Хванаха българи на местопрестъплението в Турция

Мъжете са арестувани, докато поставят скимиращо устройство на банкомат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на това, че турския съд работи за разлика от нашия, въпросните уроди ги очаква сигурен анадолски затвор. Може и да забременеят там, турците са доста упорити в опитите си с мъже.

Нащи съдии щяха ги пуснат, поради липса на доказателства...

по Света се о.акваме, а после защо не ни искат...!? откъде пръкна това племе толкова престъпници....

Тия завалии само с 3000 турски лири ($500) били...Да не повЕрваш, хахаха. Е, след ареста и тях ще им ги конфискуват. Да им пожелаем приятно прекарване в ареста дъъъълги месеци. А след това в пандиза. В Турция не си поплюват с такива, няма домашен арест/подписка до крайната присъда, няма условни присъди.

Имах такъв случай преди година - откраднат картов код а след това и самата карта. Източени пари. Не може да си представите какво мотаене на полицията при разследването беше- 8 месеца да проверят един запис!! Записа от банкомата беше само силует, т.е. нищо не помогна. За записи на бакомата дето е откраднат кода въобще не се сетиха да търсят. А записи по улиците до банкомата на тегленето няма, защото били изтрити..пазят се само 30 дни. Това последното явно го бяха чували за първи път следователите. Със сигурност не искаха да разрешат случая

Най-хубавото в случая е че това се случва в Турция! Там съдът не се шегува с наказанията за такива престъпления за назидание на амбициозните млади фенове на крими сюжети, така че честито на новите затворнически "булки". Дано съдът им наложи максимално тежки наказания на тези изроди...

Лошо.турция.мехмед манаф.миндер.машаалла тъпаци.

дупе да ви е яко...

Само се моля колкото се може повече съдии и министри да прочетат коментарите за да се видят какво мисли България за българския съд! При мас за пренасяне на 27 мигранта -2000 лв глоба! Причиняване на смърт с МПС -6 месеца условно! Изроди мръсни!

Тия мишоци намерили къде да вършеят. Първо лирата не струва калкото хартията на която е отпечатана, Второ в полицейска държава ще ги гепат веднага (това е разграден двор като у нас) Трето ще получата поне по 10 календара без номерана на съкратен процес и добро поведение и Четвърто тия 10 години ще им се видят като 1 000. Положителното е, че няма да имат проблеми със запек...

ей,ти голям умник си бил бе.нали се сещаш,че като пиша,че си умник имам впедвид обратното.първо-точно за 2-3 месеца ще ги пуснат,второ-не е важно колко струва лирата,парите са си пари и ще бъдат изтеглени в долари,трето дано да ти даде сътбата да влезеш в затвора,защото такива като теб,дето се правят на мъже,най бързо стават жени,та и проститутки в затвора

ами ти по такъв подобен начин съществува днешната българската икономика от времената на саморазпада на бившето БКП.Корупцията,злоупотребата със власт,монополите и картелите на нашите хора дава работа и хляб на цяла България.Затова и много българи бягат от България!

Тия са пълни диспути .В Турция тези номера не минават.Здрава тояга ще отнесат .В Турция цялата система е против бандитите и така трябва да бъде.

Да им е честит късмета, че умници мамини точно в Турция решили да вършеят;)В такива моменти си мисля, защо въобще ни е да имаме български съдилища?Не е ли по-разумно, по-евтино и практично едно споразумение с турци и гърци, там да ни съдят престъпниците и да лежат задължително в техни затвори?За няма и 2-3 години България ще се прочисти от биологична човешка измет поне на 90 процента.

абе то ясно, че ги чака и кожена тояга, ма да ми обясниш кво точно влагаш в думата диспути? щото ако идва от думата диспут - разговор, обсъждане, някак си не мога да си преведа първото ти изречение

Ако пък има доказателства, те все ще се окажат "осквернени", демек негодни поради процедурни грешки :).

Ванче, нещо много се засегна бе?! Първо, не става въпрос за пича дето коментира по-горе, така че - не го мисли и жали него. Второ, много присърце си взел това, че взимат на мезе тия копенца дето обират паричките на хората! Да не ти се падат нещо другарчета?! Трето, кой каква "жена" ще се окаже в затвора зависи от това на какви ще попадне... ама ти звучиш по-компетентно, като от опит първа ръка, та знам ли.

Дано са си взели вазелин ...и не им го конфискуват на влизане. Не че са за жалене, ама и тия са `ора.

Ако си признаят вината ,че са заклети гюленисти и официално се отрекат от Гюлен,Хакан Шукур и 6мата пилоти на хеликоптер които поискаха политическо убежище в Гърция и след това приемат доброволно религията на мира-Ислям,няма да ги мислим!!Я лежат година-две,я не.На всеки курбан-байрам и на всеки и намаз ще им приспадат по 2-3 години от присъдата и накрая бащата на всички турци с добро сърце ще им дари апартаменти и малка държавна пенсия(в турски лири разбира се)!!

Сега ще видят магаре око вади ли или..... как беше? Да се споразумеят с турския прокурор, но той пък бил глух..... Турция е в такава инфлация, а те тръгнали на хората парите да обират! Нашите дупетати не искаха да изслушат Лаура Кьовеши в Парламента, сега ще твърдят, че в Турция няма правосъдие. А на хубостниците ще им епилират задниците и ще им покажат най- голямото минаре на " Св. София".... Дето се казва: " Да им е честито на младите!".

Няма по-сигурна държава от Турция в момента. Полицията е навсякъде, чудесно е, че хората , благодарение на религията и трудолюбието си имат висок морал. През август забравихме скъп телефон в такси на път от Кушадасъ за хотел Адакюле. Бяхме тотално изненадани, когато докато се чудехме къде точно сме го забравили, таксиметровият шофьор се върна от Кушадасъ и ни го донесе, бяхме го забравили на задната седалка. Изумени останахме когато, човекът не прие заплащане, тъй като сме били пострадали! Кога това може да се случи в милата ми татковина?

Ердо, ти ли си ба?

препоръчвам им да прочетат какво пише в закона (за частния охранител) - началника на охраната е длъжен всеки ден да преглежда записите и да установи че на тях няма записано престъпление, чак тогава те се изтриват ( изчакват се да минат 30дни) , освен това всеки ден трябва да подписва и протокол че е направил тази проверка... Предполагам че може да се опита да бъде осъдена охранителната фирма, но кой би се осмелил ?

татко Ръза ги е хванал много бързо

Малееиии, тези двамата, ще бъдат "Hевести", за много време в турският зандан!!??;)))

Чета в коментарите ориентал хора, жената иа гледате в задника а не в лицето,сте искасате задника ,никога,

Верваш ли си! Вервай си!