Комерсиализация на Рамадана

Когато Адемир Хусагидж, главен готвач и директор за храните и напитките в хотел Монарх Дубай, пристига в Дубай преди 11 години, отбелязването на Рамадана е нещо дискретно.

Обратно в новината

Коментари - Комерсиализация на Рамадана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова промоция: Подкарай Тойота днес, и скоро ще срещнеш Аллах :-)

истинските мусулмани са като истинските християни.бог е 1 за всички!

Ами вземете тук да прочетете как Иран е нарекъл френската президентша и какво е казало вездесъщото Кадафи......Ще ви дам аз един ислям!

Ислямът и християнството са изкуствено създадени ,,опозиции,, на юдаизма, с идеята един ден евреите да доминират свят, който доброволно да се подчинява. Посланието на тези хора- ОК, подходите- водят до срив...

Не знам какво точно е казал Аллах на Мохамед през този толкова свещен месец, но сегашният разгул и печалбарство ми приличат на "панаир на суетата" и показното хвърляне на пари за преяждане след залез слънце ... В момента съм в точно такава мюсулманска държава - през деня я постят, я не, но вечер настава голямото плюскане, магазините се затварят по-рано, много фирми изобщо си разпуснаха хората за този месец и затвориха, и не съм забелязала някой особено да се моли или да спазва някакви закони - напротив, тотално оливане и демонстрации на уж благотворителност, а то е само едно лицемерие ... То не че по друго време е по-различно, но сега особено се набива в очи.

Кажи моля те, какво е това "ифтари" и "сухури"! Новинарите знаят много чужди езици, но аз нали съм прост, не разбрах, какво толкова продават в арабските хотели.

Май не мислиш преди да се изказваш. Не ми пречи, че е информация, а това че не и е тук местото, особено когато е 2 - 3 страници.

Благодаря за интересната статия!

за простотиите граници нет

а бре какво ми дреме за корана и рамазана, който "верва" да са е... После Кадафи не бил прав, че Европа ще се мюсолманизира, продължавайте да пълните новините с такива постинги ...

Какво ни занимавате с Корана. Точно тук ли е мястото за това или пък това е начина за уж без натрапчиво да ни се обясни, питам аз?