Ненчев спира обществена поръчка за храна за армията

Спирам обществената поръчка за храненето на армията, обяви министърът на отбраната Николай Ненчев, без да уточнява причините.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев спира обществена поръчка за храна за армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и всички пенсионирани дъртаци ако махнеш от армията ще те разбера що за министър си.

ненчев !!! долу ръцете от храната на армията ни ! те и без това ходят на работа само да се хранят , ако няма манджа , какво ще правят бре !?

Сей ,земеделецо,сей!Сега му е времето.Нови двигатели за МИГ-29,нали ремот щеше да е,и кой ще ги модернизира щом няма да са руснаците.Такава двойка от безхаберници-главнокомандващ и министър на въоръжените сили не сме имали до сега.

Земеделеца да не се прави на смахнат, а да обяви кой е производителят на храните,през коя фирма минават само фактурите и кой лапа комисионните.Нещата не са са спиране, а за започване във Военна прокуратурата.

симо

Все си спомням как Бойко даваше съвети относно ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ на семинар на ГЕРБ преди години.Явно толкова добре са усвоили съветите ,че изпразниха държавата ПРЕДСРОЧНО.Това явно надхвърли дори и неговите очаквания.Явно ще трябват още 20 милиарда заем в този мандат на ГЕРБ.И,разбира се ЗНАЕМ кой е виновен/той искаше само милиард/.Доколкото си спомням ГЕРБ е член на ЕНП/ СЪЮЗ НА ДЕСНИТЕ НЕОЛИБЕРАЛНИ ПАРТИИ/.

Премахни им 20 заплати при пенсиониране, направи реформи във ведомството и Пари ще има. На тия от МО и колкото пари да им дадеш все нямат.

войникът требе да е гладен

Абе в тая войска няма ли един Кимон Георгиев най-после да скочи и да направи един хубав преврат и да напълни арестите с тези управници-нехранимайковци?

Много се размириса този Гроб. И то не изкараха и половината от мандата... И не се рабраха и с ДСБ... Много се размириса всичко....

В армията отдавна няма храна, но интересно, че е имало поръчки!?

Да не излезе вярна приказката, че "който не храни своя армия-храни чужда".Явно положението е мнооого зле щом спряха боб-чорбата на аскера.

Истината е ,че са похарчени купища пари и сега Гроб се чуди какво да прави...

А ДЕФЕКТНИТЕ ПАРАШУТИ ЗА ДЕСАНТЧИЦИТЕ ,ЗАЩО МЪЛЧИШ ,ЗАЩО НЕ СА ВЪРНАТИ НА ГЕРМАНЦИТЕ И ЗАЩО ТОЗИ МОШЕНИК ,КОЙТО Е СКЛЮЧИ ДОГОВОРО НЕ Е В ЗАТВОРА , ЗАЩООООООО ?????????????????

Та това си е чист саботаж на висш служител !!!

"Който не работи, не му трябва ядене"

Той човека си е земеделец. Сега ще строи войниците в помощните стопанства сами да си "вадят хляба".

И сега как ще викаме: "Чорба-каша, чорба-каша, топъл хляб"

Ненчев явно иска да храни чужда армия, затова народа добре ще го нахрани....

Останаха ли пилоти или ненчев ще го яха

Очакваме в скоро време Буда да даде тон за мантрата :"Ние ги спираме, Те ги пускат"

В ресторанта келнер към клиента .Ненчев и боци спряха поръчките и си тръгва.Абе ненчев и да поръчаш и да не поръчаш двигатели самолетите без колела не могат да литнат или ще ги базираш в черно море .Не разбра ли че прецака поляците сега ще се молиш на Путин.

Клиент в ресторант маха с ръка към сервитьора и казва: Господине, кога ще ми вземете поръчката?. Сервитьорът му отговаря хладнокръвно: Съжалявам, но Бойко Борисов спря всички поръчки.

Аве ей мЪдуряторе де видя че не е по темата бр дей и миндила ти миризливи а? САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ ( регистриран ) 17.03.2016 13:50 ( регистриран ) *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Спирам обществената поръчка за храненето на армията, обяви министърът на отбраната Николай Ненчев, защото похарчихме парите за два полски ремонтни двигателя, и до там ни беше!

Как скорострелно спряха маса обществени поръчки, защото мутрата нареди.А на него му наредиха в Брюксел, защото явно грабежът е толкова очевиден, че не може да се прикива. Представете си какви пари са окрадени и затова няма виновни. Стана като преди 1989 г. - "Т. Живков каза". Сега е друго време, има си институции, органи и пр. Няма значение. Важното е какво казва и какво иска ББ. Да харчиш безконтролно пари и да нямаш капчица съвест не мога да го приема. А толкова контролни органи има, получават тлъсти заплати, а други се блъскат за 500 лв.

За Протокола : - ОфициалноДоказаните Кражби на еврофинансирания - Са 74 млрд. Евро. (ОфициалноДоказаните. .. Само от еврофинансирания. ... Милиарда. Евро.)

Започваме незабавно поръчки за модернизацията на армията чрез закупване на последен модел прашки, ама не става ясно за охрана на въздушното пространство или за свитата на министъра... :-)))

някой да съобщи, че е спрял обществена поръчка. Че нали, за да се пусне в АОП, решението трябва да е подписано от съответния министър. Първо подписват, после спират и чакат аплодисменти. Това си е като селфи! И един виц: Как си днес? Страхотно, като спряна обществена поръчка".

МАМКА МУ СТАРА, ВЯРНО ЛИ ПРОЧЕТОХ? ЗА НЯКАКВА СИ ОГРАДА НА ТЕЦА ДАВАТ 30 МЛН. ЛЕВА. А ЗА 1,200, 000 ПЕНСИОНЕРА ЗА ВЕЛИКДЕНСКА МИЛОСТИНЯ ДАВАТ МАЛКО ПОВЕЧЕ. Е, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО! ЯВНО ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ДА Я БЪДЕ.

Напук на перхидроления светец - ще я бъде.

Паре нема, действайте!

Какво стана с поръчката на 4 ловни джипа за 1 милион лева? Нея спряха ли я? Или лова е важна дейност и джиповете трябва да имат телевизори на задните седалки?

Нека се вталят малко за Гергьовден.

За попозамисляне : - 305 000 (Триста и Пет. Хиляди.) - Стабилно Безработни....като Поне половината (Половината.) от Повече от Цяла година. - от тези 305 000 - Поне 21.6% до (До.) 25 годишни. ... и Това - при Реално има-няма 1.5-1.7 М в Работна възраст у Нас...и Поне 800 000 В Администрация (т.е. на Наши Данъкоплатски разноски) Какво друго освен Незабавно Разпускане на парла-ментата на 'наште' Трябва да направи Човек ?!

".. защо да уча тате, като мога да стана мутра!".... а сега "трайно безработна мутра". Хайде моля ти се.

Мутрите казвате... Да ! - СвръхДебелшко... - Едно - че Е ясно #Кой и Защо ги 'създаде' ... Второ - че Има Навсякъде... Трето - че Са навикнали да са Недосегаеми ... Четвърто - че едва-ли Биха се Вразумили просто ей-така... Съобразно Официалните Данни - 55 500 Са в т.нар. 'частноохранителни' незнамквоси.

Имам и втора специалност - логопед.

Баце се изкряска - спирайте и обирайте и поръчки разни фръкнаха завчаска.

Те на това се вика "Видими резултати"!

Едно време бех трудовак.Две години канали копах Бетон мъкнах с тарга със окъсани дрехи но храна даваха на корем Тва боб домати с ориз сланина с варени картофи мармалад чай и четвърт типов хляб на обяд и вечеря.Добре беше

И гумени цървули даваха и с тях след работа маршерувахми.

Само дето много на биех.Старшините караха старите войници да на бият и трябваше да изкарваме и техните норми в каналите

както е тръгнало направод а затваряме армията и да разграждаме оградите по границата. Всиките ни политици са толкова алчни и крадливи, че не оставиха и камък върху камик.... всичко опоскаха и продължават д акрадат, а най-наглото беше когато назначават разни пенсионери и келеши/ като сегашния министър/, за да сринат окончателно армията, за да не е заплаха за управляващите, но по този начин може утре да няма и държава.......

само заемеделската министърка поръчва джипове. А май от там трябваше да се тръгне

Тоя че ни доумори армийката с глад.

И Така : - в колко Часа разпускаме парла-ментата на 'наште', Хора ?

Защо се прекратяват поръчките? Ами много просто - чака се документи за участие да бъдат подадени от "правилните" играчи. Комисионки, комисионки.....

Едно време като ми казваха учи,...аз се мотах, сега...Ей от това изречение: "Предполагам, че в рамките на следващите няколко месеца, до края на годината, авиацията ще бъде в изключително добро състояние. И ще можем, нека това да кажа, сами без каквато и да е подкрепа, ако това не е необходимо, да охраняваме сами въздушното си пространство", подчерта министърът.", нищо не разбрах. Затова деца, учете, за да не изпададе в моето положение !

БЕ НЯМАШЕ ЛИ, БАЦЕ, НЯКОЯ ЖЕНКА И ЗА ТВА МИНИСТЕРСТВО, АМИ ГО ТУРИ ТОЯ АГРОНОМ? ТОЙ ПО-ГЛАМАВ ОТ ТЕБЕ БЕ!

В страната цари тотално беззаконие, държавните граници не се пазят, защо по дяволите храним тази така наречена армия? За какво ни е?

защо по дяволите има държава България, заради такива като тебе.

Кой си ти , бе аграрно тупе слузесто?! И за селски пъдар не ставаш !!! Разгони бардака с неугледните мурви в мо и се разкарай ! Ти си позор, дори за традиционно дебилните " управляващи " в страната . Оставка - разследване - пандиз !

Намалете генералите. Те ги увеличават. Играят си на войници. Тази институция има, няма 25% обществен престиж и доверие. Много излишни хора на хранилка в системата.

Както ПГ на ГЕРБ в предния парламент влизаше и излизаше по заповед,така сега и Правителството прави същото.

"до края на годината да започне избор на доставчик" ? И какво ще се чака "за започване на избор", та "изборът на доставчик" не започне сега. След като е правено най-малко 5-6 пъти за последните 15 години ? "До 2018, най-късно 2019 г., в България да дойдат нови 8 изтребителя". Дано да са нови. Ама май няма да са нови. Значи още 3 години стоим без авиация. Поръчката е изпълнена. А след 3 години кой знае ... Просто САЩ, Турция и Гърция не искат да имаме авиация. Разбираемо защо. Какви са тези "съюзници", дето те искат слаб. Май не се готвят да воюват заедно с нас, а просто да сме слаби пред тях и да ни натискат в мирно време.

Ненчев съкрати 40% от военните ВУЗ/пуцове. бъкани с униформени даскали по катедрите с ранно пенсиониране и първа категория труд и други привилегии по-големи от тези на офицерите и сержантите от строя. Фирмите на МО пълни с полковници пенсионери, хора на ГЕРБ със заплати по 2000 хил. Кадрова корупция започнала от М.Михов. Измислени квартирни пари, че малко вземат. Съкращение на 30 % на чантаджиите от щабовете !

Трябват пари за изборите, така че ще се редят "нови схеми". Защо не напишат кои фирми досега "хранеха" армията и нещата ще си дойдат на мястото.Сменят се "куклите, а кукловодите са същите"

Следите водят към лицето Венислав Цанов. Преди повече от 10 години окраде енергетиката, махнаха го за далавери от там, после си намери още по-голяма далавера с провизиите и обществените поръчки на армията. Тези, които го назначават, сигурно познават тези негови качества, за да са сигурни в собствената си материална обезпеченост.

Лестар. Денчев. ...т.е. Мултигруп+дансиране (респ. 'библиотекарския') Маджо....масла, горива. НЕК. ...ветрогенераторните. ... Казват - Баш-майсторът по Нагласяване на Всякакви обществени поръчки.

България няма офицери. Как разбрах ли? Ами този е жив, по това.