Кошмарен хотел - в мазе, без топло, с мравки - за 180 лв.

Хотел с три звезди, с всички екстри и отлично обслужване. Но само според рекламата. На място клиентите се сблъскват с мизерия.

Обратно в новината

Коментари - Кошмарен хотел - в мазе, без топло, с мравки - за 180 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А да не мислите, че случайно все повече хора почиват в други страни и не искат и да чуват за почивка в България?

как е всъщност,но мисля че категоризацията,трябва да се дава всяка година.И със сигурност не от българи!

Не отсядайте в Чифлика Палас !

А защо не се напише името на тоя хотел и кой точно го стопанисва - защото изобщо не се съмнявам, че само грабят и нищо не влагат в поддръжка и развитие - резултатите се виждат?! Пак ли се прикриват "честните частници" - някой бивш партиен секретар и децата му, замогнали се с обир на партийната и профсъюзната каса в селото - както си е прието при тях! След което приватизирали хотела, построен сигурно по татово време, чрез фалшиви бонове, събрани от излъгани хорица че ще получават някога дивиденти, превъртени два-три пъти през измислени фирми, за замитане на следите - и ето ти горди собственици на цял хотел, които само лъжат по сайтове как имат всичко, а на практика - пак измами на потребителите, лъжи, кражби и родни идиотщини! Пишете поне кои са и къде точно са - да не ходи там повече никой, да не се лъжат хората да им превеждат пари по сметки, без да са видели тая мизерия!

Какво търсите в Троян? Идете в Турция да видите чистота, обслужване, храна, напитки. И накрая прекрасно приятелско отношение на персонала от всички нива.

Ти ако знаеш на Мавриций какво е :)))))))

Палма де Майорка!

БРЦК

Ми то затова има рейтинг онлайн платформи като букинг.ком и тн. Ама Ганю още не се е научил къде да гледа като резервира.

В букинг може да пишеш коментар само ако си резервирал оттам.

БРЦК

Еми много ясно бе. Нали за да дадеш коментар трябва да ДОКАЖЕШ ,че си бил там. Или искаш шефчето на хотела да си пише сам позитивните коментари?

Смешен си. Пробвай първо да даваш мнение, за да видиш какво е, после се изказвай! Виж поне мненията за този хотел там и колко общо имат с истината.

БРЦК

Резервирал съм и съм писал коментари и в букинг и в аирбнб и съм много доволен. Коментарите винаги са били адекватни и верни, при какъвто и да е проблем са ми връщали пари и са ми давали даже и отгоре бонуси. Пък вие мазохисти си ползвайте каквото искате и после се оплаквайте в дир-а , че било мизерия.

Има онлайн платформи има и туроператори,но проблемът не е в това дали човека щатено е проучил къде отива а в това, че 4 звезден хотел отговря на ниво свинеферма и регулаторните органи са си барали до сеаг ...

Бай Ганьо прави бизнес...

"Емали Грийн", Сапарева баня. Настаниха ни в таванска стая, в която прозорците започваха на метър и половина от пода. На практика не можеше да се погледне навън. Тоалетната беше разположена така, че съпругът ми, който е около метър и осемдесет висок, трябваше да пикае седнал, защото нямаше място да се изправи. Досещате се , че за това не бяхме уведомени при резервацията и цената на тази стая не беше по-ниска от тази на останалите стаи.

Получили са самостоятелна стая, безплатно мокет, хартията и тиксото по тавана също са били бонус, ретро изпълнение с пукнатини по стените, което си е доста романтично, чист въздух, който влиза през луфтовете на дограмата. Даже са им спрели водата за да не се наводнят! И всичко това за само 180 лв?! Какво искате повече бе, хора? :P

Хора, има хотели по стотина лева! Е, не са в някаква мизерна балканска дупка, а в скромния широк център на Париж, но...

Е, какво искат, мравките са им излезли без пари, нали не са плащали за тях? :P

Има едно основно правило. След като сте решили да отделите една сравнително голяма сума за почивка, или отивате в доказани, утвърдени, известни хотели с традиции, или на място, което Ви е препоръчано от познати хора. От какъв зор ще хукнеш ти в някаква измислена дупка при тия троянски селяндури за толкова много пари, вместо да си отидеш в някой реномиран хотел в Хисар, Сандански или Велинград, където балнеолечението наистина има традиции?!

Това основно правило не важи за така на,ечената пасмина "грабовчета":)) Те искат да платят за тризвезден хотел, а да получат пет звезди обслужване. И на практика получават една звезда обслужване от много тарикатлъци:))

И си прав и не си. Човек иска да опознае нови места, да види нови дестинации и се доверява на рекламата. Освен това като прави резервации често има свободни стаи само в разни като споменатия в статията хотели, другите са изчерпани.

ВЕНИКА ПАЛАС, това е хотела. Сменил си и името даже. Да се затвори веднага

като не знаете къде да почивате, на 80 км от София се намира националният курорт Вършец с история от римско време, лековити минерални извори, страхотна природа, 100 годишни традиции в хотелиерството, хотели и къщи за гости за всеки джоб

почивка само в чужбина!

Каквато държавата такива и хотелите

За Троян, Орешак, Чифлика си е типично. Тамошните служители ми се е случвало да се оплакват без да ги питаш - колко са зле преработили - се, уморени - а в същност МЪРЗЕЛИВЦИ. Бях в този запалилия се хотел Бор в Чифлика сервитьорите се подпирах, мръсно в стаите Абе Троян - трагедия!!!

Ама не така срамежливо, "хотела"? Направо си му кажете името, нищо че ние се досещаме. Собственика на същия хотел не беше ли тоя, дето събираше на око пари за вода от съседните хотели? Да познаем ли дали е от суджуците, подкрепящи една определена политическа сила от мутри?

трябва да се напише ясно и точно! Защото в България има десетки пъти повече хубави места и не би трябвало да пострадат заради безобразниците.

Кой ги раздава тези звезди, лицензи, категоризации и не трябва ли да се проверяват периодично?! Който е дал на това бунище лиценз също трябва да бъде наказан, част е от измамата!

Попаднах в сравнително хубав хотел на Предела преди Банско. Помолих!!! рецепцията да ми отпушат сифона, за да мога да ползвам банята (интересно как преди мен са я измили, сигурно с поглед). На рецепцията направиха физиономия в стил - Ама вие и банята ли искате да ползвате? Тогава помолих да ми дадат нещо, с което аз сам да отпуша сифона. Отново отказ под предлог, че това не е моя работа. Не последва никаква реакция от тяхна страна. Пълен ориент. Естествено се чупих от хотела им, а те ме изгледаха като извънземен, луд.

Алчни хотелиери,при нас око да види ,ръка да пипне!В повечето случаи рекламата не отговаря на предлагането!Благодарим на опарените,че осветлиха случая и други да не идат там!

Аз нали усвоих парите от Еврофондовете, направих си няколко сарая, сега ви взимам парите, а вие си мрънкайте на разни комисии за защита на потребителите и "органи" на държавата. И да мрънкате и да не мрънкате, Бойко Суджуков ми е кум, няколко суджука и нищо няма да ми се случи, дори ще ме похвалят, че съм "обръснал" балъците като в добрите стари мутренски времена ...Правете резервации в моите хотели за Великден, че любовницата иска Q7, к.урветата много обича този модел, ама ще и угодя, на 26 е с яко напъпили цицорони, а вие плащайте баламурници, че иска да я водя на Мавриции лятото, иначе няма да ми яде .!. Хайде със здраве и отново "за" Боце да гласувате на следващите избори, че сега подготвям и други проекти за пари да взимам от еврофонодвете - нали и аз съм от Делян Добревския -Боце Бойковски Дреийм Тийм ...

е залят с хотели, построени с еврофондове, чието предназначение е благоустройство на околната среда! Околната среда обаче е съсипана за сметка на мръсните, корумпирани крадци на еврофондове в управата на града.

ЛИПСА НА ДЪРЖАВА!! На този прохождащ, но нагъл хотелиер ще му отнема лиценза за известно време, ще го глобя и ще му спретна такива проверки, ЧЕ да не помисли вече за такива гаври с клиентите!! Апропо това е манталитета на ВСИЧКИ хотелиери, ресторантьори и подобни. Всеки който е бил на туризъм извън България се хвали с обслужване, условия и най-вече с ЦЕНИ напълно отговарящи на получените услуги!!!

Чудя се аз и се мая, кой в днешно време си резервира хотел за почивка, без предварително да е прочел коментари от други гости ? Има ли още такива наивници, които да вярват на реклами в сайт ? Не ми отговаряйте - въпроса е риторичен.

коментарите отдавна се пишат от собственици и срещу поръчка ,а ако случайно някой недоволен успее да напише биван то се трие. Сигналите до контролните органи отиват в ''кръглата папка'' ,че и те са на хонорар. Та системата е ...кал по всички хотелиери. Не знам как го търпят почтените. Те да кажат.

Аз гледам коментарите в букинг и то проверените такива. Тоест дори и да са платени означава, че собственика е платил пари на букинг, за да се отчете все едно е имал истински клиент, а това едва ли го правят хотелиерите, защото са алчни и тъпи копе.ета

Luna0102

Е-е чак пък кошмарен хотел, нали не е имало духове или серийни убийци, даже семки им оставили на клиентите и пак недоволни. Пфу, накъде отива този свят.

Кажете кой е хотела да знаем защо го криете?

Е колко хотела има в троянско с минерална вода и спа процедури, че на това отгоре да претендират, че са и чифлик?

Ч...... П....

Чифлика Палас

24,9,21,12,9,11,1 16,1,12,1,18 Всяко едно число отговаря на реда от буквата от азбуката

Хи хи, и аз си изкарах интересен рожен ден там преди 3г. Добре че си носихме духалка. От тогава мой познат там не е стъпил! Направих им страхотна реклама!

Хи хи, и аз си изкарах интересен рожен ден там преди 3г. Добре че си носихме духалка. От тогава мой познат там не е стъпил! Направих им страхотна реклама!

Подобен кошмар изживяхме и ние на 3-ти март в спа хотел Костенец, чрез фирмата организатор Топ 20 оферти ООД. В т.нар хотел след 14 часа в апартамента, който бяхме платили нямаше чаршафи и кърпи - били на химическо в София и до вечерта щели евентуално да пристигнат. Попитах ако не пристигнат на мръсните матраци ли ще спим. В апартамента вонеше на цигари, беше непочистено, от тавана беше паднала мазилка върху леглата. На въпросителния ми поглед чистачката каза да не се притеснявам, защото вече нямало какво да пада... Звъннах на Топ 20 оферти да ми предложат друг хотел или да ми върнат парите, но отговорът бе, че съм една капризна клиентка и пари след като не съм останала в хотела да сме пишели протокол няма да видя. Слава богу в последния момент се освободи фамилна стая в хотел Арте във Велинград, където си изкарахме чудесно.

Такава крадлива сган,наричаща се "бизнесмени" подкрепят продажното герберастско правителство! Бандитско статукво,това ги устройва!

Гледаш коментариите за този хотел и странна работа - почти всеки коментар го препоръчва на приятели, а тези, които са оценявали коментара, му дават отрицателна оценка, т.е. хората опарили се от хотела дават минус, а незнайно кой пише положителен коментар.

sawo

Платени тролове - ясно е кой :)

Аз съм коментирал по долу с положителен отзив, но не за този хотел. Дори не съм посочил име, на коментарът ми беше изтрит. Целта ми беше да подчертая, че не в целия комплекс е така.

Лошото е, че за този хотел, както и за всички други, четеш само прекрасни отзиви, сякаш писани от собствениците на хотела и няма как да разбереш дали хотела си заслужава.

да не върнеш 180 лв.,а да плащаш 10К актове :д естествено големите търговци на тур. услуга ще се оправдаят с ниско платения ''управител'' или меринджей по модерному !

Защото актовете няма да плати ,лиценза няма да му отнемат и си има кой да му ''държи чадъра''.

Селин, твоят коментар беше скрит, а моят направо изтрит 3 страници по - назад. Дир, в интернет има статии и всеки , който поиска, може да намери името. През това време тук се постват имена на всякакви хотели, и заради един хотел ще пострада реномето на целия курорт.

Проблема е създаден от неработещото министерство на туризма, което на практика е удар не само по излъганите туристи ,а удар ВЪРХУ ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ И КОРЕКТНИ В БИЗНЕСА! Планирам през ваканцията на детето да обиколим да и покажа страната и мислех да резервирам всичко от компютъра у дома ,НО при тези ''случки'' не смея да тръгна с дете без всичко осигурено ,а и вече не съм сигурен на ''видяното в нета''. Май пак ще идем в чужбина.

Чифлика Палас Ризорт е хотела

Мерси

Ей сега ще го изтрият!

Интересно е, че за хотела няма нищо освен тел. за резервации. Няма мейл, няма обратна връзка. Във фейса имаше писано - и там изчезна. Вместо ремонт - по-евтино е да триеш коментарите в нета.

Говорете с имена бе редакторите!! Онзи хотел, онзи басейн, онова сирене, оня кашкавал, голяма търговска верига.... Стига!!! как един път не конкретизирате беее!!!!

От 1989 управляват супер меринджеи.

Ч...... П....

А той с какъв акъл е останал в тази стая. Аз щях да направя снимки и да си тръгна - нямаше да стоя в мръстоията и студа и да чакам някое от децата да хване пневмония. Да не говорим, че ако е било наистина толкова мръсно, най-малкото щеше да ме е гнус да вляза в банята или да легна в леглото. Иначе ,му пожелавам на човека успех в търсенето на правата му.

И аз това се чудя. Ако бях аз, щях веднага да си тръгна, нямаше и да помисля да остана да нощувам.