БАБХ откри 3 вида сирене и 2 вида кашкавал без мляко

Производители на сирене и кашкавал продължават да предлагат на пазара фалшиви продукти, констатират проверки на Агенцията по храните.

Обратно в новината

Коментари - БАБХ откри 3 вида сирене и 2 вида кашкавал без мляко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова само вносни продукти, които и без това са по-евтини.

Не става ясно , каква нужда има държавата(и народът в частност), от комисия, която , като констатира нарушение не затваря фабриката на момента. Така, чувам, се прави в цивилизования свят. А иначе по заплати сигурно чиновниците на нашата комисия отдавна са минали тези от цивилизования.

Уважаеми БАБХ, И преди и сега продължавате да изпращате съобщения за извършени проверки за качеството на хранителни продукти у нас. Трябва да разберете вече, че никой не ви вярва ,защото се иска здраво дупе да посочите имената на тези производители,които ни предлагат ментета. Ясно е ,че сте свързани по един или друг начин с производителите. Ето защо сте ненужни никому. Напуснете веднага и закрийте тази БАБХ.

Аз съм благодарен на НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЛИБЕРАЛЕН РЕД. Вследствие на "неговите" фейкове, аз имам от 19 години тежка онкологична диагноза, която ме държи на границата между "отвъдното" и "белия свят". От това място на наблюдение, моята гледна точка смущава цензура и той ми затрива постовете редовно. Обаче, РЕАЛНОСТТА е по-силна от фейковете, манипулациите и цензурирането. За това народът БЪЛГАРСКИ има поговорка: "ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ.". Или то, шилото-ИСТИНАТА намира начин да се подаде от "торбата"-цензурата и да избоде очите на ФЕЙКМЕЙМЪРА. Ето, как се виждат по небето "химическите следи", наводненията, свлачищата и замърсяванията на почвата, фините прахови частици и азотно-серните окиси във въздуха и ФАЛШИВИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ - бялата отрова (захарта) карциногенните подсладители и оцветители, преработените в маргарини мазнини и ПАЛМОВОТО МАСЛО, меса от Б(р)ОЙЛЕРИ, прасета, телета, риба и да не изброявам плодове и зеленчуци, в които наличието на витамини е намаляло в пъти за последните 30 години. Затова аз съм благодарен на НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЛИБЕРАЛЕН РЕД, защото ми отвори очите за РЕАЛНОСТТА (ИНСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ) и ме стимулира как АЗ ДА МУ ТЪРСЯ "ЦАКАТА" на всяко едно негово пъклено дело, за да мога да живея в хармония със Себе Си. /АДЪТ, ТОЙ Е ВЪТРЕ В НАС, А ПЪК БЪЛГАРИЯ Е НЕГОВИЯТ ДЕВЕТИ КРЪГ./

Мотивирай минусът с дяволе или кажи в "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, КОЕ Е ТАЙНОТО? ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД ли, е ТАЕН?

Освен, че трябва да обявят имената на фирмите, тези продукти трябваше да се изтеглят от пазара, а собствениците на фирмите трябваше да са зад решетките!

Моят съд (на Капитан Уилям Линч) за сега е НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ на "белият" свят. Неговите присъди са окончателни и не подлежат на обжалване. Единствен Страшния Съд на Свети Петър, е по-добър в съдебната си практика от моят съд.

Според мен трябва да се създаде едно специализирано издание, което периодично да оценява групи храни. То трябва да е независимо и оценките да се правят от изявени специалисти и случайно избрани консуматори. Чрез него ще се рейтингуват производителите и ще се отсеят боклуците.

Кажете имената на фирмите производители да ги игнорираме бре деб-или шуробаджинашки! Или чакате да ги изкупим и изядем, че да си гушните пак комисионните? МАФИЯ!

Държавна тайна, майна. Простосмъртните не трябва да знаят, а да папкат и слушкат.

Аууу, колко научно - сирене и кашкавал без мляко. То това е все едно да кажете - лед без вода бе олигофрениии!!! Ако няма мляко това се нарича - МЕНТЕ! Не сирене или кашкавал.

Ъъъъ ... ба ма му, па теа от ба бх са пълне тапанаре, биле. Место да предложат производитело или производителите най-малко за наградата на оня с динамито, па еле поне за рекордите на тезе от гнеси, гесин, гинес или нещо подобно требве да беше, предлагат да ги затворят.... ама те това, ич убавооооо не говори за назе... нали?

Ъъъъъ.... та пропусна инека да добавим, наградата е за произвотитела или ....лите, дето са направиле три четри чешита сирене и още толкоз кашкавал без капка млеко... леле този с динамита щеше да гледа и да цъка с език, като в часовникарски магазин.... та ка де наааали.

Има една особена шизофрения в обществото - повечето искат да пазаруват качествени продукти, но ако може за без пари. Искат невъзможни неща и затова се получава този абсурд, който трябва да е евтин и да имитира сирене. Всички реват как ни "тровели" като само поощряват такова производство. Може би трябва да си сменят представите за качество - цена и да не оплакват. Ще кажете - нямат пари!, тогава какво искат? Никой няма да им предложи хубава храна ниска цена.

abasador

карай, по-кротко с определенията качествени продукти. Съвсем сериозно и отговорно ти заявявам, че цената на хранителните продукти в София е от 5 до 15 % по-висока от тази в Берлин, няма да коментирам качеството, става дума за, немски, холандски, френски, италиански и т.н. продукти! И понеже съм винар ще добавя, че тук за 5 - 6 лв. ( 2,50 - 3,00 Евро) можеш да купиш добро червено сухо от Германия, Австрия, Италия и Франция, като ежедневна добавка към вечерята (редовно 3-4 чаши), докато у нас в България, подобни пивки и добри вина са над 8 или 10 лв. Лек ден.

А едно време на "доброто" вино му викахме "хубаво".

Навсякъде в Европа цените на евтините продукти са ниски, а виното, за което говориш също е евтино. Качествените вина и продукти са висок клас и съответно на по-високи цени. Затова не лъжи, че можеш да си купиш качествени продукти за без пари.

не трябва изобщо да има продукти, които да се наричат "сирене" и "кашкавал", ако тези продукти не са произведени по БДС. Второ, ако държавата беше загрижена за качеството на храните, щеше да застане на страната на гражданите, а не на страната на бизнеса. Защото, ако държавата стоеше на страната на гражданите и се интересуваше от здравето на своите граждани, първото, което щеше да направи при такава констатация, е да съобщи името на фирмите, произвели тези боклуци.

Някои сеща ли се за вкуса на киселото мляко което вкисваше за 24 часа във стаклено бурканче имаше каимак с балончета отгоре ... с алуминево фолио капачка ... Единственно което се приближава до него 60% е на М* 2% процентното ... всички други не знам с какви бактерии .. го правят .. но не е добре работата !

Няма истинско кисело мляко, коетп да вкисва за 24 часа. Ако се вкисне толкова бързо при стайна температура , значи в процеса на производство има допуснато замърсяване с балтерии, различни от млечно киселите. Нормално мляко може да вкисне за 24 само ако температурата в стаята е над 35 градуса . Казвам ти го, защото от повече от 10 години си правя киселото мляко сам и знам колко и при какви условия едно мляко може да издържи . Но ако не вярваш на мен, иди в някое българско село и питай бабите дали млякото, което си квасят се вкисва за 24 часа при нормална стайна температура.

на тези производители и на продукцията им?!

За Бога братя, не избирайте българското!

Само глупости се пишат всички знаем, че ни тровят от години няма овце, кози. а сирене продават магерат го с химия повдига ми се или пък биволско сирене смях в залата за нищо не ставаме унищожихме всичко

Въвеждане на БДС и конфискация имуществото на производителите които мамят, забрана на вноса на палмова мазнина и сухо мляко, субсидии за гледане на млекодайни животни и живот на село, винетни стикери за новодошлите в градовете, принудително оземляване на ромите (циганите)- които не желаят земя- обществено полезен труд!!! Ако мерките не доведат до резултат - допълнителни рестрикции за едрия капитал и поощрения за домашни мандри, колбасари и хлебопекарни!!

А защо не се проверяват производителите ,които със сигурност са причината за фалшивите продукти.Магазините са дисрибутори на стоката.Пак пирамидата е обърната,не е изненада!Както много други неща в Бг.

Госпо да аkо в България има държава или БАБХ деветдесет процента от kрайпътните заведения трябва да бъдат затворени и да бъдат сринати до основи

В България не само сиренето не е сирене и кашкавала не е кашкавал. Да не говорим за колбасите. Ами хляб? В хляба почти няма брашно. В България хората са принудени да се хранят с боклуци, които често са по-скъпи от истинските продукти в Западна Европа. За всичко това са виновни всички политически партии от 89-та до момента без изключение!

Добре де, какво ако не брашно има в хляба според тебе. Трици? Ми те са много по-скъпи. За колбасите съм съгласен, особено меките са предимно втечнени кокали, рога и копита. За кашкавала не знам, тия са хванали 3 вида а само в Метро има десетки видове, не е толкова черен дяволът. Да бяха назовали марките ама се правят на ударени.

А ние как да разберем кои са производителите или марките Та да не си купуваме, ха, ха!

От Русе в Гюргево агнешкото 10 лв е страхотно качество от Русе нищо!

Пиши малко по-разбрано бе, човек! Ти си овчар от Русе, а агнешкото в Гюргево е 10 лв / кг, и е със страхотно качество, и затова от Русе няма да си купиш, това ли искаше да кажеш?

...КРАТУНИ ТАКИВА - КОИ СА ФИРМИТЕ - КАТО ГИ ПОСОЧИТЕ - ХОРАТА ЩЕ ГИ НАКАЖАТ, А НЕ ВИЕ С ВАШАТА ММИМИКРИЯ ОТ НАКАЗАНИЯ!

Всеки който е живял даже и 3-4 месеца в чужбина знае,че храните в България са отвратителни боклуци.

Е, който си има крава/биволица/коза/овца ще пие мляко/яде сирене. Останалите ще го караме на деликатесни продукти. :)

Без да казвате кои са марките няма никакъв смисъл. Пишете си простотиите, но без никакъв смисъл.

Малко проби са изследвани за цяла година. А за провинцията проверяват ли нещо? .. и само 3 кисели млека :( ... Ама пише те ги кои са - съгражданите дето постят да си купят :)

и поглед в бъдещето - от 2 години си правя домашно сирене - разликата е до небето, виж с кашкавала не е така, ама опитите продължават....

Може би това са специални сирена и кашкавали за постещите люде преди Великденските празници?!

Изпратих два поста откровени с факти не ги публикуваха!!!!!

Аз пък мислех, че само толкова се правят от мляко.......

след като ,,палмовото масло,, доиде защо се учудвате че ,,идват,, и живеещите на ,,палмите,,...???

цитирайте кои са тези ,защо все лъжете....

Напишете имената и фирмите на тези измамничи с най-големите букви, които са възможни, да ги видят всички. Или Вие ги криете за да можете да ги рекетирате по-лесно. Извода: каквито са те , такива сте и вие. Жална му майка на тоз народ и неговите деца !!!!!!!!!!!!!!!!!

Колкото животни - толкова и млечни продукти. Нали ЕС наложи квоти. Сега чляко на прах, яйца на пах, ... от Китай И с хората ще е така - бебе в епруветка.

Не Омбудсмана,а Прокуратурата трябва да се захване с тези измамници Плщс Агенцията по храните да им затвори мандричките завинаги а информационните сайтове да не се правят на ощипани госпожици, ами да кажат марките на фалшивите продукти.. Какво означава това 3 вида сирене и 2 вида кашкавал. Аз да не съм баба Ванга че да знам от кои да се пазя

За какви мандри пишете след като става ясно, че в тяхното сирене и кашкавал няма мляко?!? Нямат нужда изобщо от мандри, нали? И после защо хората в България вече имат толкова здравословин проблеми!

Защо не се оповестяват имената на фирмите производител, техните собственици и магазините, които ги продават ? Глоба... Нищо не е за тях . Прекратяване дейността на фирмата ,а собственика в пандиза.

нищо не са проверявали тези идиоти от ЕБАХ, една жена им била казала за ментетата на женския пазар.

В Боколенд всичко е менте, президент, премиер, министри, дупетати, съдии, прокурори, полицай, митничари, сиренари, и какви ли не още твари. Държава-МЕНТЕ

Що само един полицай? Те са много!

ОНБУДСМАНА МАЯ МАНОЛОВА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ФИРМИТЕ, КОИТО НИ ТРОВЯТ! ДА СЕ ТЪРСИ СМЕТКА ЗАЩО НЕ УВЕДОМЯВАТ НАСЕЛЕНИЕТО КОИ са фирмите-производители на тези вредни храни!

В държавата на ментетата това е норма.Менте парламент,менте полиция,менте политици,менте съд.Сега за едно сирене и кашкавал ли ще го правим на въпрос?

Това, че БАБХ не съобщава разбойническите фирми говори, че отчитат лъжовна дейност. Те са менте, както всяка друга институция в мутренската държава.

КОЙТО УКРИВА ТАКИВА ПРОИЗВОДИТЕЛИ СЪЩО НА СЪД! ЗАЩО ГИ КРИЕТЕ? СТАЧКА! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ? НЯМА ДА СИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ ЗА ВРЕДНИ ХРАНИ!

На умиращите оФци им е все едно какво ядат. Всеки ни трови с каквото си иска. ....ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН МОШЕНИК- ТЪРГОВЕЦ СЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА???.....Лапаме доматите с коренищата,ядем ментета храни,дишаме прашен въздух,пием некачествена вода.....И КАКВО??? ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ИЗМАМА И ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ..... Убиват ни от всички страни и с всичко. На Ганю си му е хубавичко. Той само констатира,но не реагира....

Моля, посочвайте името на производителите. Трябва да си ни известни наглите мошеници, подиграващи се със здравето на хората.

бабх...??? ,,боико-ахна-баси-х.я...!!! информацията за ,,продуктите,, е само за ,,парла-менто,, ...да се пазят...!!!

Да се чете: В 30 вида сирене и в 20 вида кашкавал няма капка краве (или друго) мляко. Спокойно, няма и да има. "Млекопроизводителите" имат готовност за редовни доставки във всяка детска градина, училище и т.н. Така ни се пада.

Защо криете фирмите мошенници вместо да ги публикувате и консуматора да ги санкционира не купувайки техните продукти. По тоя начин ще се обезкуражат всички мераклии за лесни печалби на гърба на консуматора и за сметка на неговото здраве. Просто пазара ще ги изхвърли.

Koi sa sirenata?

и това в ,,графата,,...??? ,,строго секретно,,...!!! в ,,опасност,, е ,,националната ни сигурност,, но не и народа...!!! на времето ,,шумкарите,, са яли ,,екологично,, чист ,,кашкавал,, и ,,сирене,, а сега потомците им ни продават ,,менте,,...!!! аиде ,,герп,,..!!!