И Лозан Панов заговори за импийчмънт

Кандидатът за президент вижда в решението на КС за гражданството на Кирил Петков основание за искане сегашният държавен глава да бъде отстранен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Панов, в решението на КС за гражданството на К.Петков изрично пише, че президентът не проверява декларациите на кандидатите и не носи отговорност за тяхната вярност. Следователно, той не е нарушил конституцията, като е издал указа в съответствие с наличните данни. Указът е противоконституционен не поради президента, а поради невярната декларация, което очевидно не съдържа умисъл от страна на К.Петков. Та ти г-н Панов като върховен съдия, трябва това да го знаеш. А нямаше да е лошо преди да говориш, да прочетеш решението на КС.

Лозане, никога не бих гласувал за теб. Подкрепи анадолската конвенция и многополовите. Категорично подкрепи и РСМ в ЕС без да приемат исканията ни. Марш продажник!

Президентът постави сам себе си в незавидното унизително положение да твърди, че не знае, че нямал представа. Излиза, че му е по-изгодно да го смятаме за иди....от, отколкото като доблестен мъж и офицер да каже ясно - знаех, но бях и още съм напълно сигурен, че точно човек като Кирил Петков ще разбута гнусното бунище ГЕРБ. И щеше да бъде като Райна Княгиня - щете ме колете, щете ме бесете - аз го направих, в името на тоталното измитане на герб от властта. И щеше да бъде високо оценено! Но не би! Радев се надява да е президент, ако пък не е - то на сладък пост в НАТО, тоест все на постове с много пари.

От репортаж по една телевизия останах като гръмнат - млади хора, студенти, не познават дори на снимка ректора си. От друг репортаж се слисах - братята роми, както и голяма част от населението на държавата, не знаят нищичко за това какво става в България - въобще не се интересуват. Тоест, решението на КС са го чули и разбрали едва 1/12 от българите /вероятно/. Младите се чудят как да отидат на дискотека и толкова, а възрастните... как да оцелеят и толкова - ама кой какво направил и защо и какво следва от това, ги вълнува малка част от хората. България е населена в този смисъл от функционално неграмотни хора, ще гласуват за когото им кажат, а някои срещу пари. Това е положението.

Чак до импийчмънт едва ли ще се стигне, но морално укоримото действие е налице. Когато си президент, е недопустима да се обясняваш, че е станало недоглеждане, че не си разбрал... Щом като един министър не можеш успешно да назначиш, за какви други правомощия се бориш и настояваш! Алчността и грубата агресивност са погубвали не една кариера, г-н Радев!

И Вежди Рашидоф са произнеси за еване на Гумен и жина му..ителигента Гита..мекици няаа .магариту умря

Шоп-гербераст.Трол!

За него няма опасност. За да те импичват първо трябва да те изберат.

Що ти съмняваш ли се, че няма да го изберат?

Поредният пример,че ВкС си е рожба на Порочната Съдедна Система в България. Просто всеки иска парченце месо от жертвата. .. Въпрос на чип, Сър...Чип...

Чета коментарите и явно хората не разбират значимостта на идните избори.. Хора, все едно е кой ще подкрепите на парламентарните избори.. Важното е Радев да не бъде преизбран.. Иначе жална ни майка на всички...

Патетично и тенденциозно

Да гласуваме за бибитко-още 4 години най-бедните и най-болните да си останем.Или как?

Този е много отчаян да стане президент.

Панов да не се излага - става дума за умишлени нарушения на конституцията, каквото в случая няма.

А дали не е точно такова?

Самия факт че всички бивши и кандидат управляваще наскачаха срещу ПП и Петков показва че това е правилния избор за страната ни.Страха на крадците го показва кристално.Търпиме вече 30 години грабеж на страната ни време е това да спре!И с Петков и Василев има светлина в тунела за родината ни.Нека веднъж поне да действаме разумно и изберем правилната страна.

Ми те всички скачат и срещу ДПС и Пеевски. По твоята логика значи че това също е правилен избор. Що не гласуваш за него?

Да бе, да, кой точно скача основателно срещу ДПС? Всички го правят формално, колкото да им сплотят електората.

От изказване на изказване все по неадекватен. Бая глупости надрънка в кампанията, започвам да се колебая дали да гласувам за него, нищо, че си гласувам за ДБ

точно същото си мисля и аз.

Противен интригант е Лозан Панов. И аз гласувам за ДБ, напоследък, но за него - не!

Въпреки че в случая е прав.

За импийчмънт трябва парламент! Т.е. първо трябва да минат изборите. Но щом опонентите вече говорят за импийчмънт на Радев, то е повече от ясно че той ще спечели изборите :)

Радев в затвора. Десо но околовръстното Галева, тоалетната на гарата.

А ти ,къде?

Колегата Панов загуби моя глас. Причината, нарушение на конституцията трябва да бъде подкрепено и с какви вредни последствия са настъпили за Републиката. Ако няма такива - става въпрос за формално нарушение - то подлежи на мъмрене, глоба и т.н., но не е и причина за импичмънт.

Сигурен ли си, че няма? Не е лошо да се направи задълбочен анализ. Например да се изчисли какъв е негативния ефект от затварянето на ДКК, на което толкова държеше Кирил Петков. Холдинга от години работи на сериозна печалба, а вътре са компании от военно промишления комплекс на България, които изнасят сериозни количества оръжия за много сериозни суми... ББР, от 37 млн печалба, тази година ще завърши с над 200 млн загуба и т.н. и т.н. И нека не започваме с клишето, че са виновни предните, защото очевидно при тя х някои от процесите вървяха по-добре.

И този отпадна в списъка ми за президент. Накрая май ще трябва да гласувам за Али Реза (или как там се казваше).

Харесваш ли НРБ?

В много интересни времена живее! Лошото е, че после идва сметката, а за нас тя ще е непосилна

Kenn1111

Те първо Борисов и корумпираните около него да вкарат на топло пък тогава да дигат джабала за Радев.Смешни са ми с тия тяхни вопли.Да свикват никога повече Борисов и компания няма да са на власт!Дано обаче затвора не им се размине.

Хайде Радев, вдигни юмрук с вик „Мутри вън!“...Хайде де, да се посмеем...

Панов е рядък хахо, но в случая е прав. Хората на недоразумение Радев сътвориха всякакви безумия.

Ако наистина изхвърлят Мунчо ще повярвам, че България може да се оправи.

Той, че Киро е за бой е ясно. Ама и Лозан с неговия пинчер дето също не отговаря на изискванията за кандидат вице президент какво правим?

Лъжеш като комунист :)

Ама, разбира се. Накрая ще се окаже, че интервютата на Пинчера са художествена измислица.

Точно така. Импийчмънт и всичко там по реда си, каквото следва от това.

това е почтеното братство! Престъпници и лъжци! Вън!

Щях да гласувам за вас, защото Смятах, че Радев има прекалено много зовисимости. Честито. След това изказване ще гласувам за Радев.

Лозар яко се излага

Мутри и подлоги от всички страни обединявайте се! Всичкта сган, гЕрбар, СДСар, ДъБил.. се обединява срещу президента Радев!

Хората скоро няма да имат какво да ядат те само политически игрички са им в главите. Хващайте се да работите, ей - да не хващаме ние сопите!!

Ще ви се, ама няма!!!

Към импичмънт, 14 дена преди избори ….

Въздържам се да коментирам много изказването на г-н Панов, защото като Конституционен Съдия има 'послесдната дума.' Но, всеки носи отговорност сaм за себе си. Дори и Радев да е знаел; веднъж, след като е поканен за този пост, Кирил е трябвало да провери как стоят неща от формана гледна точка с гражданството му. Ощe повече той е стоял около 15 години в България и като така е имал време да провери обстойно или да потърси правна консултация.

Лозан е рядко противен тип

Харесваш ли НРБ?

Тоя май не иска да е президент.

Що не искахте досега Боко и Пеевски и Доган Да спазват законите на крепостните селяни 30 години ви крадат тъпа рая

Защото ако остане така, всеки от тук нататък ще си нарушава законите и конституцията както му е изгодно. Ще има прецедент и няма да бъде наказван! Няма да може да се търси сметка и за стари прегрешения на бившите!

Лозанчо, не се излагай!!!

съд и затвор... Законите са за всички.

А ЗАЩО някои са още навън на свобода при тонове доказателства? А. ? ???

Този да вземе да се подстриже!

една клизма да си направиш.

Лозан Панов - добре че се кандидатира за президент за да видят всички колко е зле и като юрист и като визия !!!

Импичмънт ха ха смешници а вие в затвора

Лозанчо какво е нарушил Радев и кой парламент ще му прави импийчмънд?

Манекенът на очила и адвокат на убийците няма шанс за президент, да си знае!