Хванаха още 30 мигранти - този път в Брезнишко

В момента те са в полицията в Перник, предполага се, че са афганистанци

Обратно в новината

Коментари - Хванаха още 30 мигранти - този път в Брезнишко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Българина му дай само да СЕРЕ и То Дебели Л..Анна....Какво ти пазене бе...Българина е толкова Страхлив Че дори като Бяга и ЛЪЖЕ...ДА Е...БА ТОЗ БАЙ ГАНЬО ОТ РЕПУБЛИКА БУЛГАРИСТАН...ХАХАХААА....

Ние така работим!

Ей как я пазите тази граница като синор защо на моята нива с картофи прасета като влезнат не могат да излезнат засял съм и мини влезе ли прасе и е готово разфасовка за луканка, бурканче и благодарности от кучелюбителите

Граница се охранява от войници с оръжие, които стрелят, не от пъдари шкембелии

За това не ни искат в Шенген, границата не се охранява, оградата е кокошкарска, лъжем, че охраняваме добре

Омръзна ми да повтарям едно и също. Трябва отново да се създадат ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ и тогава ще видите,дали ще има повече Марокански скакалци минаващи оградата със стълби,а за каналджиите и другите помагачи по 20 години затвор,и всичко ще си дойде на мястоно.

Служих 1977-79 г. Тогава за заловен нарушител даваха на граничния наряд ПЕТ дни отпуск а за неутрализиран - ДЕСЕТ.Имаше кльонове, минни полета, бодлива тел. Сетне тиа чукундури - СДС унищожиха всичко.

Билети за низкоземия им дайте.

Да извикат военни от БЪлгарската армия да ЗАСТРЕЛЯ арабите.... А за да НЯМА такива нахлувания в България , трвба да УВОЛНЯТ всички турски ШПИОНИ в Полицията и на телефон 112 в Кърджали.. И да ПРЕМЕСТЯТ телефон 112 от Кърджали в Пловдив.

всъщност защо ни е граница с Турция. Само ние висим като сополи по граничните пунктове. Мигрантите си минават без граничен контрол и си джиткат свободно.

Брезник е около 300-400 клм от турската граница ! Значи , те не искат да остават в България, ние зорлем ги задържаме ! Пускай ги да ходят за където са тръгнали ! Само хабят бензин да ги гонят !

представям си щом са хванали толкова, колко ли не са хванали...

Кво има да си представяш? Ако бяха хванали нехванатите, ти трябваше да ги храниш. Много ли ти трябват?

Само стрелба по всеки пресичащ границата нелегално ще ги спре.

стрелбата е твърде хуманна за тея нашественици можеха просто както е заключен камиона, леко да го запалят заедно с шофьора естествено

Габи стига си писал научна фантастика, ами предложи нещо реално. Ти знаеш ли какъв вой ще настане в Брюксел и по света ако гръмнем няколко, ще ни изкарат по лоши от Путин, вече е 21век. Ърябва да се прави друго, да се изценират кражби и погроми в гранични села причинени от афганистанци след което да почнат да ги пребиват нашите военни в цивилно облекло сиреч местното население се отбранява от чужди мародери. Да викнат телевизията да снима разрушени от мигранти къщи(те са си така от 30г), но ще кажем че е дело на мигранти. Полицията ще закъснява(защото е в течение). Да пуснат и такива като Динко.

Не ги хващайте. Пускайте ги на запад. Те нямат намеение да остават тук така или иначе. Тъкмо да има за кво да са ни отказали Шенген.

Къде е оня боклук Рашков да ни обясни как точно беше преборил миграцията?

Всичко това става с подкупи по границата. Плащаш и си затварят очите. През тази наша граница - трафик на хора, наркотици, спестяване на мито и ДДС. Хващат само тези, които не са си платили и са решили, че ще спестят подкупа и че лесно се минава границата ни.

Все едно и също, това няма край, ние вече нямаме капацитет, сега ще ги храним и тези, лагерите се пукат по шевовете, отопление, доктори и друг персонал, виновен е джендърнолибералния подход възприет под натиск на Брюксел, холандците що не пратят 5хил.войника изцяло на тяхна издръжка, нали е обща граница а когато е за Шенген, знаят да ни спират.

Как е Промяната? Мутри вън, а?

Май нямаме южна граница от две години. Радеееев , какво става? Имаме ли граничари?

И аз съм, за, да се конвоират към Нидерландия и Австрия, но не смятате ли, че трябва да се погрижим тези съмнителни хора, да не преминават границата. Аз съм служил там. Общо взето, се стреляше без предупреждение. Стига вече сме се занимавали с тях. Хванати в Брезник, Карлово, за Бургас, да не говорим. Ако знаят, че на границата се стреля, ще се замислят дали да минат в наша територия.

Европата се препълни от боклук.

То това с мигрантите стана ежедневие, не е интересно, нито пък актуално. И като го хващат кво?

Може би схемата за пропускане на бежанци е мафия предвид строгите мерки от страна на Турция и България по контрол. В крайна сметка някой пита ли ги как са влезли в България? На кой са плащали и изясняване на всички факти ?

Баце, да те викнат тебе да се разберете на фахри ли там какъвто говорят афганистанците.

Отбор тюфлеци изяснява статута им на легалност ... Много ми е интерестно какво има за изясняване: влезли през КПП - легални, влезли по друг начин - нелегални.

За кво са ги хванали? Още 20 километра и щяха да са в Сръбско.