Християните в Англия и Уелс вече са под 50 процента от населението

Британската Национална статистическа служба заяви, че промените в етническия състав отразяват различни модели на остаряване, раждаемост, смъртност и миграция

Обратно в новината

Коментари - Християните в Англия и Уелс вече са под 50 процента от населението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, тия дето не излизат от църквите и храмовете са най-верващи, да. А като излязат хвърлят боклуци и фасове по улиците, псуват и аокат . За да си вярващ не ти трябва думи, а дела от душата.

нищо де, в България християните сме под 1 % съдейки по посещението на службите в църквите ни!

Днес отивам в поликлиниката на изследвания, около 50 човека чакат и се тълпят да дадат кръв. 80% роми, тук таме ще видиш българска физиономия.

Англия и Уелс показват тенденция, че рано или късно религиите / християнство, ислям, будизъм, юдейзъм и т.н. / ще отмрат и то не само там, а навсякъде. Науката бавно и сигурно ги руши и ги обезмисля като философия и човешка дейност. Процеса е необратим, но навярно ще е дълъг.

като отмре дивашкия ислям в дивашките ислямски страни-ела да напишеш същите неща за "отмирането на религиите".

Отново до глупендерите, които трият. IP адреси и хардуер имаме колкото искате, другари. Повече от руските тролове. Статията е написана от некомпетентен драскач, който не е интерпретирал данните. Не християните са намалели, а тези, които се ОПРЕДЕЛЯТ като християни. Увеличили са се хората (от бяла и други раси), които се определят като нерелигиозни. Хайде, трийте пак, за да постнем отново.

Както и да го въртят - зеленото избуя до високи политически постове - няма назад - скоро сандалките, кравичките и рикшичките :-).

Мне, Ганьо. Всъщност проучването показва, че се е увеличило драстично европейското население на Великобритания - хора от Полша, Литва, Румъния, Франция, Германия и т.н. Тези от Пакистан, Индия и Китай са намалели, в сравнение с предишното преброяване от 2011-та.

ОК, статията е написана тенденциозно и подвеждащо. През десетте години, откакто живея в Англия е имало няколко анкетни карти изпращани до адресите, където съм живял, включително и в преброяването миналата година, в които има въпрос каква религия изповядвам. Не съм религиозен, но съм възпитаван в традициите на християнството (в България). Аз винаги отмятам “нерелигиозен”. Това обаче не ме прави мюсюлманин или някакъв друг, а просто човек, който не е посочил никаква религия. Такива хора са много тук. Това не означава, че аз, или хора като мен не споделяме християнските ценности и начин на живот, а просто, че сме нерелигиозни.

Точно! Глупендерът, който е преписал, разбрал-недоразбрал, сигурно със счупен английски и написал. Става дума за тези, които се определят като християни, а не "бели", "кафяви", "черни" и не знам какви, каквото се инсинуира тук от проруските тролове.

Проблемът са точно хора като теб, възпитавани в някакви ценности, които са се променили във времето. Защото точно заради wannabe британци като теб Англия е смятана за hub на радикалният ислям. Което не е много далеч от истината, но това е друга тема. Нормалните хора считат ценностите, с които са отгледани за водещи, независимо дали ти практикуваш в момента. Огледай се наоколо по колко деца имат определящите се като БЕЛИ, сравнено с мюсюлмани, пакита, индийци и бангла. В обозримо бъдеще християните с бяла кожа ще бъдат minority, и това е реалният проблем, а не как Бай Ганя се пише тук и там.

Британия върви в правилна посока. Религията е враг на марисизма. Трябва да се изкорени, за едно по-добро социалистическо общество.

Религията не е проблем,а начина на мислене на отделния човек...В Библията има много смисъл, но хората са малоумни и не разбират смисъла зад думите...И това че хората стават атеисти и тн, е показателно за деградацията в обществото дори в световен мащаб, в никакъв случай не е пример за развитие...примери около измислената пандемия колкото искащ

Хуари Бумедиен, президент на Алжир, през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН заяви: „Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си”. Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би! В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез „демографско превъзходство”. От тогава този план е закон. Във всяка джамия в Европа, на петъчната молитва, имамът се обръща към мюсюлманските жени: „Трябва да родите поне пет деца...” Пет деца на семейство. Ако имигрантът има две жени, децата стават десет, ако има три жени – петнадесет. Не казвайте, че в Европа полигамията била забранена. Ако са италианци, французи, немци многоженците отиват в затвора. Но никой не докосва с пръст алжирските, мароканските, пакистанските, суданските, сенегалските многоженци. По материал от: „Не ми харесва да казвам, че Троя гори”

Британия ме дразни. И не ми пука, че гният и ще загниват все повече и повече! Така и трябва да бъде!

Заедно с руската кочина да изчезват от картата, точно така.

Ще има да чакаш - Русия ще е последната от силно етническите държави - всичко друго първо силно ще “позеленее” преди да стигне до там.

Бае Ганя

Е, тя вече изчезва, още два месеца специална война в Украйна, и ще останат само двете джуджета в Кремъл.

Коректно беше да се отбележи, че спадът на хората, определящи се като християни, се дължи повече на увеличеният брой атеисти, не на мохамеданите, ама нейсе...

Защо ли кралицата се премести в Шотландия преди да се спомине

ПИПО

Столетия колонизираха, сега колонизираните завземат острова.

Ами то Господ си знае работата, но хората са идиоти и мислят че ще се разминат с тия неща...

Поне две дузини хора, които познавам се прибраха много разочаровани от Англия. Същото е положението и в Германия, споделиха авери. Ето какво каза един от тях: В Германия, накъдето и да си обърне човик само черни вижда, пълно е. Докъде се докараха, за смях станаха.

Те твойте познати са отишли в бедните градове, където е пълно с такива. Следват два въпроса: какво им пречат черните? И 2. Като им пречат толкова защо не се преместят в по-заможен квартал/град и да си решат проблема? Ама иначе разочаровани били. Та в БГ по-добре ли е с това количество лилави?

Мултикутурата, разказа мамата на културата! Не може, не става, не трябва.. различни религии и култури да се смесват, единици съюзи са успешни, в останалите случаи говорим за тормоз! Няма как африканецът да е французин и индиецът англичанин.. мислеха си, че взимат "индианци" да им бачкат, те им взеха скалповете и танцуват край огъня!

Тия какво ги чака не ми се мисли, ам апък си го заслужават де.

Добре, че навреме се върнах от Англия. Отвратителна страна, не е това, което беше преди 20-тина години!

Дано да успее да се отърве Шотландия и после и Сев. Ирландия от тоя катун... А индоангличаните да ходят на майната си...

Лондонистан стана един цигански град за последните 24 години

Европейските ценности до това водят

Планът Калерги. Има много инфо, в нета. Който ни го мързи нека чете.

Най-после, напълно редно е тая мракобесна религия мачкала Науката в продължение на 20 века да бъде веднъж завинаги забравена!

То англичаните (не маймуните с английско гражданство, а англичаните) в Лондонистан са под 40%!

Значи Голямата подмяна и войната срещу белите хора по света върви добре. В ЮАР вече ги довършват. В Европа идва скоро.

Sofiaone

Ужас. Трбява да се вземат спешни мерки за пълно блокиране на достъпа на емигранти в ЕС. Ако сега не се направи нещо, след 20г. няма да има кой да защитава европейските ценности и религия.

Късно е вече!

Както е казал доктора "докато го наричаш вход ще те боли", и твоята работа същата - напомпал си се с евроценности до козирката, и после "ужас, някой да направи нещо, превземат ни"

Най-интересното ще е след 10-15 години, тогава обрязаните маймуни, по демократичен път, с гласуване, ще приемат шериата.

То развъждането сега започва в прогресивна степен и след 20 години белите ще са една четвърт и тогава ще стане весело. Пък ако се появи и категорията български циганин, ще стане съвсем етнокултурно, и бъдете сигурни че те ще превземат цяла Великобритания.

Срам.

Да живей Нов Индопакистан!

Каза гражданинът на най- циганската държава в Европа!

Като гледам велико Ла.й.на.ри.я май не сме ние. Не че сме много назад, ама....

В индо-пакистан е така

Въобще не ме вълнува какъв процент са християните в ЮК. По ме онтересува колко % са в англиканската църква, щото май са малцинство.

Ако там мюсюлманите са 6,5%, у нас са 9,2%. Ако белите там са 82%,, у нас по малко от 50% могат да се определят като бели.

Ама преди 50 години, мюсюлманите тук пак са били 10%, а там са били под 1% ;)

Господин панов, май си далтонист. Само че не различаваш черно от бело.

Заглавието е подвеждащо, защото 37% са отговорили, че не изповядват никаква религия, а в самата статия става ясно, че от вярващите хрисияните все пак са най- много!!!

В ЮК стана адска цигания! Тотално пропадна тоя кенеф след Брекзит! Няма оправия без работниците от Европа и общият пазар! Да се съберат със сопите и да благодарят на Камерън, Борис и Фарадж, че ги нахендриха с лъжите си в това положение! :))))

Нека им е. Все източноевропейците им бяха виновни за всичко на шибаните ингилизи. Айде сега да си отглеждат маймуните от колониите и да го дуХат на чернилки, пакита, мюслита и всякаква селянистическа сган дето са прибрали на кирливия остров.

Skoro kolonizatorite shte stanat kolonii hahah anglo saxonska sgan, neka vi