Христо Иванов допуска възможност за разговори с парламентарната група на "Има такъв народ"

Депутатът от ДБ поиска от президента да влезе в ролята на посредник, а не да изкара бърз спринт на конституционния терен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко са го закъсали.

даже и циганката на пазара дето продава чорапи да преговаря, защото знае че в другия парламент няма да влезе !

ще побере ли шестима да ги прекараш на другия бряг :)))

На тази уродлива дългоноса свиня това и е последния парламент!

Х Иванов що не идат с лодки на руските сараи- Камчия? Курортният комплекс "Камчия" край Варна да стане основен културно-хуманитарен център за налагане на руските интереси в Европа: какво цели Москва с обявяването на този план? Отговорът изглежда е отрицателен. Вече е късно за реакции. Докато "Камчия" остава руска собственост и нейното стопанисване се движи някъде на "ръба на закона", но без да го преминава, българските власти трудно могат да направят каквото и да било. Излишно е да питаме и защо България, една страна от НАТО, е позволила част от нейното крайбрежие, която, казано не съвсем на шега, е удобна за десант, да бъде закупена от основния опонент (за да не използваме по-остри думи като "противник" или "враг") на Пакта. НЕ МАХАЙТЕ МИНИТЕ ЧЕ УТРЕ ПУТЛЕР МОЖЕ ДА РЕШИ ДА ПРАВИ РУСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ.

Това Маджо ли ти го каза?

управлявайте си с болонките, те са послушни

и като отидоха на Росенец, какво - изядоха по един сладолед с Доган

Разцепвайте ги тия и закривайте итн, взимайте квото става, другото на боклука при слави.

Не ви ли стига съюза с комунистите, за да не ви се изплъзне властта?

... в Божиите уши!

Кокала, Ице :)

"Попитан за евентуални бъдещи постове, той посочи, че такива претенции от страна на ДБ никога не е имало." Какъв кокал виждаш в рехава коалиция от разнородни партии без централно ръководство??? Ти си безмозъчно безгръбначно мекотело с недоразвит надглътъчен ганглий!!! Никое лечение не би ти помогнало в твоя случай!!!

Носко га сторва коалицийка и с Криско биля, само и само да са намъкне пак в управлението!

Никой няма да говори с Бойкикев.

ИТН се освободи от боклука. На следващите избори пак ще влезе в НС.

някой от ''отговорните'' ни политици да вземе и да ни обясни какъв е новият модел на управление и кое му е демократичното и кое законовото. Иначе ДБ си поделя отговорността с ПП за разпада на 4-ната коалиция . Пожелавам им слънчево и безгрижно лято и да забравят за и за политиката, и за българите.

Пази Боже България от тия ! Голямоумиране като при Газпромаджиите ще падне...

От "Америка за България" са го ритнали да не забравя за "кулстурния проект" с Бобоков...

Е един от на гнусните.Само дрънка и един грам работа не е свършил, но за сметка на това се е прегърнал с Корнела.Да реанимирали БСП и да твърдиш, че си демократ и то десен е гнусно, долни и престъпно.Стой мирно на Бобоков като ученичка.Не за нам колко трябва да ти е мозъка за да гласуваш за този

Малии, каква жажда за власт. То ламтеж за власт, ей да не ви приседне бе. След толкова поразии и простотии, просто се махнете. Хората да си кажат мнението. Това не е управление, това е агония за хората. Имахте шанс, пропиляхте го. Просто се махнете, стига вече американски еничари, от вас нищо добро няма.

Ако РСМ отхвърлят 'френското' предложение, ще станем свидетели на интересна ситуация при която ще се направи ново правителство в този парламент. ПП дойдоха на власт за да свалят ветото на РСМ и докато не го направят няма да допуснат да се поеме риска от нови избори.

Ай стига ни го показвайте тоя заекващия и Ъкащия.Отвратителен е .Гледа само да лапа.

РУСКИ ТРОЛ.

се е наговорил да гушка - или като изпълни задължения по списък или от сделките или от двете. Затова се натискат

Нужната бройка предатели. Айде сега на избори, че вече искам да ви видя резултатите.

трудно се пуска

Бобоков

Демокрацията това е вид олигархично управление.

Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов биха имали най-голям интерес да отидат сега на изборите. Защото според "Алфа Рисърч" тяхната подкрепа се увеличава, биха получили почти равен резултат с ГЕРБ като ще спечелят второ място, БСП и ДБ също увеличава подкрепата си макар и малко. Така че новият кабинет след едни избори би бил много по-стабилен. Единствено партията на Янев би могла да влезе, но с малко над 5% не е сериозен конкурент. Същевременно партията на Дългия Чалгар отпада. Което е прекрасно!!! За съжаление обаче, за българския народ едни предсрочни избори биха били най-лошия вариант, и точно от това най-много ме е страх! От тях би спечелил единствено президентът Радев, който и без това сега е със спаднало доверие - до насрочването на нови избори може да си го повиши...

"Алфа Рисърч"

България няма интерес от избори обаче.

голям си пумияр,Ристьо...

КАЛФА ПРЪЧ,така ли?!

на розово-бузкото с късите крачета...

Не искат нови избори,тогава Радев да хваща Дългия и да му набие канчето,да участва в разговори за съвместно управление,а не да се прави Трифонов на обиден.И без това ИТН са пътници.

Мравояда кво се плюнчи по темата като знае, че с бърза скорост се носи по течението към дупката на канала за политически отпадъци!

Хардвардските измамници вън от България

Радев трябва да отговори защо/за колко пари ни натресе хардвардските измамници

Ристю Центаджията вече готов да ближе късия на Дългия дори за нашенски жълти стотинки.

За да ни завлекат тия Чорапски недоразумения съвсем в блатото ?

Иванов допуска всичко, което би му позволило да седи в парламента, да не прави нищо и да си взема заплатата. Цял живот той знае само лесното - гантове и т.н.