Икономическото министерство отговори на ДКК: Не са изплатили 12 милиона дивидент към бюджета

От ведомството са "силно притеснени от начина, по който изпълнителният директор саботира всички процеси"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България има един закон, който упорито се пренебрегва и нарушава от всички във властта и това е Законът за публичните предприятия. Той бе приет по настояване на ОИСР, за да се ограничи партийния грабеж от държавните предприятия. Точно затова не е угоден на политиците. ГЕРБ го изпълняваха с неухота, но след тях никой не си и помисля да го прави. Назначават се хора на ръководни позиции без конкурси- партийнно преданни, но недоказани ръководители. Резултатът е очевиден. Проблемът е в политическата класа. Нивото й е махленско, ниско, а мисленето корупционно и краткосрочно.

Що не им спрете тока?

А най-интересното е кои са останалите трима в ДКК ... и как са назначени там преди няколко месеца ... от Нинова естествено

Като чуя за ДИВИДЕНТИ, ми става тъжно. Държавата ПРИБИРА дивиденти от ДЪРЖАВНИТЕ дружества, вкл. СЪС ЗАДНА ДАТА / справка - Дянков /. В момента държавата прибира СВРЪХ ПЕАЛБИТЕ на ДЪРЖАВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ дружества, а ЧАСТНИТЕ никой не закача. ЧАСТНИТЕ само РЕВАТ за ДЪРЖАВНА ПОМОЩ. ... КОРУПЦИЯТА е в ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО. И затова НЯМА ОСЪДЕНИ ПРЕМИЕРИ, МИНИСТРИ и ДЕПУТАТИ-ЗАКОНОТВОРЦИ.

Стоянов-"гласът на бизнеса"се обади .

Изплатили са ги, вие не сте разбрали, изплатили са ги в сметките на КУрнела и сие!

Най-добре е да се закрива този цирк наречен България !!

Тая плаче по заръка на Корнелия. А ти кога ще махеш на Корни калинките? Утре и Калоян ше ревне, после новоназначените от соц. лидерката послушни и верни кучета. Вие на всички ли ще се обяснявате? По смело, ти си министъра.

нинова в бой последен

какво чакаш Уволнявай на момента всичките до един

Това, което Прост0 Киро открадна 6 месеца Бойко не може го пренесе за 6 години

Цял живот няма да понесе ,някой да открадне повече от него. За това вие на умряло вече две години.

калинките на Нинова да отлитат преди да е дошъл гълъба

Е, какво очаквате от тази калинка Нитова? Тя горката дори не знае, защо е там. Друг е въпросът, че явно нищо не знае и за ведомството, което управлява. Сефте... Аре, сега да я занитят някъде другаде и да назначат на нейно място някой професионалист със знания, опит и стаж в сектора, който знае, за какво иде реч, че вече аман от недоклатени аматьори в тая държава!

Смилянчето се прави на устатница и ми се чини че ще го нафърфорят...