БСП: Поръчка за 30 млн. лв. за доставка на храни е спечелена на завишени цени

Поръчката за повече от 30 млн. евро за доставка на храни за социално слаби е спечелена от една фирма на многократно завишени цени. Случаят беше потулен и никой не разбра какво се случва, заяви председателят на Младежкото обединение на БСП Явор Гечев.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Поръчка за 30 млн. лв. за доставка на храни е спечелена на завишени цени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае Миро земеделеца върху кого е упражнявал натиск и го посочи без да се замисля.

Коалиция, Обединение, промяна... Позната формула и тактика - колективната "отговорност" на комунистите. И колкото повече - толкова повече...плюене!

този Дебилно изглеждащ застаряващ злобен лай-нар от Позитано 20 не вижда истинските крадци по една проста причина: те са зад гърба му!

Много му е текезесарски визажа на този "младеж", бе... И до пенсия ли смята да стои лидер на младите социалисти?

Хайде сега, що бе мамин сладък, до днеска мълча? Що не се раз приказва, когато това стана? Ами реши сега да го кажеш предизборно,а?

МИРО НАИДЕНОВ НЕ Е ЛИ СЬСТУДЕНТ СЬС ПЛЕМЕННИКА НА 6ЕФА НА ВЬПРОСНАТА ФИРМА

Този май го гласят за депутат, че и нещо повече. Младежа в доста напреднала младежка възраст много отрано се е ошлайфал и надмина даже и по-възрастните си другари с безкрупулното си, лъжливо, манипулативно поведение, типичен гьонсурат-бъдещ незаменим кадър в столетницата.

Ми естествено ще крадат като за последно! Може и да няма в бъдеще такъв келепир! Сега в безвластието е келепира! А и Б.Б. не е "властващ" на ужким, та да има негативи за Гербер-плевелите.

В БСП няма нищо нормално. Нито лидерът им Станишев е нормален лидер , нито ,,младежът" Явор Гечев на близо 40 год. е младеж ... Даже мъжките екземпляри на Позитано се различават трудно от женските и се бъркат в по-особени случаи, начело с лидера си ...

нищо не ти се разбира!

Новото лице, вече старо герб, по новому краде ! Над 41 милиона раздадено от ББ след оставката му и то без търгове. Наглост до безумие ! Пак "гласувйте" за гражданите за ефективно разграбване на българия.

A бе наред ли сте? А тройната за 2-3 месеца - 4 млрд.лв. Забравихте, такали?

Новото НАХАЛНО и БЕЗСКРУПОЛНО лице на БКП/БСП обучено във всемирна демагогия за заблуждаване на заблудените!

КРАДЦИ ОТ ГЕРБ НЯМА

Масларката е недостижима ... Тя май беше от БСП, както и Р.Овч ... и още много другари и другарки ...

Този ,,младеж" Явор Гечев гони четиридесетака ... Малко е рано да са го подгонили старчески деменции. Продукцията на ЧЕХ е качествена, екологична и по - скъпа ... В поръчката за доставка на храни за социално слаби освен критерий за цена има и още ред критерии за качество, доставка, съхранение и др. Щом са социално слаби, няма да ядат боклуците на неговата съпартийка Масларова с цени за първокласен ресторант. Както е било в миналото ... Но тогава Явор Гечев е бил по-млад и не е забелязал ...

Като прочетох "Чех", веднага се сетих за млеката и сметаните в Кауфланд. Три пъти купувах - прясно и кисело мляко и сметана. По-голяма подигравка за 23 години преход не съм виждала. Млякото беше прозрачно. Ако са същите, значи и ти си ял от сметаната, та за нас не е останало.

Хем млякото ти било рядко, хем си го купувал/а 3 пъти. Сигурно е било по времето на Масларова и помощ за бедните. В БСП така правят....

Новите лица в БСП се оказаха клонинги на старите мутри... същите методи, същите приказки, същата демагогия, същото поведение и същия ген!

Предлагам Прокуратурата първо да се произнесе върху казуса с повишаване цената на газа и парното само за 2 години с 300%... Не че съм против да се разследва ВСЯКА СДЕЛКА, в която има съмнения за злоупотреби, особено от ГЕРБ. НЕ! Но просто на ония, другите, БАСНОСЛОВНИТЕ КРАЖБИ, ще им изтече давността... Махни друго, ами скрити зад дитирамби за някакви си КРАЖБИ, БАШ КРАДЦИТЕ ще ни яхнат ПАК! Тоя Гечев син на ОНЯ Гечев ли е? Ако да, нямам думи за наглостта на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ. Въпреки че ние по аксиома знаем, че тя е БЕЗГРАНИЧНА... Но все пак...

Бавно и полека българското общество се разделя. От една страна на КРАДЦИ и техните слуги, които разчитат на трохите от трапезата на КРАДЦИТЕ. От друга на ПОЧТЕНИ ХОРА, които разчитат на СЕБЕ СИ за своя просперитет и бъдеще. ПОЧТЕНИТЕ хора, които са си надвили на масрафа и казват ВИНАГИ ИСТИНАТА, са като ОТРОВА за онези, които разчитат на ЛЪЖИ, ДЕМАГОГИЯ, ИЗМАМА, с една едничка цел - ДА КРАДАТ чрез властта! Защото не могат по никакъв друг начин да осигурят благосъстояние! Но всички трябва да помним - ТЕ КРАДАТ НАШИТЕ ПАРИ! И всеки хубаво да си направи сметката!

Ееее, Гечев, ти да не си израснал с последния дъжд, бе?! Тя и Масларова ремонтира един социален дом в Ст. Загора за 3147 лв./ кв. метър, тъй че тези "добри практики" си вървят от време оно!

Да вярвам ли на очите си...?

За какво ме дъвчиш пак?;о)

ИМЕННО ЗА ТОВА МНОГО МЕ Е ЯД. ЕДНИТЕ БИЛИ В СЪЩИТЕ СХМЕИ ОТЪРВАХА СЕ СЕГА СКАЧАТ ЧИСТИЧКИ ВЪРХУ СЛЕДВАЩИТЕ, КОЙТО ЕСТЕСТВЕНО И ТЕ ЩЕ СЕ РАЗМИНАТ. ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ВИДА ДА ОСЪДЯТ НЯКОЙ И ДА КОНФИСКУВАТ ИМУЩЕСТВОТО МУ

Това че Мирослав Найденов е крал не е никаква новина. Това лице на ГЕРБ краде и в общината и в министерството знаего народа, МВР, ОЛАФ и ЕК. Това че прокуратурата до сега не е направила нищо показва че е делил с ББ и Цв Цв. По интересен е въпроса защо не се говори за колосалните кражби на Делиан Добрев в МИЕТ, в Хасково. Човека докато беяе министър си построй завод за брикети, татко ми получи без О.П. много догошори за стройтелен надзор. Това лице е нагло и безпърдонно те първа всички българи ще плащат за негошите глупости вредите от неговото управление в МИЕТ са колосални, енергетиката е в хаос, а всички мълчат....... Необеснимо нали

Наша фирма ли е ?

Как пък се хванахте в "ЧЕХ"-а. Човека поне работи. Магазините са заредени с негова продукция. Малко по-съпо, ама качествено. Не знам дали е дал на ГЕРБ, ама със сигурност не е дал на БСП.

Как не разбраха червените безхаберници, че не могат да въздействат по този начин на хората да не гласуват за ГЕРБ. Колкото до далаверите те са с няколко обиколки напред в сравнение с др. партии. Нали са добри ученици на Доган и могат да разпределят заедно с него ПОРЦИИТЕ.

КОЛКО ПАРИЧКИ РУШВЕТ ДАДЕ МОНИЧКА ЗА ДА ИЗБЕРАТ СТАНИШКО ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ПЕС - ТОЙ ЛИ Е НАЙ КАДЪРНИЯ В ЕВРОПА

сега е време хората да избират наи после политизи с разума си ? не с с сарзето! то лазе при избора. народа тржбва да има изгода! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ах, колко добре ги разбирате вие от БСП далаверите. Никой не може да ви надмине в това. И колко сте умели в потулянета им. Нямате равни на себе си.