Шампионка изригна заради хулиган, ударил старец

Грозна сцена край Гребната база в Пловдив вбеси европейската и вицесветовна шампионка на троен скок Ива Пранджева.

Обратно в новината

Коментари - Шампионка изригна заради хулиган, ударил старец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простият човек е като болен човек; всички го съжаляват, но той не може да разбере защо?

Респект за тази жена! Крайно време е свестните и изобщо хората, ЧОВЕЦИТЕ в България да си вземат обратно държавата от МАФИЯТА във властта и ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ й навсякъде и когато и да е в страната! Не мога да изразя възхищението си от тази жена - всички трябва да последват примера й с непримиримостта й към боклуците, с които се напълни България през последните 45 + 30 години!

Едно поколение е 40 г. С твоя критерии, свестни хора в България няма. Бъркаш много, особено за първите 45 г, някак си тенденциозно ми звучи - сомообвиняваш ли се?

Това на снимката мъж ли е или жена? Човек се чуди това виновникът ли е или състезателката. Едни мустачки и нямаше да има чудене.

Боклук!

Изследваният материал беше урина!

Поведението на велосипедиста е просташко- факт!!! Но пък обръщам внимание на друго без да навлизам в подробности че роман може да излезе, но от известно време пешеходците просто се гаврят с останалите участници в движението- велосипедисти и шофьори.

От велопедалистите по-нагли няма. Да почна и аз да ги полагам зад врата, като карат по платното.

Как ли сме живели без фацебук...

Много агресивни дебили са се навъдили.

Джендър.

Вероятно побойникът е карал велосипед по велоалеята, когато е ударил човечеца, след което набързо се е изхлузил с колелцето си. Което обяснява факта, че никой от пешеходците не е могъл да му потърси сметка. Със сигурност Ива, а вероятно и други хора, са се притекли на помощ на стареца, само че тя това не го е написала, защото постът й е бил с друга цел. А да се чудите защо не е позвънила на 112 е смешно, имайки предвид "адекватните" реакции отсреща. Пък и като знам какви мишки са една голяма част от хората, все си мисля, че възмущаващите се от Ива щяха да се справят с бияча...Пффф...

А ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ ВЕЛОСИПЕДИСТЪТ Е КАРАЛ, КЪДЕТО ТРЯБВА???

А че тия малоумни ПИ>ШЛ>ЕМЕТА, велосипедистите не уважават никого - това е ясно. Някой може ли да ни посочи каква част от тези малоумни идиоти(велосипедистите) имат звънец на колелото си? Виждал съм ги да карат на скорост срещу деца, майки с деца, бременни жени, старци, същото важи и когато карат на скорост в гръб на хората. ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ СА ЗАВЪРШЕНИ ИДИОТИ И ОЛИГОФРЕНИ!!! По време на СОЦИАЛИЗМА ТЕ КАРАХА НЕ ПО ТРОТОАРИТЕ, А НА ПЪТЯ!!! ЗВЪНЕЦЪТ БЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН,КАКТО И ДРУГИ НЕЩА!!! ТЕ БЯХА ЧАСТ ОТ ДВИЖЕНИЕТО!!!

Алеята около гребната в Пловдив е разделена на такава за велосипедисти и пешеходци, като указателни табели и надписи има през 10 метра. Което не оправдава гаменската постъпка на колоездача, но и пешеходците имат достатъчно място да се разхождат, без да бъдат притеснявани от велосипедистите.

По закон и в момента са част от движението. Велосипедист върху колелото се води пътно превозно средство. Без ни най-малко да го оправдавам, но е факт че пешеходците се движат абсолютно безразсъдно там където им скимне.

Не разбирам защо 'зяете' по адрес на жената, заради, забележете, преписано лично мнение от Фейсбук. Че и едва ли не я обиждате, защо не е пребила идиота, и - по-лекичко - даже се отваряте да го изкарате умник.

Сигналът достигна до нас, доза новичок пътува към извършителя на долното посегателство.

Това, изроде можеше да бъде твоят баща и знай, че Господ ще те накаже за постъпката ти. " Аре чекай господ да го накаже. Не го ли накажеш ти докато ти е под ръка или някой друг....зарежи. Нали знаете "помогни, в случая накажи го, сам за да го накаже и господ" ;)

Прочетох заглавието: "Шампионка изригна заради хулиган, ударил старец" и си помислих"Шампионка изригна заради хулиган, ударил старец, а тя му шибнала един ъперкът!!!" Но уви, просто надраскала нещо на майната си!!!

Велосипедистът по 'Витошка' на 88 години ли беше ?

Винаги може да го изплющи по врата и да го прескочи, а тя писала във фейсбуката.

Боже, как може да има такива нищожества?

Ако висне и твоята снимка безпричинно?

а ако някой безпричинно натупа дядо ти? баба ти? майка ти? тебе? осрахте тавана да се подпише един троянски кон, сега се правите на НТРсни.

ДИРчо, показвате чувствителност, присъща само на тъпа брадва.Побойника дори намира защитници, а ти къде си?

Изригва-вулкан! Всяка втора статия, някой "изригва". Преди бяха превърнали "идея"(една, половин идея ) в мерна единица. Оправете си изказа.

В коя част на Витошка? Там, на пешеходната зона ли, където е забранено, но всеки кара, или там, пред НДК, където велоалеята е на тротоара и пешеходците са избутани да газят дърветата?

Никой от участниците не действа правилно.Аз какво разбрах:1/Възрастен мъж върви не където трябва.2/Друг мъж извършва престъпление като го удря и първия се наранява.3/Шампионката вместо да се обади на полицията веднага или в следващите дни за да бъде арестуван насилника,тя извършва друго нарушение като обижда публично насилника.

1. Да вървиш където не трябва е нарушение, но не е престъпление. 2. Да удариш някой, защото ти препречва пътя е престъпление. 3. Да обиждаш някой не е престъпление, освен ако не уронваш "доброто му име". После се чуди ще нормалните избягаха, а тук дебилите се разбесняхте.

Миличък Глупчо,който е на гости,нищо не си разбрал.

Няма нарушение в поведението на спортистката. Не е обидила извършителя, защото казва истината за него, включително за възпитанието му, чертите на характера му и за своето отношение към него. Интересно, къде ви внушават, че да казвате истината е нарушение. Може би където твърдят, че да крият фирми излагащи здравето и живота на мнозина на опасност е добро дело?

Ивче, вие спортистите верно, че сте тъпи, ама вземи да се научиш, че вместо да сипеш клетви във фейса: 1. Да беше помогнала на стареца; 2. Да беше повикала полиция или да се беше обадила на 112; 3. Да се беше развикала за помощ. Нали така? А след като му ПОЗНАВАШ ФИЗИОНОМИЯТА, вземи да направиш нещо (като например 2), вместо да сереш в мрежата.

Еееххх, брееее Най на края да си дойдем на думата

Дойдохме си. Имам повече минуси, отколкото плюсове. Май с такъв народ тая държава кучетата отдавна са я изяли.....

обаче дира ми затвърждава мнението, че по цял ден си бъркат в носа и роват по фейсовете на хората за да споделят някоя клюка, като достоверна новина.

А дали е така, кой, кой ще ни каже.

Няма стари, няма млади - всички сме на мушка. Така редовно изригват и по магазините и по улиците. Хората станаха супер невъздържани и отмъстителни.

Фейсбук дава крилаааааа

Какво е вицешампион знам, но какво е вицесветовен нямам обяснение.

щото си прост!

Подкрепям я, и аз бих реагирал така!

Как ще реагираш? Ще напишеш нещо във фейсбука?

Извършителя трябва да се накаже, НО освен това всеки който върви като у тях си и е над правилата също трябва да бъде наказан от органите на реда съобразно провинението!

този ако го срещна няма да го удрям зад врата, а ще му стоваря една брадва, до сапа да влезе, а пък сетне да удря пак!!

И с какво си по-различен от него, нали го осъждаш че той налита на саморазправа с по беззащитен(ако е по-силен или по-въоръжен от теб куража ти ще се изпари рязко, а ако ти си по силен или по-добре въоръжен - тогава си точно като него)?

А не мое ли всеки път като го видиш - по един зад врата. Това гребкините сте мъжаги и половина.

То пише бе - шампионка на троен скок Ива Пранджева. Каква гребкиня?

Дядото

Сори, за мен спортистите са еднакви. То аз си помислих: "Тази "гребкиня" (щото нали чета "Гребна база") как не го е усмъртила този на място", ама реших, че е имало много свидетели.

Тая е по троен скок, тя освен да избяга, за друго не става. А, можела и да пише във фейса......УРАААААА!

Даи да го видим този мръсен престъпник по телевизията, че това може да е негов дядо.

Ужас! Човек на 88 е със забавени реакции, намален слух и зрение, възприятията не са точни, краката не държат. да не говорим,че най-вероятно и не знае по какво ходи. Трябва да си много жесток да удариш човек в такова състояние. Нравствен упадък.

Съгласен съм с Ива Пранджева! Така трябва да се постъпва с такива страхливи отрепки.

Как точно - да напишем заклеймяващ пост във фейса и след това като го видим (щото очевидно сме му забелязали физиономията) да му обясняваме колко е прост? Това ли е правилният начин на действие? Думи като "полиция", "закон", "право" да си чувал? Интересно защо имаш толкова плюсове?

Щото ти си тъп, затова :)

поли какво? ааа, говориш за платената от нашия джоб институция, която пази и защитава правото на цигани да грабят, ограбват и насилват БЕЗНАКАЗАНО. И, покрай циганите, и де що се намери български отпадък, като този избягал смелчага.

кой си ти и какъв си, че да и забраняваш да си пише във фейсбука? ако имаш претенции към тази 'новина' - обърни се към 'журналиста' който я е създал, преписвайки личните и мисли от личният и профил..

Ма той голям хотелиер стана вашичкия - злите езици твърдят, че 6-ти хотел "вдигал";))

чест прави на тази жена (няма значение, че е шампионка), че е обърнала внимание на болката на един старец! Страната ни щеше да е рай, ако повече от нас бяха, като нея.

Трагичното е, че изроди като този са стотици - невъзпитани, тъпи и арогатни. И да, трябва да получават това, което заслужават, защото тази нация остана без ценности, идеали, бъдеще...

Тази новина като реклама на фейс-а ли я пуснахте??? От кога гражданското ни поведение трябва да се изразява чрез фейс-а??? Толкова ли сме скопени вече душевно, че всекидневно трябва да плачем във... фейс-а??? Ако е така, то наистина сме я закъсали доста здраво?!?

Всичко е толкова изкривено и скопено, че смятат лакването у фейса за акт на борбеност и свободен дух. То не бяха поклони, то не бяха тропания по клавиатурата. Съзнанието е толкова изкривено а страхът, мързелът и изкривената реалност ги каратда се смятат борци защото са написали някакво мнение нейде. И издуват гърди от гняв и се мислят за Ботев. Сега А) ще ме критикуват за правописни грешки Б) Ще ме плюят на общо основание. Отенмаме им единственото нещо което имат а то е да се чувстват бунтовници от топлото и сигурно укритие на дивана

Виж, ти определено си я закъсал. Просто не го осъзнаваш, но отстрани си личи...

Видите ли черен джип да се приближава - отбийте в дясно и спрете! По никакъв начин не натискайте клаксон или не ръкомахайте.

Него свидетелят го опише максимално и го пуснете за издирване. Това е нападение със средна телесна повреда!

Така е в Мутристан. Законите на джунглата. Не гледайте дебеловратите в очите!

За кой кмет говориш - за софийския, или някой от провинцията?

Щом Ива казва, че го познава, може да подаде сигнал срещу него, а откъде знаете - може да е записала данните на пострадалия дядо.

За съжаление това е ежедневие, което хората с бездушието си толерират. Подобна страхлива и уродлива атака в гръб преживях и аз.

Незнам за Вас българи, но сълзи ми потекоха, като си представих гледката.

Такива изроди трябва да се разстрелват без съд и присъда!

"да се разстрелват без съд и присъда!" - любимата фраза на комунистите, фашистите, нацистите и ИЗРОДИТЕ. Поучи се от Ива Пранджева. Най-доброто, което трябва да се направи е да публикуваме ИМЕТО и МЕСТОРАБОТАТА на този НИКАКВЕЦ, за да знаят всички, които си имат работа с него, какво представлява в действителност той.