И Черна гора не успя да състави правителство

Президентът Джуканович прие указ за разпускането на парламента

Обратно в новината

Коментари - И Черна гора не успя да състави правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде още не са успели? Това е демокрацията, другари! Хората опитват, правят грешки, поправят се. Не е толкова важно кого конкретно са избрали; важно е, че ТЕ са го избрали! И могат да го сменят с друг, ако не прави това, за което са го избрали. В диктатурите няма правителствени кризи. Там има сигурност и предвидимост: знаете, че в обозримо бъдеще нищо не зависи от вас. Затова пък си имате вожд. И сигурност. Сигурност, че нямате свобода. Изборът е ваш!

Нищо чудно, всички страни са разделени и завладяни от американците, колонии на колене с наведени глави, готови за отсичане.

Изгонете руските шпиони от страната и всичко ще се оправи. Това се отнася и за България.

Ако не се лъжа, до скоро Белгия нямаше постоянно правителство 4 години. Та явно, не е болка за умиралка.

В един сръбски филм един от сръбските мутри каза, че най-много мрази черногорци и българи. ЗАщо така ли - а и двете държави нямат правителства сега?!

Свободата да мразиш или обиаш някого е изконно човешко право.

Където се меси САЩ, нормално правителство няма как да има.

И сега как да го приемаме това, че и ние сме зле, ама има и други които са зле. Герб, ПП и всички останали са скапани алчни, крадливи, прости п*тки на ФАЩ

Страните от Балканите с голям контингент дирижирани и финансирани от Русия властимащи и големи групи от народа тъпи русофилски настроени маси - България, Черна гора, Северна Македония, Сърбия. затова са и най-изостаналите и бедни европейски страни!