сме президентска държава. За бедността ние сме си виновни. Ние сме сбъркан народ още от 681 година.

Може и да сме най-бедни, но за сметка на това сме си заслужили най-много това! Търпим и чакаме, молим крадците и тези, които го напправиха да ''създават работни места" и "да увеличават заплатите". Оставете ИТ сектора на страна и кажете, кой друг бранш на икономиката ни не е диктуван от ''силови бизнесмени"

Защо си останал с погрешното впечатление за IT-сферата? Виж хората, които стоят зад 90% от IT фирмите в БГ, особено при по-големите. Синчета, внучета, бивши, сегашни, разни други многоцветни роднини, милиционери, доносници, мутри, разни хора със съмнителна дейност и минало.

Плевнелиев иди си, не си за тая работа, няма какво да ни съобщиш, защот просто не разбираш от нищо и си един невежа, както беше и в строителството.

А Плевнелиев ли е истинската фамилия.

Прам е защото - "Евростат възприема като бедстващи онези граждани на Общността, за които важат поне две от следните условия - да имат просрочвания или забавяния в сметките си за битови нужди, за наеми или за банкови кредити; да не могат да си позволят разходи за поне една седмица отдих в годината; да нямат възможност да се хранят поне веднъж на всеки два дни с ястия, приготвени от червено месо, пилешко или риба; да не са в състояние да посрещат непредвидени харчове; да не могат да поддържат нормална стайна температура в студените месеци; домакинствата им да не могат да си закупят лека кола, цветен телевизор или пералня и да нямат възможност да си позволят стационарен или мобилен телефон." Не само ще дме последни, но бедстващите ще се множат, дори и след ГЕРБ ,зцащото стореното трудно ще се заличи, а загубата на време прави още едно поколение жертви.

Написаното олицетворява българина. Отговаря на всички критерии.

Най добре ще е, политическа партия ГЕРБ да се прекръсти на - "Орел, рак и щука". Борисов казва, че ще се отласнем, Дянков,че може би ще си повишат смалко и предзибороно пенсиите, Цветанов обещава чудеса, Плевнелиев отрича, Дончев кара преничани да си ремонтират сами къщите, Найденов признава, че е бзпомощен срещу скока на цените на храните, а други министри режат ленти за тоткриване на тротоари. И това ако не е какато в баснята....

Не можа ли да го обобщиш с простото "некадърници"?

че Бойко го няма, но като се върнеееее..... ще има жълт картон ми се струва...

Еми щом така, защо си на този пост? Да се лигавиш и да даваш ордени с парите на обеднелите българи ли?

Този човек ни струва 4-5 милиона лева годишно и е грехота да не си отваря устата от време на време, за да се сещаме къде са отишли тези наши пари? За да се сещаме, чий син ходи на екскурзия в Лондон с пнашите пари?

Българите ще си останем най-бедни,но нашите олигарски се изкачват по стълбицата на богатството.Може пък по този показател да станем първи!Знае ли се?

Ами ние си го назначихме "истинския"президент ББ а той си назначи роско за параван..

Ще престанем да сме на опашката, като си сменим правителството, премиера и президента.

Ще престанете да сте на опашката, като си смените, начина на работа, манталитета и мързела.

Скъпи ми Ханзи, там където има държава, мързела не вирее, а там където най-големите мързели и мошенници са президенти, няма държава.

Много си надъхан. Скрий се с тези клишета за начин на работа, манталитет и мързел. Какво си мислиш, че всички, които още работят в тази държава са такива!? Не си вири носа, защото ти, ако си с добри шансове и съдбата ти е дала едно рамо, много кадърни и съвестни хора нямат твоя късмет. Нещата са комплексни. Радвай се, че не си от страната на онеправданите и ниглежираните. На управляващите работещите българи са им последна грижа.

Няма да стане. В момента се прави така и се подготвя това, та утре да сме по -зле, както и да се прекръсти и боядиса партийно- чиновническата банда превзела България.

Има само 2 възможности да не сме последни и той трява да ги знае. Първата е отново да се върнем в СИВ на дядовците им сталинисти и втората е да членуваме в АС(Африкански съюз), но и двете са спорни, защото конкуренцията за последно място е много малка и не се знае дали ще успеем да се преборим за предпоследното.

На всичко му минава времето и на тия измислени кривоусти спекуланти ще мине и никой няма и да помни.

А бе то цял народ вече 3 години опровергава ББ и герберасите ама ефект никакъв...та това да е нещо "много важно и умно"излезнало от устата от назначения им президент...Ами хората са си разпределили работата на "доброто и лошото ченге"..

И без да ми го казват усещам бедността.По добре е да ни разкажа за ..... " Направихме много хора богати"- констатация на ББ.

Поредният разтегач на локуми

Престанете да се упражнявате в риторика на гърба на българския народ.Срамно е ,ако си спомняте какво е това чувство.

Бойко казва едно (че догодина няма да сме най-бедните в Европа), Плевналиев - друго, сега да видим пък Дянков какво ще каже. Така е било - един ден кажат едно, в други ден - друго, вече сме свикнали.

Снощи ми се искаше да поспоря с Кеворкян /агент Димитър/. На няколко пъти повтори, дори пусна интервю с Живков и спомена че Боко бил също много добър в това, че било най-важно как се говори с народа. Очаквайте във всяко следващо предаване на арменеца да има поне по една голяма четка баданарка за Боко тиквата. Демек, народният изказ било главното качество за добра политика, както и за добър политик. А това че го лъжат и издевателстват над него е бял кахър. Което е малоумно според мен. Или хитро, де да знам. Но само прост народ може да търси подобен изказ и да раздава доверие само и единствено по този критерий !

Единствената полза от поредната поява на Димитър на екран, ще е тази, че някой ще се обогати, а по - младите ще разберат каква милиционеро - комунистическа демагогия и дезинформация са върлували по времето на бащите им. След това предаването тихо ще угасне поради ипса на гледаемост, природни биологични причини и най-вече, тези които плащат този проект ще се усетят, че си хвърлят парите на вятъра. Нова телевизия не е интернет.

По точно младите ще разберат в кое време сме се върнали слкед 22 години "демокрация"..Ако разбира се поискат да гледат мухлясали кадри, които с малко фотомонтаж могат да станат настояще и по този начин да стане по-гледаемо това "предаване"

Това не бяха избори, а една голяма фалшификация, разултатите са на лице.

Този е Президент колкото аз съм КОСМОНАВТ