И Италия евакуира свои граждани от "заразения" круизен кораб "Даймънд принцес"

Вчера решихме да изпратим самолет и да върнем тези 35 италианци у дома, каза италианският външен министър Луиджи Ди Майо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Можете да видите разликата между евакуацията на американските , европейските и на руските заболели от вируса: Просто няма достатъчно военни транспортни летящи конски вагони ... Руските роби, евакуирани от Китай като добитък ... https://www.youtube.com/watch?v=pLL7hv72fRQ Червен боклуци, всички останали държави си спасяват своите граждани с нормални пътнически самолети, които имат всички удобста и дори тоалетни. А в руската кочина - дървени пейки и една палатка с кофа за пикаене и сране.

Жабари мръсни, докарвате насила вируса в Европа, идиоти.

Разбира се, компанията - майка, притежаваща заразения кораб, е краварска. Но в америслямските щати печалбата е над човешкия живот, така че ситуацията не е изненадваща.

Що в Алкохолишката Русия как е? Каква е стойността на човешкия живот?

REDEEMER

Да, пасажерите ще ги евакуират. А екипажът, състоящ се от роби от трети страни(нашата, Румъния, Украйна, Филипините, Индия, Малайзия и т.н.), които пет пари не дават за хората си, ще остане да дезинфекцира кораба. Кой прихванал, кой не, няма значение. Да мрат там, те и без това са 15-та категория същества, по-евтини от кучетата и котките, дето ги гледат по-добре от деца.

Пътниците дават пари, екипажът взима. Това е разликата.

Министерството на здравеопазването на Северна Македония информира за двама македонски граждани, които са дали положителен резултат за заразяване с коронавирус, съобщава вестник "Нова Македония".

Не бой се. И двамата заразени македонци, са много далеч от Македония, съответно и от България.

Добре ги връщате,ама ги слагайте под карантина за поне месец и после ги пускайте да се приберат у дома,че току виж подпалили и нашата черга с тоя вирус,ако плъзне по света!

Един път се умира.Предвидено е 65 милиона да умрът.Вируса е вече може би и тук но никой не казва по лошо от Чернобил.Някъде да прочете живи ли са тези в военна болница .Няма страшно ако си захранен с американската мечта ще се спасиш.Лекарство има създадено и от Русия и от Америка но не искам да ги цитирам щото в нета може всеки да си пише а те са скъпи и кой би отделил толкова пари за матриала.

Чадо, кой те информира за намеренията ми? Та аз още та Бойко те съм казал.

Я кажи, от къде можем да си купим от твоите наркотици?

Ами българите там ?Какво става с тях?

От този параход трябва да се евакуират всички хора и параходът да бъде изгорен,за неразнространение на вируса !

Вирусът ходи с хората. Не с желязото на кораба.