17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.

Боклук, вън от политиката!!!

Ристе ами ти се предлагаш на всеки не ти ли се разду много анала или вече от зад си като локомотивно депо поне едно къпане направи бе Ице почна да вониш на екарисаж

тоя път иска да е по така , от лодкар иска да стане гондолиер ... ха ха ха

предполагам че и непримиримия антикомунист Наско Гнома също е съгласен ?!?!

Форца Герб!

Мравояда, тъй нареченият червен козел е ужасно гнусно копеле. Не мога да го гледам , камо ли да слушам какво говори Политически извратеняк. Долен червен толуп Поръчков играч на БСП- комунисти. Долу БСП Долу комунистите Не на внуците, комунисти Не на зетьовете комунисти

Уплаши се педер@сът гаден

На кво животно ви мяза Ристю ...

На мазник,селски хитрушко.

Брадатият грантоед от соросоидите гледа да се присламчи към новите грантоеди подържани от демократите отвъд океана.

Тая п..ка Ристю, не спря да си върти гъза.

Христо, с голямо одобрение приемах направеното от теб и партията преди изборите. Напълно подкрепям идеите за реформи в страната и най-вече в съдебната власт. Бях сигурен, че ще направите правителство, което окончателно да разчисти държавата от смрадливия боклук, известен като ГЕРБ. Но не се получи ! Сега изглежда си на прав път и пак ще те подкрепим. Дано да успеете и да освободите народа от геноцида на ГЕРБ !

Како да видим бе педал то от километър си личи че си мека китка

Само върти дупето Ицката, за кого да се закачи...

Такаааа! По долу писах за ДИЛЕМАТА пред десния избирател и след размисъл стигнах до следния нелицеприятен извод! В тази ситуация трябва : 1. Радан Кънев да се вземе в ръце и да изхвърли Христо Иванов и малодушния ген. Атанасов от ДБ! 2. Да постави условие на ГЕРБ да върнат начело Цветан Цветанов и да скрият Бойко Борисов! 3. Да предложат за президент човек приет и от ДПС! 4. Да направят ПРЕДИЗБОРНА коалиция при ясно определени цели с ГЕРБ! 5. Да привлекат и ВМРО и НФСБ в тази коалиция! 6. Ясно да декларират, че са за НАТО, ЕС и САНКЦИИ срещу Русия! 7. Да изчистят от редиците си всички русофили и проруски подлоги! И ТОГАВА МОГА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!!!!

Казаха му го " Продукт и заложник на организирана олигархична НПО медийна група от мрежата на Сорос!" , кръга Капитал , Иво Прокопиев! Сега се подмазва за да е във властта отново! Кой ги избира тия незнам!

Големи думи, големи клишета, големи обещания... Които, след изборите, автоматично се отзовават в дълбоките кошчета за боклук. А народа? Народа, кучета го яли...

Далновиден и потенциално печеливш ход на Христо Иванов. Поздравления ! Една "предизборна коалиция на промяната" несъмнено ще мотивира и мобилизира голяма част от електората ! Успех !

Ако преди изборите "Продължаваме промяната" се коалира с "Да България" НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, и не само аз.

Ицхак е пътник и го знае. Усеща как му дърпат килимчето изпод крачката ... Да си взима джендърите, ваксърите и останалите педерунгели и да се скриват надълбоко ...

Еваларка ! Бравос !

ИЦКАТА, КОЯТО МИ ПОСТЛА ЛЕГЛО По пътя ме застигна мрак, планински вятър, силен мраз. Замрежи всичко ситен сняг и без подслон останах аз. За щастие във моя смут една девойка ме видя и мило в своя дом приют за през нощта ми даде тя. Дълбоко й благодарих, учтиво преклоних чело — учтиво й се поклоних с молба да ми даде легло. Тя с тънко ленено платно легло във къта ми постла, наля ми в каната вино и „лека нощ“ ми пожела. Когато до самия праг със свещ в ръката тя дойде, девойката замолих пак възглавница да ми даде. С възглавницата във ръка се върна тя при мен завчас. Със таз възглавница — така я взех в прегръдките си аз. Тя трепна в моите ръце и каза, като в мен се сви: „О, ако има в теб сърце, моминството ми остави.“ Тя бе с коси от мек атлаз и бяло като крин чело. С уханни устни беше таз, която ми постла легло. Бе хладен нежния й крак и кръгла малката й гръд: две малки, бели преспи сняг, навяни в тоя таен кът. Целувах милото лице, косите й от мек атлаз. И тъй, с момичето в ръце, във сън дълбок потънах аз. И пред разсъмване почти, за път когато бях готов: „О, ти, опропасти ме ти“ — ми каза моята любов Целунах скъпото лице, очите, пълни със тъга, и казах: „Тия две ръце ще ми постилат отсега.“ Тогаз тя взе една игла и дълго ши през тоя ден. Сама по хладните стъкла тя риза шиеше за мен. Години има оттогаз, бледнее бялото чело. Но все по-скъпа ми е таз, която ми постла легло.

ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !! не разбра ли,че НОВ БАРДАК С СТАРИ КУРВИ НЕ СТАНА а тия стари курви се гласят за власт и пари отврат

Асан Васильов - Има безброй партии които ни предлагат регистрация! Ицката и той така...

И на канадец свирка ще направиш, само да се докопаш до софрата :)

Пускаш тоалетното казанче и от долу Ристьо и Мая бълват фекалии!!!

Мустафа Карадайъ, Хамид Хамид, Биков, Сачева, Гергов и Курнела кога ще обявяват коалицията? Или ги е шубе?

Май Домуса ще прецака Прокопа :)

50/50 според мен Прокопа води с малко

Минавам само да се изтропам рядко в зиналите зурли на виещите тролове от гербспдпс. Партито свърши, свини! Време е да се съберете в една свинска коалиция, но и това няма да ви спаси, а само ще ускори политическата ви смърт! Амин!

Мило мишленце :)

Кире канадецо намери ли време да иде до канацкото посолство? Па ша питам!

То на село освен в кръчмата няма къде да идеш да питаш...та си питай там.

Оня ден посланико взема ордено! Още се правят документите :)

Лятото свърши, респективно и времето за експерименти. Идва зима, в съчетание с кризи - няколко на брой и увеличение на всички цени. Няма шанс да допусна нЕк'ви експериментатори да ми застанат начело на държавата при няколко кризи едновременно. Гласувам си за ГЕРБ и толкоз.

Ще гласуваш за мене, защото само чалма и брада ще те карам да носиш. Бойко освен маски и ваксини, ще ти тури "Зелен паспорт" за да си намериш работа и препитание, въпреки че ще ти е забранено да пазариш в МОЛ'ове ... и ще има да разпитваш где е тоалетната на гладните.

И аз и моето семейство ще подкрепим ГЕРБ!

Мравояда иска порцийки :)

Аз съм велик политик , нищо че повечето от вас никога няма да разберат. Но, аз бях демократ, когато трябваше, аз жях социакуст, когато се налагаше. Бях и комунист, защо с него съм закърмен. СЕГА НЕ Знам какъв сам, или какъв искам да бъда, но ако тези новите инат добри прически, що пък да не се снимам и със тях

РЕАЛИСТ!

днес в този сайт само снимки на престъпници....

Режисьорът и бивш депутат от СДС Евгений Михайлов постави няколко въпроса във Фейсбук. Той е озаглавил поста си "Прости въпроси за неудобни отговори: Какво трябва да са ти обещали, за да се откажеш от канадското си гражданство? Кога трябва да са ти го обещали, за да се откажеш още преди изборите на 4 април и преди да се знае дали въобще ще има служебно правителство? Струва ли си за два месеца министерстване да си загубиш гражданството на Канада? Колко месеца служебно министерстване са ти обещали и програмирали, за да предприемеш този ход - 2, 4, 6, 8...? Кой е измислил сценария - след два поредни избори да не може нарочно да се състави правителство, за да може служебният кабинет да стане дълготраен - 6, 8 месеца? Какво са ти преподавали в Хардвард, за да може едно "дясно", харвардско момче с охота да влезе в стратегическия екип на Александър Маринов - агент на ДС "Майстора" и да стане колега на комунистическия следовател Бойко Рашков и на отрочето на Александър Лилов - Янаки Стоилов!? Как се влиза в отбора на запасните комунистически полковници, генерали и агенти на ДС, назначени в правителството, областните управи и областните управления на МВР, от резидентът Радев!? Какво политическо и икономическо бъдеще са ти проектирали, за да се навиеш да си съучастник във всичко това? Какъв трябва да е залога, за да може президентът и министърът нахално да нарушат Конституцията на България? Кой плати за цялата медийна пушилка, която да замъгли здравия разум на обществото ни в продължение на месеци? Кой стои зад цялата едногодишна дестабилизация на България? Кой има интерес от слаба европейска и натовска България? Когато си отговорите на тези въпроси, ще разберете какво ни се готвеше от миналото лято, с участието на фоновата масовка от "младите, умните и интелигентните" революционери. А, ако си отговорите със закъснение... ще бъде твърде късно да се върнем на правия европейски път... Защото Евразия ни чака с отворени обятия!

Как #Кой стои зад цялата едногодишна де стабилизация на България? Разбира се, че е Господ българина. Той Казва:"Колкото по-зле, толкова по-добре!"

хем да е във вагината, хем да си в Рая.

като стигнах до Ефгениий Михайлов прекратих… Ф то е правилно поставено тъжно е когато една партия , една нация, придава важност на случайно попаднал оператор на събитието за кучето и касапите го знаете… по-модерно е че всички дават акъл на Гришо как да играе тенис… но да издигаме някого че заснел нещо че той и на работа е бил там дебилизъм е …

Идеята на шапконосците е проста: новата партия обира гласове от БСП и ИТН и заедно с обединените мутри и ДБ достига заветните 121. Радев президент и ех живот здравей, здравей!

Ако правят коалиция с него и с Мая ще бъдат аут на изборите !

Ма Кирето. И Асанчо много харесвани бре.Свирки ли на някой правят,навеждат ли се ,who knows?

Кукловода е наредил всички да се съберат около новия Месия. Иначе няма място на държавната копанка!

Христо, вземи този чувал с котки и започвай да мяукаш !

Много българи няма да гласуват за партии, които педкрепят КОВИД мерките и простотиите.

Ицко си търси ракета

Баце без ракета-носител не става да изстреляш сателит. Питай Илън Мъск, ако на мен не ми вярваш.

И сега какво?Трябва да гласуваме за зеления смрадлив чорап и за всички комундета ли?

Само за комуниста Боко, щото не си е върнал червената партийна книжка

А за кой?

Мравоядчето иска да ги вози на лодка и да фанат Ристьовата морска болест. Нема лошо, ама Харвардите кълват на сухо и зелено!

Даниел Митов към "Демократична България": С какво Станислав Трифонов е по-добър партньор? Бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате, заяви зам.-председателят на ГЕРБ "Въпросът, който все по тежко стои пред "Демократична България" е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас. Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор" - това написа във Фейсбук заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. "Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност - предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС - радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още", допълни Митов. "Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма", подчерта номинираният за премиер в проектокабинета на ГЕРБ след изборите на 4 април.

Стамболов тоя митков лично щеше да го разстреля брат...жалък си, че му използваш името.

Добро решение, надеждата е във Вас.

Внедрените агенти за разбиване на дясното Христо Бойкикин, генерала болшевик Атанасов, който с ушите си чух по “Панорама” как предлагаше Бойко Рашков за Главен прокурор както и бай хуя Радан Кънев са внедрени агенти за разбиване на дясното. През 2017 година два месеца преди изборите се рсзцепиха умишлено и оставиха над 300 000 души без представителство в парламента. Аматьорите са те, ако си мислят, че с Киро Канадеца, Мутрите, ИТН и БСП ще правят реформи. Борисов пак ще се окаже прав, че тези партийки ще счупят държавата и за всичко това е виновен пРезидента Радев, който разедини нацията, лиши я от диалог и я тласна към хаос и Евразия!

Зелените еуглени нямат уши, така че няма как да чуеш и се наречи със друго име, а не използвай това на Стамболов плазмодий такъв.

Страшен цирк е всичко! Преди няколко дни ги даваха по телевизията как сладко си гукат Христо Иванов с Мая Манолова в една стаичка в Народното Събрание на едно диванче. Бойкикиния уж скача срещу Пеевски и в същото втеме се гушкат с Майчето, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС! Много долни и лицемерни същества. Народа обаче започва да се осъзнава, че целия този цирк беше активно мероприятие да се дискредетира ГЕРБ-СДС , за да може тези да захапят кокала и да освободят олигарсите от затвора.Хората започват с носталгия да си спомнят управлението при Борисов! Дотогава обаче тези партийки ще счупят държавата.

Я...пак цъфнала зелената еуглена използваща най-нагло името на велик българин.

На новите избори БСП и ДПС ще реализират общо около 25% от гласовете. По-надолу те няма как да слязат - това е тяхното електорално ядро. ГЕРБ също имат такова ядро - да кажем, че това е 18%-20%, макар че юлските избори посочиха по-скоро по-голям дял: към 25%. Така или иначе останалите партии имат да се борят за останалите 50%-55%. Излиза, че ПП и ДБ могат да управляват заедно само, ако ИТН спечели някакви мижави 4%-5% и осъане мегдан за 121 депутата. Дори формацията на Мая Манолова да не влезе в парламента, коетоне много вероятно, тези две партии нямабкак да съберат мнозинство. Пречи им не ГЕРБ, а ИТН. Ergo отиваме на четвърти избори.

През март 2022 г. отново ще има избори, и тогава вече статуквото ще е аут. Щом не се иска лустрация, няма как да се състоят избори до дупка.

Ратници минусчии, и Вие ще изчезнете заедно с парите на статуквото. Всуе се мòрите с минуси, да спрете колелото на историята.

В математиката не включваш ония повече от 50%, които не гласуваха досега. Досега я нямаше и ПП, Сещай се!

Ице, наведи се още!

Кирето от кой да започне - Маяма, Пинокио, Настя, Дълбоката...?

Тоя какъв леш е хахахаххахахахахсхаххсх,баси провала чесно

Кире, вземи Пинокио, вие сте родени един за друг и един от друг! Синергия ще има - ти ще лъжеш, а на Пинокио ще му расте носа. За теб активите, за него пасивите. Ин и ян, ад и рай, господар и роб, демон и Бог... Опс, отплеснах се!

Неразбра ли ,че намериха по-хубаво, по-обаятелни от теб лъжци и мошенници

Ама той иска да се метна върху него За последно.

Ице, ходи си! Вземи си и гнома! Спаси дясното! Тъп си за трима, лаком за четирима, жалък за десетима!