Художникът Алес Пушкин, критик на Лукашенко, е починал в затвора

Съпругата на твореца смята, че смъртта му е настъпила при неясни обстоятелства, той не се е оплаквал от заболявания. В Беларус има около 1500 политически затворници

Обратно в новината

Коментари - Художникът Алес Пушкин, критик на Лукашенко, е починал в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман, от соросоидни отрепки.Такива недуразуения от американското посолство са и в България.Лиляна Павлова, жирафа-кокочката Габриел/дори не е българка/,Киро от канадските прерии,без образование, ,Карадайъ,с родина Турция, Б. Борисов-комунист и предател, тъпата Урсула, фашиста Зеленски,,гнома,Бойкикиев,циганина от Англия и за капак АЛЦХАЙМЕРА от сащ. Много плява,много БОКЛУЦИ.

Съмнявам се, че схващаш какво се случва около теб. Точно поради това, че има такива хора, като Алес Пушкин, които са готови да умрат, за да защитят правата и свободата на другите, ти имаш възможност да се изявяваш из Интернет, да получаваш новини от Света, да излизаш в чужбина, да пътуваш до големите областни градове, без преди това да трябва да си искаш паспорта от партийния секретар. Иначе щяхме да сме като в Северна Кроея. Ако толкова не понасяш хора с активна граждански позиция, хвайщай си партакешите и да те няма - газ към Северна Корея, където такива хора не живеят достатъчно дълго, за да оставят следа или да те подразнят. Бих добавил, че едва тогава ще оцениш това, което имаш тук - всичките "соросоидни отрепки... недУразуения...предатели... цигани... плява и боклуци", които са допринесли за що-годе нормалния ти, цивилизован и мирен живот без лишения, но май не си достатъчно интелигентен сам да стигнеш до този извод. Сигурен съм, ме когато си на една купичка ориз на ден и виеш като куче на студа и те налагат с приклади по главата, пак ще си мислиш тъпотии от рода на "ей, този, тази и тази ме изгониха от пракрасната България, в която си имах всичко...", без за миг дори да си спомниш, че сам си си тръгнал с псувни на уста, защото ниското IQ и лошото възпитание винаги карат жертвите си да търсят първо вината у другите.

Мисля че момчето много правилно излива чувствата си. Отколкото до уважението на съответната страна към художниците това е жалка картинка. Художниците дават живота си за изкуството и страна която избира политиката пред хората и е внесла толкова мъка и мизерия в живота на човека. Това е жалка картинка. Да не говорим че Беларус подкрепя Руснаците засега.

Изостанала комунистическа държава....като всичко де се опира на Русия.

Никой вечно не живее всеки мре от нещо я болест или катастрфа може от всичко да умре човек, обикновенно глупавите които лесно се подават на манипулация не карат дълго.

Слава на Сорос! Да живеят джендърите! Долу класическите педали от Расия!

как пък най големите подлоги се събрахте и на един смел човек дал живота си за достойна кауза да храчите.

Артистите са по затворите а престъпниците в частни армии

Този Пушкин ли е, Мушкин ли е, не знам, ама явно е поредния кретен, който е очаквал с простотиите и плонжовете си пред Запада това да му бъде зачетено, като в замяна получи предложение за хубава работа на Запад с още по-хубава и сладка заплата, Както и други сладки облаги, разбира се. В действителност обаче е получил само усмивка по радиото от Радио Дойче Веле и ковчег за гробищата. Предателите и подлогите никой не ги обича - дори и западните им ментори и господари. Той и Дневални големи работи очакваше, ама и той получи само усмивка по радиото, а като бонус - близо 10 години затвор. Хахахахаха. Хем смешно, хем жалка работа.

???

изказването не е фашистко , а изказване на български абдал с руско самосъзнание :)

човека се е борил срещу страха и беззаконието .. не е искал да бъде получовен . смел и достоен ... как не се научихте кога е по добре да не плюете срищу вятъра

Един предател по-малко ! Измислени от медиите "герои", които са продали родината си за жълти стотинки ! Без милост към предателите !

Това със жилтите стотинки е толкова на място.

Политическите в Беларус, са като някога в България в Белене, уж политически, а всички криминални, дори и бабата на Киро Тъпото.

Смел , достоен мъж , борец срещу тираните , моите почитания да почива в мир ! А убийците му бял ден да не видят !

не се впечатлявай толкова. най-обикновена соросоидна въшка е бил. предател. и както се пада за всеки предател-----на стената. в суверенни държави като Беларус това е съдбата на всяка соросоидна гнида.

трай в кенефа говненце недоносено

Колко глупаво изказване!!!

Човекът е бил смел и е имал гражданска позиция. Нека да го сравним с теб, за да се ориентираш по-лесно, ще те нарека "русофилското лайно": - Интелект: Пушкин 120+, "русофилското лайно" - твърда седемдесет и петица; - Морал: Пушкин восок морал и достойно човешко същество, "русофилското лайно" - недоразумение, лочещо помия и гонещо копейки за да се излага из Интернет; - Достойнство: Пушкин дори и в смъртта запазил достойнството си и верен на човешката си кауза, "русофилското лайно" - прави се на жив, но вътрешно отдавна е мъртъв, без достойнство, лазейки на колене пред тези, които му плащат копейки, за да троли из Интернет, без собствена позиция, без кауза, без мъжество, повтаряйки като латерна каквото му кажат, без мисъл, без вътрешна цензура, без да се замисля за последствията. Мога да пиша с часове, но дори и за ограничен интелект като твоя, предполагам е ясно къде стоиш ти по отношение на този човек. Ти си просто едно нищожество с достъп до Интернет.

Това е бил болен човек. Да се свалиш пред съда гол си е болест. Затова соросоидите са го използвали. Много демократична държава тази Беларус бе. Па ще го арестува при протест, па ще го съди. Тези беларуси не вземат ли пример от Франция. Там протестиращите ги разстрелват и ги трошат от бой. Само от жълтите жилетки има застреляни като кучета 11 души. И полицията там направо ги мачка протестиращите. Бой до посиране. Какви арести какви затвори.

Покрусен е целият прайд! Колегата е умрял с флага на дъгата в ръка! В знак на съпричастност, от мъка, няма да полижем африкански сладолед цели 10 минути...

Мммда за тези който не пеят там.... Пенсионер у Белорусия има 3 пъти по голяма покупателната способност от пенсионеро у България след 15г. Просперитет у съюзо....

Сигурно, щом си рекъл..

Бегай там тогава! Вземи с теб и другите късопишковци!

Ами нема да те е яд.

Начи една соросоидна уроспия по-малко. Това си е добре от всякъде

Ти не плачеше ли, че се отнасят зле с тебе в ЕС? Мъжкарче си. Личи от далече.