16-годишна българка се самоуби в САЩ заради играта ”Син кит”

16-годишно момиче от български произход е починало в САЩ, най-вероятно заради мистериозната опасна игра "Син кит".

Обратно в новината

Коментари - 16-годишна българка се самоуби в САЩ заради играта ”Син кит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съжалявам я, но хора, които живеят без вяра в бог нямат защита от подобни неща.

Самоубийство? Все си мисля, че когато някой си играе с умовете на децата и ги скланя към "самоубийство", преминава в категорията убийство...

Това в Русия е станало нали?

Само гадости идват от тая проклета държава Русия

има в Русия. Логично е, зарибяването да е проведено от вън. Хибридна война, както казват.

Тази новина не е потвърдена никъде. Лято е...от дира вече си измислят новини. Преди няколко месеца пак се бяха опитали да създадат тази фалшификация, но тогава ги разкриха. Няма истински новини явно, почнаха да си измислят.

Путин е виновен. Санкции за Русия. Как е възможно в Русия да няма ГЕЙ паради? Колко не демократично.

Баси тъпнята!Още едно доказателство, че подрастващите си живеят в някакъв техен виртуален свят! Всичко е от мързел, липсва на най-елементарни трудови навици и липса на човешки контакти. Жална им майка!

Не се пъни да философстваш щото не ти се отдава.

браво на детето! кухо на бидон е! главата му е била празна като врачешка каца! който нема достатъчно акъл, не заслужава да доживее до старини! добре се е самоубил... мъка ми е за родителите му, обаче. истински им съчувствам. ама като детето е тъпак?!? ...нищо не може да помогне! да не си на тяхно място.

Ти си един нещастник!

какво очаквате от един тинейджър на 16 г. в съвременния свят!? Нито има житейски опит, нито психиката и ценностната му система е достатъчно развита и укрепнала за да знае кое е "добро" и кое "лошо". Затова е "околната среда" - родители и др. роднини (на първо място), приятели, училище и т.н. за да го подкрепят и съветват (в добрия смисъл на думата). Ако е оставено на самотек, резултатът често е плачевен и печален. Мир на праха на детето, а родителите сигурно ще си останат с угризенията за цял живот. Не са за завиждане.

Хубавото нещо май става лошо.Изгубваме реалноста

Е за тва ще останем само циганите. Продължавайте в същия дух тъпи българи !

И ще вземете да се ядете един друг като канибали - щото нищо не произвеждате, само парзитирате. И като няма кой да ви храни ще слезете още по-близо до животните.

Добре си усвоил основите на безчовечието наречено екстремен капитализъм. Който произвежда най-много, той най-много може да издевателства над другите. Особено над тия дето не произвеждат достатъчно. Сигурно с удоволствие би участвал в публичното изтезание на хора които по една или друга причина "не произвеждат" повече отколкото консумират. Разни деца, инвалиди, старци, все такива ненужни подчовеци.

Доста сгреши в преценката си за мен. Колко е цивилизовано едно общество си личи по отношението му към най-слабите - децата, старите хора, болните. Струва ми се, че имаш някаква черна жилка - ясно ти е за кого говоря, но изместваш темата. Да - капитализмът не е най-съвършената система, но за сега няма друго. Все някой трябва да произвежда. За да могат твоите приятелчета да има какво да крадат и разрушават.

Ставаме в 4:20 всяка сутрин - ами не е проблем. Правя го последните 4 години заради работата

Що не казахте, че това е руска игричка? Ами дъщеричка на комуняги, русофили, живеещи в гнилия САЩ. И вместо да си играехсато американчета взела да си играе като мурзилче....

На какъв език пишеш? Не се разбира?

Не я съжалявайте!!Тука в Булкукландия хората умират от глад,а не от "сини китове"

оле боже поредните идиоти

лека му пръс на дедето!да не си мислите че от хубаво са отишли на маината си!борба за хляб и по добър живот от бегето!

Както казват бабите-язък и за детето и за родителите ,които това ''спечелиха от гурбета''. Но такива сме ние българите-мием чинии,кенефи,носим пиците и гледаме стари баби по света!Мързи ни да работим в собствената си държава,само гледаме да идем като кукувици в чуждо гнездо и да излъжем системата !Малко по-добре живеят сънародниците ни там ,а като обърнат еврото или доларите в България се чувстват богове!Всяко нещо си има цена в този живот и рано или късно се плаща!Оправдавам само тези ,които в чужбина са на мисии ,дипломати,учат или работят в такива сфери ,в които в България няма как да се развият.Но 85 % са бачкатори,без образование и даже езика не научават в съответната страна както трябва.Винаги си оставаме емигранти и втора ръка хора!

Я не говори глипости В Германия сега поличавам 2600 евро на месец а в България за същата работа ми даваха 410 лева И като гледам как вървят нещата по вероятно е Домусчиев и Пеевски да внесат роби от Молдова отколкото МРЗ да стане някога 500 лева

Скъпа med sestra, това за което пишеш няма много общо с темата.

Знаеш ли хората колко ги е еня какво "оправдаваш"? Плуй там и слугувай за жълти стотинки на разни герберасти. Или ти може би си от тия дето си търсят слуги?

Ти си такъв, за какъвто се мислиш. Ако се смяташ за втора ръка слуга - съжалявам за теб. Огромна част от емигрантите са с образование, работят хубави професии, имат високи доходи. Стига сте поддържали тоя мит за миячи на чинии и кенефи.

Не е слуга тоя който мие кенефите, а тоя който върши работата на шефа си, че и на другите дебеловрати началници и им изкарва заплатите, а той самият събира трохите които те му подхвърлят. Я си признай, колко от така наречените успели дипломирани българи принадлежат към началническата върхушка. Това че правиш по 100000 долара на година (или колкото там правиш) не те прави успял, защото бас ловя че реално плащаш заплатите на поне 10 други дебелака които само симулират активност.

16 годишно момиче играе на децка игра при което се съмобива , то в българия луди но и в америка сащо

Не се самОбива...и е тъжно когато се случват такива трагедии.Не е до лудост , жалко..

На времето си връзваха маратонките за клона на дърво, обикновенно на местата където се събираха . Това означаваше , че собственикът трябва да умре. Години и времена....когато нас по- възрастните ни пращаха на бригади да берем малини и ябълки нямахме време да мислим за самоубииства. Радвахме се на забавите вечер и ако можехме да се скътаем да си дръпнем от общата цигарка , рахат беше...доволни бяхме. Никой не искаше да се самоубива тогава.Изиквахме лятната бригада и на морето, това беше докато дойде време за университета.

достатъчно ги самоубиваха по лагерите :)

Спомени, спомени... всичко се променя откакто свят светува. Хората трябва да се нагаждат, за да оцелеят! И преди е имало смъртни случаи, но не е имало толкова голяма публичност.

И тогава имаше самоубийства, просто не е имало толкова медии, които да разпространяват подобни новини. Всъщност, дори май е било забранено да се разпространяват подобни новини.

Тая "игра" взе поредната си малоумна американска жертва. Въобще, кибер-войната върви перфектно. Честно казано никога не бих се сетил, че може да се изобрети игра, която убива точно определена национална прослойка и разчитаща именно на малоумието на тази прослойка. Хахахах!

Това е една трагедия, която може да се случи във всяка една страна. Единственото малоумно, в случая, е този коментар. Злобен, безжалостен и глупав!

Тази американска гъска, вместо да си избие класа и даскалите, тръгнала да се самоубива. Ами тъпо звучи...

Не ни занимайте с американските психари, нашите са ни достатъчни!

пълни глупости. руските психари в тая "игра" са в десетки пъти повече. освен това те саи първите жертви и освен това тая измишльотина е руска. нещо прекалявате с идеологическата омраза, м?

Едно време твърдяха, че се самоубивали заради хейви метъл музиката и родителите пак предупреждаваха и почваха да откриват десетки плочи в стаята на сина си... Сега е същото. Някой трябва да е виновен, но не може да са родителите, които може би не са били толкова близки с детето си колкото си мислят.

не си в час, това с внушенията по нета е много сериозно. не е за селянчета.

и две пътечки бело...

някаква пикла, американка се самоубила - кое точно и е българското, като живее от 15 години в САЩ, а тя е на 16 ?! Имах навремето един приятел Мишо от Варна, в София му казваха Мишо Варната, а във Варна Мишо Софията.. та и тази история, припознал се някой, ако беше жива и я попитате, първо нямаше да говори български, второ щеше да ви каже, че е американка.

То като те слуша теб човек май по-добре да няма нищо общо с такива "българи".

В една от тоалетните на Берлинското летище има надпис:"здесь срал москвич Миша".

Този и други такива ги има още от 1945! Хахах

света се изроди и се побърка

Руска рулетка, син кит, широка срана моя родная , много дураков и сук, я другой такой страньй не знаю где так плохо существует человек

тея дето измислиха играта син кит сега се подвизават във форума на дира :))) целта е да ви отчаят с простотията си и да повярвате че всички българи са такива тъпунгери и да изгубите смисъл и мотив да живеете :))))

Навремето се играеше кънтър и колин макриин заради една игра даже и кафета не пиеха някои

Може да ви прозвучи нечовешки жестоко, но е факт - еволюцията се освобождава от грешките си. С колко малко мозък трябва да си обзаведен, за да се вържеш на подобна идиотия и да посегнеш на живота си?

Перфектното руско оръжие - действа на точно определения кръг врагове - американските. Нещо, като специална неутронна бомба, убиваща само мюсюлмани, или американци, амин!

Ами какво да ви кажа, от Изток може да дойдат само глупости и комунизъм!

Нищо не каза - оригваш се!

Комунизма е дошъл от противоположната посока

Факт. И сега пак се спотайва в Германия и Франция. Сериозно.

Само не мога да разбера защо се пише българче........... Детето е американски гражданин от български произход! Правилно е да се напише американско дете с български произход и да се приключи, а не да е първа новина във всички медии! Имат си ФБР да си оправят проблемите, не виждам защо трябва да ни занимават на 10000 км. от тях!

щото българите са невъзприемчиви към културата като турците, с поколени даже не успяват да се адаптират а живеят в маки пиянски общности и компании

чак пък пиянски общности ...тцтцтцт стига с тая злоба бе! малка злобарска общност със тебе :)))

Българите са "невъзприемчиви" към простотията и стадното мислене, затова са неудобни за командване и робия. А турците като теб са много удобни за манипулиране и затова са вечно предпочитан съюзник на всеки манипулативен диктатор по света.

Защото играта е руска и беше разпространена и в България, а Америка е далече.

играта е пусната в Русия, но някой не се е съобразил, че в нета няма железни стени. backfire.

Детето е българче, това че живее от 15 години в Америка не може да му промени гените!

Но му променя мисленето и поведението. Човек се формира под влияние на заобикалящата го среда. Тя сигурно не е говорела и български даже.

Играта е от т.нар. градски легенди, каквото и да означава това. Русначетата трябва много добре да си преосмислят житейската философия, щото ги влече към такива суицидни постъпки- още интелигенцията им от по-миналия век има някаква болезнена склонност към меланхолия и криворазбрана мистичност. Да си прочетат Възкресение на Толстой, да се хванат за едно здраво, нормално християнство и да оставят глупостите настрана. Да оставят алкохола, атеизма, разврата и мързела и ще се оправят.

Брех какъв съдник, какво чудо! Цял народ осъжда. Виждам че си вярващ, но Свети Петър, Христос и самият Господ Бог пасти да ядат пред твоите съд и присъда!

Тоя кит не беше ли и той от великите руски открития?

Русия е майчица на всички слонове и китове.

Може да е БГ матрал, но не е доказано! ПрофесУРА ББ да се изьоди по вьпроса, като експерт по генитика на БГ матрала!! СТИГА!!! Този не е бьлгарин щом 15 год. живеев извьн БГ. Маяната Ви, информатори! Алооо, да сьбираме ли помощи!!!

Българите сме у Столипиново, бе бате!

Стойте си там, че да не вьзкрьсне лечителят Ви ген. Чочоолу

Имаш нужда от спешна помощ. Още не е късно, можеш да ме посетиш всеки Понеделник, Сряда и Петък на четвърти километър. Състоянието ти е много тежко, нищо не ти се разбира от бръщолевениците дето си напляскал тук. Побързай, да не стане късно!

Абе що не си... Това стерео ме побърка, помислих си, че нещо ми става с колоните.

много тъпи копелета това българите, още от малки трябва да ги диспансеризират като малоумни

Ми, да са го водили в Православна черква, а те - по покривите го качвали детето ...

Ти, кой си бе боклук, че слагаш равенство между бьлгари и цигани?!?

доставя ми удоволствие да ви гледам как се мъчите защото сте откърмени като боклуци, и да ти сера в устата мутренско-циганска, селянино глупав и прост умирай там в кочината

По-тъпа игра не бях чувал, освен може би "Сделка или не"

Аз съм дупе на червейче от хубавата ябълка! Има ли нещо за .. до е баване?

Всичко е по мед и маргарин само да кажеш Раша. Ето таткото ще се сдобие с още едно шише,че са му малко на рафта зад него.

От руския кенеф кога ли ще се пръкне нещо полезно!

А ,майор, като дума звучи ли ти ингилизки?

Що посираш така чиляка тука пред ората? От де ша знай ,че тва е руско?

А дали има игра, майната им на броя на нивата, ама накрая да ми се дигне и...одър ви. .?

щатска кочина, всеки 6-ти на купони, 40% от населението имат само до 1000 долара спестявания, стрес, драгс, пълно с гета, половината са негра, хиспаник, всички потенциални престъпници, кво друго може да се очаква от тая кочина. Бях там, добре че се върнах в БГ.

Аз само ,,ги гледам отгоре,, !? И въздух под налягане не са - безродници!

В кой щат и кой град си бил? 50% негра е потресаващо.

Върна се или ти изтече визата...?или те депортираха???

Жалко, вероятно само няколко години няма да ми стигнат за да видя "закриването" на света.

Първо - с тия психарски тестове дето ги започнаха наскоро с фалшивите новини, вече не е ясно новината истинска ли е или е флашива. Второ - нещо много скалъпено ми изглежда, как така само последният надпис е на руски, пък другите не са? Трето - без да искам да обиждам никого, но колко трябва да си тъп за да се вържеш на такава "игра"??? Сериозно.

За съжаление има такава игра и е много разпространена в Русия. Съвременният свят понякога е твърде сюрреалистичен за тийновете и те лесно стават жертви на ей-такива маняци.

какво да дойде от русия освен смърт

Тая игра е руска точно толкова колкото и комунизма.. иначе казно, ич! ;)

...нали точно германците го пратиха ,,болшевизма,, на Руския цар да му създават главоболия и да спечелят войната, ..а той му взе и главата!

комунизма там хвана почва щото мужиците са най тъпи от цяла Европа

Дрога,партита,идил,сини китове,адреналинови катеренета на високо,побойща и насилие.Направо страхотно поколение расте.. След 30години ще затъваме като свят и само ще се чупят пръсти и говори как било е добре през 60-те и 80-те

Не след 30, а само след 10

кви 10 години бе, българите още сега са вече затънали и чупят пръсти, ...агонията на едно цяло племе е неоспорим факт

Не се кахърете! ! ! Земята е претоварена . Каквото не може да издържи на естествения подбор -да мре! Война ли да правим?