Христо Хинков потвърди, че няма да остане в кабинета след ротацията

Многото политически назначения са най-големият проблем в здравеопазването, смята министърът, разкривайки мотивите за решението си

Обратно в новината

Коментари - Христо Хинков потвърди, че няма да остане в кабинета след ротацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е супер нагло от негова страна. С подобно отношение няма как нито да има стабилно правителство, нито изобщо нещо работещо в тази държава. Излиза, че Христо Иванов само използва ГЕРБ и ПП, за да може да се добере до властта и да си направи своите схеми. Сега като мишка първи ще напусне кораба и ще се скрие.

То е ясно, че ще цъфне катокандидат за евро депутат

Сглобката ще си преправя конституцията както иска, ще си назначава кой където иска и за колкото иска, ще си прави врътки (превод ротация) когато им скимне и ... Добре дошли в Украйна. Там беше така. Апропо как са останалите американски и европейски колонии? Щастливи и проспериращи?

Добра новина.

Да си тръгва веднага Хинков, няма какво да чака ротацията. Достатъчно поразии и простотии направи. Айде тръгвай си.

Според мен трябва да НЕ се назнЧават на такива позиции политически лица, а само професионалисти в дадената област. И всички корумпета вън от болниците.

Какъв дядо, какви пет лева. Става въпрос за вного пари, които се връщат към Герб.

И тоя министър (71-годишен дедо) е пълна карикатура и мижитурка - напада шефа на Пирогов и иска да го уволни, но ... остава с широко затворени очи за шефа-милионер на Майчин дом (дето се оказа, че прибира всички пари дори от кафенетата и паркинга на Майчин дом). Тоя 71-годишен дедо е пълна карикатура и мижитурка, да се маха в пенсия.

PEYTSCH

Всички пп-министри да си подадат оставките. Ако ГЕРБ ги иска пак ще ги назначи.

То друг начин няма. След като министър-председателя си подава оставката. Правителството приключва и трябва да се прави ново,. А новото ще е с нов министър председател и той ще си сложи министрите, които реши. Само че, трябва да се гласува от 121 депутати.

PEYTSCH

Тоест ако ГЕРБ няма подходящи министри....

Дебелан ще каже ще е

Цървул, бегай надалеч с фашизма с електронните рецепти! Само заради това трябва да не помиришеш длъжност повече!

Грешката е там че са го допуснали шматарока

Хинков нямало да остане в Кабинета след ротацията. То пък 1 Кабинет... Налива ДЪРЖАВНИ пари в ЧАСТНИ болници...

Тоя тъпак така и не разбра, че има определени порции и те трябва да се дадат на конкретни фирми до определена дата. Той си мисли, че като са го турили за "министър", че той щял да решава. А фактите са, че решава само и единствено почетния предцедател, а тоя трябва да изпълнява в поставения срок! Като не става за тая работа, няма място в правителството!

Това нищожество има късмет , че не ме е срещнало. Явно Бог е милостив, за сега

За всички, коиото ще отбележат коментара ми като негативен... И аз не съм доволен, че Бог е милостив. в този случай :)

Шило

На тоя управлението се изразява в едно- уволнението на шефа на "Пирогов"

Много правилно и още по-правилно е да бъде изритан от МС още сега!!!!

Който иска да си ходи! Но никой да не пипа Наско Славов.

Хе хе хе! Тая пък ДБ-пионка с нищо като Министър няма да се запомни - кажи ми какво е направил до сега?! Айде шута в гъза и на него!

Сложи восъчния печат и се подписа под променената Конституция, човекът е отворен, разбиращ и не е нехаен към задъленията с. Изключително компетентен е за разлика от всичките си предшественици досега.

Какви са тия клоуни бе?!? За всеки е ясно, че кой остава, кой се маха се решава само и единствено в Сарая. Така е от 2001-ва и така ще до до 2221-ва!

Мисля, че това е крайно необходимо - все пак не мога да приема, че е Ок министър на здравеопазването да бъде дядо на 71 години (каквото е това лице - сегашния МЗ министър). Отделно, че този 71-годишен дядо беше над 10 години Директор на НЦОЗА (държавна структура към МЗ), където доста добре е захлебвал този дядо на държавната софра = 7-8 хил. лева чиста заплата + служебна кола + служебни командировки в чужбина 4-5 пъти в годината + чудесна възможност като директор на голяма държавна структура да урежда свои хора на държавната софра. Така, че айде стига този 71-годишен дядо е захлебвал и блажил на държавната софра, разбирай - лапал добре от джоба на всеки данъкоплатец в нашата Родина. ... Такива са "умно-красите" (нали този 71-годишен дедо е от тях) - "Ние крадем с финес и изтънченост, ние сме умно-красиви и ке ви оправим, вервайте ни" (фраза по стила на Кокорчо и Лорентино - Чаталджа-гейт).

Изтече агитационен клип дни преди балотажа в Плевен нагло от сградата на музея в Плевен от директора: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid037aL1kUVPT6Am88k2eiuBk2iNRxapq3i3FNCEnpiUBoytoEvUMaxZ35PUjaA6tbQul&id=100000506104612

А Христо Иванов пък ще остане

Лекарската мафия е сериозно нещо. Има и достойни хора,но много са малко - на 30-40 помияри 1-2 да има свестни. Особено в онко средите. Има си система за убиване на стари хора , дано някой се сети да разследва... Колкото до лекари - мениджъри - ами не стават - ама хич не стават да управляват.За болници,държавни структури в медицината - НЕ НАЗНАЧАВАЙТЕ лекари за мениджъри.Това е шибана лоша практика... А,да не забравя - моля бърд да се разровят за проекта Базис :)) и кака Деси :) :)

Няма да остане ,защото е абсолютен идиот. Нужно е само да споменем простотията с електронните рецепти и няма нужда да му изброяваме другите нарушения. Дори само за рецептите ,трябваше да бъде изритан.

Идеята за електронните рецепти не е лоша, изпълненитео е куцо както винаги

Говорих изцяло за изпълнението. Имам познати в Информационно Обслужване , казаха ми каква е била оригиналната концепзия за програмата която са предложили на министерството и е била доста добра. Министерството ест казва НЕ и изисква онова недоностче което беше първия вариант на програмата в което нямаш заместители на продукти, а всичко трябва да е 1 към 1. Отделно министерството са дали на ИО само 2 месеца да направят дейтаценъра който да обслужва приложението... Няма ОЕМ на пазара който да ти докара нужните сървари ,сториджи и нет оборудване за по-малко от месец ,защото останалото време минава в обществени поръчки и терен.