Коментари - Хванаха 13-годишен да шофира пиян в Добрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

родителите сигурно са горди от отрочето си ...

Това са културни особености на етноса.

Сигурно е бил и дрогиран. А на 13 може би вече е и баща...

Абсолютен шампион! :) Интересно какви "подвизи" ще извършва на 18? Ако доживее, де. Че има вероятност преди това да нацели някое дърво с колата. Лошото е, че може да убие и някой невинен.

аз на тия години исках кола с дистанционно, ама ми отговориха - още си малък

Къфто бащата, такъф и сина!

Сигурно е пил от мъка. То при тях е така - живееш кво живееш 12 години и после жена, деца, ядове...

Браво на детето, браво на тати момчето, збаеш че тати ще те спаси ако стане нещо. Карай спокойно тати, няма страшно!

Малолетен човек се води в юридич. съдийск. пр-ка до календ. навърш. 13 год. и 11 мес. , и 31 дни: преди да излезне от колата, или преди да му връчи ключа за стартерът ѝ - пълнолетн. му родител обискира ли напълно детето си за какъвто и да са налични алкохол + - наркотико-психотропни вещества ?!! комай чедото е било съзнат. остав. само в 4 колесно кутиеобразно прев. ср-во с цел избягване глоба за паркир., понеже в лекия автомобил видимо се намира жив човек ... Да сложи веднага градската община публ. наблюдаема денонощно целогодишно камера и там, че най-близк. такваз е на фасада няколкоетаж. търг. ц-р (на мястото на бивша публ. баня в близост до ул. ,,0тец Паисий" страна тъмностъкл. зъболек. сграда, умната, инак комай се действа на принципа: ,°°тук хич няма камера - ще си действам непубл. наблюдаван°°, умната живи & здрави

Типичен представител на детската организация на Възраждане.

Какво мрънкате? Чаавето е вдигнало температура и баща му станал спешно от масата да го закара на лекар.

Берем плодовете на собствената си мърлящина!

От кога започна и да пиеш бре, Фончо?!?

Щом на 13 кара пиян, няма смисъл. Нищо вече не може да го вкара в правият път. Не може да бъде друго освен тежест за обществото.

Парите, които ще даде държавата за него, през жалкото му съществуване, могат да оправят положението на поне няколко пенсионера.

сега ще се окаже, че и шоф. книжка е нямал :)

то само да не се окаже, че е имал...че тогава ще е шоу. Издадена от Швейцария например...

Първи думи пред следователя на 13-годишният, който шофирал автомобил в нетрезво състояние. Тамън бехеме седнаале да полеем с аркадашите, че наште дойдоа на власт и се довлача бабата (26-годишна) и реди: -Ставай, че чавето ти дигна трипертура! -Коги проходи, коги намери трипературта, коги свари да я „дигне“? - рекох язе -Бегай за дохтор бе! – се пени дъртата.

Е, все пак дете е, вече няма да прави така!

Да го пратят във Ватикана на заточение. Там ще го оправят.

Сигурно си е казало, че сега тати като е депутат и влезе в парламента аз мога да си карам както си искам. Ще пия и ще карам, никой не може да ме спре, че тати ще каже на баба Митрофанова и тогава ще има казачок, новичок.

Той е малък но вече знае.