Коментари - Хванаха петима мигранти след гонка на Околовръстния път в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, тия от къде са минали та чак в София стигнали. Ми не само това ами обикалят където им скимне а пък мигранти били? Предната седмица, петък вечер..и по улиците около св.Неделя пълно с 20-30 годишни брадати араби.. Тия от де се пръкнаха толкова много!?! И как така тия "мигранти" имат пари за ресторанти и барове? И какви са тия мигранти от .. Мароко!?! Егати смехорията вече стана тоя евросъюз..

те са последната ни надежда срещу навляците, прикриващи се като мигранти.

Е, добре, но какво става с тях по-нататък? Пращат ги в центрове за настаняване. Добре! А после? Колко време стоят там? С какво се занимават? Къде отиват след това? Никъде нищо не пише за това. Ако някой знае, моля да напише!

Стандарта на живот в Мароко е много по-висок от страни като Русия, Бразилия, Аржентина, Китай и тн - може да се провери в нета! Мароко е развита икономически държава, туризма носи милиарди евро всяка година, много от световните автомобилни производители имат заводи там. И ще ми казват че от там бяга населението и иска да дойде единствено в Европа и никъде другаде!! Да бе да! Това не са икономически бежанци, това са хора изпратени да ислямизират християнските държави! Време е да ги спрем!

Е какви бежанци са мюсюлманите от Мароко бе!!! Мароко е в Африка, Сирия е в Азия - на съвсем друг континент!!!!! И все млади и надъхани мъже! Това ли е идеята - да се ислямизира Европа и да ни пращат рязани талибани от цял свят да заплождат европейките и да раздат малки резачета????

Крайно време е армията с бронирани машини да бъде разположена на границата ни с Турция и да възпира тълпите афганистанци, мароканци, алжирци и какви ли не, бягащи от войната в Сирия и пращани ни с автобуси от Ердоган!

Ловите Мароканци , а Укрите се разхождат спокойно по Моловете ? Гонете Укрите от България , те също са Мигранти не желани от Българите !

Ти се смяташ за българин? Срам си ти за България, тези, които са умирали за свободата й, биха се срамували от такива като теб! Необразован чуждопоклонник за когото патриотизъм е да ругае тези, които са по-слаби от него...

А щом ти си на мнение , че трябва безусловно да слушаме малоумните евро бюрократи начело с дъ.тата коза, да обслужваме всякаква сган придошла от анадола щото баба Меркел нареди, да плащаме на недоволни украинки чиито маникюр трябвало да се прави.. то ти какъв си? Да, дечицата и жените с ужас в очите точно от центъра на конфликта трябваше да бъдат подслонени. Въпреки ,че техните хора обиждаха, биха и третираха нашата общност в Украйна като кучета в последните няколко години. Същият парадокс тече и с Македония. Обиждат ни, изказват се сякаш сме техния унищожител, но понеже тия дето ни дават помощите ни наредиха, хем им одобрихме членството в структурите, хем и ток ще им изнасяме.. Ако бе обратното, от Македония да зависи ЕС членството ни, и примерно Гърция ни нападне а Украйна трябва да ни приюти..вярвай ми няма да е същото отношение! И относно украинците, богатите отдавна бяха предупредени какво ще стане и заминаха навън. Сега те правят яки пари на гърба на своите! Фирми и офиси на "правилните" бизнесмени не ги пипнаха нито руските нито украинските военни. Защо? И защо у нас се разкарват с коли и то в столицата нелегални, млади здрави момчета от страни които въобще нямат нужда да ги приема някой!?! Какво стана с хората от Карлово и околията след бедствието? Къде е "помоща" там? И ела ми говори за срам на дедите..

тест

Родният полицай не може да тича.

МВР СТАВАТ ВСЕ ПО ЖАЛКИ И СМЕШНИ. НУЖНА Е ЯКА ЧИСТКА В РЕДИЦИТЕ ИМ.КОРУМПИРАНИ, ДРОГИРАНИ, БЕЗХАБЕРНИ. ТЖВА СА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО , АМА ДРУГ ПЪТ. ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПОСТЕГНАТ И РАЗРЕДЯТ КАТО БРОЙКИ.

Е как им избяга?