Радев: Игнат Канев е пример за българския бизнес

Държавният глава заяви, че родолюбивата и благотворителна дейност на Игнат Канев е достоен пример за българския бизнес.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Игнат Канев е пример за българския бизнес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е що не срещнеш някои успел у русия благотворител ???

AbuTalib

Зад успеха на един мъж винаги стои една вярна съпруга.В случая неговата е била студентка в Свищов, поради което библиотеката на Академията в Свищов се обнови. Това беше първото негово дарение.

всики строители, бизнесмени и политици в панелата за поне 100 години!

ти кога построиш един нужник от дъски в на баба си двора на село, тогава ела и слагай строителите на едно ниво с политиците! Ясно???? Всички ви е страх една боя да сложите на 2-стайните си, пък се редите да оценявате труда на строителите! ТОВА може да го каже само много ПРОСТ ЧОВЕК. Щото в света СТРОИТЕЛСТВОТО и МИННОТО ДЕЛО се смята за НАЙ-ТЕЖКИЯТ БИЗНЕС! Та която и да е кратуна тук , изказала се по темата - все е проста!

МУТРОБИЗНЕСМЕНИТЕ С КУФАРЧЕТАТА С ПАРИ ОТ ПАРТИЯТА?! ТЕ НЕ СА ЗАБОГАТЕЛИ С УМА И ТРУДА СИ! ЗАТОВА НЯМАМЕ И БИЗНЕС КАТО ХОРАТА!

Добре ,че е работил в Канада щото в България досега щеше да е история заради рекет и отвличания. Нямаше кой да го остави. Направете си сметка каква държава сме и какви са нашите държавни институции.

Този бизнесмен най-добре като идва в бг да си взима въоръжена охрана, че не се знае дали няма да е следващия отвлечен

Паметник на Левски в САЩ-Чикаго, паметник на Левски в Канада! Кога ще има паметник на Левски в ''брацка'' Русия? ЗАЩО РУСИЯ НЕ ДОПУСКА ПАМЕТНИК НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ВАСИЛ ЛЕВСКИ???

Ако има разрешим да ни крадат златото и да ни продават СКЪП ток, може и да се съгласят. МА ДОСЕГА НЕ СА ПРОБВАЛИ ТИЯ РАБОТИ

На мен пък не ми е ясно защо трябва да има паметници на Левски в Сащ и Канада? Какъв е смисълът? Все едно да се направи паметник на някой азиатски лидер в България.

Да го духат братушките!

в заветите на Левски. Прочетет ги. Той не желае помощ от Русия. Нито намесата ѝ!

Г-н Канев, приберете с в България да развивате бизнес. Тук вече 27 Демокрация. За да отвлечат някой от смейството Ви и да му нарежат пръстите и ушите, за срещу некой лев

Г-н Радев ,това е канадски бизнесмен!

покани един българин "избягал " в Русия и постигнал подобни резултати !Пак се дават примери с "гнилия капитализъм", миришещ на хубаво !Честит ти 9-ти септември ! Демокрацията ти отне много !

Съгласен съм, г-н Канем заслужава нашите почести и уважение. Но след като ние първо тук почитаме и уважаваме честните и почтени работодатели. Нищо че нямат размаха на г-н Канев. Важното е че те са тук, а не в Канада. Че си внасят данъците в България и осигуряват заетост и заплати в България. Така че г-н президента да обърне внимание на това и да го поощрява като почин.

Примерът за български бизнесмен е: 1. Човек, избягал от "Рая на Земята - НРБ" 2. Успял в друга държава 3. Връщаш се тук от време на време за не повече от седмица, че просто няма да издържи в съвременния Рай и с обкръжение от подлизурковци-политици, дето го гледат в портмонето ..Радев? Заради такива като теб, тези дето те издигнаха, тези дето ни управляват и т.н. хората като Кънев бягаха тогава, бягат и сега. Празнодумци!

Ти да не говориш за Радан Кънев ма? Я отиваш на Мазната близалка

е г- Канев, истински българин, от тестото на братята Евлоги и Христо Георгиеви. Дано повече богати българи го последват! Може тогава и да спрат отвличанията, защото парите от честен труд не миришат!

Хвала на този Човек! А е на 90 години. И трите правителства на Винету, ряпа да хрупат пред него!

Ако Левски и Ботев можеха да предвидят че комунистически кретени като Радев ще управляват България,щяха да се замислят за смисъла на борбата си...

Защо не споменаваш Разтривача на Уши и Цецка РАБФАКОВИЦАТА? Нещо проблемче ли има?

ЩО ПРЕСКОЧИ ЦЯЛ ВЕК, БЕ???? ЧЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ?????

Добре, че е избягал от вашата партия и е отишъл в Канада. И какъв пример е? Да бягаме в Канада да правим бизнес ли? Ама под фуражката много мозък не расте. Кой е българският пример за бизнес? Гергов? Цветан?

добре че човека е избягал от менторите ти за да стане човек

А Тия над 2 милиона българи избягали за последните 10 години от твоите ментори, дали, ще станат хора?

първите видяли свободата са през 2000г а другите завърнали се никой не ги брои,и това за 2та милиона е измислица на бсп,да се оправдаят с политиката си,и стига сте повтаряли измислиците на нова и бтв,това им е работата на сороските медии,я погледни около тебе колко са навън и колко вътре в сороска българия,освен циганите и турците