Коментари - Хванаха нелегални мигранти във влака Бургас-София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да заминават към Холандията

"Черен влак сей композира, черен влак сей композира....Черен влак сей композира, Ленче бе, от Бургас за Со-офи-ия-яяя...."

Мшслил си че са били студенти. Те обикновенно пътуват с коли споделено пътуване от социалните мрежи. Тия са били цигани и проститутки. Трябвало е да дръпнеш аварйната спирачка докато не дойде полиция. Само така нещата може да станат в Булгаристан.

Дайте ми патрони и по 5 евро на глава. Един няма да стигне до вас.

За експлантация на органи!Колко още нуждаещите се, ще чакат в болниците за ред?

се расхождат поне няколко хиляди мигранти? Па те са само толкова или дори повече на и около Женския пазар бе! Баси мамата настана, да не смееш да кажеш открито, че си чист българин родом, и то от поне 8 - 9 поколения, братче! Веднага ще ти наскачат тъмни субекти външно и родно произвоство и може даже да те ръгнат с някоя ножка в калабалъка. Па ти иди се оправяй после кой и защо бил, ако оцелееш...... За премия от по 0,25 ст. - толкова!

Западналата европейска кочина и другите по на запад като са много отворени и те имат проблеми със мигрантите. Друга песен пеят от юг. Султана обещал да не пуска мигранти към България. Разните дежурни антибългари лаят , но България не е толкова разграден двор колкото им се иска на някои.

шом овчата ни плиция взе да ги хваща сигурно има поне един милион преминаващи от тук всеки ден :)

Да преминават! Прав им път към Холандия и Австрия! Нали, преди 2-3 години от ЕС казваха - да дойдат мигрантите - добре са дошли...... Ами, идват

Преди 2 месеца пътувах с родните железници след поне 10 години, в които не се бях качвал на влак. Беше неделя и фрашкано със студенти. Аз и детето имахме запазени места - специално, защото съм с дете. Естествено, влака беше едва с 3-4 вагона, пукаше се по шевовете. И въпреки, че имахме запазени места, нахалните студенти, които си купуват скъпи дрехи и си слагат силикон в устата, но им свидят 50ст за запазено място

Та тези студенти отказаха да ни направят място. Стана голям скандал, в който ме запкашваха 22 годишни псевдо студентчета - наркоманчета, че ще ми избият зъбите и ще ме свалят от влака... Бабичката кондуктор - хич не я и интересуваше, не можахме да разчитаме на нея да въведе ред. Но на финала се оказа, че вече във влаковете не пътува полиция... Забележете - няма полицаи във влаковете!! Знаете йск е по влаковете - пияни, друсани, криминални, вече и мигранти, ненормалници, малограмотни.... И очевидно, трябва да си Чък Норис, щом няма полиция и трябва да разчиташ на себе си. Сигурно се чака първото сбиване или използване на хладно оръжие, за да се помисли дали е добра идея да няма полицаи във влаковете

Интересно, докато някой не реши да те обира във влака... Ако кондуктора на преклонна възраст не се окаже с черен колан по бойни изкуства - нямаш шанс. След жалбата, която подадох, като слязох, полицая на гарата във Варна ми обясни, че дори няма полицаи по жп гарите, както едно време. Каза ми, че от Карнобат до Варна - полицаи има само на гарата във Варна...

В кой ли влак и откъде докъде е било това? Защото в днешно време почти никой не ползва влакове. Още по-малко пък студентите.

Аз се прикачих в Карнобат за Варна. Според мен, студентите бяха или от Хасково или от Димитровград..

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Колко ли са в товарните...

Тия хора са транзит. Те българите, дето имат семейства и имоти тук избягаха, чакайте някой убитак да ви остане в кочината. Защо изобщо това е новина?

Глоби за гранична кога?

Пафкам си една билка в парка и на никого не преча. От немай къде излизат двама еничери и ми казват, че съм за съд и глоба 1200 лв. Питам “Кой е жертвата на моето престъпление” ? На границата без връзки няма как да започнеш работа. Оставям настрана рушветите. Стабилна заплата, множество социални придобивки, най-ранното пенсиониране, заплати на куп като се уволниш. Граничаря като не си свърши работата заради корупция или просто от неможене, жертви сме всички ние. Национална сигурност, ала бала. Не само, че не осъдиха един граничар, ми то и глобени няма. Последно 10, пък искали да ми вдигат максималния праг за осигуровки. Още няколко хиляди да им давам годишно, за да ме тормозар по-качествено.

Зеления чорап се моли на Бат Ердо да не ги пуща, пък те идвали на кораб през Бургас.

Мигрантите обичат да пътуват и с автобуси,от София до Видин

Държа малко денонощно махазинче за алкохол и цигари. На края на деня броя оборота и ако има разлики се поемат от продавачката. Като закъснеят за работа също има глоба. Ако глобявахме гранична за всеки намерен емигрант в страната, нямаше да четем такива статии.

И малките деца знаят, че мнозинството наркотици и нелегални мигранти идват на контейнери през пристанище Бургас. Не знам за кого се хабите с тия бомбастични заглавия. Оставете фуражките да си прибират рушвета и напишите някоя положителна новина - наши идат празници.

Черен влак се композира...

как са ги различили от "нормалната" клиентела на влаковете - братя Мангасарян?!

Мигрантите се държат възпитано.

Абсолютно вярно! Не вдигат шум, да ги чуеш от километри, не човъркат нещо по купето, не пушат при непушачи, не храчат където им падне. На вид приличат, ама липсата на тези съставки веднага ги издават.

Тъкмо оня ден един тука беше написал, че най-добре е мигрантите да ги превозват със знак щото могат да се съберат по повече-и хоп трафикантите прочели и решили да се пробват:))))) Но иначе пазим желязно границата и никой не може да мине през нея:))))

Че те отдавна ги превозват с влак. Тия са решили да са в първа класа - пътнически, а не като останалите във втора - товарните.