Стоичков се извини на испанския вицепремиер за сина ѝ

Христо Стоичков се извини за думите си по адрес на сина на вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков се извини на испанския вицепремиер за сина ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стадион "Берое". Всички сте добре дошли, да ругаете на живо.

идиотии от сорт "Той голям футболист, но иначе еничар". Като е еничар е еничар, не се въртете като глисти!!

Тоя прост цървул се е изхвърлил както си го може само той - тъпанарски. Откъде накъде точно той ще прави оценка на вице-премиер на чужда държава, независимо че е живял и работил там? А пък и какво означава "франкист"? Нали точно генерал Франко е спасил Испания от червените "революционери" и любимият им комунизъм.

Нови изцепки от Ицата, който така и не разбра, че извън терена няма капацитет за нищо стойностно. Освен това се пише за голям патриот, а се захванал да оправя Испания, а не България. Но този път голямата му уста му изигра лош номер, и сега стана за смях пред целия свят.

Бате Ице, защо се мешаш където не ти е работа?

Този, какъвто е тъп, представям си какви ги е наговорил по мексиканската телевизия - че испански танкове тъпчат деца и старци в Барселона и картечниците разстрелват народа. Нека да го осъдят да заплати 10 хиляди €.

БОКЛУК! Плюя на теб, нещастен ритнитопковец! Вече и в Испания си нежелан, както в България. Отивай да гниеш в любимата ти КаталОния!

канил, да говориш от името на другите!

Щом сулю и пулю започнаха да дават вещи мнения по полит въпроси, значи е време този свят да си ходи.

ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ОБЕДИНЕНИ И СИЛНИ ЗА ДА СМАЖЕМ СТЕНАТА НА ХИТЛЕРОФАШИЗМА НА МЕРКЕЛ ЕС И ИСПАНСКИТЕ ФРАНКОВЦИ....ГЕРМАНИЯ КОЗИНАТА СИ СМЕНИ, НО НРАВА НЕ ! ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, СТОП НА ФАШИЗМА НА ЕС!

Ужасно е да си прост и богат. Почваш да се мислиш за умен. Стоичков ще го съдят. Ще получи жълт картон.

Не ме интересува кариерата му на футболист, а това, че през годините се намесва в политически и обществени въпроси, за които няма компетентност да се изказва. Със завиден апломб дава определения като последна инстанция. В случая трябва да бъде съден от министърката за лична и семейна обида, както и за хвърляне на вина. Често му се е случвало и в България да се държи по същия начин, но винаги му се е разминавало. Надявам се, че този път ще получи, каквото търси.

Ицо се води гражданин на България, Каталуня, и Америка.....в Мексико работи в телевизията сега...тази министърка ми е странно, как ще го осъди??? 1. няма за какво...(Свобода на словото) Или освен него трябва да осъди и 7млн Каталунци? 2.Думата Франкист не е обидна, а е ИСТИНА.! 3.Христо е надживял много , като тази министърка, ако имаш съмнение, върни историята назад,.....най много да го ядоса и да и удари шамарите!

трябва поне малко да се научи да мисли, преди да проговори пред широкия свят. Инак само на село - няма грижи...

С болка ще го кажа, но Стоичков е един много, много комплексиран човек. Като футболист .. за мен е N1, правя му дълбок поклон. Но, това което е постигнал като футболист...и това което си като треньор..СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. В стремежа си да остане под светлината на прожекторите, прави глупост..след глупост. И сега пак?!! Всички погледи са вперени в Испания...и той пак се"изцвъка" неподготвен: започна да напада политици, зам.министърка..забърка невръсното и дете.?!! А бе смешник от всякъде . Ице, голям фен съм ти...но, моля те...СПРИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ!!!

Стоичков да се занимава с Футбол. От това разбира.. А от политика ЯВНО не разбира нищо. Дори не знае Историята на България... Абсолютен Глупак.. В Испания в момента има само едни Мюсюлмански- Ислямистки Изроди Башибозуци- Сирийци, турци и негри които искат да завземат Испания.. И правителството на Испания трябва да прати Армията да ИЗГОНИ и ИЗБИЕ нашествениците... Тоя Олигофрен , Стоичков, дори даде дъщеря си на турците.... Да ходи да се скрие някъде. Идиот !!!

ИЦО Е ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ И МНОГО ПРОСТО ПАРЧЕ. МАЙ ЗАБРАВИ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН. БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС Е НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ЦЕПЕНЕ НА ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА И ОТСЛАБВАНЕ НА ЕВРОСЪЮЗА. ТОВА НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО? НЕ И ЗА ИЦО. ЖАЛКО.

Не е очевидно! Наистина си някакъв Калитко щом по тоя глупав начин сравняваш Испания и България. България винаги е била еднонационална държава без автономни области. Държава от 13 века, която не е окупирала чужди държави. Обратното, Каталуния е ав-то-ном-на област на Испания, тоест Испания е признала официално и по конституция, че каталунците не са испанци, а съвсем различен народ. Който Испания е окупирала и държи в подчинение. Тоест Каталуния е една окупирана територия. Тъй както някога самата България е била окупирана от Османската империя и сетне се е освободила. А нашитя Левски беше казал, че като се освободи България той ще отиде да се бори за свободата на други поробени народи. Е, каталунците се борят за свободата си, дотегнало им е испанското иго.

Ицо, много си прост, брат!:))) Ама ме развесели, де! Такива колосални глупости отдавна не бях чел събрани на едно място дори в сайт като дир.бг:))) Мога да ти обясня защо са глупости, но няма да разбереш. От написаното става ясно, че си толкова далеч от мисловна дейност и образование, че е безсмислено да ти се обяснява:) Просто си трай или обсъждай такива теми с братоците пред блока или на пасището:)) Там поне ще сте си от един дол дренки:)

ОТКОГА ИЗРАЗЯВАНЕТО НА СВОБОДНО МНЕНИЕ И ИЗОБЩО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ИСПАНИЯ?

Свободата на словото е свещено право на всеки европеец, дотолкова доколкото превъзнася европаразитите от Брюксел, тъпните на Юнкер, мигрантската политика на Меркел и разбира се гейбраковете.

Аз нещо не мога да проумея. МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ИСПАНИЯ СЕ ЗАКАНВА НА ЕДИН СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ И ТОВА СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО НЕЩО НОРМАЛНО? Тук в бегето, щеше да предизвика грандиозен скандал, ако се беше случило с наш МВР министър.

ако ти казват, че ще те съдят, това не е заплаха. всеки може да съди всекиго, когато си иска.

Ааа. не е така, не е така. Въпросната доня не е всеки, а министър на вътрешните работи, на полицейските репресивни органи. Всеки може да съди всеки, но когато министър съди гражданин, това вече е съвсем друго нещо. Зад министъра стои цялата държавна машина и фактически държавата съди Стоичков, а не въпросната испанска мангалка. Отгоре на всичко тук имаме подтискане на свободата на словото. заплаха за съд и репресии заради нещо, което си казал. ОТКОГА ИЗРАЗЯВАНЕТО НА СВОБОДНО МНЕНИЕ И ИЗОБЩО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ИСПАНИЯ?

Какъвто премиера такъв и топ футболиста. Селянията край няма. Боже опази малкото свестни българи по света и у нас!

Нашите премиер, министри и президент, ако имат здрави топки трябва да обяснят на тая испанска дрисла, че ако посмее да води дела против Стоичков, това няма да се възприеме добре от България. Тя май съвсем се е самозабравила и развихрила? Айде да не си въобразява, че освен каталунците може да тероризира и чуждите граждани. Не трябва да допускаме западняците да ни газят и тъпчат! По такъв брутален начин. Ако си замълчим сега, ще свикнат така и ще се държат с нас като животни, като хора втора категория. Нека нашите политици намекнат на тая разхайтена млада дама, че в бегето има испански гимназии и те могат да бъдат закрити, ако предприеме репресии срещу наши сънародници в Испания. И се държи така агресивно и враждебно към нашите сънародници. Смятам, че това ще охлади малко разгорещените испански мозъци. Оставите ли да ни тъпчат едни мързеливи испански търтеи, утре и другите западняци ще видят, че това минава на българите и ще се държат по същия начин. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ В БЪЛГАРИЯ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА ЗАПЛАШВА СЪС СЪД И РЕПРЕСИИ ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА, БИВШ СПОРТИСТ НАЦИОНАЛ?

какво си ревнал? просто ще ви скъсаме отвсякъде бе, дебил.

Безкрайно голям глупак.Най -много да ни скара с Испания ,където хиляди българи се препитават

Хиляди българи аргатуват на мързеливите испанци за жълти стотинки. Дай сега щом хиляди нашенци са ратаи в Испания, дай да целуваме краката на испанците. И да им позволим да мачкат всеки българин когото си поискат. А СВОБОДАТА НА СЛОВОТО КЪДЕ ОСТАНА? Нали уж това беше най-висшата ценност на демократичните общества? Или може би както каза Стоичков Испания не е демократична, а франкистка? Че някога в Народна република България и в СССР по същия начин МВР министъра предаваше на съд за минимална критика. По какво кралство Испания се различава от комунистическите диктатури? Може ли отговор?

Безкрайно големият глупак си ти! Щото защитаваш чуждите и хулиш своите. Вместо да правиш точно обратното, както го правят и всички западняци. Защитават своите и хулят чуждите.

Лицето на България пред света в момента са Гришо, Ицо и Суджука. Гришо е ОК, кога бие, кога пада, прави страхотни изпълнения на корта, изпонатръшка сума ти пачи, ОК. Ицо е бивш футболист, при това велик, никой не очаква от него да е Айнщайн. Замислете се че съвсем скоро Суджука ще ни представлява пред Европа и света. И докато простотиите му минават пред БГ ромите и лумпените, едва ли светът ще се възхищава на това че Той дига 145 кг от лежанка, че рита мачлета, че се самоопределя като прост (ама те не са, така че едва ли ще се разбират), или че говори малко английски (конгречулейшън) и френски (парле ву франсе бе ей Макарон). Жалка картинка

Стоичков да се занимава с Футбол. От това разбира.. А от политика ЯВНО не разбира нищо. Дори не знае Историята на България... Абсолютен Глупак.. В Испания в момента има само едни Мюсюлмански- Ислямистки Изроди Башибозуци- Сирийци, турци и негри които искат да завземат Испания.. И правителството на Испания трябва да прати Армията да ИЗГОНИ и ИЗБИЕ нашествениците... Тоя Олигофрен , Стоичков, дори даде дъщеря си на турците.... Да ходи да се скрие някъде. Идиот !!!

Този който нарича Стоичков идиот е двойно по-голям идиот. Идиот на квадрат!

Така, така, Ицо не разбира, но е цяло щастие че си имаме премиер който добре разбира от политика. Сутрин гледа CNN (може би и слуша, сигурно като чуе "конгречулейшън" схаваща смисъла), следобед чака големите началници да му кажат какво да прави. Та..ак, г-жа Петрова.

Пази боже от такива безродници, еничари ...

здрав, да си ..

По какво си приличаме с Испания. По надписите на паметните плочи! Удивителна прилика по лизачество! Ето и примера- -Тук почиват германските пилоти, които паднаха в борбата за свободна Испания. Германски авиатори, които умряха за Бог и Испания. Да живеят!. Легион Кондор е отговорен за бомбандирането през 1937 г. на баския град Герника, в хода на което умират над 1500 цивилни. Паметникът беше премахнат едва през април 2017 г. по искане на германското посолство за 80-годишнината от бомбардирането. България- От 1941 до 1944 година бомбардировачи от 15 военновъздушна армия на сащ,заедно с 205 авиогрупа на RAF бомбардират български селища.Хиляди цивилни българи са избити! В знак на признателност надписа на плочата гласи- "На всички американци, които служиха в България през Втората световна война. Те дадоха тяхното днес за нашето утре"

В сравнение с избитите от комунистите невинни българи си е капка в морето

Изобщо не е капка в морето. Няколко милиона испанци са избити от Франко.

камата настапи котето.жената прасе(сорая сантамаря)ще го погне с една мазна ялба за обида,щети по имидя,морални загуби и т.н. общо ще поиска 500-ш00 хуил. евро че след обялванята на камата да му измакне поне з00бона.не е зле едно бентлеъ от ваздуха.много ясно че ще се извинява.колкото и да е патрон четварт милион да платиш заради глупоста си на жена прасе е болезнено.в цаталуня искат независимост няколко корумпирани политици за да продаляват да си правят игричките.а хората са като стадо то е ясно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само да кажа! Олигархията на Франко дето си раздели властта след неговата смърт,по нищо не се различава от олигархията на нашите червени кхмери ,които си разделиха властта след като кибичнаха тодор! Тъй,че гледайте как се отбранява испанската олигархия с насилие и побоища и си мислете ,ако се опънете на българската такава!

За двупартийният модел-едни и същи- в Испания ли говорим, или за многопартийния- всички произлезли от една партия в България? Щото май май е едно и също -онея с парите наследени от диктатурата!

За кой Стоичков става въпрос - за тоя, дето нарече Христо Бонев "г-н Никой", а после отиде в дома му с букет цвета да му се извинява? Или за тоя Стоичков, дето беше най-голям подръжник на Батето Славков, а после се отметна от него и най-дейно участва във свалянето му? Или пък за тоя Стоичков, дето четки правеше на Бойко Борисов, но после, като стана по-удбно, се отметна от него и мина на другия бряг... Е, аз мисля, че става въпрос все за един и същ човек - с ляв крак и мек гръбнак.

ПИТАМ СЕ, КАКЪВ Е КОЕФИЦЕНТА, ИЦО ДА ОТБЕЛЕЖИ ГОЛ В МРЕЖАТА НА ПРЕМИЕРКАТА НА ИСПАНИЯ? ВСЕ ПАК ЗНАЕМ, КОЙ Е ИЦО И КАК Е ВЗИМАЛ ЗЛАТНА ТОПКА И ЗЛАТНА ОБУВКА В ЕВРОПА И СВЕТА !

Вярно си Боби Михайлов с неговия интелект. Испания няма премиерка,а премиер-Мариано Рахой, а тази дама е вътрешен министър, а не "премиерка" на Испания. Утре може би ще коментираш и "краля" на Великобритания, принц Филип.

Народът е казал; Когато едно куче не знае да лае ,докарва вулк в кошарата на чорбаджията си.

Вулк? всички фашисти ли сте такива неграмотни ?

Давай Стоичков - мачкай фашистите!

ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ БЕШЕ ЗАЛЯТ ОТ КОМУНИЗЪМ, А ЗАПАДНИЯ ФЛАНГ ОТ ФАШИЗЪМ ! СССР-, ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, ЕДНАКВА ПО ЗНАЧЕНИЕ ДИКТАТУРА, КАТО ВСЯКА ОТ ДВЕТЕ СЕ СТРЕМЕШЕ, И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА ! НИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ СИЛНИ ПРЕД ФРАНКОВЦИТЕ И ЕС, СИЛНИ ОБЕДИНЕНИ ЗА ДА ПОБЕДИМ ФАШИСТИТЕ ОТ ЕС!

като казвах, че е конформист и безгръбначен, не ми вярвахте. :)

Не го съдете строго, щото той по-умен няма да стане. А и мъжкар никога не е бил. А вие сте "български цървули" и въобще не му се месете в работата.

Защо не си мълчи ? Кой го пита ? Простак ! Сега Испанците ще ни псуват заради тъпия Кюрд.

опитва се да влезе в политиката с евтини номера, но много трудно...нито в едната, нито в другата държава може да минат. тези хора не разбират, че политика се прави не с евтини изказвания или дори пари.... хората се водят от други принципи като гласуват - да се осугури сигурност, икономическа стабилност, и т.н.

А тебе кой те пита, бунако? Стоичков е казал, каквото трябва /освен за сина, за което се извинява/.

Дано го тикнат в затвора тъпия Кюрд !А относно каталунските цигани, те ще видят независимост на куково лято.

Извинил се е за сина, но се е застъпил за хората. И е осъдил франкистката клика. А това е правилно. Млъкнете, глупави селяндури.

Чорбаджи,що ти трябва да се намесваш политиката,тя е нож с две остриета.

колко препира..

Този го хвана шубето. Това да не е футболен рефер да го плюеш и настъпваш.

за сина. Колко да сеи отметнал..

живея за да видя деня ицо да поведе емигрантите от испания към родна българия е тогава ще се разбягат боклуците-само така ицо твърдо с бутонките мадрит не е испания краля не е шеф в каталуня бъларите не са робите на европа

Кое е основното което Стоичков казва ? Побоят над протестиращите мъже, жени, деца е срам за управляващите в Испания. И кое не е вярно ?

Не му е работа ма патко ! Ако дойде някой мангал да говори така за Помашка Република примерно ?

Невъзпитан неграмотнико, какви ги плещиш? Гледай си по-добре кокошките.

Абе Ицо, недей никна там, дето не те сеят. С тая уста и тоя нрав... Вместо да си бараш фара, си се забъркал в някаква каталуно-франкистка каша, за която се изисква детайлирано познание на материята.

Стоичков е Почетен гражданин на Барселона,вие какво искате сега от Него-да мине към вмирисаната Монархия ли?Не ходете в Каталуния неграмотници ще ви гледат като Биковете на Краля ще се изложите много.

абе спомням си как го освиркваха каталанските педали, когато излезе с обърнат флаг на българия, не трябваше да си отваря устата срещу това дребно зло жуже, и на всичкото отгоре е и юрист, а каталаните са ихос де пута

Ех Ицо , първо приказки, а после замазване и извинения.Смешно и трагично. Голям футболист беше, но до там.

Ех тези селски, тъпи номера. Извинил се е само за детето. Останалото остава. И е истина. Ти против какво от това си против?

Стоичков, селски цървул си! Няма да се обиждаш, няма да ти се извинявам. Това е повсеместно впечатление.

Он се не впечатлява лесно!..

Говори САМО от свое име, жалък мухльо. От висотата на какви качества си позволяваш тези квалификации? Христо е защитил хората от франкистките репресии.

жалък перо, христо е известен в Барселона с каруцарските си пусвни и скандалното си поведение. За мен еталон за футболист и личност в тоя спорт е Аспарухов. Точка. А хората които биха се наели да славят селяндура от Флорида, са на неговото ниво. Повече се отнася за сивата течност в картунката му. Бозата. Говоря от мое име. Само.

...не се извинявай,ти си голем пич,аз ще ти платя глобата като те осъдят за тая глупост на мисълта ти...Кво като е дете - Доло Франко,доло Мадрид,ссамо Барса!

Ицо е велик футболист, прост като фасул, сега е коментатор. Суджука е жалък футболист, прост като фасул, сега е Вашият премиер. Вадете си изводите сами.

за кой ги тачи

Ицо е постигнал всичко сам и му е през ... кой го тачи и кой не. Суджука държи да го тачат простаците ("и вие сте прости, и аз съм прост и затова се разбираме") и да си го избират

извини се на Мамата за сина и.

аз помня когато рекламираше вис 1...и каза кои си бие да си бие които играе да играе.....усети че требва да се бракне...а и на бас че ще го уволнят от тв то

Това с рекламата за Ицо или за Суджука се отнася? Опа, забравих, трябва да е за Ицо, защото Сиджука е Сикаджия

Ех, ех, ех, ипично за "айн, цу цвай,цу дрън"!

...ми ако беше играл в Реал пак ли щеше да ревеш "Доло Мадрид"???Говориш за националния проблем на страната като финансово заинтресовн запалянко...И другии български футболисти са изкарвали прехраната си в Испания и са благодарни на тая страна и не я плюят...неблагодарник!

да благодари?