17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма част от нотариусите правят акви ли не подобни сделки чрез познати адвокати и "приклещени" от безисходица бедняци. Жалка работа, но в България е така и няма никаква надежда нещата да се променят, защото ...кой ще ги спре?!!!

Само ще уточня , че КОНПИ за такива не работи. За тази грозна мафия, която се лекува само с куршум в главата няма държава и това е един от редките случаи, когато такива са заловени. И много вероятно да поолучат условни присъди повечето от тях, въпреки, че заслужават ефективни присъди в максимален размер. самите прокурори не искат високи наказания, защото са безмозъчни и поръчкови.

Е какво се мотят и туткат ГЕРБ - веднага да ги назначават с Министерството на регионалното развитие - квалификацията на тези е повече от респектираща, те направо са си оформена професионална РАБОТНА група по проблемите на архитектурата и строителството, на жилищата...

23 имота, за повече от 10 години.... не са сли платили ли последния път или просто при Цацаров им се струва по-евтино???

кастрация с две ръбати тухли за да не се множат!

Ми то няма да останат софиянци

но защо не ги вкарат в затвора за десетина години и там така ще им се зарадват старите пушки, че ще забравят завинаги как се краде чужд имот!!! Що за съд и прокуратура имаме, след като не могат да се справят с тези изроди, както и с телефонните измамници?

Ако една нация е съставена от овце, много скоро ще бъде управлявана от вълци!

Разбили са им дедовия! Във този "законен" бизнес играят бързите кредити и банките.Преди няколко години официално имаше данни за момченца- от известни фамилии, със по около 50-60 па даже и 70 апартамента на техно име.Хората живеещи в тях ги бяха купили по времето на кумунизъма, след това по сегашно време станаха наематели и си плащат наем на бръснатите тиквета, но всичо е законно...... бе я ходете да се снимате,келешчета недоносени.

Гласувам за връщане на лагерите това ще реши проблема на този етап. Шахо се обръща в гроба !

"В момента няма нотариуси ,които да са участвали съзнателно..."-ами ,то Закона за нотариусите е така направен,че няма как нотариус да носи отговорност за действията и бездействията си.Всички отговорности са трактувани в него така,че нотариусът извършва нотариални действия по данни и документи изготвени от всеки друг,само не от нотариуса,който не се мърда,даже и да направи формална проверка за верността на документи и свидетелстванията,които са му необходими при издаването на документ за собственост-т.н. Нотариален акт.Нотариуси и адвокати играят играта за ПАРАТА,колкото и брутално да ви звучи.Готов съм също да ви представя доказателства за това,което твърдя.Йес!Даа...Да!

Господ ще ги накаже

Сложете по една парола на всеки по-ценен имот и фирма и няма да има и една кражба повече и с най-големите усилия на крадливите нотариуси, тъй като няма как да продадат нищо докато не получат паролата от собственика.

Каква парола? Крадат се с един хвърчащ лист, дори без заверка! Завещание, предварителен договор с платено капаро 100% от договорен ата сума и тн... После идват приятелите ни-вещите лица, графолози

Нотариус Б. Янков, отново в схемата, до кога така?

Какви са тия имоти за по 10 хил.лева??? Дайте и на нас, да си купиме от тях...

че имотните измамници (или т.нар. имотната мафия в БГ) са едни от най-хитрите и коварни в бранша, имат си свои хора (т.нар. подставени лица) там където е нужно това, така че нищо чудно ако са станали малко множко на клона и да са се "поразделили" с една част от тях, има си работещи и проиграни механизми за всичко в тази държавица (това, разбира се, са само предположения).

Цацаров трепе цацата

А стига бе. Няма нотариуси в схемите, само дребни мошеници са ги правили.

Ако мошениците Иван Кръстев Цветков и нотариус 260 - Маргарита иванчева Тодорова , "патриарх Евтимий" 12, не са сред обвинените, мога да представя документни доказателства и да свидетелствам срещу тях. 14 г. Се размотавах по съдебните зали заради тия двама мошеници. Добре, не успяха да ли откраднат апартамента.

Много интересно 23апартамента на стойност 300000 , да не сте изпуснали някоя нула ?

Помага срещу загубата на коса > http://bit.ly/2NuCrhl

А, браво! Хванахте кокошкарите в измамите с недвижими имоти, макар че 300 хиляди са си доста пари. Но какво стана с маститите мошеници, измайсторили "фалшивите" подписи на Бойко Борисов като кмет на София? Тогава се откраднаха милиони.

Измайсторили, казваш?

ЕП избра е избрала Къовеши за европейски главен прокурор. Пирински и Станишевци, както и ДПС не успяха в Европа!

Ще я видим тази Къовеши.Накрая ще излезе,че рекламата и е гояма.

Е да, Бойко и той си правеше голяма реклама , ама го видяхме колко си може. Тази жена се е доказала за разлика от рекламиращите се политици в бг-то.

Нещо уплашен ми се виждаш, що ли....

Пак хванали някакви кокошкари и пак ще отбиваме номера! От Мартин Петров откраднали 4 млн, обаче Харпарцумян нищо не знае, КТБ 4.5 млрд -няма проблем. До края на деня може да ни покажете и някоя медицинска сестра с 50 лв рушвет. Нали и те горките ще стачкуват след 2 дни белким им увеличат заплатите до 700 лв. Да има за какво простолюдието да ги плюе.

Абсолютно си прав. Кокошкарски истории.

Абе влез на сайта на МС ДА ВИДИШ КАК ВСЕКИ МЕСЕЦ публични държавни имоти стават частни държавни имоти и след 10 годинки- законно поредната измама.

Много шум за нищо. Като даваха за люлинската имотна мафия, как са ги разбили и се шумя, а сега познайте! Полежаха 8 месеца в ареста и сега са на свобода!!!

Че какво значение има владеенето на имота повече от 10г.? Имотът или е закупен или не е закупен. Някой разиба ли какво означава владее? Това да не е самонастаняване повече от 10г.?

Абе влез на сайта на МС ДА ВИДИШ КАК ВСЕКИ МЕСЕЦ публични държавни имоти стават частни държавни имоти и след 10 годинки- законно поредната измама.

Има такъв закон. По този начин комунягите присвояваха имотите на избитите от тях собственици. Както виждаш, все още не е отменен. Ако някой ти каже, че комунизма си е отишъл, не му вярвай. Баламосва те. Ти и без това си балама де!

Какави са тези минуси, бе мръсни комунисти. Може би слагащите минуси са наследници точно на такива гадове, настанили се в имотите на избитите от дедите им. На всички е известно как оная опикана бабичка Цола Драгойчева се е настанила точно в такъв имот, даже е носела палтото на жертвата по софийските улици. Защо хора, които са чели само за овчарчето Калитко пишат тук. България е сега това, което остана слред тоталното изтребване на интелигенцията след 1944г. Гените на шумкарите - крадци и курви се разпространиха със страшна сила. Ето ги сега тук драскат.

Действащите закони казват кое е законно (кое отговаря на писаните правила) а не кое е справедливо. Законите не се пишат за да бъдат справедливи, а да обслужват интересите на законодателите. Ако искаш справедлив закон, напиши си го сам. Но не мога да ти дам съвет, кака да го превърнеш в действащ.

ако се владее 10 години може да се придобие по давност

Не вярвах, че политиците могат да изберат принципен човек! Но да - случи се!

Има Господ. Днес Комисията по човешки права и т.н към ЕП ИЗБРА С 26 ГЛАСА Лаура Къовеши! Честито на всички честни хора, честито! Честито на всички!

"бивш" нотариус? И за какво е вече "бивш"? Ако е пак за същото - имотни измами, то това трябва да се разглежда от създа като рецидив и да се наложи най-тежкото възможн наказание без право на предсрочно освобождаване!

защо не се казват имена. примерно на бившия нотариус

че то "съзнателни" нотариуси има ли?? и защо са им дали такива права? нотариуса може само да удостоверява подписи, истинност на документи, да заверява , и т.н. а сегя нот.кантори са печатница за пари, но в сивия сектор. също като ЧСИ и "колекторските" измамници.

Бой на всичките в мазето на районното ,докато мърдат !

Мазето на районното да стане най висшият правосъден орган?

2019-02-26 17:10:31 кенеф (нерегистриран) 2019-02-26 16:37:21 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:36:26 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:35:21 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:33:37 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:31:05 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:29:42 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:27:15 Заради цензура и помагачество на ОПГ, (нерегистриран) 2019-02-26 16:24:25 Читател (нерегистриран) В СГС и СРС има ОПГта със съдиите и вещите лица по делата с Топлофикация София. Определят си незаконно свръх високи хонорари за фалшиви и ненужни експертизи, в които няма нищо експертно, а се изявяват единствено като свидетели на ОПГ Топлофикация. Всяко в.л. нарушава чл. 290, 290а и 291 от НК, а всеки съдия нарушава за назначаване на фиктивни експертизи- чл. 282, чл. 283, чл. 293 от НК. За изготвянето на фалшивия съдебен протокол Съдът консумира чл. 287а, чл. 308(1), чл. 310(1) и чл. 311(1) и чл. 314 НК; а с оглед отказа по чл. 205, ал. 2 от НПК, съдът консумира и състав на чл. 294, ал. 4 от НК. За ръководене на ОПГ с вещи лица, съставът на съда консумира чл. 321, ал. 3 вр. с чл. 291, и чл.310, ал. 1 във вр. с чл. 309, ал. 1 и чл. 314 от НК. Дванадесет пъти Дирник.БГ изтриха горенаписаното, с което закриля ОПГтата - попада под състави на НК за помагачество, укривателство, престъпления по служба. Пускам сигнал в КПКОНПИ и Специализираната Прокуратура.

Тези престъпници имена нямат ли? Снимки нямат ли? Или ще крием престъпниците, а ще показваме само жертвите? Що за сбъркана страна? ИМЕНА и СНИМКИ! На България е нужно да има от онези едновремски плакати за крадци и престъпници, които висяха по гари и автогари. Сега просто си ги пазим и после храним.

Имат, но са невинни до доказване на противното. Иначе ще стане като оня дето го наркоха "Долен престъпник" пък те го изкараха невинен, че и осъди държавата. Иначе е най-добре като в Индонезия, ако сте гледали нашите хубавци как ги показваха на брифинга.

Участниците в групата са се занимавали и преди с такива престъпления... Ами пуснете ги пак,за да си се занимават отново и отново с такива престъпления... Защо тези хора не са в затвора???

Който се издъни, от мафията го отстраняват. Но ние не сме мафия. Тези имат основателни причини да си премълчат за кого работят. Затова ще ги пуснем да продължат да ни носят обороти.

Тия нотариуси освен,че взимат пари друго какво вършат?

Чети бре! В статията си пише.

даже знам утрешната новина ...пуснати под гаранция от 1000 лв ... следствието не им е спазило човешките права а... четете утре ...лъжа ли

Една схема, без участието на нотариус. Ама няма да ви я кажа. Всъщност, на кого трябва да обяснявам, че институцията "нотариус" е създадена по същия принцип, по който се създават комисии, разследващи престъпления в дадени сектори или юридически лица -да се коригира посоката на движение на финансовите потоци. Когато в ръцете ти е най високият по ранг контролен орган, кой може да ти оспори правата да правиш каквото си поискаш? А контролни органи, дал Господ. Даже не ми се започва да ги броя. И всичките работят в мой интерес! Да, да!

Кажете вещите лица-експерти, които са им помагали! Ако се окажат : Живко Палазов, Сашо Атанасов, Стефан Бенчев, Димитър Велчев и Светлана

Меди Доганов е в схемата. Ама няма да го покажат, щото е в режисьорския пулт.

А имената на нотариуса и хванатите? Благодаря, че публикувахте имената на прокурорите, те ще получат похвали ако влезат в затвора хванатите. Още е рано.

И какво ще стане? Нотариус Чакъров, дето продаде автомобила на Президент Първанов още си работи.

Нотариус Чакъров почина през 2017г.

Е... значи вече не работи, но не защото е бил осъден.

Разтарашувайте из Благоевградската имотна мафия, ама не...Там е ГЕРБ, нашите не ги бараме,нали

Във всеки град, а особено по селата, където има много възрастни и самотни, или в недобро психическо състояние хора е пълна мафия от такъв род престъпления. Прехвърляне и " даряване" на къщи, ниви, парцели. И органите, които трябва да селдят за такива КРАЖБИ и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ- се правят на ни чул, ни видял. И няма как да стане без знанието и съветите на нотариуси. Вземете се в ръце, прокуратурата!

В България големите престъпните групи , се разбиват на повече престъпни групи !

Не ни занимавайте с глупостите на Европейските престъпници!!! Интересува ни ,кога претъпникът от Банкя - МУТРАГЕНЬО, ще бъде въдворен в затвора!!!!!!!??????

Той си опече работата , като гласува против Кьовеши ! Можем само да се надяваме да си намери майстора ,тоя корумоиран некадърник прост !

А банковите измамници Цв.Василев, Пеевски и шайката около Суджука кога ще ги заловите? Все пак откраднаха 4 500 000 000 лв!?!?

Парите са на правилното място.

Има проста схема за защита на имот или фирма - да може да си слагаш парола срещу имота в Агенцията по вписванията. Но на нотариусите не им изнася тъй като освен няколкото хилядарки за един подпис за прехвърляне ще им секне и възможността да участват в кражба на имоти.

!

Стига с тези абсурдни статии - не ги ли четете, преди да ги пуснете? "Нотариусите съветвали измамниците с какви документи да се снабдят" "Към момента няма данни нотариуси да са участвали съзнателно в схемите." Няма как да стане имотна измама, без участието на нотариус. Невъзможно е.

Обяснете моля за простолюдието какво е това БИВШ нотариус! Такъв дето заради престъпления по служба вместо да лежи в затвора само му е отнет лиценза ли ?Е много са строги с гилдията!

Тоест, нотариусите са участвали несъзнателно? Упоени са били, със специални потребности или какво?

Брееей, и къде има имоти за по 12000 лв? Бих си купила 2-3

Бойко оправя външната политика ,няма време да вдига стандарта на хората.