И Теодора Генчовска поискала от посланик Митрофанова да оттегли вербалната нота

Външният ни министър е представила българската позиция според указанията на началника на кабинета на Петков, посочват от министерството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказването на Цар Борис относно Русия е по съвет на Учителя Петър Дънов. И евреите в България са били спасени пак благодарение на Учителя и Димитър Лулчев. Който мрази Русия и се покланя на Запада и САЩ, нека да прочете неговите пророчества и съвети. Кирил Петков, Лена, Асен и цялата компания такава карма създават в момента на България, че час по-скоро трябва да си ходят. Не съм аз да ги съдя, но трябва да се научат на смирение. То е ясно колко вярват в Бог по делата, които вършат. Бог да им прости и дай Боже вярващи и честни хора в българската политика! С Божията воля всичко е възможно! "Коренът на думата Славянство идва от думата Слава. Значи Бог ще се прослави в Славянството. А какво значи прославяне на Бога? Когато човек прояви Любовта, той слави Бога. Освен Славяни, ние казваме Словени. Коренът на тази дума е думата Слово. Значи Словото Божие ще стане плът в славянските страни." - Петър Дънов Слава на Бог и нека да пази душите ни!

Усещам как затварят посолството. Няма да могат да преглътнат такава обида. Напълно ги разбирам.

Цар Борис трети :"Винаги с Германия, никога срещу Русия." Ама кой да чете история.

Колкото пъти с Германия, толкова пъти сме губили и сега пак ще е така

Защо толкова Ви е страх от Русия? Това дори не е признателност, направо страх от гнева им

Но в момента Генчовска не е в позиция да иска от Митрофанова каквото и да е. Киро постъпва по-добре, ПОМОЛИ да оттеглят ултиматума. Май някой му подшушна какво може да се случи

Е, вече стана ясно, че не я е оттеглила. Сега какво??? Поне вазелин има ли достатъчно за депутатите?

Тая свиня руска скоро ще копа дупки в лагер в Сибир. Ква е тая бе. Ненормална надута свиня.

Побързай да се върнеш и да денонсираш простотиите на Киро. Имаш такава възможност, все пак това е напълно незаконен акт. Така ще помогнеш на българския народ, на ИТН и на себе си

Силна стъпка на Петков. Сега всички сме включени в Сървайвър за новия сезон. Нека ни разправят, че сега руснаците ще ни отрежат от азерския газ, тъй като имали 51,% собственост. Много сме, заедно сме, ще победим!

Абре, Роко ... Що ме не фанеш за смоко, па да го пуснеш у заднята дупка преди да го налЯпаш ?

Загубеняк

И тази се оказа продажна пача!

Мутрофанова свърши добра работа. В простотията си отвори очите на доста русофили, за нещата, такива, каквито са.

Абре, Коло ... Що ме не фанеш за коло, па да го пуснеш у заднята дупка преди да го налЯпаш ?

Явно Лена управлява държавата. Историятя познава и по-фрапантни случаи на успешна кариера на жени като държавник само с ползването на определена комбинация от органи и умения. За целта е необходимо естествено да има и мъже с лабилна психика и порочни помисли, които по правило заемат важни постове. Е в ПП има доста такива, което е в полза на сивия кардинал Лена. Затова няма значение кой ще е първи. Важното е къде ще е Лена.

това са и казали ГОСПОДАРИТЕ хахаха дупе да ни е яко на продажните ви дечица .....

Изтривалката Генчовска няма право да мисли. Само изпълнява указания, без да е в час със ситуацията.

Политиката на ес и на България е такава - санкции до дупка и наивност, че Русия няма да реагира. Гонене на дипломати и пак - ние ще ги изгоним, но руснаците, понеже са тъпички, няма да ни отговорят със същото, защото нямат такова право. Кой е по-голям будала?

Мустакатата лена управлява държавта, явно, ва/иналния сърбеж и п/тка про100киро и за чеп за зеле не става. Случайниците в политиката нанасят огромни и дълготрайни вреди на държавата!

Много е рунтава таз Пача

Генчовска се връща от срещата на Изроди те от НАТО в Мадрид. Там са я обработи ли, за да продължи линията на изродчето ППараПетков. Само и Единствено изтриване на всички слуги на дявола САЩ и кучките му ЕС, може да даде шанс на България да Съществува. Русия отново е надеждата за спасение на България! Историята се повтаря за.... Път!

Използвайки думи , като "изрод" за премиер министъра на България, показва нивото на интелигентност на мозъчната ти кора. Явно не можеш да се изкажеш по друг начин. затова ти предлагам да излаеш...по лесно ще ти е.

Па "изрод" е доста меко казано ... Оговори си сам - би ли го взел за зет този незаконен копилдак на Джон Траволта ? Би ли му дал 0,50 лв. назаем ?

"Убедени сме, че българо-руските отношения могат да продължат да се развиват в сферите от взаимен интерес, уважавайки важните за всяка от нашите държави ценности" Дори и след като от наша страна се постанови възможно най-бързо да се изтеглят 70 души руски персонал при което положение едно или повече посолства ще бъдат закрити в България? За една реплика от посланик един се оплаква от насаждане на страхове друг моли да не се скъсват съвместните международни отношения докато и двамата продължават с историческо нарушение на българо-руските отношения!?!? хахахха Така първо скъсахме всички търговски връзки с Русия защото другите от ЕС така направиха заради войната в Украйна, по едно и също време с другите нации премахнахме "X" брой дипломати по обвинения в шпионаж, прекратихме вноса на руски газ и упрекнахме Русия че ни го спира по политически причини само и еднолично за България(а не защото отказахме да плащаме в рубли), сега премиера на България обвинява краят на кабинета си поради Руско влияние и намеса, всички говорят за недоказана руска намеса във всичко в България и накрая от нищото просто Кирчо обявява рекорден брой експолсиране на дипломати. Да за какво трябва Русия да къса всички отношения с нас? Какво толкова сме направили, че да са тъй критични към нас? Може да сме прекратили всички отношения с тях, но те все още трябва да имат отношения с нас. В името на задружните отношения и взаимното/половинчато уважение.

Изгоря Мигофанова. Отиде много далеч тая мърша на Жириновски.

Както се зъбехме на Русия,така да се озъбим и на сащ.Само че и децата в детската градина разбраха-ние сме колония на юнайтед стейт ъф америка!Резил.господа управляващи!

айде с чемодан-а, вокзал-а и иди при онзи корабль, понял ушанка?

Генчовска май на два стола седи

Министър без собствено мнение, носна кърпичка. Премиер изтривалка.

по толкова важен въпрос е наложително да предлага собствено мнение. По-скоро съм на обратното мнение.

А Теодора що не е оттеглила акта, с който заместничщата й гони руските дипломати, като няма право на това?

Абе много ви знаят големите уста , нали взимате големите заплати , хич не ви дреме за хората . Проклетници . Да се махате . Оставка . Боклуци долни.

Тези, които ни управляват и изпълняват външни поръчки дори не се замислят, че поставят България в ролята на опитна мишка. Русия не е зависима от България, а точно обратното, каквито и устни каламбури да се правят.Ние, които нямаме и 7 млн. граждани, ще се ерчим на държава с население 240млн. (да не говорим за други разлики). Ако не беше тъжно събитието, отстрани е страшно смешно!

Населението на Съветския съюз беше 240 млн, а на Русия сега е около 140 милиона, но това не е толкова важно, по принцип си прав, не е полезно да се перчим на когото и да е било, още повече на страна, с която имаме доста сериозни икономически връзки. И все пак Русия от друга страна се държи с нас неособено добре, като към някакъв дребен гризач домашен любимец, за нас би било добре да се освободим от тяхното влияние, разбира се, не като залитнем в сферата на влияние на някой друг.

Прекъсването на дипломатическите отношения с Русия ще се отрази зле на българската икономика и ще повиши инфлацията поради спиране освен на газа но и на руския нефт и ядрено гориво за Кузлудуй, тъй като тези инсталации са построени по руски проекти и могат да работят само с руски суровини.

много чете постовете на Митрофанова и й вярвате

Муньо!

А вие прочетете за решението на Европейската комисия която дава 2 годишен срок на България да преустрои своите нефтопреработвателни инсталации да работят и с друг сорт нефт тъй като те са проектирани да работят с руски нефт и тогава да спре вноса на руски нефт. Същото се отнася и за АЕЦ Козлодуй който е проектиран да работи само с руско ядрено гориво и не може да работи с друг тип.

Много искам Русия да се откаже от всякакви връзки с България. България да фалира, народът да потъне в мизерия и територията да опустее! Едва тогава може да се направи Нова България, с нови, нормални хора, които нямат нищо общо със сегашните подлезурковци и продажници!

Е, държавата няма да фалира без руснаците, споко, но и те трябва да си помилят какво трябва да сторят, за да се подобрят отношенията ни - например да ни признаят за равноправен с тях народ, да признаят ролята ни в историята и културата им, а тя никак не е малка. Докато ни неглижират не виждам защо ние трябва да ги тачим...

Кой те неглижира бе, шебек?? Ти сам се неглижираш, а обвиняваш други за това! САЩ ли ни уважават? Те ли уважават културата ни? Те дори не знаят къде е България бе, нещастнико продажен!

Пий си хаповете шебек

Размахват ни някакви посланици като перде, което да скрие много по-големите престъпления, които прави киро

НАМАЗАЛИ ските и на Генчовска. ... Май трябва да уважаваме правата на САМОУБИЙЦИТЕ.

секретарка е наредила на външен министър какво да прави????

Щом чука шефа Тя казва :)

Министър Генчовска, защо отричате, че има модификации във френското предложение за РСМ? Защо историческите въпроси ще остана извън преговорната рамка? Защо никой в България не коментира новината, която е водеща за Европа и РСМ, при положение, че ние сме главното лице в този въпрос?

Защото и тя е минала през школата на САЩ и НАТО като Кирчо и Кокорчо.

Кирил Петков: "Вярваме в необходимостта от диалог, за който дипломатическите канали са от ключово значение..." Егати лицемера. Всъщност той успя да направи от нищо нещо. Там където нямаше голям проблем, насади точно голям проблем. Както се казваше едно време във войнишката клетва в НРБ, нека да го застигне "суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се."

Че играем на "иди си, ела си"! Ако Русия се оттегли, смяйте това за необратим процес.

Ами да си ходят, няма да им се разсърдим, дори ще се много щастливи!

Е, "щастието" малко по-късно ще дойде.

Инженерче

Кой не скача е червен ... а после?!?

Да си вземат и МОЧА...

И АЕЦ-а

Аз описах навремето как заради хубавата ЕЛЕНА е водена Троянската война. А какво ще стане сега заради Вашата ЛЕНА ? Кажете ми ,че не мога да пророкувам .

"министър Генчовска представи българската позиция, съгласно указанията, дадени в писмо № 04.06-820 от 1 юли 2022 г. от началника на кабинета на премиера Петков". Тези всичките са вредни, държат се като деца. Генчовска не знае нищо за изгонените, но това че някой е действал от нейно име не я притеснява. Петкова си изми ръцете с Генчовска, а Генчовска чакала указания от Петков. Сега, Генчовска си измива ръцете с началника на кабинета на премиера Петков. Генчовска външен министър ли е или някаква секретарка? Резила продължава с пълна сила, и вместо да покажат по минимален професионализъм те продължават да се подиграват с една огромна страна. Радостта ще бъде кратка от така желаното гонене на дипломати. Нищо, ама нищо към по-добро няма да се промени.

Така е, но какво може да се очаква от представител на чалгарите. Та те всички чакат оня от диванчето да ом каже какво да правят.

трябваше да се измете руският боклук от България.. Хич да се не връщат..

Киро е ненормален психопат, не знае какво прави. Онзи ден гони 70 руснака, вчера иска Митрафонова да си отегли нотата, днес пак какъв герой е и нямало България да отстъпи и сега Лена пратила на Генчовска нареждане да моли Митрафонова да си вземе нотата. Няма такъв цирк и такава дебилщина!!

Как да няма. След Освобождението идва княз Батенберг - изпъждат го, после плачат и го викат. Пак го пъдят. Накрая ходят да търсят пак княз щот "тука ние ще се избием".

Не сме никаква държава след като един внедрен ЦРУ агент Киро може да прави каквото си поиска с политиката на България без да се съобразява с националните интереси. И с въпросът за РСМ е така. Видяхме гаранция Франция какво означава за нас. Предатели са и Киро и депутатите гкасували за падане на ветото!п

Добро Утро! Ти сега ли го разбра? Такива ЦРУ диярии като този идиот са на власт вече 30 години!!!

В момента държавата е разделена, чужди сили по всяко време могат да изкарат полезните идиоти от НПО-тата си и от софийските офиси по улициите. Прокуратурата е натикана в ъгъла и каквото и да направи все е лошо. Националните ни медии са пробити и държат от чужди собственици и играят срещу България. Киро може да си прави каквото иска и никой не може да му каже нищо!

Руснаците не приемат педалкиските номерца на канадският плужек

крайно време беше...

В ЩАТИТЕ защо не го закриват?

Защото там нямат американско посолство което да им казва какво да правят!