Христо Иванов: Задачите пред независимостта на България - отблъскването на путиновата агресия и справяне с корупцията и беззаконието

Съпредседателят на "Демократична България" призова за национално единство в в тези нестабилни геополитически и икономически времена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зависимият от грантове и от Прокопиев говори за независимост ...

Ристьо Комунист долен,ти ли ще ни оправяш шушомиго нещастна

ИВанов, така добре беше като не се изказваше, и без това има достатъчно палячовци в държавата, чиито глупости слушаме ежедневно

То на думи лесно, ама като дойде време за действия ДБ никакви ги няма, крият се като мишки.

Е, то и аз мога да го кажа това, открил Америка Ристю...Популист и празнословец.

Този ли ще оправи нещата? НЕ мисля :)

Основната ни цел, ако искаме България да се възроди, трябва да бъде пълна дерусификация на България, всички русифилистици да бъдат обявени извън закона, като агенти на врага. Време разделно е или цивилизация със Запада или профанизация с русия. Държавата ни не трябва да толерира руската пропаганда, защото русия е наш враг, враг на цивилизацията! Нужен е Закон за Защита на Държавата, руските шпиони, агенти, лобисти да бъдат изпращани в затвора или в концентрационни лагери, където да строят магистрали, да копаят въглища и уран…

Леле бойкикиев ще ни оправи... Не знам кой празен човек би си дал глада за тия недоразумения.

Точно такава куха риторика закопа СДС някога.

Предизборно Ристе ,номера ти против Русия и Путин няма да мине като плацикането срещу Доган на плажа Росенец.Стомничката с манипулациите ти се счупи.

Мъпет, та дрънка.

боже тоя яко дразни

Расте го обичаме. Чакаме го. Ще го правим булка

Възхищавам се на този фин човек , колко аристократично си бърка в носа .Кефя се тази снимка от Народното събрание.

баси противния миндил у уставка!

в чужд конфликт не е цел на България,цел е повишаване жизнения стандарт на българите.Но явно на тази партия изобщо не и пука за народа.

Козелът христоще получи звучен шамар на вота. За тоя гласуват шепа софиянци, които се мислят за интелектуалци :)

го махайте , не е актуален , сега актуална е складажийката на дърварския склад от Крушовица ... къде се скрила бе да я таковам , там де ?

Най продажната партия говорят за независимост.

Доскоро смятах Иванов за разумен човек, но след този му каламбур от алогизми и небивалици, уважението ми се срина напълно. Че в България има най-голяма корупция и беззаконие, знаят дори децата. Но какво общо има това с Путин, Иванов не може да обясни. Той сякаш не е бил в страната през последните 30 години. Защото ако е живял тук, нямаше как да не забележи, че станахме най-корумпираната държава при управлението на Борисов. А трябваше да го знае, понеже беше министър на правосъдието в едно от правителствата на Борисов. Ако следваме логиката на Иванов трябва да стигнем до заключение, че между Борисов и Путин е имало много топли братски взаимоотношения, благодарение на които и чрез които у нас се е корумпирало всичко, разбира се в интерес на Путин. Ами ако е така, защо ли сега нямаме „Южен поток“, АЕЦ „Белене“ и редица други нужни за икономиката неща. Дори газ за зимата нямаме, понеже К.Петков и А.Василев не се съгласиха да плащат на Газпром в долари през една посочена от Путин банка. Според Иванов основната ни работа е да „отблъснем путиновата агресия в региона“ – да се чуди човек, как в главата на един българин-юрист, може да се роди подобна мисъл. Преди всичко кои сме ние, че да противодействаме на една велика сила, която към момента няма никакви претенции, камоли агресия към България. Действията на Русия са насочени единствено срещу режима на Зеленски – не срещу Украйна, не срещу нейните граждани, повечето от които са руснаци, а срещу един откровено фашистки режим. Не беше ли този същия режим закрил българските училища в Украйна след 2014г., не преследваше ли българите, които наброяват там повече от 200 хиляди. Защо тогава „великият“ правист и политик Иванов не се тревожи за нарушените права на нашите братя, ами се е загрижил за Путин, който подчертавам отново, не ни е сторил нищо лошо. Какви задължения имаме ние към режима в Украйна – тази държава не е член на ЕС, нито пък член на НАТО. В продължение на много години след 2014г. избиваше без съд и присъда мирните граждани на Донбас и Луганск, между които и етнически българи. Но Иванов, който „играе под чужда свирка“, това не го смущава. Както и да е, нямаше да му обърна никакво внимание, но не мога да търпя ибрикчийството с цената на всичко, даже и с цената на България, чиято независимост сега е силно съмнителна точно поради такива политици.

СЕГА АГИТАЦИЯ ЛИ ПРАВИШ КВО

ДОЛЕН МАЗЕН ОТВРАТИТЕЛЕН БОКЛУК

КАКВА корупция като няма съдени за важни дела КОСТОВ например където разпродаде държавата . КУНЕВА където затвори АЕЦ плоковете .

Може да продължаваш да ближеш оная работа на бобокови.. Имаш шанс да боднеш и ти мата хари...без пари, срещу два три закона

Айде мравояд, хващай калашника и бегай на фронта. Ма май като всяко червено чедо си пропуснал казармата.

глупако , Путин не ни е нападнал та да го отблъскваме. Да ти ЕПМ.

Една от задачите била отблъскването на путиновата агресия ! Путин и нас ли ни е нападнал, или на Иванов само така му се струва ? Явно е под стрес и сънува кошмари.

Антонии Гълъбов беше ваксиниран четерикратно , но внезапно почина на 58 години. На колко години е този Христо Иванов и ваксиниран ли е достатъчно много ?

Ако не ще го ваксинират. Ваксината е руска и се казва Z ;) Ама в един ден, ако могат всички продажни мекерета на нагло саксонците и сорос да измр@т

от 145 коментара само 5 в негова подкрепа,и те на неговото интелектуално ниво-клонящо към 0:)))Все пак от козяшките измекяри няма как да се очакват мисловни чудеса-2-3 клишета,още толкова безсмислици и това е всичко:)))

съяшили го другарите нямам вяра :)))

Каква ти агресия, какво ти отблъскване. Този загуби стотици хиляди ако не и милиони гласове.

Някакъв гнусен олигарх седнал да ми говори са свободи, корупция и демокрация, ай бегай от тука...

Тоя па артист. Толкова години го спонсорират, и пак нищо не може да направи.

ЗАВИСИМИЯТ Грантаджия говори за НЕЗАВИСИМОСТ и СЕ СТРЯСКА от Путиновия режим. :)

КОЙ е Христо Иванов - истинската биография Христо Иванов е роден на 13 септември 1974 г. в София. В семейство на отявлени комунисти. Майката Мария е родена в СССР - в Москва, нейният баща Недялко Бойкикев е българският комунист - болшевик, ленинец и политически емигрант. В края на 30-те години на миналия век при една от сталинските чистки Недялко Бойкикев е откаран в ГУЛаГ на брега на Колима, където намира смъртта си. Мария пристига в България с майка си след Втората световна война заедно със Съветската армия и семействата на други политемигранти. Завършва философия. Проявява странности - редом с комунизма почита и Бог. Става учителка в монтанско село. В разгара на Пражката пролет попада в столицата на Чехословакия, където се запознава със съпруга си Любомир Иванов - инженер, изпратен по работа там. Мария се вдъхновява от идеите на Пражката пролет, заради което семейството получава разпореждане веднага да се върне в София. Вярна на комунистическия идеал, тя се обявява за „социализъм с човешко лице“. Мария е най-добрата приятелка на дъщерята на Вълко Червенков - Ирина, и дори държи надгробно слово на погребението ѝ.

BOUKLOUK I tebe tova te chaka https://m.dir.bg/dnes/svyat/smartna-prisada-za-bivshiya-pravosaden-ministar-na-kitay-zaradi-koruptsiya

По ще му подхожда да носи женски дрехи и да кара тротинетка

На втори октомври ще се отървем от вас - извън парламента ще квакате

Купен човек и "политик" . Този кой може да излъже? Все още ли има хора които му вярват?

jingiby

Честит празник на всички копейкаджии, червенотиквеничковчета, тютюноберачи и герберасти....

Честит и на теб , безполезна твар.

Най-важната и неотложна задача за развитието на България е ДЕКОМУНИЗАЦИЯ !!! Честит празник!

И дефашизацията е по-важна!!! Комунизъм никога не е имало в България! Това показва колко ти е акъла!!! Имало е Социализъм!!! Комунизма е хубави нещо, но е утопия!!! В Скандинавия са най-близо до него!!! Явно си против тях?! Смешен промит мозък!!!

Ами декомунизирай се де, кво чакаш!

КОМУНИЗМА Е НАЙ ДОБРОТО НЕЩО КОЕТО НИ СЕ Е СЛУЧВАЛО...ДРУГОТО СА НЕБИВАЛИЦИ

Господинът да отговори на въпроса дали отново тези 'задачи' преминават през коалиране с БСП.

А,бе,дрон!Кой воюва с нас и с кой воюваме ние?

Днес плащат "празнични" щом е яко квиченето от тиквогърбавите загробващи мърши и продажните мангалски копейки.

Да се качва на лодката през Черно море и в Украйна.

Ха-ха-ха ... тоя съсел май си мечтае тайно за путинова агресия ... интимна!

Дб изпълняват поръчките на чужди страни-сащ,франция,който си плати.. те са чужди пъпити и дори не го крияг..нагли до безкрай,тоя протшвен лшцемер дори не си посвени да вледе в джипа на подсъдимия бобоков насред жълтите павета!!!!! Неописуема наглост и безобразие!!!! Закриха и Спец Съда,който бе подгонил голяма част от бг олигарсите окрали държавата с мшлиарди!!!! Кой идиот пак ще гласува за тия предатели?!?! Кой?!?!? Кой?!??!?

По -добре Путинизъм отколкото Гномизъм , Мравоядизъм и Гейнизъм към оня Маразматик ! Вие сте пролдажни Фъшкий , ДаБе ! Никога ДБ !

защо ни занимавате с този мисловен лилипут?!

И фащай пушката в украинските войски, дай пример на нас страхливците