Коментари - Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики | Днес.dir.bg

Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики

Разпореденото от руския президент Владимир Путин унищожаване на храни от западни държави предизвиква критики.

Обратно в новината

Коментари - Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики | Днес.dir.bg

Коментари

ГМО буклуци от които затлъстяха мозъците на хората в България, какво мислите, че горят!? Не бъдете наивни, тази храна, ако ставаше за нещо, нямаше да се изгори.

Тоя яко го бие тока! Малоумник... Той сигурно не яде...

Който муа Нутела е враг на народа!

Май вече започнаха да ти се чупят зъбите от страх.

Грях е да се хвърля храна! Да беше целия народ нахранен - ще остане само риска от проклятие и гладни години, но те си имат достатъчно бедни хора. Жалко, че политиката им пие мозъците!

Готов съм да са жертвам - дайте насам мухлясалото импирилистическо сирине и старото вино с минала годност ! Ще ги унищожа,за да Ви спася па ме споминайте с добро! Венсеремос! Победа! Наздраве!

Не може, ние го изядохме (сиренето) и изпихме виното! А по телевизора ви показахме багер с празни кашони!

Унищожаване на храна и то сирене може да го направи само едно комплексирано злобно джудже

На времето,фашистите горяха книги,а сега някои унищожават храни-дали има разликата, между едните и другите,а?!

Това, за мен, си е грях. Да унищожаваш храна! Безумие! Абе, изнесете ги тези храни, толкова хора по света гладуват. Не ги искате, политика, санкции- ясно. Ама, да се хвърлят храни, това не е християнско. Надявам се, че Господ вижда.

Абе "ВЕЖЛИВЫЙ" ти да не внука на Иван дурака? Щото много си приличате.

Пиши на БЪЛГАРСКИ ве чалго!!! "ти да не внука на" Циганщината е вече в кръвта ти.!.}:-(((( България крачи с километрови крачки към циганизацията и циганщината и ти си пример на тази циганизация}:-((((( БаSи чалгомера си.!.};-)))

АЗИАТСКИЯ ПРИМАТ СЪВСЕМ ОТКАЧИ... ХА ХА ХА... .!.};-)))

в.Комерсант: 211 000 са подписали протестна петиция против унищожаване на храни

211 000 пдписа ха..ха смях в залата};-)) Кво са за Русия 211 000 подписа? Винаги има не доволни, или ти не ги знаеш тези неща};-)))))

Те скоро ще станат милиони... };-)))))

На санкциите срещу Россия , Путин отговори с обявяването на гладна стачка :)))

Кретенизмът на Вовата е безкраен, както е безкрайна Россията...там сигурно нямат бедни и социално слаби, които могат да получат тез храни, били те и контрабандни ....

С този акт Русия /или Путин ако искате/дава ясен знак на ЕС ,че връщане назад няма и че европейците ще сърбат това ,което са надробили.Този акт е знак и за това,че политиката на подкрепа на руското производство на храни е дала добър резултат./Руските производители просто ще бъдат доволни/.Безспорно ще има и недоволни,безспорно е.че не е много справедливо ,но даже германците казват/поговорка/ -"По-добре несправедливост,отколкото безредие"!

добре ,гладен руски троле ... :)))

Първо в правова държава,трябва да се спазва закона.С тази забрана Русия ще развие собственото си стопанство,което е най важното в случая.Някой се е объркал,като си мисли да внушава,че в Русия има глад.Това е странята с най големият резерв в света.Освен собственото си население могат да изхранят и ЕС при нужда!!!

Ако можеха досега да са го направили, но хората се хранят не с Менделеевата таблица, а с храни.

И после ще ми обясняват, че се грижат за мира и благоденствието по света. Откакто свят светува, все едно и също. Жажда за власт, надмощие и подчинение на по-слабите. Никой, ама никой не желае хората, като цяло да са добре.

А какво друго трябва да се очаква от възпитаният от "червената буржоазия" Путин? За него важното е, че в момента е на върха в Русия, може да се развежда, когато си поиска. Може да има в леглото си и 7-годишни момиченца. Може и да е мултимилиардер. Може да се заслепи от власт и подмазвачи. Ако не се усеща... Но накрая ще свърши като Берия! В подземията на "Лубянка" с куршум в главата! Защото винаги е имало, има и ще има трезвомислещи хора в Русия! И всякаква пропутинска паплач в този форум ще загасне, като препикана запалена кибритена клечка!Това е!

Путин ще настрои с това хората против себе си.Но и нашите "демократи" унищожиха готови автоматизирани ферми и разбиха земеделие, зеленчукопроизводство поливни системи....Как едното ми прилича на другото.

паралел! Всичко в България беше разрушено предимно от комунистите.В края на 1989 г. разрухата вече беше на лице. След това двете правителства на Луканов и прикритото червено на Димитър Попов. Филип Димитров започна добри неща, но заради това немедлено беше свален и заменен от марионетката Беров. При Виденов беше окончателното доограбване и разрушение на страната - стигнахме самото дъно. Така че - ПОМНИМ! Не ни будалкай! Когато се извърши основното ограбване (1987-1991) и разрушаване най-големият и изявен "демократ" в България беше Карлович.

НЯМА ЛОШО ДА ПОМНИМ ЛОШИТЕ ДЕЛА ЗА ДА ГИ ИЗБЯГВАМЕ В БЪДЕЩЕ!!!НО,ИСТИНАТА Е,ЧЕ КАТО КОСТОВ НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ!!!

Кой подписа Бюлетин 1 за ликвидация на селското стопанство в България

САМО ЕДИН МЕСЕЦ И РУБЛАТА ОТ 54 ЗА ДОЛАР СТАНА 65.... Детинка... ко каза за "ЕВРОТО КЕ ПАДНЕ" Това ми напомня за разлагащия се капитализъм и как щял да се разпадне всеки момент.... докато един ден... СССР изчезна от картата.

кЪДЕ Е СЕГА ПЪСТЪР СВЯТ ДЕТО ПРОРОКУВАШЕ ЧЕ ДО КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИН ДОЛАРЪТ ЩЕ СТАНЕ 1000 РУБЛИ. тИ ЛИ Я ЗАМЕСТВАШ ДНЕСКА

НЯМА ТОЛКОВА ТЪП КОЛКОТО ПУТЛЕР. НЯМА И ТОЛКОВА НАГЪЛ КОЛКОТО ПЕСКОВ. ДВАМАТА СЧУПИХА ВСЧИКИ ТЪПОМЕРИ.

Путин докато не порасте до 1.80 няма да събере акъл...Все в пубертета ще си е..ха.ха

РАЗКАЖИ НИ ЗА КУРСА В МОСКВА ДЕТО ТЕ ПРАТИХА В КГБ ДА СЕ ПОНАУЧИШ НА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ПИЯНИТЕ РУСКИНИ РАЗКАЖИ

Путягата можеше и по-хитро да я изиграе. Вместо да унищожава храната трябваше само да я напръска с полоний или др КГБ 'медикаменти' и да я оставят в продажба. Хем щеше да изтреби 'предателите' хем да покаже 'WHO DA BOSS' :))

Глааад, майка - сега гледах как тежки машини тъпчат тонове кашкавал, а отстрани гладни блядове реват като кучета ахахаха, много добро, браво на Путин, не очаквах, че някога ще видя подобно зрелище. Мачкай и гори храната, тия тъпаци не заслужават друго, освен глад.

Ама верно ли че си доволен ве мошонка?.!. Мноо си прост само по тъпнящината ти се вижда че си гладна мошонка, внимавай да не залееш клавиатурата с гладни лиги.!.ха...ха..ха

малко са обърка тука смешко.!.};-))))

Прост си като колхозник-политкомисар.

С такива неграмотни тролове,външнополитическата му доктрина на Путеф е обречена на провал ха ха ха .!.};-))))

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ "САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ" е платен от СОРОС трол. Постовете му предизвикват толкова много русофобия и толкова много българофилия, че няма по-успешен противник на Савушкина 55 от него!

Интересно ми е - защо да не съм доволен? Виж Русия - това е държавата, която тайно закопава войниците си, като кучета ги заравя, а храната я заравя гордо и пред камерите. Ха-ха-ха, ами аз точно такава Русия искам, друго не ми трябва. Да, доволен съм от това положение на нещата. Мога да ти го повторя колкото пъти трябва. :) Въпросът е - ти доволен ли си? Я кажи да чуем.

А такива като Михаил Касянов например какво са направили за просперитета на страната си? Въобще т. нар. неолиберални демократи по какво се различават от болшевиките воглаве с Ленин? Шокова приватизация, обявяване на останалите за врагове, защото са били свързани било с КГБ, било с буроажзията, все действия на принципа "съсипи, за да вземеш". Не че Путин няма кусури, но явно руснаците го предпочитат пред алтернативата революция, хаос и разпад на държавата. Революциите друг ги "изнася" в чужбина.

По Хашек: С една дума-руснаците са цигани! Лягам да поспя малко, все-пак лято е! Мръвки, бира... и те така!

И кат се събудиш, о мъка- бирата и мръвките се изпаряват от сладките сънища като сутришна мъгла от топлото слънуе, и излиза горчивата реалност.!.ха..ха

между "свързани с КГБ" и "свързани с буржоазията"? И как ти самата свързваш шоковата ПРИВАТИЗАЦИЯ с революция? А отликата от болшевиките на Ленин, които ограбиха всичката частна (че и църковната) собственост, мисля че е повече от очевидна. Не може да има нормален капитализъм ако няма стабилна честна собственост, защитена от държавата чрез правоохранителните и правораздавателните си функции! Точно това правило силовиките не спазват (те от времето на Дзержински та до днес основно крадат, лъжат и рекетират) - затова и ще доведат Русия до разруха, както предсказа приживе предишният руски патриарх Алексей Втори.

Така не разбрах, защо ревете? Внесени ли незаконно, въпреки ембаргото? Внесени са! Подлежат на унищожение! Защо не плачете, когато унищожават незаконно внесени цигари? Защо ревахте, когато половин България яде от 20 тона мършата внесена от Миро Мършата? Аааа, германците търпели загуби? И белгийците? Ужас! Да изнасят в Америка!

Путерландия е най-добрата мършодестинация! :))))))

Ама антраксмършата я папкаш нали.!.ха..ха И застоялите санкционни европродукти със сто пъти прелепени етикети.!.ха..ха

Не е лошо и часовата зона да променят като Северна Корея. Защо ще им налагат от Запад колко да е часа в Москва.

да пращат арматите (или на буксир - как дойде) да превземат Гринуич! Той и без това звучи малко руски - Гринвич...

Путин , ще остане в историята, като унищожителя на храната ...

Прав е Путин, европейските храни са вредни!!! Пази си народа човека!

само беден и гладен народ може да се управлява по неговия начин! Показа им моркова за няколко години и сега с тоягата им обяснява, че ако слушкат някой ден (друг път) може и да им даде моркова.

Само да не поискат нашия морков, нали така? Ау, ама то май ние и морков сме нямали! Тоя морков, дето 26 години ни го показват бил дървен! Твоето е точно по приказката - Присмел се хърбел на щърбел!

Аз просто писах, че не мога да преценя, кой от двамата е "по-сладък", защото не съм гей. Изтриха го - недемократично, дискриминационно, хомофобско, ксенофобско отношение и въз основа на него - цензура, което пък е в нарушение на правото ми да имам мнение и да го изразявам свободно.

Ким или Путин е по - сладък?:)

Доналд Тръм е най-сладък, особено когато разказва как е финансирал Хилъри Клинтън.

Аз съм за Кимчо. По-далечко е, па и не е мърсувал из България. Ама и двамцата са си убавци!

Проверих за хляба от брезова кора. Вярно е. На Запад го водят деликатесен, традиционен Скандинавски хляб и е само един от видовете т.н. Bark bread. Другите ги правят от бряст, ясен, офика и дори - от някои иглолистни. Най-скъп е този хляб в UK.

Кво е казал Ленин още преди 100 години: "Мястото на империалистическа Русия е на бунището на Историята!" Прав е бил, откъм Москва яко се развоня на мърша и на развалени плодове и зеленчуци!

Не знам ама от към България смраднята май е по силна};-)))))Нови осем души са заразени с бруцелоза в Рила. С това заболелите хора от бруцелоза в градчето стават 21. Пък и антракс деликатесните не ви прощават.!.}:-(((((

Строителите на космодрума Восточний са обявили гладна стачка ,защото Путеф няма пари да им плати заплатите!Ама Песков има часовник за 700 000 долара !Наздаровия таварищи ...

Сиромашия, братушки, сиромашия. Добре, че имам три апартаментчета в Несебър, да ги давам под наем на още по-бедни руснаци, които не са си купили жилище в България. И уж са ми на гости, та не регистрираме наема, да не плащам данъци на България. Впрочем, вие братушки по колко апартамента в Несебър имате? А примерно в Сочи имате ли?

В Сочи и кучетата не ходят за какво ми са апартаменти там.

В Сочи ,след олимпиадата е като в Припят след взрива на ядрената централа ...

Вие малоумници ли сте? На Запад има свръхпроизводство, щото хората бачкат! А в Русия свръхдефицит, щото всички пиянстват! Я се поровете в Тубата, да видите кво значи пиянство по руски!

На запад има свръхпотребление, не свръхпроизводство. Свръхпроизводство има само в Китай и Турция. Запада отдавна вече е само тения.

Леле, как бързо изчезна отговора ми. Пиша по друг начин. Има кретени всякакви и от България и от САЩ и от Русия .... Това не означава че само едните пият и поради тази причина са зле. Много плоско разсъждение.

кое не е по темата? В този израз може да се замени въздух с храна, спрямо простотията на Пу-Винету. Да храни народа си с некачествена храна за да му отива.... ДЕКОНТ: Это неважно. Будьте любезны, наденьте дыхательные аппараты. СКРИПАЧ: Зачем? У вас хороший воздух. ДЕКОНТ: Именно поэтому

всеки който хапне ЕС храна е предател и ще бъде съден... нали така... нищо чудно че ги е страх да идват в БГ :))) ша напълнят затворите с туристи :))) ма споко... ще внеса специално за тях няй-безвкусната храна - за да се чувстват като у дома. :))))

Къде са всички тия организацийки и активисти, когато френски, испански и подобни фермери изливат тонове храна в морето или по полетата в знак на протест срещу...ниските изкупни цени и подобни. Те не са ли антихуманни и защо не ги раздадат на бедните и нуждаещи се в съответните (или други) страни? Или щом е от и за неудобните в момента, нека се лее слюнка, когато е за "наще ора", е различно?

От цистерни ли ги изливат или с кофи?

И по колко литра на смяна?

понеже французите и испанците нямат ограничение на храна, не са гладни и имат богат избор, за разлика от полуприматите от тайгата, които с право се оплакват

Созенче пак ли си със смъкнати стринги, пак ли си гладна?.!.};-)))) А недей така де, намери си прилична работа, стига се згъва за два ТУРСКИ домата и една санкционна ПОЛСКА ябълка.!.};-))))

Путин не е комунист. Бивш комунист е и настоящ капиталист.

Точно по това е идентичен с цялата наша политическа върхушка.

ПэЖе, от филма Кин-Дза-Дза! Данелия е направо ПРОРОК!

си е ЧЕКИСТ! Т.е. бандит и мародер. И не говори, че в Русия има капитализъм! "Руският капитализъм" е мнооого далеч от капитализма!

бивш съветник на Владимир Путин по икономическите въпроси: "В Русия беше създаден нов модел на държавно, икономическо и обществено-политическо устройство - силовият модел. Той се различава както от модела в предходните години, дори в началото на този век, така и от модела, който съществуваше в продължение на 70 години при комунистите. За отделните елементи на тази система е казано и написано доста, но цялостна характеристика тя все още не е получила. Какви са основните черти на силовия модел? "Силовиците" получиха държавната власт в цялата й пълнота, при това не просто "силовиците", а служителите на спецслужбите, членовете на корпорацията на служителите на спецслужбите (КССС). Корпорацията овладя ключовите държавни органи: данъчната служба, Министерството на отбраната, Министерството на външните работи, парламента, държавните медии, използвани днес в интерес на членовете на КССС. С помощта на тези органи се извършва монополизацията на всички важни ресурси на страната - силовите, политическите, икономическите, информационните, финансовите - в ръцете на членовете на Корпорацията. Правовият ред, преди - доста несъвършен, се разрушава изцяло и се заменя с новите "правила на играта", най-важното от които е "избирателното прилагане на закона". Членовете на КССС са поставени над закона. Идеологията на КССС е "нашизмът", избирателното законоприлагане."

При капитализма независимо къде по света държавата не раздава конфискуваното на бедните. И капиталистическа Русия не прави изключение.

Русия не е капиталистическа, тя е тоталитарно-империалистическа! В капиталистическите храните се произвеждат и се изнасят! В тоталитарно-империалистическите се внасят от капиталистическите и се унищожават, за да не се ояжда много народа и да не се развъжда!

Коментари - Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики | Днес.dir.bg

Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики

Разпореденото от руския президент Владимир Путин унищожаване на храни от западни държави предизвиква критики.

Обратно в новината

Коментари - Унищожаването на храни в Русия предизвиква критики | Днес.dir.bg

Коментари

ГМО буклуци от които затлъстяха мозъците на хората в България, какво мислите, че горят!? Не бъдете наивни, тази храна, ако ставаше за нещо, нямаше да се изгори.

Тоя яко го бие тока! Малоумник... Той сигурно не яде...

Който муа Нутела е враг на народа!

Май вече започнаха да ти се чупят зъбите от страх.

Грях е да се хвърля храна! Да беше целия народ нахранен - ще остане само риска от проклятие и гладни години, но те си имат достатъчно бедни хора. Жалко, че политиката им пие мозъците!

Готов съм да са жертвам - дайте насам мухлясалото импирилистическо сирине и старото вино с минала годност ! Ще ги унищожа,за да Ви спася па ме споминайте с добро! Венсеремос! Победа! Наздраве!

Не може, ние го изядохме (сиренето) и изпихме виното! А по телевизора ви показахме багер с празни кашони!

Унищожаване на храна и то сирене може да го направи само едно комплексирано злобно джудже

На времето,фашистите горяха книги,а сега някои унищожават храни-дали има разликата, между едните и другите,а?!

Това, за мен, си е грях. Да унищожаваш храна! Безумие! Абе, изнесете ги тези храни, толкова хора по света гладуват. Не ги искате, политика, санкции- ясно. Ама, да се хвърлят храни, това не е християнско. Надявам се, че Господ вижда.

Абе "ВЕЖЛИВЫЙ" ти да не внука на Иван дурака? Щото много си приличате.

Пиши на БЪЛГАРСКИ ве чалго!!! "ти да не внука на" Циганщината е вече в кръвта ти.!.}:-(((( България крачи с километрови крачки към циганизацията и циганщината и ти си пример на тази циганизация}:-((((( БаSи чалгомера си.!.};-)))

АЗИАТСКИЯ ПРИМАТ СЪВСЕМ ОТКАЧИ... ХА ХА ХА... .!.};-)))

в.Комерсант: 211 000 са подписали протестна петиция против унищожаване на храни

211 000 пдписа ха..ха смях в залата};-)) Кво са за Русия 211 000 подписа? Винаги има не доволни, или ти не ги знаеш тези неща};-)))))

Те скоро ще станат милиони... };-)))))

На санкциите срещу Россия , Путин отговори с обявяването на гладна стачка :)))

Кретенизмът на Вовата е безкраен, както е безкрайна Россията...там сигурно нямат бедни и социално слаби, които могат да получат тез храни, били те и контрабандни ....

С този акт Русия /или Путин ако искате/дава ясен знак на ЕС ,че връщане назад няма и че европейците ще сърбат това ,което са надробили.Този акт е знак и за това,че политиката на подкрепа на руското производство на храни е дала добър резултат./Руските производители просто ще бъдат доволни/.Безспорно ще има и недоволни,безспорно е.че не е много справедливо ,но даже германците казват/поговорка/ -"По-добре несправедливост,отколкото безредие"!

добре ,гладен руски троле ... :)))

Първо в правова държава,трябва да се спазва закона.С тази забрана Русия ще развие собственото си стопанство,което е най важното в случая.Някой се е объркал,като си мисли да внушава,че в Русия има глад.Това е странята с най големият резерв в света.Освен собственото си население могат да изхранят и ЕС при нужда!!!

Ако можеха досега да са го направили, но хората се хранят не с Менделеевата таблица, а с храни.

И после ще ми обясняват, че се грижат за мира и благоденствието по света. Откакто свят светува, все едно и също. Жажда за власт, надмощие и подчинение на по-слабите. Никой, ама никой не желае хората, като цяло да са добре.

А какво друго трябва да се очаква от възпитаният от "червената буржоазия" Путин? За него важното е, че в момента е на върха в Русия, може да се развежда, когато си поиска. Може да има в леглото си и 7-годишни момиченца. Може и да е мултимилиардер. Може да се заслепи от власт и подмазвачи. Ако не се усеща... Но накрая ще свърши като Берия! В подземията на "Лубянка" с куршум в главата! Защото винаги е имало, има и ще има трезвомислещи хора в Русия! И всякаква пропутинска паплач в този форум ще загасне, като препикана запалена кибритена клечка!Това е!

Путин ще настрои с това хората против себе си.Но и нашите "демократи" унищожиха готови автоматизирани ферми и разбиха земеделие, зеленчукопроизводство поливни системи....Как едното ми прилича на другото.

паралел! Всичко в България беше разрушено предимно от комунистите.В края на 1989 г. разрухата вече беше на лице. След това двете правителства на Луканов и прикритото червено на Димитър Попов. Филип Димитров започна добри неща, но заради това немедлено беше свален и заменен от марионетката Беров. При Виденов беше окончателното доограбване и разрушение на страната - стигнахме самото дъно. Така че - ПОМНИМ! Не ни будалкай! Когато се извърши основното ограбване (1987-1991) и разрушаване най-големият и изявен "демократ" в България беше Карлович.

НЯМА ЛОШО ДА ПОМНИМ ЛОШИТЕ ДЕЛА ЗА ДА ГИ ИЗБЯГВАМЕ В БЪДЕЩЕ!!!НО,ИСТИНАТА Е,ЧЕ КАТО КОСТОВ НИКОЙ НЕ УСПЯ ДА РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ!!!

Кой подписа Бюлетин 1 за ликвидация на селското стопанство в България

САМО ЕДИН МЕСЕЦ И РУБЛАТА ОТ 54 ЗА ДОЛАР СТАНА 65.... Детинка... ко каза за "ЕВРОТО КЕ ПАДНЕ" Това ми напомня за разлагащия се капитализъм и как щял да се разпадне всеки момент.... докато един ден... СССР изчезна от картата.

кЪДЕ Е СЕГА ПЪСТЪР СВЯТ ДЕТО ПРОРОКУВАШЕ ЧЕ ДО КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИН ДОЛАРЪТ ЩЕ СТАНЕ 1000 РУБЛИ. тИ ЛИ Я ЗАМЕСТВАШ ДНЕСКА

НЯМА ТОЛКОВА ТЪП КОЛКОТО ПУТЛЕР. НЯМА И ТОЛКОВА НАГЪЛ КОЛКОТО ПЕСКОВ. ДВАМАТА СЧУПИХА ВСЧИКИ ТЪПОМЕРИ.

Путин докато не порасте до 1.80 няма да събере акъл...Все в пубертета ще си е..ха.ха

РАЗКАЖИ НИ ЗА КУРСА В МОСКВА ДЕТО ТЕ ПРАТИХА В КГБ ДА СЕ ПОНАУЧИШ НА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ПИЯНИТЕ РУСКИНИ РАЗКАЖИ

Путягата можеше и по-хитро да я изиграе. Вместо да унищожава храната трябваше само да я напръска с полоний или др КГБ 'медикаменти' и да я оставят в продажба. Хем щеше да изтреби 'предателите' хем да покаже 'WHO DA BOSS' :))

Глааад, майка - сега гледах как тежки машини тъпчат тонове кашкавал, а отстрани гладни блядове реват като кучета ахахаха, много добро, браво на Путин, не очаквах, че някога ще видя подобно зрелище. Мачкай и гори храната, тия тъпаци не заслужават друго, освен глад.

Ама верно ли че си доволен ве мошонка?.!. Мноо си прост само по тъпнящината ти се вижда че си гладна мошонка, внимавай да не залееш клавиатурата с гладни лиги.!.ха...ха..ха

малко са обърка тука смешко.!.};-))))

Прост си като колхозник-политкомисар.

С такива неграмотни тролове,външнополитическата му доктрина на Путеф е обречена на провал ха ха ха .!.};-))))

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ "САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ" е платен от СОРОС трол. Постовете му предизвикват толкова много русофобия и толкова много българофилия, че няма по-успешен противник на Савушкина 55 от него!

Интересно ми е - защо да не съм доволен? Виж Русия - това е държавата, която тайно закопава войниците си, като кучета ги заравя, а храната я заравя гордо и пред камерите. Ха-ха-ха, ами аз точно такава Русия искам, друго не ми трябва. Да, доволен съм от това положение на нещата. Мога да ти го повторя колкото пъти трябва. :) Въпросът е - ти доволен ли си? Я кажи да чуем.

А такива като Михаил Касянов например какво са направили за просперитета на страната си? Въобще т. нар. неолиберални демократи по какво се различават от болшевиките воглаве с Ленин? Шокова приватизация, обявяване на останалите за врагове, защото са били свързани било с КГБ, било с буроажзията, все действия на принципа "съсипи, за да вземеш". Не че Путин няма кусури, но явно руснаците го предпочитат пред алтернативата революция, хаос и разпад на държавата. Революциите друг ги "изнася" в чужбина.

По Хашек: С една дума-руснаците са цигани! Лягам да поспя малко, все-пак лято е! Мръвки, бира... и те така!

И кат се събудиш, о мъка- бирата и мръвките се изпаряват от сладките сънища като сутришна мъгла от топлото слънуе, и излиза горчивата реалност.!.ха..ха

между "свързани с КГБ" и "свързани с буржоазията"? И как ти самата свързваш шоковата ПРИВАТИЗАЦИЯ с революция? А отликата от болшевиките на Ленин, които ограбиха всичката частна (че и църковната) собственост, мисля че е повече от очевидна. Не може да има нормален капитализъм ако няма стабилна честна собственост, защитена от държавата чрез правоохранителните и правораздавателните си функции! Точно това правило силовиките не спазват (те от времето на Дзержински та до днес основно крадат, лъжат и рекетират) - затова и ще доведат Русия до разруха, както предсказа приживе предишният руски патриарх Алексей Втори.

Така не разбрах, защо ревете? Внесени ли незаконно, въпреки ембаргото? Внесени са! Подлежат на унищожение! Защо не плачете, когато унищожават незаконно внесени цигари? Защо ревахте, когато половин България яде от 20 тона мършата внесена от Миро Мършата? Аааа, германците търпели загуби? И белгийците? Ужас! Да изнасят в Америка!

Путерландия е най-добрата мършодестинация! :))))))

Ама антраксмършата я папкаш нали.!.ха..ха И застоялите санкционни европродукти със сто пъти прелепени етикети.!.ха..ха

Не е лошо и часовата зона да променят като Северна Корея. Защо ще им налагат от Запад колко да е часа в Москва.

да пращат арматите (или на буксир - как дойде) да превземат Гринуич! Той и без това звучи малко руски - Гринвич...

Путин , ще остане в историята, като унищожителя на храната ...

Прав е Путин, европейските храни са вредни!!! Пази си народа човека!

само беден и гладен народ може да се управлява по неговия начин! Показа им моркова за няколко години и сега с тоягата им обяснява, че ако слушкат някой ден (друг път) може и да им даде моркова.

Само да не поискат нашия морков, нали така? Ау, ама то май ние и морков сме нямали! Тоя морков, дето 26 години ни го показват бил дървен! Твоето е точно по приказката - Присмел се хърбел на щърбел!

Аз просто писах, че не мога да преценя, кой от двамата е "по-сладък", защото не съм гей. Изтриха го - недемократично, дискриминационно, хомофобско, ксенофобско отношение и въз основа на него - цензура, което пък е в нарушение на правото ми да имам мнение и да го изразявам свободно.

Ким или Путин е по - сладък?:)

Доналд Тръм е най-сладък, особено когато разказва как е финансирал Хилъри Клинтън.

Аз съм за Кимчо. По-далечко е, па и не е мърсувал из България. Ама и двамцата са си убавци!

Проверих за хляба от брезова кора. Вярно е. На Запад го водят деликатесен, традиционен Скандинавски хляб и е само един от видовете т.н. Bark bread. Другите ги правят от бряст, ясен, офика и дори - от някои иглолистни. Най-скъп е този хляб в UK.

Кво е казал Ленин още преди 100 години: "Мястото на империалистическа Русия е на бунището на Историята!" Прав е бил, откъм Москва яко се развоня на мърша и на развалени плодове и зеленчуци!

Не знам ама от към България смраднята май е по силна};-)))))Нови осем души са заразени с бруцелоза в Рила. С това заболелите хора от бруцелоза в градчето стават 21. Пък и антракс деликатесните не ви прощават.!.}:-(((((

Строителите на космодрума Восточний са обявили гладна стачка ,защото Путеф няма пари да им плати заплатите!Ама Песков има часовник за 700 000 долара !Наздаровия таварищи ...

Сиромашия, братушки, сиромашия. Добре, че имам три апартаментчета в Несебър, да ги давам под наем на още по-бедни руснаци, които не са си купили жилище в България. И уж са ми на гости, та не регистрираме наема, да не плащам данъци на България. Впрочем, вие братушки по колко апартамента в Несебър имате? А примерно в Сочи имате ли?

В Сочи и кучетата не ходят за какво ми са апартаменти там.

В Сочи ,след олимпиадата е като в Припят след взрива на ядрената централа ...

Вие малоумници ли сте? На Запад има свръхпроизводство, щото хората бачкат! А в Русия свръхдефицит, щото всички пиянстват! Я се поровете в Тубата, да видите кво значи пиянство по руски!

На запад има свръхпотребление, не свръхпроизводство. Свръхпроизводство има само в Китай и Турция. Запада отдавна вече е само тения.

Леле, как бързо изчезна отговора ми. Пиша по друг начин. Има кретени всякакви и от България и от САЩ и от Русия .... Това не означава че само едните пият и поради тази причина са зле. Много плоско разсъждение.

кое не е по темата? В този израз може да се замени въздух с храна, спрямо простотията на Пу-Винету. Да храни народа си с некачествена храна за да му отива.... ДЕКОНТ: Это неважно. Будьте любезны, наденьте дыхательные аппараты. СКРИПАЧ: Зачем? У вас хороший воздух. ДЕКОНТ: Именно поэтому

всеки който хапне ЕС храна е предател и ще бъде съден... нали така... нищо чудно че ги е страх да идват в БГ :))) ша напълнят затворите с туристи :))) ма споко... ще внеса специално за тях няй-безвкусната храна - за да се чувстват като у дома. :))))

Къде са всички тия организацийки и активисти, когато френски, испански и подобни фермери изливат тонове храна в морето или по полетата в знак на протест срещу...ниските изкупни цени и подобни. Те не са ли антихуманни и защо не ги раздадат на бедните и нуждаещи се в съответните (или други) страни? Или щом е от и за неудобните в момента, нека се лее слюнка, когато е за "наще ора", е различно?

От цистерни ли ги изливат или с кофи?

И по колко литра на смяна?

понеже французите и испанците нямат ограничение на храна, не са гладни и имат богат избор, за разлика от полуприматите от тайгата, които с право се оплакват

Созенче пак ли си със смъкнати стринги, пак ли си гладна?.!.};-)))) А недей така де, намери си прилична работа, стига се згъва за два ТУРСКИ домата и една санкционна ПОЛСКА ябълка.!.};-))))

Путин не е комунист. Бивш комунист е и настоящ капиталист.

Точно по това е идентичен с цялата наша политическа върхушка.

ПэЖе, от филма Кин-Дза-Дза! Данелия е направо ПРОРОК!

си е ЧЕКИСТ! Т.е. бандит и мародер. И не говори, че в Русия има капитализъм! "Руският капитализъм" е мнооого далеч от капитализма!

бивш съветник на Владимир Путин по икономическите въпроси: "В Русия беше създаден нов модел на държавно, икономическо и обществено-политическо устройство - силовият модел. Той се различава както от модела в предходните години, дори в началото на този век, така и от модела, който съществуваше в продължение на 70 години при комунистите. За отделните елементи на тази система е казано и написано доста, но цялостна характеристика тя все още не е получила. Какви са основните черти на силовия модел? "Силовиците" получиха държавната власт в цялата й пълнота, при това не просто "силовиците", а служителите на спецслужбите, членовете на корпорацията на служителите на спецслужбите (КССС). Корпорацията овладя ключовите държавни органи: данъчната служба, Министерството на отбраната, Министерството на външните работи, парламента, държавните медии, използвани днес в интерес на членовете на КССС. С помощта на тези органи се извършва монополизацията на всички важни ресурси на страната - силовите, политическите, икономическите, информационните, финансовите - в ръцете на членовете на Корпорацията. Правовият ред, преди - доста несъвършен, се разрушава изцяло и се заменя с новите "правила на играта", най-важното от които е "избирателното прилагане на закона". Членовете на КССС са поставени над закона. Идеологията на КССС е "нашизмът", избирателното законоприлагане."

При капитализма независимо къде по света държавата не раздава конфискуваното на бедните. И капиталистическа Русия не прави изключение.

Русия не е капиталистическа, тя е тоталитарно-империалистическа! В капиталистическите храните се произвеждат и се изнасят! В тоталитарно-империалистическите се внасят от капиталистическите и се унищожават, за да не се ояжда много народа и да не се развъжда!