Как Pokemon Go променя света (снимки)

Жена върви по улицата, спира и трескаво отстъпва. Тя стиска смартфона пред себе си, яростно удряйки по екрана.

Обратно в новината

Коментари - Как Pokemon Go променя света (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен всичко друго, това е и "зловреден софтуер, който е в състояние освен личния живот (всеки да го разбира както си иска), е реална заплаха и за банковите сметки. За повече подробности виж тук - pokemon-go-could-be-creepware-posing-threat-to-security-and-privacy

Че то на тоя принцип и мобилното банкиране е "зловреден" софтуер.

Децата ми се забавляват навън по цял ден с компанията си в квартала, вече повече от месец. Харесват много играта. Лошото е, че единият смартфон беше потрошен, но малката (на 12г.) се оттърва само с охлузвания.

Доколкото те разбирам, децата едва не се пребиха, счупиха мобилния, но съм много доволна?

Българино, играй си игричките докато аз и Айше си правим истински покемони. Блей си, докато ставаш малцинство!

EUROn

Свалих и изтрих в същия ден!!! Не ме впечетли с нищо а и изисква много ходене което в нямам в ежедневието да не говорим за това какво се случва с батерията на телефона ми при постояно пуснат интернет и GPS......

Това ми прилича на платена публикация.

Онзи ден двама американци се хвърлили от крайбрежни скали близо до Сан Диего, докато гонели покемони. Трябва да си бая дебил, за да сършиш подобна глупост.

A колко катастрофи предезвикват зомбираните покемонофили ?

"Жена върви по улицата, спира и трескаво отстъпва. Тя стиска смартфона пред себе си, яростно удряйки по екрана. " В следващият момент млад сириец я опипва отзад и забива малка брадвичка в главата и.

Без неуместни шеги Дир. Покемин ли покемон ли не променя абсолютно нищо.

НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ИГРАТА: 1 губиш се времето, вместо да се разходиш на спокойствие в природата 2 губиш време и отлагаш важни задачи в живота си 3 хабиш енергия и амортизираш телефонното апаратче Въпрос: КАКВО СПЕЧЕЛИ ЗА СЕБЕ СИ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ???????

Удоволствието да се покефя на една забавна игра. Допускам, че ти филми не гледаш, книги не четеш, по барове не ходиш?

Не харесвам покемони, как може някой да напише "любимите ви покемони"?Нещо,което е любимо на някой не значи,че е любимо на всеки.Това е все едно аз като обичам свинска пържола да пиша,че е любима на всички, дори на мюсюлманите.

Радвам се да видя, че повечето коментари са критични по тази тема. Явно разумните хора в България още не са изчезнали! И дано да се увеличават!

Споко, от българия никога няма да изчезнат тия, дето не одобряват нещо без даже да са го виждали, а ей така, по принцип.

Тия дето не одобряват, вместо да си играят с покемони са се научили да пишат България с главна буква. Пък ти си играй...

Нов метод за преброяване на глупаците...

Като видим такъв човек, просто ще сме видели поредното зомби-глупак. Създава се нова интернационална армия от зомбита, живееща в паралелна реалност. Що ли ми звучи познато: интерационал, комунисти от всички страни, джихадисти и те интернационалисти, сега и зомбита интернационалисти. Иначе им казват глобалисти на кукловодите на тия игри. А с покемоните ще се видят явно кои са глупаците.

А така, браво. Зомбираните маси си играят с телефона докато чалмите ги мачкат с камиони. Евала народе оглупял.

Бас ловя, че поредното зомби терорист ще мачка хора с камион под влияние на някаква тъпа програма за тъп телефон.

Щом вече има страховки срещу наранения в тази игра, всичко е сериозно.

Аз

Преди време некъф продаде база в spacecraft, ако не се лъжа, за няколко стотин хиляди истински зелени щатски долара. Ей това е сериозно:)

Съгласен съм и това е от същото ниво. Но има идиоти, заради покемони се хвърлят под колата.

Това е оглупяваща човека зараза!

Аз

Сега... аз разбирам, че одъртявам, ама се старая да си остана... как му викат по модерному... оупънмайндид... Та... не виждам нищо лошо в игрите. Естествено - нужна е мярка, но така е с всичко. Не споделям опасението, че мишката ще изяде книжката. Обаче... "социализиране"?! "Алтернативна реалност"?! "Образование чрез опит"?! "Култура"?! Моля ви се - тези думи и словосъчетания вече означават нещо и то е нещо друго - оставете ги на мира! Ако искате да обозначите някакви нови явления, измислете си нови думи!

Аз

Обаче пък е интересно да гледаш идиотите, които се опитват да се зарибят. Гледах двама пича - единия - инструктор на другия: - Ей го, бе - малко по-надясно... да... а така... - А... скивах го... да, да... - Стреляй го, бе... - Ама как... - Ей с туй тука... - Аха... Чакай, чакай... Бре, мамати... А! Май го уцелих... - Я? А, да - хвана го! - Верно?! - Да, бе... Вече си го имаш. - Хм... И кво ся... - Ми нищо - имаш си го. Трябва да ги колекционираш... - Хм... И що?! ... и те така...

Само това ни липсваше...

someone

интересна нова игра, но не е безопасна - не е нормално да вървиш и да гледаш екран на телефон, през това време не гледаш какво става около теб - рискуваш кражба, бои, дори убииство. джебчиите точно такива ловци на чудовища искат да ги преджобят, докато ловят чудовища.

За да пробутвате тази реклама като новина.Защото адблок не дава да печелите от "акота"

Аз

Щото е кампания. Довчера не бях чувал за туй чудо. За мен Покемон си беше неква дърта игричка. От вчера, обаче, и по вестниците срещнах няколко "статии" по въпроса. Резултатът: - кампанията си свърши работата - вече знам за тая дивотия. - свърши си работата - мъде. Щото няма да я играя.

само че ще ловят Преслава, Калина, Малина, Шипка, Глок, Валериана и други производни на кило чалгаджийки на фона на Кондьо (примерно)... Щото само такова покорение млади останаха

Светът оглупява необратимо. особено считащия се за цивилизован свят!

Един от началните опити да се пробие границата между реалния и виртуалния свят. Плашещо е, но за съжаление корпорациите точно от това имат нужда, така че рано или късно ще се случи.

Внимавайте много. Злото куче на екрана на мобилния ви телефон вероятно не може да бъде хванато в топка.

Хай-подходяща е при пресичане по пешеходна пътека, тип "умрЕл Полицай" ;-)

Супер ! Играйте си на поке- не знам какво си, а талибаните ще плодят жените ви ! Ебати инфантилното и недъгаво поколение с мъжествени моми и оскубани индивиди от нечий прайд....

да

Тази статия е платена реклама. ДГД Покемон.

Следвашият етап от зомбирането ще е ядене на кентъки и пиене на кока кола през слушалкте, директно в ушагите...

"Играта доказва, че тези продукти могат да се самофинансират, да бъдат истински културни продукти, които хората ще използват и ще влагат в тях времето и парите си..." Слава Богу, че родителите ми ме научиха да чета книги, да ходя на опера, да гледам избрани филми и да спортувам с приятели, та не съм опряла до подобни "културни продукти".

Честито, зомбиране на зарибените ! Няма по-лесен начин за социален инженеринг от тая простотия, наистина е така. То и без това повечето хора прекарват времето си вторачени в тъпите си телефони и като седнат на маса с познати или приятели не могат да обелят три думи на кръст.

Така зарибените зомбита, ще са първите дето ще искат да им се сложи чипа. С чип няма да се налага да държат в ръката телефона. Спокойно могат да си пият колата и слушат чалгата. А,да.. За очилата зомби (гугъл или там както ще им е името) забравих...

А според "Известия " от 18.юли рашките вече обсъждат закони с/у тази игра. Що да играят хората, кат имат толкова съседни държави, с които могат да воюват ?!!

Могат - воювят! Ако имаш нещо против бягай и го кажи на Путин.

БългАриец

Излай му го ти, Шаро, не възразявам :-)

Хубавото е че все още я няма в България. Ще има убити на пешеходната пътека.

Не само на пешеходната пътека, навсякъде ще има убити. Сблъсъкът на технолгията с простотията ще е титаничен :)

На днешната дата е роден Васил Левски. ДИР занимава хората с покемон...

От мен мноооого +++++++++++++++++

Браво! No comment!

А, дира ги занимава ... Те си се занимават сами. Хиляда пъти съм казвал - подобни глупости, като тая игра са чудно средство да отсееш читавите хора около себе си. Аз лично предпочитам такива, които няма да се зарибят.

Ужас! Нямат спирка печалбарите! Нов начин за побъркване на хората.

Че те са си побъркани бре. Сега ги доят просто :D

това новина ли е или реклама

Хайде стига с тая простотия, предполагам те си имат достатъчно ПР-и. Не е нужно всеки ден да пишете статия за някаква тъпа игра.

може да са платили на Дира нЕкой долар!

Предполагам, това е третата статия, която чета в рамките на седмица.

Не знам кой колко Покемони ще събере, но очаквам да има блъснати доста заблеяни събирачи на такива. Вървиш по пътя и вместо да гледаш в краката си, си се втренчил в смартфона...

И колко настъпени кучешки лайна ;-)

Егати ужаса!!! Извинете- Ебати ужаса:((((

светът е пълен с откачалници. Преди време "хранеха, пояха и отглеждаха" някакви виртуални създания. Сега пак нещо подобно, но още по шантаво... А има толкова реални проблеми!

сетих се - казваше се Тамагочи

Dobromir Dimitrow

Виц: Едно цигане се хвали на друго: - Виж, бе, имам си тамагочи-и-и! - Да, бе, да, това е празна кибритена кутийка! - Да, ама не е празна, вътре сложих хлебарка.

То и сега си има тамагочита, само им викат смартфони. Но пак трябва да се грижат за тях и да ги хранят, че да не им падне батерията.

И все повече стават, брате Паисий.

Аз помислих, че говориш за фермите! Ама и те си бяха лудост!