Хванати в мечтата за ЕС

Това е новият епизод от поредицата на Euranet Plus - "Generation Z / Поколение Z"

Обратно в новината

Коментари - Хванати в мечтата за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поколението Z - най-многобройното, най-технологичното и най-адаптивното: Укрите НЕ СПАДАТ към ПОКОЛЕНИЕТО Z - те НЕ СА АДАПТИВНИ и затова са ОБГРИЖВАНИ в КУРОРТИТЕ.

Всички тези мигранти са резултат от правилите на НАТО и САЩ по света ! И защо ние да плащаме сметката на тъпите кравари и техните слуги !

Като чуя Европейски съюз и ми се повръща. Майната ви, европомияри

Все едно чета статия за голямото пътуване за зелена карта за Америка. Само дето реалността не е въобще близо до това време от историята. Украйниските мигранти са залели вече залетите от мюсюлманските граждани нации и нещата въобще не са розови! До голяма степен украинските граждани зависят от социалните помощи на нациите в които се намират и не полагат и грам усилия за да променят това. Отделно цялата система вече и без това е претоварена от мюсюлманските мигранти които заливат Европа. А тяхната интеграция спира до това да им се дават социални и да имат покрив над главата (за сметка на нацията). Мечтата за ЕС ама само там където ще дават най-големите социални помощи. Иначе не ги устройва! Отделно хем всички са добре дошли, хем не бива да се допускат да преминават незаконно границите, хем ама не бива да има огради по границите и ограчения за хората. Хем ама границите трябва да бъдат пазени!?!? И отделно който откаже да приема мигранти се смята за нацист и за нарушител на човешки права. Е с изключение на Германия, Франция, Италия и Великобритания за тях това последното не важи!?! Отделно не може да го бъде това което става! Мечтата за ЕС? В която и нация да дойдат 1-5 млн. души мигранти е изключителна тежест за нацията. А какво остава за 10-30 млн. души които се редят за тези нации? Голяма и славна Германия до голяма степен прилича на едно голяма гето. Ама те там войни и еди какво си? А след като са тук как е престъпността? На рекордно ниво ли? Брей!