Христо Алексиев: Извадихме всичко опасно от кораба, България няма нужда сама да си създава екокатастрофа

Междувременно екоминистърът поиска учените от БАН да кажат дали и колко е замърсил морето "Вера Су"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма нъл същия тоя министър го обяви за потънал миналата седмица бе?? или това е друг министър? или друг кораб?

Като искаш да направиш нещо взимаш и го правиш ако ти позволяват възможностите а при нас писна ми да чета за тоя кораб то не беше вадене то не бяха вълни не знам какви си глупости едните се напили нругите заспали абе....

Па не чети, бе, майка ти ли те кара.

tonk11

А стига бе! Верно ли успяха? Еба....хти идиотите. Досега с кофи и лопати да го бяхте разтоварили бе умници! Кораба щял да стане на държавата. И за чии х... и е тоя кораб на тая държава? За скраб? Катогледам как 1 месец не можахте да свалите товара, за да изтеглите коритото ще ви трябват 5 години.

За теб морското право е като ядрена физика за индианци. Не го разбираш, не се изказвай неподготвен.

tonk11

Всъщност аз разбирам от ядрена физика - част от работата ми е. А току що рзбрах, че нищо не са извадили а само са източили горивото. Ти от какво разбираш?

"Днес в 16.00 часа изтича срокът, който му е даден за предприемане на някакви действия и, ако такива няма, според международните конвенции, корабът би следвало да стане собственик на държавата, каза Христо Алексиев." да подчертая "... корабът би следвало да стане собственик на държавата ... " че тя ситуацията е много по-страшна от колкото си мислих. май от утре всички ще сме панамци! да живее българския журнализъм!