Коментари - И Виена спира присъединяването на България и Румъния към Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отворете турската граница! Премахнете огражденията и тогава Рюте и Австрия ще цъфнат!

Тогава няма да ходя във ВИена по Коледа! :(

Да се отнеме оръжието на граничарите и се замени с пражки. Бежанците не бягат от война, в Турция няма, а търсят богати държави за помощи и работа.

"Необходимо е повече време. В Австрия има 75 000 нерегистрирани нелегални имигранти" Тези са в повече ли, освен онези десетки хиляди, които влизат през Средиземно море или просто показвате, как се казваше, че в райската градина, няма място за българи. Нали оня от ЕК така ви определи, а наоколо вас, висшите, само бурени и недочовеци.

Вътрешната ти страна а ти че се ебаваш с над…аре ве, аре Кажи си че ти требват неколко реда държави с бодлива тел между тех за да може вътрешните държави да сте добре, ама нема да стане, пази си сам границата

Ще се свърши с миграцията, като се стреля безусловно . Няма да бъдат убивани само нашите момчета. Всяка игра си има правила. Много хора си вадят хляба с това.Писна ни от глупости...

България да ви пази спокойствието и комфорта с 270 км граница на ЕС по суша,а вие да си почивате?По море приемат мигранти ,те легални ли са и как ЕС финансира морската граница на ЕС ,държавите Гърция,Италия,Испания,издръжката на мигрантите и т.н.?Например границата на ЕС по суша през БГ през гората трябва да е осветена и с видеонаблюдение,я се бръснене и финансирайте.Не че Рашков не затлачи нещата ,напротив подпомогна трафика,но трябва да се направи така,че който и да е в бъдеще да не може да злоупотребява!

Браво

Себастиян Курц беше по интелигентен ,а новия канцлер е ръб!Затова го сготвиха.Сега,другари австрийци какво искате,БГ да приема само легални и да не допуска нелегални мигранти ли,или да не допуска изобщо мигранти,уточнете се?Откакто Меркел ги покани,легални няма,всички са без документи,затова порят браздата.Как се пази грануца на ЕС,само от една държава ли!

Тия пък за какво? Не стига, че от 30 години им изкупуваме старите коли, перални, хладилници и не знам още какво, а и стопиране ще правят!

сега и австрийците станаха гейове.....той чичко Ади отдавна се е обърнал в гроба!

Ускоряване на процедурите за предоставяне на убежище и подпомагане на капацитета за приемане; Това с прости думи значи, мигрантите да са при нас, а не при тях. Сетихте ли се какво искат тези?

Никой не ви спира, сами се спирате, щото сте неземно прости , долни и спряли.

Albania , Senegal i Gana sashto spirat Bulgaristan ot Shengen ,dokato predatelite sa na wlast i shiwi .

Не ни трябват нито еврото нито шенген .Стига поклони и молби пред тия диваци, колониалисти..Уважавай себе си да те уважават другите..България е била велика само когато е водила собствена политика и не е роболепничела.

Ами виж колко си прав ! България след 44 изобщо не гледа националния си интерес върхът е пленума на които се подписват и гласуват да ставаме руска република ! Която и ставаме дефакто. показателно е и уволнението на диктатора Живков с проста заповед от Москва ! Да никои не ни уважава в белия свят защото сме си руска губерния както не уважават и сама русия която е изритана от клуба на белите хора !

89 г. 9 милиона население 2022г. 6.500 000 милона население Тава е западен геноцид върху България

Що ве? Мексико като граничи с великата демокрация цъфнала ли е? Гърция, която е галеничето на Англия в европа ... и тя цъфна и върза? Румънците и те ли са "гласували" за руска република? За това, че у нас още от преди освобождението властва мерака да преакаш своите, лицемерието и тарикатлъка на дребно, все руснаците ли са виновни? Че още от средните векове сме губили стратегически битки или падали зарства заради предатели... пак ли се са ти виновни? В момента тия всичките маскари, ревящи на умряло за влизането ни в шенген и еврозоната мислиш ли,че го правят заради всички нас а не защото ще се наредят до софрата с дълбоки джобове? Интересно, ако не бяха руснаците,лунното затъмнение и това че имаме зима какви още глупави оправдания ще вадите само и само да не си кажем истината в очите?

Не сме забравили, че през 2015 г.! Тогава, с автобуси ги чакахте да пристигнат, за да си ги извозите в Австрия.

Тези за пореден път доказват, че ние нямаме място в тази кочина.

Свинята и в дворец да я затвориш тя си търси калта ! Моля ти се не ни занимавай със своя примитивизъм и си хвани влака за Москва имат нужда от такива като тебе ! Който иска в Европа избяга в Европа които иска в САЩ отиде в САЩ защо вие кални мръсни свине не заминавате в Русия за която толкова лилеете а дават мило и драго тия свине да дойдат и да съсипят съвсем родината ни

Значи, като те натирят насила да имаш унисекс тоялетни, учителят на детето ти да се облече като примадона ( drag queen) , за да разяснява на 6-7 годишни какво е хомосексуалист и защо трябва па познават драг културата е нещо прекрасно? Преди бяхме в отвратителния СИВ, но със собствена валута, пак ни казваха какво да произвеждаме и на кой да се кланяме и кой ни е общия враг. Сега, отново същото разликата е само че няма асамблея на мира и партиен конгрес... Извади си главата от задника, и прецени сам - искаш да се откажеш от правата си, от идентичността си, от що годе някакви логични ценности или искаш да си част от европейски икономически съюз в който държавите се помагат, а не в който 3-държави диктуват кой какво да прави?.

Някой може ли да ми каже, защо му е на дядо Петко от Левуново шенген?

Къде са Рамаданчо и Елена Милиончева? Сега е момента да спретнат един хепънинг в подкрепа решението на Австрия и да поняплюят България, така както те си го могат.

Аргументите на Австрия доказват , че Шенгенското пространство не си върши работата. За да влязат мигранти в Австрия те са минали необезпокоявано шенгенска граница , най-вероятно унгарска. Щ е изключите ли Унгария от Шенген.

Не че нещо, но това ако беше Гърция щеше да бъде така - или в шенген или напускаме съюза. Холандците са един от най-големите портове за контрабанда на наркотици, ама се правят на ущипани. Австрия и преди мигрантските вълни беше пълна с нелегални.

На гърците са им стиснали врата и не могат да кажат гък. То никъде няма да излязат...

Когато имаше масови протести през 2020 против, корупцията, когато цял свят видя кюлчетата и еврата на божков в чекмеджетата на мутрата, разбра за къщата в барселона за което има доклад на испанската прокуратура, случая осемте джуджета, чуха записите на мутрата за които ленчето в американска лаборатория доказа че са истински, тогава рюте, мюте и сие си затваряха очите и казваха че това е вътрешен проблем, щото ползваха мутрата да вика уес на всички сбирки. Е сега защо същия проблем стана европейски. Долни лицемери

Оу,платените протести по сценарий на черепови и бобокови и други олигарси,моля всичко добре планирано и истерично,за да стане преврата на богаташите с делата.Та да закрият марионетните политици специализирания.Затова бяха и компроматите с фалшивите пари и кюлчета.Как по снимка ще докажеш ,че парите са истински и кюлчетата златни?.Още има зомбита да се връзват.Дори и с номера,ами те и фалшивите имат номера и матрици колкото искаш.

Влазаме и излазат всичкото останало от Шенген. Така добре ли е?

Румен Радев се провали. Да приеме съответните мерки и да подаде оставка!

Доколкото разбирам канцлера иска да пазим границата на ЕС за да нямят нелегални мигранти в Австрия.Те да нямат,ние може..Значи БГ да пази границата на ЕС по суша.А защо принуждават Франция,Италия Гърция да приемат мигранти по море,спасяват ги по море и се гордеят колко са спасили.Тези държави не са ли външна шенгенска граница?Има и друго.При Борисов действително нямаше такъв натиск,само в началото,направиха ограда , после се разбраха с Ердоган и беше спокойно.И заради това ,че Борисов се хвалеше ,че няма натиск," новите" с помощта на Чашков започнаха изчегъркване на това удобство за да го уязвят,но за сметка на натиск и затруднение на граничните.Рашков нарочно разбърка граничните служби,пренареди,злоупотреби,не знам си какво,закри участъци и на самата граница.за да стане проблем ,а те да обвинят оградата,не некадърността на милиционера.Отвори портата, разбита ограда ,там където закриха участъци.това постигна изчегъркването,вместо да модернизират и подобрят условията.Как така граничен полицай ще обикаля през нощта с фенерче оградата,дори не са защитени ,не ги обучават и всичко е умишлено.

Много големи лицемери са тоя Запад!!!

Аз повече в магазините на Била няма да пазарувам.Това е моят отговор на австрийската подигравка към страната ми. Чао,смешници!

Билла въобще бих ги махнал от тук! И без това те са една от най-скъпите търговски вериги! За какво са ми?

Благодаря Австрия ,Благодаря Холандия.

Благодари на тиквун и мунчо.

Правят ни услуга .На кой му трябва тая пирамида.Там последните ги грабят , крадат ,и набутват с борчове.

Елементарно бе хора. Вето на всичко от Холандия и Австрия. И готово. Казва се: Не сега. Опитайте другата година. Това е начина, за да не ни се подиграват. Контра на всяко решение и искане от тях.

точно, така и аз се изказах в няколко други поста! Чухте ли вие едно смислено обяснение или довод от тоя смачкан австриец по отношение на нас и Румъния? Не? Ами няма и да чуете!

Що не им теглим една майна на тези ?

Ти що не го направиш в национален ефир,с лицето си и думите си,а не тук.Тук си много смел,ама ако ти видим физиономията.....кой знае,всички ще се обрежем

някой и в ефир да ме запише, ще му кажа въобще какво си мисля за тези две държави /които до сега не веднъж съм посещавал/! Ама после мислиш ли, че това ще се излъчи??? Ти защо не се пробваш?

Те това е евро-солидарност , която не трябва да забравяме

Ковид концлагера могат да ми правят като вятъра.

Сраха в устата на кремълския льотчик

И в твоита, дебилче. Все Радев ви пречи, дори и когато вечер не ти става пред жена ти.

твойта

Как са се появили нелегални мигранти в Австрия е въпрос към австрийска гранична полиция. За сега те са на шенгенската граница, а не България, т.е. - те не са си свършили работата

Затворете австрийското посолство. България трябва да се откаже от селскостопанските квоти. Трябва да се създаде механизъм за работни визи за сезонни работници с възможност за получаване на българско жителство, а по-късно и българско гражданство след определен период. Тези визи ще се издават на мигранти, които искат да работят в българското селско стопанство.

България получава драстично по-ниски субсидии. Егати "съюза" е това. Трябва да блокираме абсолютно всичко , докато не се изравнят субсидиите. Или да се махаме , може да е по-добре.

Програмите започнаха мноого отдавна и се наричаха - сапард. Но "одобрителите" бяха наши хора, механизма бе исконно корупционен и като цяло сами си окрахме пейзажа и за това пренасочиха фондовете където ще са ползвани целесъобразно. Та за тях ще имаш да вземаш че не искаха за ни дадат. Искаха, но типично по нашенски - крадлив Съби с шепите лапа. Идея си нямаш на колко вътрешни фора децата се изучиха точно специалности - управление на еврофондове. Минаваш и снасяш на 10 човека по веригата само у нас! А нямаш право да кандидатстваш директно в централата на ЕС!! Че.. какво да ни отпускат? Ферми за щтрауси и коне без два кора ограда получиха по няколко милиона и до там.. Та тия ли ще ми сравняваш с Холандските фермери дето са на улицата на протести за да не им затворят фермите с глупави евродирективи

Без еврозона тогава, мама им грозна лицемерна. Не им искаме дълговете.

Те просто ни казаха да затворим вратата отвън. И ние, ако сме умни, би трябвало да го направим, а не да чукаме по вратата, и да се молим да ни отворят

Браво наи точно казано,Незабавна реакция за напускане на съюза и затваряне на границите като по Живково време.

Как е, услаждат ли ви се бананите?

10+

последно, да ги спираме ли, или да им сипваме кяфенце? за един преател. граничар, питам.

Там имигрантите им разкатават майката те тръгнали да се занимават с България и Румъния. Кретени

Мръсната гад Шолц, ни нагласи тая позорна схема.

Такива като Австрия и педерастия !!!! Майна та ин повече мигранти там трябва !!;

Аааааа не!Спряхме АЕЦ,нарязахме си ракетите,съсипахме си селското стопанство,напълнихме се с турски и гръцки домати,полски ябълки,дрехи от не знам къде си даже втора употреба,бием се на границата с орди афганистанци обаче трябва още време.Аз лично мисля че трябва България да уреди транспорт за мигранти директно до дунава да разберат европейците какво става.Спрете ги!Не ги приемайте!Не ги искамеее!А сега другата година ще видим!Македония махнахме ветото.Не!България трябва да покаже че не е от безгръбначни!

Малко е късно вече за това. Ама нищо, те циганите са виновни!

Вместо да престанат да се правят на улави, наказаха и румънците, покрай нас. Долни лицемери!!! П.С. Тоя да не е роднина на бат Арни?

... че мигранти са пристигнали в Австрия, без преди това да са били регистрирани в друга страна от ЕС. .... Доколкото ми е известно, между България и Австрия има други ЕС Шенгенски държави. България ли им е виновна на нефелните австрийци?

Някой ще ми обясни ли с разумни аргументи за какво изобщо се бутаме в Шенген и в еврозоната? Погледнете европейските столици на какво приличат, за икономиките им да не говорим. Все едно гледаш фалита на социализма. Дайте да се разкачаме, докато още е време и не са ни повлекли с тях, както се случи с СССР и Третия райх преди това. Явно идва време България да направи нов геополитически избор.

От времето на робството е останала една отрицателна черта у българите и тя е неустоимото желание да се отъждествяват с властелините-един вид да мина азе по движението па всички да ми завидят!Алеко го е описал прекрасно в Бай-Ганьо. При това проявлението на този недостатък е напълно без значение от материалното и социалното състояние на приносителя в България. Требе си да се покажем у Европата е тежък селски синдром който кара да се кланяш на разни чукундури, склонни да си правят експерименти с теб с цел личното им обогатяване.

Горе помолих за РАЗУМНИ АРГУМЕНТИ, а не за тролски словоблудства. Хайде пак: следващият път напиши нещо, дето да става за четене.

За сегашното положение в Бг.

За да съм по-дипломатичен ще припомня какво направи Турция преди няколко години и колко милиарда евро БЕЗВЪЗДМЕЗНИ помощи получи от ЕС тогава. Та явно трябва и достойнство да има у кандидата, за да го уважават и другите.

С една дума , вие българите ще ни пазите от имигрантите и Путин, като сте глупави, нали ви излъгахме да ви приемем, затворихме ви Аеца, нарязахме ви ракетите, взехме ви работниците унищожихме ви икономиката, хванали сме ви на тясно и вече няма мърдане, вие сте свикнали да ви тъпчат 500 години сега ние ще ви тъпчем.

15000000000000000000000++++++++++++++++++++++++++