И Бразилия ще напуска СЗО

Болсонаро пожела успех на Тръмп и го провъзгласи за "свой приятел и брат"

Обратно в новината

Коментари - И Бразилия ще напуска СЗО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този БолоСоро тежко увреден от към здравия разум и избиратели му също тежко не е наред щом избират таково чудо.Това се казва обществена психоза барабар с луд водач и като капак - коронавирус.Бразилия закъса отвсякъде..

Тия двамата с Дони се надпреварват да се покажат кой е по голям идиот!

Защо? СЗО открай време е паразитна организация. Безполезни или закъсняли действия и тук таме някоя полезна препоръка свързана с миенето на ръцете.

Ами как няма да подкрепят ментора си сащ завалиите след като Болсонаро си е тяхната ръка в Бразилия....

Поредния самозванец! Видиш ли някой паднал ще знаеш, че той е послушал себе си понеже е горделвец и има високо мнение за себе си! Такива са Путин, Тръмп, Орбан, Ердоган, Болсанаро и други...

Поведението му във връзка с коронавируса довело да трагетия, с неприличната закачка към Макрон за съпругата му (не може високо лице да говори на глас за личното на другия) и др., показа колко той не е наред с мозъчните си възможности. А гледа умно. Какво доверие може да има към това същество? Като цяло има голяма криза със световен елит.

Кога не е имало 'криза' със световния елит? Световния елит от първата половина на 20-ти век опустоши света в рамките на две Световни войни, Вие за някаква тъпа закачка сте се хванал.

С избирането на Тръмп, Болсонаро, Ципрас, Мадуро, Радев, БоДжо & БРЕКЗИТ, Путин, Ердоган, унгареца (какъв беше) показва, че тъпаците имат нужда от нов, по-шарен Свят. Трябва да се закрият всички стари световни институции и евентуално цялата комуникация да минава през Тиймс и Фейсбук и ВК. Всичко друго са буржоазни отживелици и не заслужават внимание.

Информационната система на СЗО спаси животи. Много животи.

БРАВО! Тотална война на НПО-тата :)

Този не беше ли в БРИКС? Какво направи БРИКС да спаси бразилците?

Този не. Тази преди него беше.

Този Болсонаро се държи точно като злодеят в латиноамериканска сапунка. Явно много такива е гледал, започвайки с "Робинята Изаура". ;)

Ще дойде Алфонсо и ще спаси всичките бразилци.

Може би преди години е имало полза от всички в момента паразитстващи организации към оон, но мисля, че са изживява времето. В момента са едни бюрократични и политически обвързани организации. Защо да не им спрат финансирането, но се съмнявам, защото са места за политици които вече не ги търсят. Пример са двама бивши външни министри, единият от зората на демокрацията вече покойник другия канил терористична о~ция у нас.

А самото ООН ...каква е ползата от него напоследък!?

Те са към ООН! Аз съм, че и то е и живяло времето си, но обясних защо ги държат. Както раздутия Е П, Е К, Е С П К. и др.

едва се крепи на власт и при 645 771 заразени някой друг му е виновен.

Още един дето се опитва да прехвърли вината си за несправяне с пандемията в собствената си страна на СЗО. А като плямпаше, че ковид'19 било леко грипче и не вземаше мерки, докато Европа вече гореше - това не го помни. За 1 месец двама здравни министри подадоха оставки заради малоумната му политика по отношение на кризата с ковид'19. Сега СЗО му е виновна. Палячо!

За неговото поведение СЗО не е виновна, но въпреки това си заслужава закриването.