Христо Грозев: Страхувам се от убийство или отвличане

Получавали сме сигнали от наши информатори да внимаваме с новите запознанства, каза журналистът и отбеляза, че дори адвокати в Русия, които е наел, не могат да разберат в какво точно е заподозрян и обвинен

Обратно в новината

Коментари - Христо Грозев: Страхувам се от убийство или отвличане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Ристьо, кво убийство, кви 5 лева? На никой нормален човек не му пука за теб и не иска да се занимава с теб. Ти по-добре се страхувай от забременяване, заеби другите глупости!

употребен за пропагандна цел

Когато се е предлагал е приел цената, но не си е дал сметка за рисковете.

И един друг слуга на трима господари помним, но само един чадър го застигна - под знамето, където си се снимал!

обречен е на живот в прибежище - може да си избере дали руски затвор или апартамен в Австрия или където и да е, но под наблюдение. Свърши му карЕрата. Не се знае допи и след смяна на властта няма да му направят ексцесия ако си позволи да излезе от прибежището.

Голяма степен на вероятност има САЩ да го премахнат, че вече не им върши работа и след това да обвинят Русия. Така с един куршум...

Жертва. А истинската за този боклук за кого работи, се вижда на публикуваната снимка.

Така ще живееш вече, постоянно ще се озърташ, ще сънуваш кошмари, дори може в някой момент да се разкаеш, но късно е . Този ти кошмар ще те накаже като те убие!

Копейките изпълзяха

Ще си носиш последствията след като си разпространявал неистини и лъжи, за да угодиш на рабо0тодателите си!

Ако има малко мозък , ще отиде в Русия. Там може да полежи в затвора , но ще остане жив.

Сети се най-после. Свърши мръсната работа , сега господарите ще те очустят.

как да не знаеш?! Най-добре знаеш ти, какво си правил. Вземи и чети български новинарски сайтове и като сглобиш пъзела, всичко се вижда.

Да си мислил предварително няма кой да ти каже браво най много да губиш букета

Този е ЧУЖДО мекере!!! Нито е журналист, нито разследващ такъв!! Той е поредният СЛУГА с/у заплащане- нека американските му господари го пазят!!! Какво се надигнаха приличащите нему МЮРЕТА!?!

Ахаха друг континент,ясно,сам се издава.Кой знае какви глупости е вършил предвид манталитета му.Нито е български журналист,нито български разследващ,самозванец на чужда служба и повечето му истории са измислени.Сега ще го пазят.

Да бе мирно стояло не бе чудо видяло.Работиш за западна организация в Русия.Много ясно че си шпионин и на Марс ще те намерят ако решат.

на МИ6

Кое българско издание плаща на този журналист за да казва че е български? Не живее в България. Защо тогава българските служби трябва да се занимават.със сигурността му?

Сериозно питам? Защо да плащам данаци в тази кочина?

Грозев не знае ли, че ние сме троянския кон на русия и не трябва да очаква помощ, а трябва да се страхува и пази, защото руските агенти. Шпиони, резиденти са навсякъде в дуржавата и ще го предадат веднага на руските си господари, коя държава, освен нас е затворена повече от седмица за празнуване? Няма такава… ние празнуваме инфантилщината си, затова сме най бедни и не ни искат в Шенген.

Имаше публикации че този Господи го тъсят във връзка с разкрития за Операция на специалните служби на Украйна и Запада да вербуват Руски Пилоти и се отвлекат военни самолети. Така че търсенето му НЕ е във връзка с НИКАКВИ негови Журналистически публикации а във връзка с участие в мероприятия на нечии Специални Служби !!! Твърде НСЕРИОЗНО е също да се ДОРИ СМЯТА че това НЕ е ДОБРЕ ИЗВЕСТНО на Господина и той сега да се ПРАВИ и на БОЖА КРАВИЧКА !!! Нормално е тези Служби със своите САТЕЛИТИ да се опитват да го спасяват, НО не почтено така да ПРИКРИВАТ Истините и се МАНИПОЛИРАТ Обществото с НЕВЕРНИ информации???

Ама как така не знаеш в какво си обвинен?!! В тероризъм бе брат! Хем си агент на Ми6, хем си терорист! Да те светна в кухата глава, бе предател!

Ами, ако има тревоги, да се обърне към началника си. МИ6, ли е, кой ли...

Руснаците, байно, ако искаха живота ти щяха да те изровят, където и да си и да те ликвидират тихомълком.

Хайде сега всички русофилски примати които нищо не са постигнали в живота да го оплюят и да ходят пак в кръчмата на салата и ракия :)

Не давам и пет пари за теб, Ице.

Га яде кюфтетата ни рева! Сега кво ривеш? Обърни се закрила към шефа на МИ-6.

михлюзин прост, който си прави самореклама. Ако ще те тепят няма да се афишират с публично оповестяване като те обявят за издирване. Излага се жалкара.

Ха,ха, тези наши “тайни служби” са явните служби на Кремъл!

… тройните агенти свършват зле, особено ако са измамници…

Сапунени мехури, при други обстоятелства за Ицето нямаше и да се чуе, но военна пропаганда.. Изяснява ли ви се картинката?!

Иди да издухаш на Путин и се покай,може пък да ти прости

"Христо Грозев е роден на 20 май 1969 г. Живее и работи във Виена, Австрия. Той работи върху заплахите за сигурността, трансграничните тайни операции и информацията, ползвана като оръжие." Не се знае къде е роден освен, че носи българско име, което обезславя с делата си. Щом Радев го е предал на "партньорските" служби ние като българи трябва да се дистанцираме от този шпионин двуличник и певдо-журналист. Нека си носи последствията.

Един мръсник и гад , професия-Русофоб

когато америка гонеше асандж всички бяха на страната на америка, а когато Русия гони предателите и изменниците, всички са против Русия...?☺

Защото Америка е Америка, а Русия е кенеф. Много е просто.

Този го видях по телевизията, с нищо не напомня за журналист, магнат бил и най-ми прилича на таварищ Скрипал агент на 2-3-4... служби и после кой ми сра в гащите? Това недоразумение е способно на всякакво престъпление, включително срещу България и какво са се разскачали институциите "да го ПАЗЕЛИ" след като си има тумба работодатели. Най-добре го описаха "Възраждане".

Заподозрян за клевета срещу Руската армия.

Като прочетох в колко каши е забъркан господина , обяснимо е , че и адвокатите му не могат да разберат за какво точно го търсят. Този живее в Австрия , работи в Австрия , плаща данъци там , какво е тръгнал да се жалва на България.Дал си е задника под наем на чужди държави , да му осигурят защита.

Пише каквото му наредят американските и европейските пропагандни служби,и би трябвало да потърси помощ от тях.

бил се страхувал. хахаха... Ами то това е целта на упражнението. Сега ще се оглежда цял живот дали ще го гръмнат руснаците, или ще го гръмнат западняците, за да обвинят Русия. Хубавото е, че няма да се страхува дълго....

Колете прасето и обвинете руснаците. Няма какво друго вече да се вземе от тоя. А оставен жив само ще квичи без никаква полза.

ами тя Коледа мина!

Дреме ми на члена за тебе, щото мен не ме е страх от убийство или отвличане. Няма за какво.

Имал е избор, даже абсолютно демократичен - или да си живее спокойно, или да не живее... Човек, каквото сам си напраави, никой друг не може да му направи. Между другото, всеки има този избор - или бърка в контакта, или не бърка. Нормалните не бъркат.

Вълк в овча кожа се страхува от овчарските кучета. Сетил се че има такива, ама е късно да бяга. Връщане на зад няма.

Сега като влезе в капан и бъде завлечен в Русия от някъде по света като Виктор Бут, а после почака в килия да бъде разменен за свой колега журналисткото Джулиан Асандж, ще се даде възможност и на него и на много хора да поразмишляват върху двуличието.

Аре трепайте го по-бърже, че ми писна да ни занимавате с тоя! Бетер короната! Ако смятате години да ни го тропосвате и рекламирате, няма да стане!

Ох, мамин, не можел да разбере "точно в какво е обвинен"?!?! Ти да видиш! "Гоуемия следовател", а не знае в какво е обвинен и за какво е разследван! Прави се на боядисано врабче, ама няма да му помогне! Абе пет годишно дете да пита, то ще му каже кратко и ясно - в шпионаж.

И аз бих се притеснявал на негово място. Шефовете му от МИ-6 като нищо ще го похарчат, за да обвинят после Русия. Той сигурно си го знае, но нали трябва да говори, каквото са му казали, горкичкия....

Христо Грозев бил опасен и бодял очите на официалните власти в Русия. Глупости на търкалета! Ако им пречеше и искаха да се отърват от него щяха да го направят без да бият големия тъпан и да създават медиен шум с неговото издирване. Просто никой нямаше да го обявява за издирване.Пак пропагандни балони!

той живее в западна държава и има охрана. надали е толкова глупав, да го отровят, като скрипал и гебрев. рашите са банда жалкари, дето даже едно отравяне не могат да направят. така, че ще си останат само със злобеенето тия глупаци.

Ще го намерят,не се косете!

Първо, Грозев не е никакъв журналист и никога ну е бил. Той е агент на М6, те да му берат гайлето.

.. е, той тъкмо от тях се и страхува. Защото познава шефовете си и техните методи на работа. Страхува се да не го превърнат в сакрална жертва и после в "икона" на "свободната" журнилистика, после "дългата ръка" на Кремъл, кравопиеца Путин и нататък си знаете... Хайде със здраве от бат'ви Сандя!

липсват и доста пари на работодателите неплатени на дребните мижитурки, лошо чиста кражба, шефовете го преследват като измамник….

И тоя ли го хвана трепетликата ?