Бойко Борисов: Вече мислим и за доходите

В интервю за вестник "Капитал" министър-председателят Бойко Борисов споделя, че рейтингът на министъра на финансите Симеон Дянков е нисък, но това е положително, защото показва, че той не харчи необмислено пари.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Вече мислим и за доходите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек какъвто се роди такъв остава за цял живот.Ти Борисов си родин бандит и престъпник,лъжец и измамник.Долна гадна твар.

Един човек ти е приятел когато си делил пари с него, но вече не е, защо ли? Лъжи, лъжи, лъжи и край с кариерата, но остават кървавите пари, а те лесно се губят.

Хайде бе! Не може да бъде.Нали плувахме в благоденствие цели 3 години.Нали идват избори.

Сети ли се Пенке/Бойко/за доходите на мизерна България!След дъжд качулка!Да идват избори и паметта ви се връща!Само,че вече хората не ви вярват!Сбогом ГЕРБ!

Тая работа така не става, иска се мнооого акъл, не е като да дадеш на домашния си любимец 1 милион и да го пратиш при кралицата.

Доста време ви отне... Не се напрягайте много, ще мислите догодина... съвместно със Станишев и Доган.

ТОВА ОТДАВНА СМЕ ГО РАЗБРАЛИ,НО ЗАЩО БЪРКАТ ТЕХНИТЕ ДОГОВОРИ С МОИТЕ

екстази или кокаин? Чак толкова да си треснат в главата не е вярно просто! Не знаехме, че всички пенсионери живят на Витошка и се разхождат в апартаменти за милиона лв., все от 200 кв.м. , Тиква, добре че ни светна! Бравос, Тиква, двамата с Дянков сте топ идиотите на Бг!

Не се напъвайте много да мислите, да не получите некой инсулт!

До кога най-нагло ще ни лъже...кой обрече пенсионерите три години на геноцид...За Дянков които увеличи безработицата...неизплащането на държавни поръчки на фирмите изпълнителки до какво води до фалит на фирми и безработица... и само това ли...лъжи и лъжи...

ВЗЕМЕТЕ МОТИКИТЕ И ПРАВО В ПАРЛАМЕНТА ...ПА КОПАЙ ...КОПАЙ...ДОКАТО ВИ ОЛЕКНЕ .... ПОСЛЕ В БАНИШОРСКИЯ ....

Еййй, добре че от Дир-а ви пускат ей такива статийки, че да има къде да дремете и да си чешите езиците. Да се оплаквате, да плюете, да обиждате, да ругаете, да псувате, да давате акъли, да оправяте държавата на думи, да ... та чак да се оакате от глупости. Хващайте всички по една мотика и почвайте да копате, щото за друго явно не ви стига акъла. Ако финансовата политика я беше водил Орешарски сега щяхте да копаете за земни червии, а не да дремете в дира и да руптаете колко ви е зле. Е на мен пък ми ГОТ. Хак да ви е на всички мързеливи и слабоумни хейтърчета!

Щото идат избори, затова се сетихте да мислите, нали.

Не прочетох до край, защото не издържах. Пак ли ни плаши, че ще станем като гърците? Дай боже, и ние. Малко сравнение: Най ниска пенсия там - 400 EUR. Най- ниска у нас 130 лв. Средна цена на кило св. месо там - 6 EUR. Средна цена у нас - 6 лв. 1 литър дизел там - 1.422 EUR, у нас 2.72 лв. и др. примери. Доста по-богата кошница има, дори когато са в криза. Стига вече популизъм и магистрали, сега и сърбите ще влязат в EU и ние пак ще останем на дъното на канала. Инвестиции и вдигане на стандарта на живот ще стимулират икономиката и ще завъртят колелото. Тези пари от данъци трябва да дойдат от някъде, т.е. трябва бизнес и работни места, за да осигурят бюджетни средства. Стискането в шепа на жълтите стотинки само ги стопява.

Много моля да не се спекулира. В Гърция тази събота дизела е 1,69 евро.

" Вече мислимЕ..." Той вече мисли! След 3 години мизерия - мислил! Мисли с кура си, тая мутра. Да вземат да го върнат в отделенията, да почете някоя и друга книжка, да го запишат като дружката му Дянков на държавна сметка като син на комунистически полковник в курс по чужд език, да го изкъпят и пратят из света да види как живят нормалните хора в нормални държави, и ако му смели тиквата, да си го върнат тук да ни натика още по-дълбоко под дъното. Не може един провинциален дръвник да ни проваля! СТИГА ТОЛКОВА!

Магистрали, градинки, лентички ... за които на обикновения българин не му пука, с мизерното съществуване през последните три години.

Даааа ....! Мисли си човека за неговите доходи!! Тоя е такъв двуличник и демагог!!

Да не стане като в Сърбия -ценения на Запад премиер Борис Тадич - фалира държавата и икономика , изядоха всички пари и сега се чудят откъде да вземат заеми за пенсии и заплати на държавните чиновници и това за 8 години . Имам чуството че всички правителства насочени прозападно имат за цел точно това - разграбване и анархия . Дано да не съм прав времето ще покаже

То само с мислене се става дървен философ. С мислене работа не се върши.

"Банките са пълни с пари" нека банките да си ги държът тези пари те и без това скоро няма да имат никаква стоиност.Идват интересни времена за ЕС тук в БГ вече сме я играли тая сценка:)

....и започна от един милион за Плевнелелиев, за да може съвсем да не се прибира от безмислени воаяжи...

Само RAID за гнидата!

Ама МАХ.

Като ти знаем способността да мислиш, или мислите - ти, Цв. физкултурника, Лъчо Мозъка, очилатото еврейче Фройнд изгонено от всички държави, където е "помагало" във финансовата сфера, ясно е отсега какъв ще е резултатът. Така че по-добре не започвайте "да мислите за доходите", че ще сътворите по-голяма беля и от сега. Бог да пази българите от тези в герб като почнат да мислят.

Сети се, ама късно. Сега вече и пред реалните намерения от Брюксел да те разследват, си намери лесен ПР, който обаче е салбо да ти помогне. Най-много некоя баба от Мало Бучино да ти повярва и гласува пак за Боклука бойко.

За чии доходи бре? Държавната пара се разграбва като продънен чувал, за щяло и нещяло...на президентството още близо милион за поредните частни пътувания на оня идиот, дето никога няма да е президент, за новите лимузини и джипове на НСО, за подслушване за радари, вместо за лекарства....

Пълен простак.Хората в цяла Европа не мизерстват,то тоя ни дава за пример Гърция,където никой не рови по кофите и правителството държат на хората си.А при ББ никой не се е почувствал добре.Сега като получи поредния транш от ЕС ще си делнат парите с приятели и на фона на бедноста милионерите се увеличават.

В Солун този уикенд доста хора ровеха по кофите.

След тригодишен застой и спад на доходите, Борисов лично е решил да се заеме с доходите и да даде предизборно всичко което е отнел предишните години. Фанфари моля!

бездарник и айдук

Тиквата иска да заграби и на хората апартаментите. Това излиза от тази потресаваща мисъл за минималните пенсии и 200кв.м. апартамент на Витошка. Абе, льольо, тия с подобни апартаменти на Витошка не чакат на минималната пенсия.

"В България се води човек за беден, който примерно взима минимална пенсия, но има 200 квадрата апартамент на "Витошка"" - И каква излезе тя, уж бяхме 7 млн, пък то сме били няколко хиляди дето живеят на Витошка. Всичко друго са имигранти в България. Простакът си е простак, дори и министър-предстедател да стане!

Защо се гаври ББ с народа? Мислел за доходите, каква смешка! Нали Кукудянков повиши заплатите по министерствата, повишиха на министрите, дупетатите, а народа....кучета го яли. На наш и от наш гръб всичко, но докога? Сега решихте да помислите, та ще мислите до изборите и предизборно ще ги повишите с 5 лв.

"...Защо се гаври ББ с народа?..." Защото на народа му е кеф да го е..ват!

Бойко Борисов: Вече мислим и за доходите Въпросът е за чии доходи мисли? Определено не са му приоритет доходите на населението, а на Цветелинка и подобни.

Много ясно за кои - вече си приеха двойно увеличение на заплатите ке за следващата година! А хората кучета ги яли! Такова управление досега е нямало - хем неграмотно и некомпетентно, хем самовлюбено и егоистично, хем мразещо държавата и хората в нея!

Демонстрира загриженост този смешник, защото от Брюксел идват индикации, че ще бъде разследван за мутренското си минало.

Я, клоунът бил мислел. Та той може ли такива сложни неща?

"че спестяванията на населението всяка година се увеличават" Стига лъжи бе - това са парите на червената мутрокрация. Иван Вазов Под - гола пръст! Смрад, дим, стени окадени, тъмничен въздух; в полумрак потопени човеци и дрипи... На също гноише лежи скот и стопан, духовно сближени. "Елате ни вижте" .... "Елате ни вижте!" - той моли и стене, - вий, мъдри велможи, от нази гоени... На миг напуснете там вашто тържище на шум и на фрази, богато платени - "Елате ни вижте" Вий, дето в покой и в палати стоите, към нас приближете - вий, славни, вий, сити! Зърнете през нашто изгнило плетище и може би вам ще настръхнат космите! "Елате ни вижте" Тогаз за народа се бихте смислили и срам, угризение бихте сетили. И вашето сърце със болка заби ще. О, доста на думи сте нази любили - "Елате ни вижте!"

БРАВО НА "дядо ВАЗОВ", ЧЕ СЕ Е СЕТИЛ ЗА ТОВА ТОЛКОВА ВЯРНО И АКТУАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ. ДА СЕ ЧУДИШ, КАК СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ НИЕ ПАК СМЕ СИ СЪЩИТЕ!!!

в права посока вървите г-н Борисов,поздравления за това ,че България не стана Гърция,за това,че страната ни е финансово стабилна,а тези които си тропат ченетата са само едни консуматори и нищо друго, ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТА И ТОЧНО ОТ ТОВА ГИ Е СТРАХ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА, ДЕРЗАЙТЕ Г-Н ПРЕМИЕР, грамотният българин ще оцени всичко това

Утре ще бъде в панделата и след това ще го убият това кретенясало същество БОКО ТИКВУНГЕРА от Банки

Сигурно си прав , но това ,че смазаха дребния и среден бизнес ще им сътвори тежка изненада.

Подкрепящите ГЕРБ и Б.Б. са точно неграмотниците и простаците. Какви други да ги харесват. Ако не си все още разбрал ръководителите на ГЕРБ са БКП-ейци - милиционери и партийни секретари.

От какво да се страхуват комунистите те парите са във тях. Ти трябва да се страхуваш да не останеш без работа и да им се молиш да те вземат.

Той грамотния българин ще го оцени всичкото това нещо, само че грамотния българин отдавна си с обрал багажа от тази простотия (което реално си е оценка). В България грамотни не останаха - само чалгаджии и цигани.

Мутрите разбират от дума само когато ги биеш с бухалка в главата ..... Само това е лечението за гьонсуратлъка

Ха-ха-ха, пъдаринът на Тато, който се докопа до властта седнал да мисли/ с какво ли ???!!!/ и за събратята си- не може да бъде! Има един лаф- одим и мислим, одим и мислим и накрая само ОДИМ!

Абе този бабаит не се умори да лъже! Кой го е учил да мрази така дъллбоко народът си, с какво нцията го е обидила, след като цял живот е бил в дантелени пелени, баща му е полковник от БНА с доходи, защо така лошо го е оформил?! Този дебил българин ли е, има ли поне малка представа за своя народ, докъде се простира простащината му и нахалствотоС какво са обяснява стръвта му към култ, към завера, съм нова династия в условията на европейското ни членство? На какво разчита, освен на лъжите си и на другаруването с такива отчяани тъпаци като двойкаджията Дянков - син на АБПФК, на Цветанов - син на офицер от ДС, на цялото реакционно ренетгатско котило негодници от ГЕРБ - тази фалшива и невярна като определение криминална групировка от мафиотски тип? Това е национална катастрофа от невиждан, страшен тип, и води към нещо, което е невъобразимо опасно. Дайте ги на съда в Хага, не спете!

Само с ПР и купени цигански гласове държава НЕ СЕ управлява, Борисов

искаше да кажеш станишев. смешник.

Всичко в името на рейтинга, всичко в името на победата

Борисов най-сетне се замисли...Борисов за когото всички преди него му бяха криви...Борисов който виждаше тръна в чуждите очи,а кола всобствените не забеляза.Борисов най-сетне се замисли-но жалко няма вече време-МАНДАЛОТО ХЛОПНА/както се казва/.Г-н Борисов,има една поговорка -ЗА КРИВО КОЛЕЛО,ПРАВ ПЪТ НЯМА.Остава Ви, една година,много трудно ще съберете от това което пропиляхте.Най трудно се гради доверие на народа,а Вие го имахте и го пропиляхте.

След 3 години замразени доходи тепърва да започне да се мисли е срам и позор!

Ами после гледайте пак да го изберете Герб, че да ни довършат докрай. Замислил се за доходите - какво дали да ги вдигне с 10 или 12 % така ли?! А защо не се замисли дали да удвои заплатите на министрите, или това не подлежи на разсъждения. Популисти жалки!

Никой не иска да си признае, че гласува за партия, която 3 години работи против народа и националните ни интереси

О МОЛЯ МОЛЯ, ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ КАК МИСЛИТЕ ЗА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!!! ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД ОТ ВАШИТЕ ГРИЖИ!!!

Строителя на "социалима" пак се изказва. Най интересното е как ни се натрапва мнението "как правилно да мислим", мисля че господин Борисов и компания са го прихванали от Уго Чавес. Личното ми мнение, че са лобисти забогатели по съмнителен начин. Време е за ревизия на управлението. А доходи има - Бориславова - фотоволтоици!!!!!! И ще се увеличават нали всички ние плащаме.

Пълни глупости! Отново се харчат неправомерно пари от здравната каса; вчера слушах в едно предаване по повод намаляване ДДС за храните, че това не можело да стане, защото от това ДДС се плащали пенсиии..... Изобщо финансите на държавата са пълен крах. Парите ни от данъци и осигуровки се харчат неправомерно; рекетират ни под формата на несъобразени с доходите ни такси, глоби....Всички тези приказки за доходи и тем подобни в полза на хората, са мижай да те лъжа! Нищо такова няма да се случи! Вземат ли догодина властта тези некадърни управляващи ще ни таковат мамата!

еееееииии ---- не обежсай Здравата каса ....тя храни цялото лекарско съсловие без да ни създава пролеми ---- изпълнява това което ние си искаме и запишем в националния рамков договор ... послушна е за нас....плаща редовно дори и за умряли пациенти които отчитаме, че редовно преглеждами ууу плаща и за ужким болни които сме оперирали в болницата ...и сме гипсирали сума ти здрави хора ...Касата всичко ни плаща без да ни проверява ---защо я хулиш ...бре ??

Плащала касата. Провери ли си банковата сметка дали са ти преведени парите за м. Юни.. тц.. а трябваше да стане до 25 юли.

Средна работна заплата в България 1989 г. 274 лева = 1055 кг хляб 2010 г. 578 лева = 578 кг хляб РЕАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ НАЙ-МАЛКО ПЕТ ПЪТИ! ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕМ: НЕ ГОЛЕМИНАТА НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА Е ВАЖНА, А ПОКУПАТЕЛНАТА Й СПОСОБНОСТ!

Заглавието е много подвеждащо! Абсолютно съм сигурен, че с този полуграмотен американец от български произход С.Дянков, които е Министър на Финансите, доходите на наемният труд и зависещите от бюджета, ще намаляват реално, докато той е Министър на финансите! Не се подвеждайте, ако реши да увеличи пенсии и заплати с 5% и да ни пробият ушите за това. Без да споменават, че до сега от както са на власт сме обеднели (споменатите по-горе) с 30 % от повишения на всякакъв вид цени! Много измама и манипулация има във всяка дума на ген.Бойко Борисов! Наистина е изкусен лъжец и манипулатор! Съмнявайте се и преоценявайте всяка негова дума!

1chovek

Много удобно му идва на премиера да оправдава нашето положение с кризата, но то беше такова и преди нея, сега само се задълбочи, но проблема ни не е от 2009, а от 1989 и причините не са външни, а вътрешни. Хората не могат да бъдат заблудени и манипулирани толкова лесно! И нека Борисов провери с колко пари на месец живеят в т.нар. закъсали държави и как живеем ние, "финансово стабилни"-те !

mr.fago@

Господин Борисов, Вие казвате: " В България се води човек за беден, който примерно взима минимална пенсия, но има 200 квадрата апартамент на "Витошка", който струва няколко милиона евро. И той е недоволен, че толкова му дава държавата.." Сега аз да Ви кажа, че пенсията, която получавам не ми я давате Вие или т.нар. "държава", а съм си я изработил. Може би въпросният апартамент съм си купил по времето, когато това е било възможно благодарение на една далновидна политика, насочена към благополучието на ВСИЧКИ хора. И не ме подтиквайте сега да го продавам на крадци и мошеници, за да живея нормално, след като над 40 години са ми правени удръжки за пенсия и здраве. Тези масали на Каролев - другаде и по друго време. Дано някога разберете как Ви лъжат и подвеждат Вашите най-приближени, как подличко Ви подливат вода...