Уредиха ваучери за полицаите и по-високите заплати за военните

40 лева месечно за храна във вид на ваучери или купони ще получават от 2013 г. служителите на реда, които работят на дежурства, съобщи в Русе министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Заплатите на военните ще бъдат увеличени с 10%, заяви пък Аню Ангелов. Президентът Плевнелиев е категоричен, че няма да приеме скандали в армията.

Обратно в новината

Коментари - Уредиха ваучери за полицаите и по-високите заплати за военните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава държава ! ....И да не вземе някой да каже че тези Нагли Посегателства върху Нашите Данъкоплатски пари идват от ЕС/ЕК, или от МВФ, или от СБ ?! ==== Хора ! Тая жалка шайка махленски шмекери просто играе `ва-банк` напоследък !! И Ние-Всички Знаем защо. Боговете да са с Нас !!!

политическият ни псевдоелит си прави научен и културен псевдоелит и затова по медиите ми омръзна, без да съм консерватор и строг моралист, непрекъснато да гледам и да чета за задника на Азис, за зърното на Андреа и за устните на МараПълни тъпотии- защо ме занимавате с тях. Явно някои от властта искат да формират България с нискостеблени хора, да бъдат по-ниски и по-глупави от тях, искат да се обграждат с глупави, примитивни и повърхностни хора. За съжаление

Момчета и момичета!! Много ви моля да внимавате с тези 40 лева!! Това са близо 20 банички, ама без бозата!! (да не говорим, че баничарниците не работят с купони)

Не се притеснявай! Бозата им я купуваме ние! Даже като идеш да почерпиш 2 бози даваш колкото за месец баничките - 40 лв. Колко да им дадем? 10 000 лв? Ами на докторите? Айде да си гледаме чергата, че и ти сигурно си на минимална заплата + пари на ръка до 1000 лв.

Защо не от Април и защо с повече от пенсионерите ? Там има десетки ненужни места за съкращения. Щабовете и администрациите им още от Джурово време. До кога ще им плащаме осигуровките ? Много са се преработили. Щели да съкращават хора. Кои. Младите офицери и сержанти и да назначават певсионерите полковници на държавна хранилка. На хората вече им писна от тях.

Няма оправия. Лекар, учил 6 години за висше, ще взема малко над 400 лева, а някакъв с кобур, палка, белезници и кубинки - с 200 отгоре. Лекари няма, инженери няма, компютърни специалисти няма, обаче от 5 до 45 човека се тикат за едно полицейско място, щото МВР ще назначава 1591 ченгета. И за кво са му на МВР толкоз много хора - то не останаха българи в страната, те увеличават полицаите? Втора българска армия правим. Щото първата и пет лева не струва. Кой ги определя, Бате, тия "стартови заплати"? Кво ти произвежда МВР, че започват с повече от лекарите?

Добре дошли, Колега, в моите обувки ! ...Не са много шик, но място има за Нас-Всички. А издържливостта/надеждността-им -- е доказано-пословична.

срам за балгаря. родителите ни измират в мизеря с наи ниските пенсии в света и наи високите цени, а се пилеят пари за ваучери за храна на тумбаците с фуражки. абе идиоти управляващи, само тумбаците с фуражки ли ядат? какви са тези комунистически номера "ваучери за храна? тези паразити не получават ли заплати та да се хранят от тях? ще започнете да и'м давате и ваучери за пиене, пушене и проститутки. ухажвате ги, защото ви пазят насраните задници от народната маст. анатема комуняшки гниди.

браво за даването на ваучери в полициите - това е нагло безочие , защото децата и пенсионерите са обречени на гладуване.защо уважаеми министри ви е страх от полицията та завишихте техните и без това наи-високи заплати в страната , ааа да защото те реват като вдовици за по-голям.

sawo

Гоче децата не получават заплати бре... купони ли да им раздават? Пенсионерите ще си получат по-високите пенсии... така и не спряхте да мрънкате за всяко възможно нещо на този свят... вземете си намерете някаква работа най-накрая!

а бе пич, ти наистина не си добре я иди се прегледаи па тогава даваи отговори. да нека децата в училищата да получат ваучери за храна , а не фатмаци от полициите като теб козел гнусен и мазен

petko petkov

Бе що не се пробваш за полицай или военен па тогава ще те видя дали ще ръсиш простотии. Тъпанар такъв.

аз работа си имам ами ти си зле бе маина , не те ли е срам да гледаш как живее маика ти с 200 лева месечно ооо та ти нямаш такава родила те е баба меца хахаха простак

petko petkov

кат си имаш работа си я гледай, не се занимавай неща дето не разбираш.

в отговор на саво , направените коментари от гочев са чудесни само така браво гочев , разбираш нещата точно

Извинете, за какво ни е армия?! Хората пари дават да сме далече от тях, ние армия имаме.. смяяях! Кое да пази?! Името, на което плюем всички? Разграбената икономика? Продадената на китайците земя? Руската петролна компания? Американските ТЕЦ-ове?! Жалка работа!

повече от достатачни са им,има много хора които получават 2 пати по малки заплати,без да имат тяхните соцялни и пенсионни екстри

Баратанова, научи правописа преди да се излагаш, или и ти си поредния неграмотник в страната.

Два пътя има пред полицаите. Или да се "охранят" с тези пари, или да изядат главата на министъра си и правителството му на следващите избори, като второто е по-вероятно.

"40 лева месечно за храна във вид на ваучери или купони ще получават от 2013 г. " Е, ТЪКМО ЩЕ ИМ СТИГНЕ ЗА ПО "БОЙКОВА" БАНИЧКА НА ДЕН!

..аз също подкрепям идеята ви да вземем заеми от МВФ, за да плащаме повече на всички - полицаи, военни, учители, хора на изкуството! Веднага едни 20 милиарда да се раздадат на хората!