Игуменът Никанор: И вилица няма да бъде взета от Гигинския манастир

Белоградчишкият епископ обясни, че законът не позволява светата обител да стане частна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат на Никанор: "Той каза също, че фирмата, която е трябвало да изпълни ремонта и впоследствие е фалирала, е била избрана след прецизен подбор" ??? Коментар: СЛЕД "ПРЕЦИЗЕН ПОДБОР" ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ ПОЛУЧАВА ПАРИТЕ И..."СЛУЧАЙНО" ФАЛИРА ??? Попе, върви си гледай далаверите във финасовата къща на Владо Каролев в Лондон !! Там Ви дават добри комисионни...Как реши точно поп да станеш бе ? Но ДА, поповете и у нас отдавна са печалбари, поне 2/3 от тях !!

Св. Христо Мишков е много хитро и двулично същество.

Каква разлика между двете сгради, възрожденската вляво и мутрафонската вдясно.

ЦИТАТ: Игуменът на манастира отец Никанор заяви, че търгът на кредита, който в момента върви, е в полза на Светата обител. Веднъж завинаги този кредит, който не може да се обслужва, ще излезе от балансите на фалиралата банка, ще се обезцени и неутрализира, каза Никанор. Той подчерта, че нито една вилица, или лъжица няма да бъде взета от Светата обител. Задължението тежи на манастира, но никой нито го е продавал, нито е искал да посяга на манастира, заяви Никанор. Той каза също, че фирмата, която е трябвало да изпълни ремонта и впоследствие е фалирала, е била избрана след прецизен подбор. След нейния фалит друг строител е изпълнил проекта и вложените пари са му били възстановени от фонд "Земеделие". КРАЍ НА ЦИТАТА Значи след прецизен избор от Светата обител на строител, излиза, че фонд "Земеделие" са платили два пъти ремонта, но за наша сметка. Или нещо не разбирам ????

Министъра на Земеделието, Порожанов управлява еврофондове и "къщи за гости", поради липсата на земеделие у нас. Дай Боже всекиму такава муфта. Този ще е поредната оставка, но оставките не компенсират престъпленията, нужен е и затвор. Късно се сетиха герберастите да си построят частен затвор в Самораново с минерална вода, сауни и други екстри. Там щяло да има и килии със собствени асансьори за ВИП гости. Щели да приемат и свои бивши съпартиици от ДС/БКП и БСП.

Да се разследва игумена, дедо Никанор, той е бил спдкулатор на Уолстриит и е 100% замесен в тази афера, в Америка не е успял, защото са го надушили и изгонили, но тук е гушнал паричките с Божията помощ и с н нашата простотия.

Само една поправка - св. Христо Мишков никога не е бил брокер на Уолстрийт в Америка, ами е работил в къща "Карол" на Позитано.

първо на Уолстрийт , сега и тук .

Жалко, щеше да стане хубав хотел!

Бойко е виновен! И Цветан Цветанов - тоже!

Напротив! Очертава се Борисов и Цветанов да бъдат обявени за светци! Заслужават, нали?

Абе архималндрит Никанор е голям хитрец, браво, как ги преметна, а! Окумуш момче! Всеки друг прецакан, само той пак на кяр! Айде, успех със следващите далавери, и да не се отчайва, в краен случай все ще се намери кой друг да плати сметката! Ашколсун!

Гигинският манастир "Св.Св. Козма и Дамян" не може да стане частен, законът не го позволява, коментира пред БТА Белоградчишкият епископ Поликарп Да внимават само да не го вземе Мюфтийството.

това че манастира дължи пари на КТБ....се е знаело отдавна...закона са го променили тази година за да не пострада манастира.... Защо обаче всички крият името на фирмата дето е завлякла парите..?????? Игуменът мълчи и дума не обелва също. Данъкоплатецът ще се бръкне пак в джоба....а фирмата....пей сърце....Коя ли е??????

Не казва защото знае че е наше момче и не може да се коментира. Иначе ще има проблеми

Наслушах се за този манастир преди време. Как, кой къв бил, как го направил, колко знаел и можел в САЩ бил, там бачкал и т.н. и т.н. И са кво!?! До болка познатата песен. АМАН!

Св. Христо Мишков никога не е бил на Уолстрийт - това е медийна манипулация.

Този фонд "Земеделие" бездънна яма ли е ? А пък ядем вносни краставици и домати?

Та значи някои богопомазани ще перат парите през БЦП?

кой ще плаща обеда? пак ли ние?

Понеже, синдиците на КТБ събраха всички други задължения и опряха до Гигинския манастир. Не ги е срам изедници, които симулират дейност.

Който взел - да си плаща. Така много нагло - ние сме манастир, не могат да ни продадат, затова давайте да теглим едни пари да строим - ша ма извиниш, ама не вЕрвам да не са се облажили от парите. Да не говорим, че може да отседнеш, ама си плащаш... значи взимаш едни пари, правиш се на света вода ненапита, прибираш едни други пари, на които не плащаш данъци... аре, нема нужда!!! Един мой познат казваше - аз обичам Бог, ама не обичам фен клуба му на земята

В България мафия няма - само дребни тарикати и продажни чиновници, които се опитват да изкярят пари от всичко. Вижте в Италия мафията - те не биха посегнали на нищо, свързано с религията, защото имат едно нещо, което се нарича морал. А подлизурковците тук са готови и майка си да продадат за някой лев.