Хванаха шофьор на ТИР с 2,43 промила алкохол да кара по АМ "Тракия"

Полицията в Пловдив от днес започва специализирана операция на автомагистралата, за да намали пътнотранспортния травматизъм

Обратно в новината

Коментари - Хванаха шофьор на ТИР с 2,43 промила алкохол да кара по АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До живот,отнемане на книжката, това е изрод

пуснете веднага човека! тоя не е шофирал, а се е возил! шофирал е Всевишния!

Конфискация е решението. За алкохол, дрога, липса на СЪМПС и превишение над 50 км/ч. Колко хора и семейства ще са си живи и здрави не е истина. Няма нужда от затвор - просто скапаняка да плаща цял живот тира товара му. Иначе след месец пак ще кара пиян.

я чакай малко! аз съм наел някой от село подслон, да речем, с книжка от 30 години, без никакво нарушение, и съм му дал да ми кара камиона за 400 000лв. натоварен с твоята стока за 900 000лв. и ти ми казваш, че понеже се е напил трябва да конфискуват и камиона и стоката? бе вие в коя паралелна вселена живеете, бе хора? ми ако кара влак с 40 вагона и се напие, освен влака и товара, релсите ще гиконфискувате ли?

Явно този ден Господ е пазил пътуващите по магистралата! Кьор-кютук пиян в натоварен камион по магистрала си е направо тероризъм!

При такова количество алкохол явно е пил в кабината иначе няма начин сам да е успял да се качи в нея. Интересно и как ли е карал? Със сигурност на зиг-заг и някой се е обадил да го спрат. Камионите рядко ги спират за проверки.

Той човека се е борил с "пътнотранспортния травматизъм" с ракийца ... ко толко ....

Затвор!