Морски лъв грабна момиченце в Канада

Морски лъв завлече момиченце във водата на езеро в западна Канада, съобщава на сайта си "Франс-енфо".

Обратно в новината

Коментари - Морски лъв грабна момиченце в Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на човека за бързата реакция.А китайците си тръгнаха без дори да благодарят на човека.А той даже си загуби очилата и намокри телефона.

Хората, винаги подценяваме животните.

Чакали са шоу, направил им е

Каква е тази ,,майка", която не благодари на Човека, жертвал собствения си живот, за да спаси този на дъщеря й??? Човекът за части от секундата, без да се замисли, демонстрира изключително себеотрицание и скача във водата. Тази ,,майка" е срям и позор 1-во - че не пази дъщеря си и 2-ро, че въобще не поглежда мъжа, не му подава ръка да излезе и той от водата... Жалка безсрамница!

Впечатлих се как скочи човека, очевидно не свързан роднински с детето. И другото впечатлително беше как майката се изнесе бе да му благодари. Ако това беше в България не ми се мисли каква помия по българите щяха да излеят българомразците.

Какви благодарности, стрес !

А младият турист вместо и той да скочи-снима да събира лайкове! Да ви е..ем у поколението,да ви е..ем у интернетя...

Животното просто вижда част от бялата дреха и взима това нещо за подадената за него риба, надали мисли, че след това парче нещо бяло ще помъкне цяло дете. Жалко за животинка, която е свикнала да бъде подхранвана от хората и набедена едва ли не за убиец. Жалко и за детето, че изпита стрес.

Обаче дядото дори не се замисли ... Браво на човека! А малката си мислеше, че това тюленче е играчка :))

Нищо не разбрах. Детето живо ли е, след като се е "изплашило до смърт"?

хайде прочети пак...

Между другото, едни слънчеви очила дадоха фира.

Каква е таз кал бе, това да не е плажа на Лозенец?

Природата трябва да се уважава!

"Животинката" веднъж получи някакъв залък -това се вижда на видеото. Нормално е /след като си го хапна и явно му е харесал/ да си поиска още. То това И показваше при първият си "скок". След като не му дадоха.... то стана по-настоятелно ,и... ТЕ ти беля! Добре ,че човека реагира бързо!

И моята беба веднъж я дръпна така едно жирафе в един немски зоопарк. Наложи се служители да влизат в клетката да я вадят. Аз не мога да се осъзная а баткото се радва и се смее.

Детето не било пострадало, но се било "уплашило до смърт"?! В крайна сметка, умряло ли е? Или си пишете и спите? Или пък просто словоблудствате? Ясно е, че е написано преносно и е цитиран навярно очевидец, но това не пречи да проявите малко грамотност!

то даже не е "уплашиЛО", а само "уплаши"... тия глаголни времена за нищо ги нямат. Дали е сегашно, дали минало време, дали журналистът (по-скоро драскачът) е бил там и е видял, дали предава чужд текст - няма разлика. Обидно е за читателите такива грешки да се появяват в медиите от хора, които се пишат за специалисти!

Ей, тия родители са за бой! Диво животно още първия път щраква със зъби на сантиметри от детето им, а те се смеят и веселят и не си го прибират на безопасно разстояние!

Хората действително не уважаваме нищо, всъщност дори и себе си, но въпреки това сме убедени, че всичко ни принадлежи и можем да правим каквото си пожелаем. Е, това високомерие ще ни изиграе лоша шега един ден, освен ако не се научим да уважаваме и ценим живота във всичките му форми. А не да си мислим че сме единствените, които имат право да живеят и да правят каквото си пожелаят на тази планета, защото всяко живо същество различно от човека има абсолютно същите права, най-малкото не сме го създали ние, напротив.

Щом ние хората сме животни, значи имаме пълното право да се защитаваме от други животни както можем?!Така ли? Именно въпросът, че ние сме ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО МОГАТ ДА МИСЛЯТ КАК ДА ОПАЗИМ ДРУГИТЕ ЖИВОТНИ, ни прави различни. Въпросът е, че това трябва да залегне във възпитанието на децата от най-ранна възраст.

Не виждам противоречие с казаното от мен. В случая не става въпрос да се защитиш, защото някой те е нападнал в ситуация, която не е имало как да предвидиш. Става въпрос за увуреността ни, че всички трябва да ни се покланят, едва ли не (говоря образно и леко преекспонирам, но това е идеята), по тази причина пренебрегваме дори собствената си безопасност, а после пищим и врещим, че нещо ни е нападнало. Дано разбирате правилно какво искам да кажа.

Хубаво е да обичаме животните, но да не говорим крайни глупости. "всяко живо същество различно от човека има абсолютно същите права". Това означава, че като убиеш хлебарка значи си убиец и че ще бъдеш съден. Всяко живо същество има различни права от човека и те зависят какво е съществото. То и бактериите са живи същества, ако става дума.

Човекът много добре се е изразил, но на теб мозъкът ти е колкото на хлебарка, та затова и разсъжденията ти са на такова ниво.

Вероятно тюлена редовно е получавал храна на този кей.

Майката на детето не каза и едно "Благодаря" на смелия човек!

Смелият човек е дедото на детето , а дираджиите си бъркат в носа !

Е, и, не заслужава ли благодарност, въпреки това. Или те роднините не си струват труда да им се благодари!

Така се не прави с диво животно, пък каквото и да било, след като нито го знаеш нито познаваш като нрав и действия. Късмет, че се е разминало само с уплаха.

колко бързо се хвърли човека да спасява детето....

ето това е наи-важния извод за нашата територия.... браво !!!!!

"...незабавно спасиЛ детето."

Стига сте издренявали да търсите правописни грешки на редакторите!Гледай информацията ,която ти дават!

Правописът не е дребнавост! А в медия е задължителен!

Е то беше ясно... Още първия път се видя че животинчето без проблем стига до ръба, тия азиатци явно са толкова прости или безхаберни че да продължават да разрешават на детето да стои на ръба

Азиатецът спаси детето, докато майката евроатлантичка пискаше немощно.

Ето ви още едно доказателство,че човешката простотия е безгранична!

Така са хората от изтока... хора на действието...