Коментари - Хванаха десетки мигранти в ремарке на камион край военния завод в Лясковец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хванете този или тези които ги пущат другото е пушилка

" Предполага се, че са минали през прохода Твърдица- Елена на път за Сърбия." Икспертно заключение. А защо не кажат откъде се "предполага", че са влезли у РБто. Или не казват, защото у нас се влиза откъдето си искаш, вече.

Сега, - обратно до мястото на товарене и там всички смени - охраняващи Държавната граница - на военен съд.ЕЛЕМЕНТАРНО!

отиват да се сражават на фронта на страната на Украйна. Тук са за логистична подкрепа, да подпомогнат товаренето на въоръжение!

Стига с това хвалене Хванете тези които ги пущат или сте едно цяло едните пущат другите гонят

В мътна вода се лови най-лесно риба(,доказан факт)..Играта с мигрантите е голяма далавера за милиони и в момента никой не иска да я спре(,само на думи)..Тотален театър е нашето МВР,просто нямам думи!!

Лясковец е един град?

Демек, ачик ачек си ги превозват, като ТКЗС-ари. А полюционерите продължават да играят на "ДЖОБЕН ТЕНИС".

Друго си е някой "капацитет", врял и кипял в охраната на граница, като теб да се изкаже "коНпетентно",м?

Не могат хората да отидат на работа...

Да им дадат по един телешки,трябва да е халал ,горнооряховски суджук и кой откъде е .

За празника на Горна са дошли.Да се повеселят.

Обратно на ремаркето и към Брюксел и Берлин. Там има едни каки и батковци,които викаха Добре дошли. Ето,стоварете им един вагон инженер, доктори,даскали и други учЕни.

Снощо един познат се обади от Брюксел. Насред центъра са го обрали. Градът вика е станал отвеатително гето с маймуни навсякъде Отвратен беше човека. Мръсотия навсякъде и маймуни...

Ама защо пише че са бежанци? Афганистан не е във война? Когато българите бягаха на запад преди време ги слагаха с години в лагери в Италия и други страни,а тези без документи на честна дума им дават свобода да ходят където си искат,дават им пари и храна! Кой е наредил това ?

Ако НЕ знаят български език, да им взимат, дрехите, парите всичко ценно и да ги ИЗХВЪРЛЯТ обратно през турската граница.. Тия араби- ислямисти искат да ни ОТКРАДНАТ печалбата от Европа..